TRICKS

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Re: τρικ

Ameli said:
Ancientridge said:
.Ο Γιορικ γνωριζει πανω απο 100 τρικ.
Kαι μας κάνει πέντε και χαζοχαιρόμαστε :D
Και καλά κάνετε. Εμένα δε γνωρίζουν κανένα. Και τους λέω να ανοίξουν κανά βιβλίο να διαβάσουν μπας και μάθουν τίποτα, αλλά που!! Όλα από μένα τα περιμένουν. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
καφε μπορεί να κάνει ? τσιγαρα μπορεί νά πάει να φέρει? εκεί είναι όλα τα λεφτα... :wink:
Ζητείται σκύλος που να κάνει φραπέ και να φερνει Stuyvesant πορτοκαλί απ'το περιπτερο :!: και εγω θα του δώσω όσο σαλαμάκι γουσταρει..
Σαν εναλλακτική ζητειται εκπαιδευτής που να μπορεί να το μάθει στο σκύλο μου

Ancientridge

Member
14 Μαρτίου 2008
23
0
Larissa
www.elkhound.gr
παιδια και εγω απο τρικ ασχετος ειμαι.Παντως θελει πολυ δουλεια και υπομονη.Αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση στην περιπτωση του Γιορικ ειναι οτι η Μαρλιν(ιδιοκτητρια) τον διαλεξε αναμεσα σε 4 κουταβακια ολα αδελφακια λες και ηξερε οτι το συγκεκριμενο κουταβακι εχει την ικανοτητα να εκπαιδευτει.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ξέρει:
Κάτσε
Ξάπλωσε
Δώσε το χεράκι
Ανέβα (με αυτό ανεβαίνει σε οποιοδήποτε έπιπλο είναι εύκαιρο)
Περπάτα (περπατάει όρθιος) και μετά Χόρεψε (κάνει κύκλους όρθιος)
Φέρε το λουρί σου (αυτό το έμαθε πολύ πρόθυμα, το κάνει και χωρίς να το ζητήσω :p )
Βαρελάκια
Παπούτσι (όπου φέρνει το παιχνίδι του σε σχήμα παπουτσιού από κει που το χει παρατήσει)
Poodle παιδί μου :D :D :D

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
Ameli said:
καφε μπορεί να κάνει ? τσιγαρα μπορεί νά πάει να φέρει? εκεί είναι όλα τα λεφτα... :wink:
Ζητείται σκύλος που να κάνει φραπέ και να φερνει Stuyvesant πορτοκαλί απ'το περιπτερο :!: και εγω θα του δώσω όσο σαλαμάκι γουσταρει..
Σαν εναλλακτική ζητειται εκπαιδευτής που να μπορεί να το μάθει στο σκύλο μου
χαχα κι εμείς που ζητάμε να μας φέρει το παιχνίδι μη γελιέσαι! Στην πραγματικότητα θέλουμε να φέρνει το τηλέφωνο όταν χτυπάει γιατί βαριόμαστε να σηκωθούμε! :D

Λοιπόν, η Λώρα δεν το έμαθε..όπως το περίμενα, μόλις έβλεπε οτι υπάρχε λιχουδιά εκεί γύρω δεν είχε μυαλό να πιάσει το παιχνίδι, έψαχνε τη λιχουδιά.. :cry:

Έμαθε όμως να "κάνει τον ψόφιο"!!! :D :D

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε το "κάτσε", "ξάπλωσε" (μπρούμυτα), "σπίτι σου", "δωσ μου το χέρι σου". "φιλάκι", "τον ψόφιο" (ανάσκελα!)..αυτά....

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
παιδια επιτρεπεται απο τους κανονες να ποσταρω sites?αν ναι υπαρχει ενα που αναφερεται γενικα στα σκυλια και εχει και με βιντεο και εξηγησεις για καποια τρικ

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
δεν το εχω δει ολο ακομα.τεσπα.αν δεν ειναι οκ κατι πρεπει να κανουν και οι mod επιτελους :lol:

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Αφιερωμένο στην Κορίνα. *agapoylas*
Δεν έχω ιδέα από βίντεο. Χτες το τράβηξα και σήμερα ο καλός μου ένωσε τα δύο βιντεάκια (ξέχασα να κάνω κάτι αηδιούλες και τις έκανα μετά :lol: ) και μου έβαλε και μουσική επένδυση το κομμάτι που του ζήτησα.

Το μικρό σκατό δίπλα αγνοήστε το, όπως έκανα κι εγώ. Προσπαθεί να κλέψει την δόξα του Λέων. Ο Λέων κάνει sit, down, rollover, bow, twist, sit ξανα, γειά, hi, up (σήκω), through, πλάϊ, περπάτημα ανάμεσα στα πόδια, ξαναμανά sit και stay. Μετά θυμόμαστε να κάνουμε και down, κρύψου, sit, μπαμ.

Αν διαβάζει ο leo_s_smith, δεν είναι στημένο το βίντεο, ένα γύρισμα κάναμε. :p

Enjoy έναν σοβαρό ελληνικό ποιμενικό. :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=CKESgHAsq94

leo_s_smith

Member
15 Μαρτίου 2008
20
0
noela ευχαριστω για τις συμβουλες περι clicker οταν αλλοι απλα κοιταζαν να χλευασουν. το βιντεο δυστυχως μ λεει οτι ειναι unavailable =(

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Mπραβο noela τελειο!!!!

Οριστε και ο Λεων ειναι μεγαλοσωμος σαν τον δικο μου και κανει

βαρελακι! :evil: :evil:

Εμενα γιατι με κραζετε που θελω να του το μαθω;;;;;; Ε;; Γιατιιι;;;

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

αίσχος

θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων του στην Πίνδο

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εφη, απλά Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!!! =D>
Ο Λέων είναι υπέροχος και το Bluζακι όλα τα λεφτα! Είστε φοβερο team! Μπράβο!
:D