Ε! Για να μην κινδυνευεις να σου φυγει, τι να παιδευεσαι με εκπαιδευσεις του "διπλα" κλπ, κοψτου και ενα ποδι!
Σοβαρολογείς τώρα? Εξισώνεις αυτά τα δυο? Έχεις δει σκύλο, να ξύνει τοίχους, πόρτες, να προσπαθεί να σκαρφαλώσει μπαλκόνι τρίτου ορόφου, να μην τρώει, να οδύρεται, να κλαίει, να μην μπορεί να κοιμηθεί κανείς σπίτι επειδή τρια μέτρα πιο πέρα είναι το άλλο σε οίστρο? Και τρίτου ορόφου το μπαλκόνι έτσι. Αν μου έφευγε που το προσπάθησε, θα"έφευγε" μόνιμα. Επίσης τι από το ότι έφερα και θηλυκό στο σπίτι δεν κατάλαβες;Ε! Για να μην κινδυνευεις να σου φυγει, τι να παιδευεσαι με εκπαιδευσεις του "διπλα" κλπ, κοψτου και ενα ποδι!
Εσύ για τους λόγους που ανέφερες απλά βαριόσουν να ασχοληθείς με το σκύλο σου.. Άκου μαρκάρει κάθε 3 μέτρα και καβαλάει τα θηλυκά στο πάρκο.. Πάρε σκίουρο ρε φίλε.. Έλεος δηλαδήΣοβαρολογείς τώρα? Εξισώνεις αυτά τα δυο? Έχεις δει σκύλο, να ξύνει τοίχους, πόρτες, να προσπαθεί να σκαρφαλώσει μπαλκόνι τρίτου ορόφου, να μην τρώει, να οδύρεται, να κλαίει, να μην μπορεί να κοιμηθεί κανείς σπίτι επειδή τρια μέτρα πιο πέρα είναι το άλλο σε οίστρο? Και τρίτου ορόφου το μπαλκόνι έτσι. Αν μου έφευγε που το προσπάθησε, θα"έφευγε" μόνιμα. Επίσης τι από το ότι έφερα και θηλυκό στο σπίτι δεν κατάλαβες;
@sake @epialΈχεις δει σκύλο, να ξύνει τοίχους, πόρτες, να προσπαθεί να σκαρφαλώσει μπαλκόνι τρίτου ορόφου, να μην τρώει, να οδύρεται, να κλαίει, να μην μπορεί να κοιμηθεί κανείς σπίτι επειδή τρια μέτρα πιο πέρα είναι το άλλο σε οίστρο?
Πηρα χρυσοψαρο αλλα το στειρωσα και αυτο. Μαρκαρε τη γυάλα.Εσύ για τους λόγους που ανέφερες απλά βαριόσουν να ασχοληθείς με το σκύλο σου.. Άκου μαρκάρει κάθε 3 μέτρα και καβαλάει τα θηλυκά στο πάρκο.. Πάρε σκίουρο ρε φίλε.. Έλεος δηλαδή
Ιατρικός η συγκατοίκηση αρσενικού κ θηλυκού, εδώ δεν το συζητάω, είμαι μαζί σας.
Επίσης τι από το ότι έφερα και θηλυκό στο σπίτι δεν κατάλαβες;
Λίγη, λίγη συνοχή μόνο...Εσύ για τους λόγους που ανέφερες απλά βαριόσουν να ασχοληθείς με το σκύλο σου.. Άκου μαρκάρει κάθε 3 μέτρα και καβαλάει τα θηλυκά στο πάρκο.. Πάρε σκίουρο ρε φίλε.. Έλεος δηλαδή
Εσύ πιο πάνω δεν έλεγες ότι για δύο αντίθετου φύλου στο ίδιο σπίτι δέχεσαι τη στείρωση;;;;τι άλλαξε τώρα;;;;Αφού σου λέει έχει αγόρι κορίτσι....μη με κάνεις να πιστεύω ότι πέρασες στην προσωπική εμπάθεια...κρίμα η τόση κουβέντα αν ειναι έτσι...Εσύ για τους λόγους που ανέφερες απλά βαριόσουν να ασχοληθείς με το σκύλο σου.. Άκου μαρκάρει κάθε 3 μέτρα και καβαλάει τα θηλυκά στο πάρκο.. Πάρε σκίουρο ρε φίλε.. Έλεος δηλαδή
Τι μου λες τωρα; Δεν μπορω να εχω αποψη;Τωρα @epial κανεις πλακα; Εχεις ξεχασει οτι ο σκυλος σου ειναι στειρωμενος;;
Γιατί δεν θέλω μια ζωή να εχω το νου μου μηπως μου ξεφύγει και μείνει έγκυος και εχω μετά κουτάβια και δεν θα ξερω τι να τα κάνω;@ChrisApo
Ενταξυ τον αρσενικο τον στειρωσες γιατι γινοταν hulk οταν ηταν κοντα σε θηλυκο και γιατι εφερες θηλυκο στο σπιτι.
Το θυληκο που εφερες στο σπιτι γιατι το στειρωσες;
Σύγκριση στείρωσης με κόψιμο ποδιού?Γιατι αγαπητη;
Για να ακουσω τα επιχειρηματα σου στο οτι ειναι προτιμοτερο, για το επιχειρημα ..."γιατι δεν θελω ναχω μια ζωη το νου μου μπας και φυγει" να επεμβεις παρα φυσει στις ορμονες που εχουν πολλες συνεπειες, απο το να του κοψεις ενα ποδι;