TRICKS

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
lone wolf said:
Αν πηγαίνει στο παιχνίδι του όταν το πετάς και μετά το παίρνει στο στόμα και το θέλει δικό του μια πολύ καλή λιχουδιά είναι ένας τρόπος για να στο φέρει. Αλλά αν θέλεις εξηγησές μας λίγο περισσότερο το πρόβλημά σου.
Ναι, το παίρνει μαζί της μετά και φεύγει...και αν της δείξω λιχουδιά αφήνει το παιχνίδι και έρχεται να πάρει το μπισκότο...δε μου το φέρνει.. :cry:

Έχω κι άλλα που θέλω να της μάθω αλλά δεν το είχα ανακαλύψει αυτό το θεματάκι.. 8)

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Γιατι βρε Μακη μου ; Επειδη ειναι λιγο μοσχαρομπεμπες δεν μπορει να κανει κι αυτος καμμια χαριτωμενια; :(

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Το ντόπερμαν θα βάλεις να κάνει το βαρελάκι;;;;;;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λοιπόν malamatenia άρχισε πετώντας το μπαλάκι πολύ κοντά σχεδόν δίπλα σου μόλις το πάρει στο στόμα και γυρίσει προς τα εσένα δείξε του την λιχουδιά και δώστου τη όταν το αφήσει. Μόλις καταλάβει αυτό άρχισε να προσθέτεις σιγά σίγα την απόσταση, αν έχεις υπομονή θα το μάθει.

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
lone wolf said:
Το ντόπερμαν θα βάλεις να κάνει το βαρελάκι;;;;;;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ντομπερμαν εχω , ποιον αλλο να βαλω;;;

Γιατι γελατε ολοι βρε παιδια; :roll: :roll: :roll:

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
ντροπηηηηηηηηηηηη :oops: :oops: :oops:

:lol: :lol: :lol:

μηπως να τον μαθεναμε να πηδαει κανα εμποδιο? :lol:

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Gogo said:

Ότι μπορεί να το μάθει μπορεί!!!! αλλά εγώ προσωπικά τέτοια σκυλιά τα σέβομαι και δεν τα βάζω να κάνουν χαζομαρίτσες... :lol: :lol: :lol:

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
Thanks Lonewolf!! :D ΄
Θα το κάνω και θα δούμε...αν και κάτι μου λέει οτι αυτή σημασία δε θα δώσει στο παιχνιδάκι και θα ψάχνει από που της μυρίζει το μπισκότο..! :roll:
Θα το δώ πάντως και θα σας έχω νεότερα τη Δευτέρα..!

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
lone wolf said:
Gogo said:

Ότι μπορεί να το μάθει μπορεί!!!! αλλά εγώ προσωπικά τέτοια σκυλιά τα σέβομαι και δεν τα βάζω να κάνουν χαζομαρίτσες... :lol: :lol: :lol:
ΩΠΑ!Δηλαδή δεν το κατάλαβα αυτό,υπάρχουν σκυλιά που κάνουν για χαζομάρες και άλλα που δεν?Δεν την δέχομαι αυτή την διάκριση :lol: :lol: :lol:

Εμάς η Μάγια να υποθέσω πως είναι η ιδανική για κάτι τέτοιες σαχλαμάρες ε?Ο απόλυτος κλόουν :lol:

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Ενταξει προπονειται , εμποδια απορτ δαγκωματα αλφα αλλα να μην κανει και καμμια κουταβια- βαρελακι στη μαμα του στο σπιτι;

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
denis said:
Bάλτον κοντά σε μία μεγάλη κατηφόρα σε θέση ''κάτω''

Μετά κλώτσα με δύναμη

8)
χαχαχαχαχαχχαχαχχα,το εχετε καψει,η ειναι ιδεα μου? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: βαρελακια λενε,χαχαχαχαχαχαχ......

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Η Μάγια είναι ιδανική για τέτοια!!!! Γιατί παρόλο το συμπαγές σώμα της είναι ευκίνητη και το κυριότερο είναι καλός χαρακτήρας και αυτό φαίνετε!!! Πάντως την συγκεκριμένη την φτιάχνουμε και για φύλακα, ένα λαστικάχι αρκεί.... :wink: :lol: :lol: :lol:

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Βαρελάκι εννοείτε το rollover? Θα με δείρετε αν βάλω βιντεάκι τον ελληνικό ποιμενικό μου να κάνει rollover? :lol: Ντάξει, είναι λίγο γελοίος, είναι αργός αλλά τα κάνει όλα σωστά.

STELLAKI

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2008
96
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Ο δικός μου πάντως, απο μόνος του, όταν του πετούσα ένα παιχνίδι μου το έφερνε.
Αν το κάνουμε κάμποσες φορές και κουραστεί, μετά δεν μου το αφήνει.
θέλει να του τραβάω εγώ απο τη μία και αυτός απο την άλλη. :p

Εγω του έχω μάθει : κάτσε - σήκω - χεράκι - στροφή - πήδα.
Τα βαρελάκια μας τα απαγόρευσε ο γιατρός λόγω μέσης.
Τι άλλο να του μάθω?????

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
να πηδάει μέσα από ένα δαχτυλίδι τυλιγμένο σε φωτιά.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
χαχαχαχαχχ

Ο δικός μου ο αινσταιν ξερει κατσε,ξαπλωσε,τρεξε,φιλάκι, σουζα, χερι, το άλλο χερι , γύρισε(ξαπλώνει ανασκελα), και τώρα μαθαίνει το κόλλα το! εχει πολύ πλάκα,όταν βλεπει σαλαμάκι παθαίνει αμόκ και τα κάνει όλα μαζί!! αποσυντονίζεται το ζωντανό, σου λεει ποιο θέλει τωρα η άτιμη για να φαω ας τα κάνω όλα και όποιο πιάσει.. :lol:

Ancientridge

Member
14 Μαρτίου 2008
23
0
Larissa
www.elkhound.gr
τρικ

Μιλωντας για τρικ θα ηθελα οσοι θελουν να επισκευτουν την σελιδα του Γιορικ ενος απο τα κουταβακια της πρωτης μου γεννας το οποιο ζει στο Κεντακι.Υπηρχε ο μυθος οτι τα Σπιτς δεν εκπαιδευοντε ευκολα και φυσικα αυτο δεν ειναι σωστο.Ο Γιορικ γνωριζει πανω απο 100 τρικ.
Η σελιδα του βρισκετε στην παρακατω διευθυνση.
http://www.justfurfun.org/doghtml/yorik_the_wonder_dog.htm

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog