Πως βγαζεις αυτο το συμπερασμα εσυ ;πες μου σε παρακαλωμπραβο Κωστα καλα τα λες , συνεχισε ακαθεκτος ........................ισως καποτε καταφερουμε να γεμισουμε τον πλανητη με αδεσποτα προβληματικα αρωστα σκυλακια .
@kokoni, μας έφτιαξες την μέρα με αυτή την συσχέτιση που έκανες...kostas33 said:να σας πω κ κατι τα πουλουσε στην αρχη 400€ κ τα τελευταια 2 τα πηγε 250 κ τωρα οπως λεει ο φιλος 200!
μου θυμίζει έντονα το πιτσιρίκι απο το «Ο Αστερίξ και οι Ισπανοί», που σαν κακομαθημένο δήλωνε ......'' αν δεν μου κάνετε το χατήρι να δεχτείτε αυτό που λέω ... θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω''....
Εμενα προσωπικά πιο πολύ σαν ξεπούλημα μου ακουγεται η διαδοχικες μειωσεις της τιμής!Και απο πότε ρε φιλε η υψηλή τιμή (ο θεός να την κάνει 400 για "καθαρόαιμο" κουταβι) προυποθέτει και ένα καλό σκύλο??Τα καλαντα ειπαμε!Εσυ οταν πηγες να παρεις το σκυλο σου τι ειπατε;
Αντε καλο ταξιδι φιλε μου!Εσυ δεν ειπες πουθενα για αμσταφ κ το ειπαν οι αλλοι κ παρασυρθηκα κ γω!Φιλε με το καλο να το παρεις!Κ να σας πω κ κατι τα πουλουσε στην αρχη 400€ κ τα τελευταια 2 τα πηγε 250 κ τωρα οπως λεει ο φιλος 200!Για καποιους που λεγανε για τιμη τα πρωτα τα πουλουσε πιο ακριβα!Αλλα εδω μεσα ολα τα ξερετε!
Φίλε Κώστα να σου απαντήσω.Πως βγαζεις αυτο το συμπερασμα εσυ ;πες μου σε παρακαλω
@harmony μπορεις να μου πεις ποιος ειναι ο σωστος τροπος σε παρακαλω;Οσο για τις αποψεις που λες εχεις απολυτο δικιο οτι πρεπει να ακουω τις αντιθετες γνωμες!Αλλα γνωμες σαν την δικη σου η της sofouli οχι του στυλ οι σκεψεις σου δεν εχουν πατο κ αλλες!Να πεις οτι ειναι λαθος οι αποσκευες θα το δεκτω οι απαντησεις ομως του στυλ οτι θα γινει αδεσποτο οτι δεν ειναι καλος ιδιοκτητης κ πολλα αλλα εκτρωματα δεν μαρεσουν!Οταν ρωτησα πως πηρατε απο που κ πως ζει ο σκυλο σας μου απαντησαν μονο 2 στο πως ζει κανενας!σοβαρες απαντησεις εδω μεσα οχι χλευασμο! Κ μακαρι να ηταν το μονο λαθος του!
Θα πρόσεξες πως ρώτησα:Εγω αν εβαζα γεννα δεν θα πουλουσα τα κουταβια κ θα τα εδινα εκει που πιστευω θα ηταν καλοι ιδιοκτητες!Αλλοι το κανουν εμποριο αρα κοιτανε μονο να τους φυγει!
Άρα, ανεξάρτητα από το αν τα πουλούσατε ή τα χαρίζατε, το θέμα είναι το πως θα διαλέγατε τους καλούς ιδιοκτήτες.Δηλαδή, με ποια κριτήρια κάποιος θα ήταν καλός και κατάλληλος για τα κουτάβια σας;...Τι θα έψαχνες να βρείς και να διαπιστώσεις;Τέλος, αν είχατε εσείς κουτάβια προς πώληση (ή και χάρισμα) τι ιδιοκτήτες θα ψάχνατε και με πιο τρόπο θα τους διαλέγατε;
...και εδώ δε με κατάλαβες...Δε ρώτησα πως απέκτησες τα δικά σου σκυλιά, αλλά τι θα συμβούλευες ένα φίλο σου να κάνει πριν αποκτήσει σκύλο, τι να προσέξει στο κουτάβι, τι να προσέξει σε αυτόν που θα του το δώσει, κλπ...Ο τροπος αποκτησεις!χμ!το ενα το σκυλι το χαριζε ενας 2.5 χρονων ροττ πηγα κ το πηρα το αλλο το σκυλι μου το εφεραν απο την καστορια μεσα σε χαρτοκουτι εξω απο το μαγαζι κ μου το αφησαν κ εφυγαν!Ενας φιλος το κατεβασε απο το αυτοκιν κ μου λεει παρτο!κ το αλλο το κοθταβι το πηρα απο τον Ηλια(οmarock)!Α το 4 το πηρα με το κτελ!!
Μάγκα μπερδεύεσαι.................................... άλλο φιλοζωία, άλλο η κυνοφιλίαΠολυ μεγαλη κουβεντα πας να ανοιξεις!ολα ειναι διαφορετικα απο ανθρωπο σε ανθρωπο!Εγω αν εβαζα γεννα δεν θα πουλουσα τα κουταβια κ θα τα εδινα εκει που πιστευω θα ηταν καλοι ιδιοκτητες!Αλλοι το κανουν εμποριο αρα κοιτανε μονο να τους φυγει!Ο τροπος αποκτησεις!χμ!το ενα το σκυλι το χαριζε ενας 2.5 χρονων ροττ πηγα κ το πηρα το αλλο το σκυλι μου το εφεραν απο την καστορια μεσα σε χαρτοκουτι εξω απο το μαγαζι κ μου το αφησαν κ εφυγαν!Ενας φιλος το κατεβασε απο το αυτοκιν κ μου λεει παρτο!κ το αλλο το κοθταβι το πηρα απο τον Ηλια(οmarock)!Α το 4 το πηρα με το κτελ!!Οσο για τις γνωσεις που λες θεωριτικα εχουμε ολοι αλλα για καποια πραγματα οπως γεννα πρακτικα μονο αυτοι που βιωνουν ααυτην την εμπειρια!
Τότε δεν παίρνεις σκύλο ράτσας ή παίρνεις κάποιο αδεσποτάκι από καταφύγιο και του σώζεις και τη ζωή. Ούτως ή άλλως αυτό που θα πάρεις θα είναι ό,τι να ΄ναι και το υπογράφω αυτό που λέω. Κάποιος που θα πλήρωνε να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και θα έβρισκε τον κατάλληλο επιβήτορα για να ζευγαρώσει δεν υπάρχει περίπτωση να σου έστελνε σκύλο ασυνόδευτο.Με τιποτα δεν μπορω να διαθεσω 800 και 1000 ευρω για να παρω ενα σκυλο αυτο τον καιρο...