TRICKS

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
To τελευταιο κόλπο που μάθαμε, εχει πολύ καιρό, ήταν να το σημμαδεύω με το χερι μου λέω μπαμ μπαμ και πέφτει ανάποδα. Έχουμε εξασκηθεί πολύ σ'αυτό
Κάθε φορά όμως που του δίνω πλεόν μια άλλη εντολή με τη λιχουδια στο χέρι αυτός έχει κολλήσει και κάνει την παραπάνω :(
Τώρα προσπαθώ να του μάθω να "μιλάει". όταν επιστρέφω στο σπίτι ή όταν ερχεται κάποιος επισκέπτης και χαιρεται πολύ αρχίζει κάτι γουοουυυυυυυυυ σε αργη κίνηση σαν να μιλάει. Του λέω μιλάς???? και συνεχίζει να το κάνει.
Μετα την προτοπή μιας φίλης, που ενθουσιάστηκε όταν τον άκουσε να κάνει έτσι, σκέφτηκα ότι ίσως θα μπορούσα να τον κάνω να λεει κάτι που΄να μιαζει με λέξη.
Οποτε όταν το επαναλαμβάνει κανω το ίδιο λέγοντας Λόοοοουυυβββββββ. Δεν ξερω αν είναι σωστη αυτή η τεχνική.... Πάντως ακόμα δεν έχει λειτουργήσει. ξέρει κανείς κανενα άλλο τρόπο? :confused::confused:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Συμπτωματικά ανέβασα χθες αυτό το (κακό) βιντεάκι όπου "μιλάμε". Όσοι το βλέπουν το αντιλαμβάνονται ως "βασανιστήριο" του σκύλου, αλλά ο μικρός μιλάει γενικώς πολύ... Επειδή ξέρω το σκύλο μου ξέρω ότι το κάνει όταν έχει τα κέφια του. Αλλιώς δε βγάζει λέξη!
Λέει "πεινάω" (ουάο) αρκετά συχνά αλλά πρέπει να τον πετύχω. Αλλιώς μόνο κλαψούρισμα-διάλογος:

[ame]http://http://www.youtube.com/watch?v=sGC4WshTEDA[/ame]

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Χεχε να τα βλεπουν αυτα αυτοι που δεν παν τα κανις. Θεος ο μπουλης!!

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Chloe με λίγη υπομονή μπορείς να του μάθεις το I love my mama... έχε τροφή στο χέρι και προσπάθησε να πεις την παραπάνω έκφραση "σκυλίσια" είμαι σίγουρη ότι ο μικρός σου θα το πιάσει γρήγορα... [ame="http://www.youtube.com/watch?v=ZCYaw5tGYAs"]YouTube - Talking dogs[/ame]

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Το κόλπο αυτό που έμαθε η Βίρμα το έμαθε μόνη της παρακολουθώντας εμάς και χωρίς να την ενθαρύνει κανένας γιατι δεν είναι κάτι που μου αρέσει να κάνει οπότε δεν μπορείς να το πείς κόλπο ακριβώς..

Την πρώτη φορά που το κατάφερε ήταν με την πόρτα της κρεβατοκάμαρας πριν παρουμε την πορτούλα ασφαλείας η επόμενη ήταν με την εξώπορτα και χθές πάλι με τη εξώπορτα μπροστα στα μάτια μου..

Ετοιμαζόμασταν να πάμε για μπανάκι χωρίς αυτές και ο Στράτος είχε ήδη κατεβει.

Η Βίρμα κλαψούριζε στην πόρτα (πάντα κλαιει οταν φευγει ο λατρεμένος μπαμπάς μας ενώ όταν φευγω εγώ χε****ε η φοράδα στο αλώνι :D :D) και τη ώρα που ετοιμαζόμουνα να βγώ την βλέπω να ανοίγει την πόρτα..

Την έκλεισα αμέσως και έτρεξα να πάρω την φωτογραφική για να το τραβήξω αν το ξανακάνει και ιδού ο δραπέτης στα πράσα.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=dBbxw8A50ao"]YouTube - Η βίρμα δραπέτης[/ame]

GeorgeK

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2008
172
0
μαααλιστα..βλέπω δεν το κάνει μόνο η δική μου.ωραία..βέβαια, από τότε που ξεπόρτισε και την έψαχνα 2-3 ώρες οι πόρτες κλειδώνονται αυστηρά όταν μένει μόνη της.αλλά βέβαια σε μεγάλα κέφια, σκαρφαλώνει και τα κάγκελα, οπότε...

YOTA

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2008
130
0
Thessaloniki
Αυτό με την πόρτα είναι λίγο επικίνδυνο. Η ντομπερμανίτσα που είχαμε η Φίμπι είχε μάθει να ανοίγει τις πόρτες στο σπίτι. Κάποια στιγμή που έπρεπε να λείψουμε για ένα βράδυ και επειδή ήταν σε θεραπεία, ο κτηνίατρος προθυμοποιήθηκε να την κρατήσει στο ιατρείο για μία μέρα. Κάποια στιγμή ένας πελάτης του του πήγε δύο ροτβάιλερ. Η φίμπι στο κλουβί. Τα ροτβάιλερ την βλέπουν και λυσσάνε. Γίνεται ο σχετικός πανικός. Που να μπορέσει ο γιατρός να κάνει την δουλειά του. Παίρνει την Φίμπι και την κλείνει στο μπάνιο για να ησυχάσουν τα ροτβάιλερ να τα εξετάσει. Σε μισό λεπτό, βλέπει το χερούλι να γυρίζει και εμφανίζεται περιχαρής η Φίμπι. Πανικός:eek: :eek:. Την ξαναμαζεύει, την ξανακλείνει μέσα, κλειδώνει και για καλό και για κακό παίρνει και το κλειδί. Δεν ξέρεις καμιά φορά τί γίνεται, σου λέει!!!

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Αυτο φιλοι μου ονομαζεται δυνατοτητα εκμαθησης και λογικη επεξργασια!! Για οσους νομιζουν οτι τα σκυλια ειναι ρομποτακια που απλα ακολουθουν οδηγιες:rolleyes:

GeorgeK

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2008
172
0
είπα εγώ τίποτα;; ένας παλιός μου σκύλος κατάφερνε να σκαρφαλώσει την μάντρα (πάνω από 2 μέτρα) κάθε φορά που έφευγα.
έχεις δει σκύλο μικρότερο από κανίς να πηγαίνει για αναρίχηση στο πλέγμα που είναι 4 φορές ψηλότερο;

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Και εμείς πλέον πάντα τις κλειδώνουμε ,αν και δεν νομίζω πως θα θελήσουν να την κοπανήσουν δεν το ρισκάρω :p :p

Ενας σκύλος του πατέρα μου που τον έβγαλα βόλτα για να παίξει με τη Βίρμα στο κτήμα σκαρφάλωσε το φράχτη και την κοπάνησε με μένα να τον κοιτάζω με το στόμα ανοιχτό :eek:. Δεν πήδηξε, απλά σκαρφάλωσε.

Μετά μου είπε ο πατέρας μου να μήν ανησυχώ γιατι πάντα όταν το έκανε αυτό σε λίγη ώρα μετά τη βόλτα του ξαναγυρνούσε και τον έβρισκε στο σπιτάκι του.:D

GeorgeK

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2008
172
0
πάλι καλά...εμένα έκανε παρέα στην γειτόνισσα ή ξάπλωνε έξω από την πόρτα και την περνάγανε για αδέσποτο!!

velveteen

Member
1 Αυγούστου 2008
20
0
Ερώτηση (ίσως λίγο άκυρη αλλά δε βαριέσαι ,με προβληματίζει...:D ) :

Ισχύει οτι πρέπει να έχει "ρ" μέσα το όνομα του σκύλου , ώστε να ακούει σε αυτό????

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Προσωπικά δε νομίζω πως υσχυει κάτι τέτοιο.
Η Κάντυ μας το έμαθε αρκετά γρήγορα το όνομα της και ακούει χωρίς αυτό να έχει "ρ" μέσα.
Απλά φαντάζομαι πως δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλο για να το μάθει πιο έυκολα.

Litsaki

Active Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
32
0
Χανιά - Κρήτη
Τι θα λέγατε να αρχίσουμε να μαθαίνουμε τα μικρά μας μερικά tricks; Με αυτό τον τρόπο και ενώ διασκεδάζουμε τα μικρά μας θα μάθουν εκτός από τα trick πως να έχουν την προσοχή τους σε μας.

Θα αρχίσω με το "Δώσε μου ένα φιλάκι"
Θα χρειαστούμε λίγο φυστικοβούτυρο ή λίγο τυρί κρέμα.
Βήμα 1ο
Παίρνουμε με το δάκτυλό μας ελάχιστο φυστικοβούτυρο ή τυρί κρέμα και το αλείφουμε στο μάγουλό μας
Βήμα 2ο
Πάμε κοντά στο σκύλο μας του δείχνουμε το σημείο που έχουμε αλείψει με το δάκτυλό μας
Βήμα 3ο
Ο μικρός θα το μυρίσει και θα αρχίσει να το γλείφει εκείνη την στιγμή λέμε "Δώσε μου ένα φιλάκι"
Βήμα 4ο
Επαναλαμβάνουμε τα παραπάνω 2-3 φορές μέχρι να καταλάβει ο μικρός την εντολή
Βήμα 5ο
Δείχνουμε με το δάκτυλό το μάγουλό μας χωρίς να έχουμε βάλει φυστικοβούτυρο ή τυρί κρέμα και δίνουμε την εντολή "Δώσε μου ένα φιλάκι" μόλις ο μικρός αρχίσει να μας γλείφει του δίνουμε μια μικρή λιχουδιά.

Ελπίζω να το διασκεδάσετε.... :)
Πολλή καλό....:D:D:D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog