Staffordshire Bull Terrier (αγγελια στο slando.gr)

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Χωρίς να μέμφομαι τα λεγόμενά σου θα ήθελα να ρωτήσω το εξής ….
Θα πρέπει άραγε να νοιώθει ενοχές κάποιος που έχει ένα καθαρόαιμο σκύλο?
Αν και θα σου απαντησει καλυτερα ο/η blackpit35, νομιζω πως δεν εννοει οτι οσοι εχουν καθαροαιμα θα πρεπει να εχουν ενοχες.

Αυτοι που θα πρεπει να εχουν ενοχες ειναι αυτοι που ενω ειναι ενημερωμενοι για εκτροφεις,bybs,puppy mills και τα σχετικα αναζητουν φτηνα ''καθαροαιμα'' γιατι στην πραγματικοτητα δεν τους ενδιαφερει ουτε η υγεια του σκυλου ουτε το ποσο ''καθαροαιμο'' ειναι, ουτε αν θα εχει τον χαρακτηρα που πρεπει αναλογα με τη φυλη του και γενικα ενδιαφερονται μονο η εμφανιση, να μοιαζει με το καθαροαιμο που τους αρεσει μονο και μονο για να κανουν τη φιγουρα τους και το κομματι τους! Αυτοι ναι θα επρεπε να εχουν ενοχες!

Φυσικα δεν λειτουργουν ολοι κατα αυτο τον τροπο. Υπαρχουν και οι ανενημερωτοι!

Αλλα απο τη στιγμη που εχεις γνωση πανω στο θεμα Εκτροφη και ''εκτροφη'' και συνεχιζεις να ψαχνεις φτηνο ''καθαροαιμο'' θα επρεπε να εχεις σιγουρα ενοχες!
Φυσικα ενοχες και ντροπη νιωθουν μονο αυτοι που εχουν και φιλοτιμο...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
καλοταξιδος να ειναι ο σκυλος σου.
Οτι και να σου πουμε εχεις βγαλει ηδη το αλαθητο της πραξης σου.

kostas33

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Μια ερωτηση ακομα!Σιγουρα καποιοι απο εδω που ορματε το παιδι εχετε παρει σκυλι απο pet shop!1 λαθος αλλα το παραβλεπουμε!Σκεφτεικατε ποτε ολοι σας οτι το σκυλι απο εκει που το πηρατε πιο μπροστα αν εφτασε με κτελ η κατω απο αλλες συνθηκες?Εσεις ειστε ολοι οι σωστοι κ αυτος ο λαθος!Φιλε μου το πηρες στο σκυλι?Περιμενω νεα σου!

Harmony

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
61
0
Θεσσαλoνίκη
@Kostas33 Οι περισσότεροι και αν οχι ολοι απο εδώ μέσα που πήραν απο πετ σοπ σκύλι το καταλαβένουν οτι ήταν λάθος, το μετάνιωσαν και δεν θα το ξαναέκαναν(άσχετα αν το σκυλί βγήκε ΟΚ ή οχι). Βλέπεις δεν ήταν σώστα ενημέρωμενοι πρίν. Τώρα όμως αν κάποιος που είναι ενημερωμένος, βλέπει τι γίνετε και πάει και κάνει ακρίβως το αντίθετο απο αυτό που ξέρει οτι είναι σωστό τότε........ κακό του κεφαλίου του.

kostas33

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Αρα πρεπει να μιλανε καλυτερα κ οχι του στυλ καλα δεν ντρεπεσε κ εισαι ανευθυνος κ θα το παρατησεις κ χιλιες 2 μπουρδες!Πρεπει να συμβουλεθετε με καλυτερους τροπους απο την στιγμη που κ εσεις εχετε κανει το ιδιο λαθος κ οχι να τον στεινετε στον τοιχο!Κ στο φιναλε μακαρι η μονη ταλαιπορια τοθ σκυλιου να ειναι οι 6 ωρες στο λεωφορειο κ να ζησει 12 και χρονια καλα παρα να το παρεις κατω απο καλες συνθηκες κ το υπολοιπο της ζωης του να ταλαιπορειτε!!!

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Εδω προσπαθουν να σας ανοιξουν τα ματια, αλλα δεν υπαρχει περιπτωση.αν μπεις και διαβασεις για τα puppy mills και για τους BYB ισως καταλαβεις.κι εγω ηθελα σκυλι και μαλιστα στην τιμη που με βολευε αλλα αλλο πηρα κι αλλο μου βγηκε.οταν αρχισα να ψαχνω για το επομενο σκυλακι ελεγα να το παρω οχι απο γνωστο pet shop αλλα απο καποιο που δεν ειχε σκυλακια μεσα στις γυαλες, οτι ηθελες εκανες παραγγελια και στο φερνανε με pedigree υποτιθεται κλπ, επισης βρηκα εναν που γνωριζε καποιους εισαγωγεις και θα το εβρισκα με πολυ καλη τιμη.ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ-ΡΩΤΗΣΑ και αποφασισα με λιγη οικονομια να το παρω απο εκτροφεα.σκυλακι θελω οχι γουρουνι στο σακι.ευχομαι τα καλυτερα ειλικρινα αλλα κατι ξερουν και γραφουν σε αυτο το forum.

GearD

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
45
0
Πατρα
Καλο το θαψιμο που εφαγα..αλλα ακουστε..

Λοιπον , οσον αναφορα το ποσο valid ειναι η ολη φαση , θα σας πω τα εξης.Με τον τυπο μιλησαμε αρκετες φορες στο τηλ ανταλλαξαμε e-mail μου εστειλα καμια 30ρια φωτο μου εστειλα το pedigree σε αρχειο .pdf και επισης μου ειπε οτι ειναι δηλωμενα στον ΚΟΕ σε περιπτωση που τα θελω για αγωνες κλπ.Ο μονος λογος που τα δινει τοσο φθηνα ειναι οτι μενει σε διαμερισμα και θελει να τα διωξει γιατι δεν χωρανε..Τοτε να μου πειτε γιατι εδωσε την σκυλα του για ζευγαρωμα..τι να πω δεν ξερω..
Εχει πουλησει τα 3 ειδη με ΚΤΕΛ.
Τωρα οσον αναφορα την μεταφορα του κουταβιου μου διευκρινησε οτι το σκυλι δεν θα το αφησει να βασανισετι , εχει μιλησει με κτηνιατρο και του προτεινε χαπακι για ναρκωση κατα την διαρκεια του ταξιδιου.Εγω μονος μου πηρα τηλ στα ΚΤΕΛ ΘεΣ/ΝΙΚΗΣ και μου ειπαν οτι οι μεταφορες αυτες γινονται καθημερινα και επισης οτι τα λεωφορεια που μεταφερουν κατοικιδια ασυνοδευτα ειναι ξεχωριστα απο τα υπολοιπα.Φεριπιν αυτα που λετε οτι θα μεινει στις αποσκευες κλπ δεν ισχυουν

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Σου έστειλε το pedigree? Του κουταβιού??? Έχει βγάλει κιόλας pedigree? Είχα την εντύπωση ότι κάνει μήνες να βγει το pedigree από τον ΚΟΕ!
Επίσης, αυτό που λες ότι σου είπαν στα ΚΤΕΛ πρώτη φορά το ακούω, μακάρι να είναι αλήθεια αλλά πολύ αμφιβάλω. Μου φαίνεται εντελώς εξωπραγματικό να υπάρχουν ειδικά λεωφορεία για μεταφορά κατοικιδίων.
Καλά τη νάρκωση σε κουτάβι ημερών δε τη σχολιάζω....ούτε το γεγονός ότι πουλάει τα κουτάβια μόνο 200 ευρώ επειδή δε χωράνε στο διαμέρισμα....

Προσωπικά μου βρωμάει ΠΟΛΥ η όλη φάση. Απορώ γιατί εσένα σου φαίνονται όλα κομπλέ.
Ούτε σε σκυλιέρα πλοίου δεν θα έβαζα το σκυλί μου, πόσο μάλλον στις αποσκευές του ΚΤΕΛ.

kostas33

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Μην απολογεισε φιλε μου!Τωρα ολοι θα σε ορμηξουν παλι για τις αποσκευες οτι κανεις λαθος οπως κ για τον κτηνιατρο που ειπε για το χαπι!Δεν ξερουν εδω μεσα να συμβουλευουν αλλα μονο να χλευαζουν!Βαλε κανενα ματι στο σκυλακι σου γιατι τοσα που σου εσυραν δεν ξερεις τι γινεται!χαχαχα!!!

GearD

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
45
0
Πατρα
Το ξερω φιλε μου...χαχα
δεν πειραζει οτι και να μου ειπαν,..
το χεζω το ΚΤΕΛ ειλικρινα....
Θα παω εκει θα το παρω..ξεκιναω αυριο μεσανυχτα για Θεσσαλονικη...δεν ρισκαρω τπτ

kostas33

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Τωρα που θα πας εσυ ο ιδιος να το παρεις να δουμε τι θα πουν παλι!Απο αυτον που θα το παρεις τον λενε αντωνη καχριμανη μηπως;

kostas33

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Ποιο αλλο ειναι ρε φιλε gianni το λαθος του;Θα παει θα το δει απο κοντα κ το σκυλι κ αυτον!Δηλ εσυ που το πηρες σωστα πως το πηρες;Ημαρτον με σας εδω μεσα ρε παιδια δεν μπορουν να σας πιασουν πουθενα!

Φιλε μου δεν μου απαντησες απο αυτον που θα παρεις το σκυλακο σου τον λενε αντωνη καχριμανη;

Gianni δεν μας ειπες ποιος ειναι ο σωστος τροπος!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Πάντως ψέμματα σου είπαν στα ΚΤΕΛ ή δεν κατάλαβες καλά.
Μιας και ξέρω από ΚΤΕΛ πολύ καλά, δεν ΠΑΙΖΕΙ να ισχύει αυτό για κανένα λόγο.

Το σωστό είναι αυτό που επέλεξες να κάνεις με την μεταφορά και χαίρομαι που άλλαξες γνώμη.
Τώρα για το από ποιον θα το πάρεις διαφωνώ και το θεωρώ λαθος αλλά οκ, είναι δική σου επιλογή, ενημερώθηκες τώρα και πράτεις αναλόγως.

giannnis

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
242
0
Καποτε μεσα σε μια μερα πηγα απο Κορινθο-Λαμια και πηρα σκυλο-"ευκερια" τον οποιο "εχασα" νωρις.Εκλαψα...διαβασα...και καπως ετσι "βαπτιστηκα" κυνολογικα.Δυστυχως δεν ειχα το dogforum να με κατευθυνει εκ των προτερων.

Αυτο με εκανε να καταλαβαινω τα νεα μελη του φορουμ, να προσπαθω να τους περασω τα σωστα (οπως λες) μηνυματα αλλα και με σωστο τροπο.Μα δεν αντεχω την ψευτομαγκια, το ακουω ο,τι με βολευει,το κανω το μειονεκτημα μου πλειοψηφουσα πραγματικοτητα και ιδεολογια και επαναστατω για αυτην...και τελικα το απλως κοροιδευω τον εαυτο μου και μενω πισω.

Σημερα Κωστα για να αισθανομαι πως θα παρω σωστα (οπως λες) το κουταβι-που ακομα δεν εχω παρει- μαζευω λεφτα απο περυσι (τετοια εποχη περιπου) και περιμενω το κουταβι απο τον Μαιο.

Εντιτ no drink, no cofee, no shops...μονο διαβασμα και δυστυχως "μονο διαβασμα για τα σκυλια και οχι για την σχολη μου" (ατακα της μανας μου) :)

Last edited:

kostas33

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Ρε φιλε χωρις να εχεις παρει κουταβι λες οτι κανει πολλα λαθη πως το λες αυτο;Δηλ εσυ που μαζευεις λεφτα απο περσι κ το περιμενεις απο το μαιο εισαι ο σωστος;Αυτος μπορει να τα μαζεψε απο προπερσι η να τα ειχε τι σημασια εχει;κ γιατι δεν το εχεις παρει απο το μαιο μεχρι σημερα;εσυ με ποιον τροπο θα το παρεις που ειναι πιο σωστος απο τον φιλο μας δεν μας ειπες!

Sofouli πιστευω οτι πιο πολυ σημασια εχει ποιος περνει το σκυλι κ οχι απο ποιον το περνει!Κ σου φερνω ενα παραδ οτι 2 ατομα που πηραν fila απο τον ηλια(omarock) καταλαβες ποιον λεω ο ενας το εχει σε ενα συρμα 10 μετρα δεμενο κ του αλου αγνοειτε η τυχη του!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ρε φιλε χωρις να εχεις παρει κουταβι λες οτι κανει πολλα λαθη πως το λες αυτο;Δηλ εσυ που μαζευεις λεφτα απο περσι κ το περιμενεις απο το μαιο εισαι ο σωστος;Αυτος μπορει να τα μαζεψε απο προπερσι η να τα ειχε τι σημασια εχει;κ γιατι δεν το εχεις παρει απο το μαιο μεχρι σημερα;εσυ με ποιον τροπο θα το παρεις που ειναι πιο σωστος απο τον φιλο μας δεν μας ειπες!
Το θέμα σωστός εκτροφέας και σωστός τρόπος απόκτησης κουταβιού έχει συζητηθεί άπειρες φορές.
Διάβασε τα θέματα του forum, μια χαρά στα έχουν εξηγήσει όσοι έγραψαν μέχρι στιγμής,
τώρα το γιατί δεν το καταλαβαίνεις δεν ξέρω.
Ότι απορίες έχεις γράψε στα εκεί θέματα, αν και νομίζω πως αν κάνεις τον κόπο να τα διαβάσεις, θα σου λυθούν οι απορίες, αν αυτό πραγματικά ψάχνεις.
Sofouli πιστευω οτι πιο πολυ σημασια εχει ποιος περνει το σκυλι κ οχι απο ποιον το περνει!Κ σου φερνω ενα παραδ οτι 2 ατομα που πηραν fila απο τον ηλια(omarock) καταλαβες ποιον λεω ο ενας το εχει σε ενα συρμα 10 μετρα δεμενο κ του αλου αγνοειτε η τυχη του!
Και τα 2 είναι μεγίστης σημασίας φίλε μου.
Αυτό για την ευζωία του σκύλου.
τώρα πριν την απόφαση για μένα πρέπει να το ψάχνεις πολύ, και να μην κοιτάς τα λεφτά ή την ευκολία,, αλλά την υγεία την μορφολογία και τον χαρακτήρα αφού μιλάμε για καθαρόαιμο.

Last edited:

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Κώστα έχεις μπερδεύψεις λίγο αυτό που θέλει να σου πει ο Γιάννης...

Σύγκρινε αυτά που σου λέει ο Γιάννης με αυτά που λέει ο φίλος. Ο GearD, χωρίς να έχει δει καν το κουτάβι (απο φωτογραφίες ούτε εσώρουχα δεν πέρνω) έχει πάρει ήδη την απόφαση να το πάρει ντε και καλά. Εδώ παιδιά περιμένουν ολόκληρο χρόνο για την γέννα που θέλουν και ο GearD θα πάρει ένα "καθαρόαιμο" χωρίς καν να ξέρει απο τι σκυλιά προέρχεται.

Το καθαρόαιμο και τον εκτροφέα δεν το θέλουμε για να έχουμε να λέμε, αλλά επειδί έχουμε απαιτήσεις.