TRICKS

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Malamatenia said:
Έμαθε όμως να "κάνει τον ψόφιο"!!! :D :D

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε το "κάτσε", "ξάπλωσε" (μπρούμυτα), "σπίτι σου", "δωσ μου το χέρι σου". "φιλάκι", "τον ψόφιο" (ανάσκελα!)..αυτά....
Για πες τον ψοφιο κοριό πως τον έμαθες?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
τωρα εγω,γιατι δεν μπορω να καταλαβω,ποιος ειναι ο σκοπος που βαζετε τετοιες φυλες να κανουν καραγκιοζιλικια?

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Δηλαδή είναι πιο γελοίο ένα μεγαλόσωμο σκυλί από ένα μικρόσωμο που κάνει ακριβώς τα ίδια? Το ένα είναι γελοίο και το άλλο χαριτωμένο?

Πιστεύω καραγκιοζιλίκια είναι για όλα, αλλά εμένα μου αρέσουν. Και είναι και ένα δείγμα του πόσο καλά έχεις εκπαιδεύσει το σκυλί σου.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
για φυλες μιλησα,οχι για μεγεθη.

και συγκεκριμενα ρωτησα ,τον σκοπο που γινεται αυτο.

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Ποιες φυλές δηλαδή? Τον ποιμενικό?

Ίσως είναι ένας καλός τρόπος να καλοπιάσει τη γειτόνισσα, ειδικά εάν είχε εσένα :wink:

ainte

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2008
184
0
Αλεξανδρούπολη
trick training μπορείς να κάνεις με όλες τις φυλές και γίνεται για ενδυνάμωση της υπακοής.
Δεν είναι απλά "καραγκιοζιλίκια"

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
δεν υπάρχουν ηλίθιες ερωτήσεις

υπάρχουν ηλίθιες απαντήσεις

(δεν το λέω για σένα ΓΕΝΙΚΑ το λέω)

ναι σοβαρά το ρωτάω

ποια είναι η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ που προσφέρουν??????????

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
Εγώ δεν μπορώ να δω το βιντεάκι.. :cry:

Αmeli, της έλεγα πρώτα να ξαπλώσε μπρούμυτα και μόλις το έκανε της έλεγα κάνε τον ψόφιο και στην αρχή τη γύριζα στο πλάι. Αυτή στην αρχή κοίταζε τη λιχουδιά αλλά της το ξαναέλεγα και κάποια στιγμή ακουμπούσε και το κεφαλάκι της κάτω, τότε της έδινα το μπισκότο!

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι θεωρείται ότι ειναι καραγκιοζιλίκια,
σκοπός είναι να μαθαίνει καινούρια πράγματα..αυτό δεν το κάνει να εξασκεί το μυαλό του?τι άλλο θα μπορούσαμε να το μάθουμε?ξένες γλώσσες?? :?

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Γιατί το κάνουμε; Γιατί γουστάρουμε! Και προφανώς και ο Λέων γουστάρει αφού κουνάει την ουρίτσα του. Εγώ τον βρίσκω πολύ γλυκούλη και είναι ακόμα κουτάβι, έστω στο τέλος της κουταβίσιας ηλικίας. Τα κολπάκια τα είχε μάθει πιο μικρούλης που ίσως φαινόταν πιο χαριτωμένος.
Τα σκυλιά χρειάζονται και πνευματική άσκηση. Πιστεύω ότι οποιεσδήποτε ασκήσεις υπακοής ενδυναμώνουν τη σχέση σκύλου-ιδιοκτήτη. Κάποιοι προτιμάνε να τα βάζουνε να δαγκώνουν μανίκια, κάποιοι να κάνουνε τούμπες.

Το youtube πότε παίζει, πότε όχι, δεν ξέρω γιατί.

Κατερίνα, που να δεις το team στο συγχρονισμένο μπαλέτο. :lol:

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Noela said:
Γιατί το κάνουμε; Γιατί γουστάρουμε! Και προφανώς και ο Λέων γουστάρει αφού κουνάει την ουρίτσα του. Κατερίνα, που να δεις το team στο συγχρονισμένο μπαλέτο. :lol:
Ε πως να μην γουστάρουν ??Τόσο σαλαμάκι που έχει φαει ο δίκος μου για να κάνει :!: :wink:

Θέλω κι εγώ να δω μπαλετο :!: :!:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog