TRICKS

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
χαχαχα.και στο βιντεο φαινεται σαν να ειναι κανενας πορωμενος πιανιστας που περιμενει να τον αφεισουν να παιξει.φαινεται σαν να το κανει με πολυ ορεξη :lol: :lol:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εμένα το βίντεο της Noela μου άρεσε πάρα πολύ! Ήταν πραγματικά απολαυστικό!
Η δική μου γνώμη είναι πως όσο ασχολείται κανείς με τα σκυλιά του και όσο έχει την διάθεση να τους μαθαίνει καινούργια πράγματα, τόσο ενδυναμώνει τη σχέση του μαζί τους, δίνει την ευκαιρία στο σκύλο του να νιώσει χρήσιμος, να εκτονωθεί και να δραστηριοποιηθεί πνευματικά.

ΥΓ. Τι γέλιο έκανα με το poodle-πιανίστα! Πολύ καλό!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Λοιπόν κάναμε πρόοδο χθες το βράδυ!
Του κρατούσα το μεζέ πάνω απ' τα πλήκτρα και του έλεγα συνέχεια "πιάνο". Λίγο ήθελε και το πιασε :lol:
Μετά από ποοοολλές προσπάθειες του έλεγα "πιάνο" (πάντα μέσα στο δωμάτιο που είναι το πιάνο) και ανέβαινε στην καρεκλίτσα. Μετά του έδινα το μεζέ, αφού του έλεγα "ανέβα" και ακουμπούσε ο μισός πάνω στο πιάνο. Μια - δυο φορές το έκανε μόνος του ! ! !
Το κακό είναι ότι πρέπει να είμαι δίπλα στο πιάνο για να το κάνει αλλά νομίζω ότι για πρώτη μέρα πήγαμε πολύ καλά!
Εκπαιδευτές σωστά το κάνω?

Η ΓΑΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Να 'στε καλα νομίζω το καλύτερο τοπικ!!!! :lol: :lol: :lol:

Ας τα πάρουμε ένα ένα. Μάκη το σημαντικότερο πράγμα που ενισχύεις σε ένα σκύλο όταν του μαθαίνεις tricks είναι η προσοχή! Το σκυλί πραγματικά εστιάζει σε σένα ηθελημένα και επειδή διασκεδάζει ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις στην εκπαίδευσή του. Και φυσικά μαθαίνεις να σκέφτεται και να επιλέγει το σωστό χωρίς στρες μέσα από παιχνίδι.

Noella καταπληκτικό το βίντεο έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά και μπορούμε να δούμε πόσο εστιασμένη είναι η προσοχή και των δύο σκύλων πάνω σου!

Τώρα για να του μάθουμε να παίζει πιάνο, πρώτα πρέπει να του μάθουμε την εντολή touch. Η εντολή αυτή του μαθαίνει να αγγίζει ένα αντικείμενο με το πόδι του. Το καλύτερο είναι ένα μικρό καπάκι όπως αυτό από τα πατατάκια pringles. Έχουμε στα χέρια μας μια καλή λιχουδιά λίγο σαλαμάκι βάζουμε το καπάκι μπροστά στο σκύλο και τον προκαλούμε να το αγγίξει με το πόδι, μόλις το κάνει του δίνουμε την λιχουδιά. Αν έχετε κλίκερ πατάτε κλικ την ώρα που αγγίζει το καπάκι. Στην αρχή κάντε όσο γίνετε πιο εύκολο, κουνίστε το καπάκι μπροστά του, βάλτε το κάτω, σηκώστε το ψηλά ότι χρειαστεί για να το ακουμπίσει με το πόδι. Μόλις το καταλάβει στο εύκολο σημείο αρχίστε να αλλάζε θέση στο καπάκι και να του δίνετε την εντολή μόλις το κάνει επιβραβεύση.

Όταν μάθει να αγγίζει το καπάκι με το πόδι μπορείτε να βάλετε το καπάκι σε οτιδήποτε θέλετε να μάθει να αγγίζει π.χ. πάνω στα πλήκτρα του πιάνου. Μετά από λίγο αφαιρείτε το καπάκι και λέτε την εντολή για τα πλήκτρα μόνο.

Ελπίζω να το καταλάβατε και καλή επιτυχία.

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
Εμείς πάντως από χτες παίζουμε πιάνο! :wink:

Η πλάκα είναι οτι της έδινα μεζεδάκι κάθε φορά που κοπάναγε τα πλήκτρα, και τελικά βαριόταν να κατέβει όταν πήγαινα να πάρω κι άλλο φαί από την κουζίνα και καθόταν μόνη της και κοπάναγε μέχρι να ξαναέρθω! :D
Ρϊξαμε πολύ γέλιο!! :lol:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εμείς έχουμε φτάσει στο σημείο να πατάμε τα πλήκτρα, αλλάνα φοβόμαστε να ανέβουμε στην περιστρεφόμενη καρέκλα :( Θέλει παρότρυνση για να ανέβει ο μικρός....
Η τρελή πλάκα ήταν που πάταγε τα πλήκτρα, του έλεγα ξανά "ΠΙΑΝΟ" πριν δώσω το μεζεδάκι και πάνω στην απελπισία του ανέβηκε ολόκληρος πάνω στο πιάνο :lol: :lol: :lol:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

Καταπληκτική μαθήτρια η Λώρα, τα πιάνει γρήγορα :wink:

Άντε και στο μέγαρο :lol: :lol:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223