Staffordshire Bull Terrier (αγγελια στο slando.gr)

kostas33

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2009
118
0
μπραβο Κωστα καλα τα λες , συνεχισε ακαθεκτος ........................ισως καποτε καταφερουμε να γεμισουμε τον πλανητη με αδεσποτα προβληματικα αρωστα σκυλακια .
Πως βγαζεις αυτο το συμπερασμα εσυ ;πες μου σε παρακαλω

@harmony μπορεις να μου πεις ποιος ειναι ο σωστος τροπος σε παρακαλω;Οσο για τις αποψεις που λες εχεις απολυτο δικιο οτι πρεπει να ακουω τις αντιθετες γνωμες!Αλλα γνωμες σαν την δικη σου η της sofouli οχι του στυλ οι σκεψεις σου δεν εχουν πατο κ αλλες!Να πεις οτι ειναι λαθος οι αποσκευες θα το δεκτω οι απαντησεις ομως του στυλ οτι θα γινει αδεσποτο οτι δεν ειναι καλος ιδιοκτητης κ πολλα αλλα εκτρωματα δεν μαρεσουν!Οταν ρωτησα πως πηρατε απο που κ πως ζει ο σκυλο σας μου απαντησαν μονο 2 στο πως ζει κανενας!σοβαρες απαντησεις εδω μεσα οχι χλευασμο! Κ μακαρι να ηταν το μονο λαθος του!

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
GearD αλλά και kostas33 (που η αλήθεια είναι πως δεν έχω καταλάβει τον λόγο που έχεις αναλάβει έναν ρόλο υπεράσπισης, που κανένας δεν έχει ανάγκη, αλλά και "άμυνας", εξίσου ανούσιο και αναίτιο) προσωπικά δεν έχω κανένα προσωπικό"θέμα" με εσάς ή ακόμα και τον άνθρωπο που έκανε την γέννα από την οποία θα πάρεις κουταβάκι φίλε GearD.

Θα ήμουν πραγματικά ηλίθιος αν έβγαζα συμπεράσματα και χαρακτήριζα ανθρώπους από μερικές δημοσιεύσεις, σε κάποιο φόρουμ, από μία αγγελία ή από ένα μεμονωμένο γεγονός.

Πιστεύω, όμως, πως (ίσως) έχετε καταλάβει τους λόγους που κάποιοι (ανάμεσα τους και εγώ) κατακρίνουν πρακτικές και νοοτροπίες (και όχι ανθρώπους) σαν και τις παραπάνω.

Κάποιες από αυτές είναι ο τρόπος επιλογής και τα κριτήρια επιλογής σκύλου, οι λόγοι που οδηγούν σε ένα ζευγάρωμα, οι λόγοι που αυτό δεν πρέπει να γίνει, ο τρόπος επιλογής μελλοντικών ιδιοκτητών και τα κριτήρια που αυτοί κρίνονται...μέχρι και οι σωστοί τρόποι μεταφοράς ενός ζώου (ακόμα και κατά την Ευρωπαϊκή νομοθεσία).

Αν θέλετε μπορούμε να συζητήσουμε το κάθε ένα από αυτά τα θέματα ξεχωριστά, αν και δε νομίζω πως δεν γνωρίζετε ήδη τι είναι καλύτερο.

Πιστεύω πως απλά, όπως πολλοί άλλοι και όπως όλοι μας κάποιες στιγμές, επιλέγετε το "εύκολο" και το "συμφέρον" (οι λέξεις είναι σε εισαγωγικά γιατί πάρα πολλές φορές το φαινομενικά, με την "πρώτη ματιά", εύκολο και συμφέρον αποδεικνύετε δύσκολο, "ταλαιπωρία", δαπανηρό και ψυχοφθόρο).

Παρόλα αυτά και αν έχει κάποια "αξία", εύχομαι σε όλους να μην έρθουν ποτέ αντιμέτωποι με κανένα πρόβλημα, όλα να πηγαίνουν καλά, για σκυλιά και ανθρώπους, ακόμα κι όταν γίνονται λάθη (σκόπιμα ή μη)...Κυρίως, όμως, εύχομαι να έρθει η στιγμή που οι περισσότεροι θα καταλάβουν πως οι πιθανότητες "ατυχίας" και δυστυχίας μειώνονται όταν ακολουθούνται απλοί και εύκολοι (ουσιαστικά) "κανόνες".

Καλημέρα (...και περιμένω φωτογραφίες :))!

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
εγω δεν εχω καταλαβει κοστα 33 τοση ωρα γιατι κοπανιεσαι , εισαι σε μια δημοσια συζητηση ,και τι θελεις τωρα να παραδεχθουμε οτι ναι βαζετε τα σκυλακια σας κτα παραγγελια στο κτελ κοληστε του και ενα γραμματοσημειο και ενταξει? πορτα πορτα με τα ελτα πιο φθηνα θα ερχοταν , Εδω προσπαθουν να σου πουν ολοι και καθε καινουργιου , που δεν ειχε σκυλι πριν (αυτο καταλ εγω γιατι βαριεμαι δεν τα διαβασα ολα ) οτι αν δεν πας να δεις τον σκυλο να υπαρξει χημεια μεταξυ σας ,δεν το παραλαμβανεις αιντε αιντε ,και αν δεν του αρεσει? δεν τιριαζουν? γιατι ναι υπαρχει και αυτο , εγω εχω βρει πριν 17 χρονια ενα σπιτς και ποτε δεν ταιριαξα ειναι ανεξαρτητη , ερχεται μονο για φαι κατι σαν γατα ναπουμε χαρακτηρα , φυσικα και την αγαπαω και καλοπερναει γιαυτο ζει και 17 χρονια , αλλα μεχρι εκει ,χαρες δεν κανει αν ειναι ετσι και το σκυλι που το παραγγειλε ο αλλος απο μακρια και δεν το εχει δει ,και δεν εχει τον καλο τον δικο μου ,την φιλοζωια εννοω τι θα απογινει το σκυλι? τον τσιουαουα τον διαλεξα , την ημιαιμη την διαλεξα , τον ΓΠ πηγα λαμια να τον παρω αντε και κουλαθηκα να γραφω

kostas33

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Dj σεβαστη η γνωμη σου κ καθε τετοια γνωμη!Εγω πηρα το μερος του φιλου εδω γιατι δεχτηκε επιθεση με απαισιους χαρακτηρισμους τετοιες απαντησεις μαληστα!μαριαα ο φιλος πηγε να το παρει ο ιδιος αρα θα ερθει σε επαφη αν κ πιστευω οτι δεν βγαινουν ασφαλη συμπερασματα με μια κ δυο κ τρεις επαφες!θα το ξαναπω για τελευταια φορα!Ατομα απο εδω μεσα πηραν το σκυλο απο πετ σοπ η απο αλλου!ξερετε ολοι μεχρι να παρετε το σκυλι σας πως εφτασε εκει;οπω περιμενω απαντηση απο αυτους που με ειρωνευτηκαν πως πηραν πως ζει κ απο που πηραν το σκυλι!Αντε να δω απαντησεις σας!Κ μαριαα οπως ξαναειπα μακαρι η μονη ταλαιπωρια να ηταν το κτελ κ μετα να ζουσε καλα κ οχι σε ΚΡΑΤΕ ΜΕΣΑ αν κ τελικα ο φιλος πηγε κ το πηρε!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Κώστα, τα ίδια χάλια έχουν τα καταστημάτα και χειρότερα.
Ποιός σου είπε ότι απο κατάστημα πέρνεις σκύλο?

Δεν ήθελα να κάνω την παρατήρηση αλλα ο συγκεκριμένος που πουλάει τα κουτάβια γράφει ότι "η γέννα έχει εγκρυθεί απο την ***, πασίγνωστό κατάστημα ζώων στα Βαλκάνια". Οπότε το φτωχό μου μυαλό λεεί ότι είναι προμηθευτής σκυλιών σε καταστήματα. Και με αυτό το bombshell αναρωτήσου που μπορεί να πήγαν τα αδέρφια των δύο κουταβιών που έμειναν
kostas33 said:
να σας πω κ κατι τα πουλουσε στην αρχη 400€ κ τα τελευταια 2 τα πηγε 250 κ τωρα οπως λεει ο φιλος 200!
@kokoni, μας έφτιαξες την μέρα με αυτή την συσχέτιση που έκανες...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
προσωπικά δεν σχολιάζω ποτέ ανθρώπους αλλά τα γραφόμενά τους....
το αν αντιδρά κάποιος όταν δέχεται αρνητική κριτική στα γραπτά του μάλλον θα έπρεπε να τον προβληματίσει και όχι να τον ''θυμώσει''...
εκτός αν διαθέτει περίσσευμα εγωισμού και έχει μάθει να μην δέχεται μύγα στο σπαθί του.....

σαν γενική παρατήρηση έχω να πω...ότι η ποιότητα του διαλόγου εξαρτάται άμεσα απο την ποιότητα του προβληματισμού που διαθέτει ο καθένας μας προσωπικά....

ερωτήσεις τύπου.....''για πες εσύ''...ή ''πες μας τώρα γιατί δεν έχεις πάρει σκύλο ακόμα''....(λες και είναι υποχρεωμένος ο καθένας να δίνει λογαριασμό για το τι κάνει στην ζωή του ) και οι τοποθετήσεις του στυλ....''με ειρωνεύτηκαν'', ''δέχτηκε/α επίθεση'',ή ''μη μιλάς εσύ που δεν έχεις σκύλο''...δεν δείχνουν ούτε ποιότητα αλλά ούτε και την πρόθεση αυτού που τις εκφέρει για προβληματισμό και ουσιώδη διάλογο...

άσε που η πεισματική αυτή αντίδραση μου θυμίζει έντονα το πιτσιρίκι απο το «Ο Αστερίξ και οι Ισπανοί», που σαν κακομαθημένο δήλωνε ......'' αν δεν μου κάνετε το χατήρι να δεχτείτε αυτό που λέω ... θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω''....:D:rolleyes:

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
μου θυμίζει έντονα το πιτσιρίκι απο το «Ο Αστερίξ και οι Ισπανοί», που σαν κακομαθημένο δήλωνε ......'' αν δεν μου κάνετε το χατήρι να δεχτείτε αυτό που λέω ... θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω''....:D:rolleyes:

αγαπητή Tara μια μικρή διόρθωση ο τίτλος είναι:
Ο Αστερίξ στην Ισπανία
τι αξιολάτρευτο πιτσιρίκι ο Pepe!!!!!:eyecrazy::eyecrazy::cuniaoo:

anezatom

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2011
45
0
Τα καλαντα ειπαμε!Εσυ οταν πηγες να παρεις το σκυλο σου τι ειπατε;

Αντε καλο ταξιδι φιλε μου!Εσυ δεν ειπες πουθενα για αμσταφ κ το ειπαν οι αλλοι κ παρασυρθηκα κ γω!Φιλε με το καλο να το παρεις!Κ να σας πω κ κατι τα πουλουσε στην αρχη 400€ κ τα τελευταια 2 τα πηγε 250 κ τωρα οπως λεει ο φιλος 200!Για καποιους που λεγανε για τιμη τα πρωτα τα πουλουσε πιο ακριβα!Αλλα εδω μεσα ολα τα ξερετε!
Εμενα προσωπικά πιο πολύ σαν ξεπούλημα μου ακουγεται η διαδοχικες μειωσεις της τιμής!Και απο πότε ρε φιλε η υψηλή τιμή (ο θεός να την κάνει 400 για "καθαρόαιμο" κουταβι) προυποθέτει και ένα καλό σκύλο??
Για να τελειώνουμε επειδή μου δίνεις την εντύπωση οτι δεν καταλαβαίνεις το πραγματικό νόημα απο τα λεγόμενα των παιδίων ,το θέμα δεν είναι ΜΟΝΟ η τιμή αλλα και οτι θα παρει ενα κουταβι απο έναν ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΙΔΙΩΤΗ(δλδ ΒΥΒ) που στελνει τα κουταβια του με τα ΚΤΕΛ και με οτι άλλο συνεπαγεται αυτο οσον αφορά θέματα υγείας και όχι μόνο.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Πως βγαζεις αυτο το συμπερασμα εσυ ;πες μου σε παρακαλω

@harmony μπορεις να μου πεις ποιος ειναι ο σωστος τροπος σε παρακαλω;Οσο για τις αποψεις που λες εχεις απολυτο δικιο οτι πρεπει να ακουω τις αντιθετες γνωμες!Αλλα γνωμες σαν την δικη σου η της sofouli οχι του στυλ οι σκεψεις σου δεν εχουν πατο κ αλλες!Να πεις οτι ειναι λαθος οι αποσκευες θα το δεκτω οι απαντησεις ομως του στυλ οτι θα γινει αδεσποτο οτι δεν ειναι καλος ιδιοκτητης κ πολλα αλλα εκτρωματα δεν μαρεσουν!Οταν ρωτησα πως πηρατε απο που κ πως ζει ο σκυλο σας μου απαντησαν μονο 2 στο πως ζει κανενας!σοβαρες απαντησεις εδω μεσα οχι χλευασμο! Κ μακαρι να ηταν το μονο λαθος του!
Φίλε Κώστα να σου απαντήσω.
Αρχικά να δηλώσω<< ανίδεος >>
Μπαίνοντας στη διαδικασία να ψάξω για σκύλο άρχιζα να διαβάζω και να ενημερώνομαι για τις διάφορες φυλές ,αφού κατέληξα τελικά μετά άρχισα να ψάχνω για εκτροφείς , στην αναζήτηση μου αυτή άρχισα να ακούω και να μαθαίνω πράγματα που για ‘μενα ήταν κινέζικα (απαλλαγμένο δυσπλασίας , ελεύθερο αναπαραγωγής ισχυρό νευρικό σύστημα , SchH- Kkl1 και άλλα πολλά )στο τέλος όμως κατάλαβα πως η αναπαραγωγή ποιοτικών σκύλων είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση που απαιτεί πολύ χρόνο πολύ γνώση και πολύ κόπο πράγμα που δεν μπορεί να το κάνει ο κάθε ένας . θεωρώ λοιπόν παρακινδυνευμένο κάποιος επειδή πείρε κάποτε ένα σκύλο με pedigree και βρήκε και κάποιο άλλο αντίστοιχο να μπει στη διαδικασία να τα ζευγαρώσει .
Ειλικρινά θέλω να με πιστέψεις έχω ακούσει πολλές φορές να λέει κάποιος
<< δε μου βγήκε το σκυλί και το φουντάρισα >> ή ακόμα την εξής ατάκα γονιού όταν το παιδί ζητάει σκύλο << έλα μωρέ μπες στις αγγελίες και πάρε ένα κοψοχρονιά έτσι και αλλιώς θα το βαρεθεί γρήγορα >> και εγώ ξαναγράψει ότι εδώ που ζω έχει δεκάδες τέτοια άτυχα τετράποδα <<παιχνίδια του καλοκαιριού >> τώρα όσο για το δικό μου σκύλο θα απαντήσω στην ερώτηση σου , ζει μαζί μας μέσα στο σπίτι ,ασχολείται όλη η οικογένεια μαζί του και δεν κάνω τίποτα απολύτως αν δε συμβουλευτώ τον γιατρό και τον εκτροφέα ----άλλωστε το δηλώνει αυτό και η υπογραφή μου .
ευχές για ποιο φιλικές μελλοντικές συζητήσεις

kostas33

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Αυτες ειναι απαντησεις φιλε μου vagelis-ras!εγω τρελαθηκα πιο πολυ με τις αλλες απαντησεις εδω μεσα κ πιστευω να εχεις καταλαβει ποιες λεω!Εχεις απολυτο δικιο στα λεγομενα σου!Οπως κ οι αλλοι μπορει να εχουν δικιο αλλα το χανουν με τον τροπο τους!Με ατομα σαν κ σενα λυνονται τα προβληματα εδω μεσα!Ευχαριστω για την απαντηση σου

Last edited:

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Αν υποθέσουμε ότι ξεπερνάμε τα εμπόδια της "συμπεριφοράς" και του "ύφους" των ερωταπαντήσεων, θα ήθελα από τους GearD και kostas33 να περιγράψουν οι ίδιοι τον σωστό τρόπο απόκτησης κουταβιού (κατά την άποψη τους φυσικά)...Σαν να σας ζητούσε μια εφημερίδα σχετικό άρθρο ή έστω, σαν να σας ζητούσε συμβουλές ένας φίλος.

Τι θα λέγατε λοιπόν;

Επίσης, ποια η άποψη σας για το αν θα πρέπει ο κάθε ιδιοκτήτης να ζευγαρώνει τον σκύλο του, για πιο λόγο (είτε ναι, είτε όχι) και ποια τα κριτήρια και οι απαιτήσεις (γνώσεις, χώρος, κτηνιατρικές εξετάσεις, κλπ.) αν θα έπρεπε να υπάρχουν κατά την γνώμη σας;

Τέλος, αν είχατε εσείς κουτάβια προς πώληση (ή και χάρισμα) τι ιδιοκτήτες θα ψάχνατε και με πιο τρόπο θα τους διαλέγατε;

Πραγματικά, περιμένω τις απόψεις σας με ενδιαφέρον...:)

kostas33

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Πολυ μεγαλη κουβεντα πας να ανοιξεις!ολα ειναι διαφορετικα απο ανθρωπο σε ανθρωπο!Εγω αν εβαζα γεννα δεν θα πουλουσα τα κουταβια κ θα τα εδινα εκει που πιστευω θα ηταν καλοι ιδιοκτητες!Αλλοι το κανουν εμποριο αρα κοιτανε μονο να τους φυγει!Ο τροπος αποκτησεις!χμ!το ενα το σκυλι το χαριζε ενας 2.5 χρονων ροττ πηγα κ το πηρα το αλλο το σκυλι μου το εφεραν απο την καστορια μεσα σε χαρτοκουτι εξω απο το μαγαζι κ μου το αφησαν κ εφυγαν!Ενας φιλος το κατεβασε απο το αυτοκιν κ μου λεει παρτο!κ το αλλο το κοθταβι το πηρα απο τον Ηλια(οmarock)!Α το 4 το πηρα με το κτελ!!Οσο για τις γνωσεις που λες θεωριτικα εχουμε ολοι αλλα για καποια πραγματα οπως γεννα πρακτικα μονο αυτοι που βιωνουν ααυτην την εμπειρια!

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Εγω αν εβαζα γεννα δεν θα πουλουσα τα κουταβια κ θα τα εδινα εκει που πιστευω θα ηταν καλοι ιδιοκτητες!Αλλοι το κανουν εμποριο αρα κοιτανε μονο να τους φυγει!
Θα πρόσεξες πως ρώτησα:

Τέλος, αν είχατε εσείς κουτάβια προς πώληση (ή και χάρισμα) τι ιδιοκτήτες θα ψάχνατε και με πιο τρόπο θα τους διαλέγατε;
Άρα, ανεξάρτητα από το αν τα πουλούσατε ή τα χαρίζατε, το θέμα είναι το πως θα διαλέγατε τους καλούς ιδιοκτήτες.Δηλαδή, με ποια κριτήρια κάποιος θα ήταν καλός και κατάλληλος για τα κουτάβια σας;...Τι θα έψαχνες να βρείς και να διαπιστώσεις;

Ο τροπος αποκτησεις!χμ!το ενα το σκυλι το χαριζε ενας 2.5 χρονων ροττ πηγα κ το πηρα το αλλο το σκυλι μου το εφεραν απο την καστορια μεσα σε χαρτοκουτι εξω απο το μαγαζι κ μου το αφησαν κ εφυγαν!Ενας φιλος το κατεβασε απο το αυτοκιν κ μου λεει παρτο!κ το αλλο το κοθταβι το πηρα απο τον Ηλια(οmarock)!Α το 4 το πηρα με το κτελ!!
...και εδώ δε με κατάλαβες...Δε ρώτησα πως απέκτησες τα δικά σου σκυλιά, αλλά τι θα συμβούλευες ένα φίλο σου να κάνει πριν αποκτήσει σκύλο, τι να προσέξει στο κουτάβι, τι να προσέξει σε αυτόν που θα του το δώσει, κλπ...

Πως θα περιέγραφες, δηλαδή, τον σωστό τρόπο απόκτησης σκύλου με τα δικά σου κριτήρια...

Να επαναλάβω και τις υπόλοιπες:

Θα πρότεινες σε κάθε ιδιοκτήτη να ζευγαρώσει το σκυλί του (αν ναι γιατί και αν όχι πάλι για πιο λόγο);

Θεωρείς πως πρέπει να έχεις κάποιες προϋποθέσεις για να ζευγαρώσεις το σκύλο σου (να έχεις κάποιο σκοπό, να είσαι εκτροφέας, να γνωρίζεις τι μπορεί να πάει στραβά, να έχεις εμπειρία, να έχεις βρεί προηγουμένως υποψήφιους ιδιοκτήτες, κ.α.);

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
Πολυ μεγαλη κουβεντα πας να ανοιξεις!ολα ειναι διαφορετικα απο ανθρωπο σε ανθρωπο!Εγω αν εβαζα γεννα δεν θα πουλουσα τα κουταβια κ θα τα εδινα εκει που πιστευω θα ηταν καλοι ιδιοκτητες!Αλλοι το κανουν εμποριο αρα κοιτανε μονο να τους φυγει!Ο τροπος αποκτησεις!χμ!το ενα το σκυλι το χαριζε ενας 2.5 χρονων ροττ πηγα κ το πηρα το αλλο το σκυλι μου το εφεραν απο την καστορια μεσα σε χαρτοκουτι εξω απο το μαγαζι κ μου το αφησαν κ εφυγαν!Ενας φιλος το κατεβασε απο το αυτοκιν κ μου λεει παρτο!κ το αλλο το κοθταβι το πηρα απο τον Ηλια(οmarock)!Α το 4 το πηρα με το κτελ!!Οσο για τις γνωσεις που λες θεωριτικα εχουμε ολοι αλλα για καποια πραγματα οπως γεννα πρακτικα μονο αυτοι που βιωνουν ααυτην την εμπειρια!
Μάγκα μπερδεύεσαι.................................... άλλο φιλοζωία, άλλο η κυνοφιλία
α και σαφώς άλλο η κυνοτεχνια!!!
μη τα βάζεις σε ένα τσουβάλι όλα!!!
αρκετα..............

kostas33

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2009
118
0
ok ειμαι κ λιγο μπουνταλας!Λοιπον για την πρωτη ερωτηση! 1)αποφασιζεις για ρατσα 2)μαθαινεις την ρατσα 3)ψαχνεις σκυλο 4)ελενγχεις τον εκτροφεα!Παμε στην δευτερη ερωτηση!Εγω δεν ζευγαρωνω το σκυλι μου αρα δεν εκφερω γνωμη!Ο λογος που δεν ζευγαρωνω ειναι οτι δεν θελω να μπω σαυτην την διαδικασια!Στην 3 ερωτηση σου η απαντηση εχει ηδη δοθει!Αλλα αν μιλαμε υποθετικα που εμενα δεν μαρεσει το αν γιατι η απαντηση δεν εχει βαση ΑΝ ειχα κουταβια 1 δεν θα τα πουλουσα κ 2 θα τα εδινα στους υποτιθεμενους καλους ιδιοκτητες σαυτους που υποτιθετε ξερουν κ τα αγαπανε!Αν Θελεις μου απαντας κ συ στις δικες σου ερωτησεις!

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
ας πω και γω και την δικια μου γνωμη , για να αποσυμφοριθω λιγο....μολις μας ηλθε το εκκαθαριστηκο εφοριας..... λοιπον εγω πριν 13 χρονια οταν αποφασισα να ζευγαρωσω μια σκυλα που ειχα γπ , ανιδεη τοτε λογω του οτι δεν υπηρχε και η καταλληλη ενημερωση κλπ , το μετανοιωσα οικτρα
στην αρχη για να το σκεφτουν κιολλας, ετσι νομιζα τρομαρα μου , τα πουλαγα ενα μικρο ποσο σε καταλληλους ιδιοκτητες και γνωστους
το αποτελεσμα ? αφου φυσικα τα εδωσα ολα τσαμπα γιατι μετα λυπομουν να μου δωσουν λεφτα ,απλα τους τσεκαρα αν το θελουν αληθεια και καλα , το 1ο αρρωστησε και πεθανε , το 2ο εσκαβε πολυ τον κηπο τους το δωσανε , το 3ο το σκοτωσε ο μεγαλος σκυλος της οικογενειας, αν ειναι δυνατον , το 4ο ζουσε στην ευβοια και φυλαγε το κτημα , και δεν θυμαμαι τα αλλα δυο , Απο τοτε ακουω για ζευγαρωμα σκυλων , και μονο η λεξη γεννα κουταβια κλπ , με κανει να τσακωνομαι με τους αλλους, Δ εν χρειαζονται αλλα , στην ελλαδα τουλαχιστον, αποψη μου

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Εγώ πάλι όταν πήρα το 1994 samoyed από petshop (πρώτη μαλακία) , ξεμυαλίστηκα από την ομορφιά της και τα σχόλια άλλων ηλιθίων σαν εμένα και αποφάσισα να την ζευγαρώσω(δεύτερη μαλακία)...Πέρασαν πολλά αρσενικά συνέντευξη αλλά για καλή μας τύχη η Τάρα τα απέρριψε όλα..δεν άφησε κανέναν να την πλησιάσει και έτσι τα όνειρα μου για ζευγάρωμα ναυάγησαν και έτσι δεν είχε και παρατράγουδα το σκυλί.. Ας μην θυμηθώ τους διάφορους γαμπρούς που έλεγαν ότι είχαν samoyed, και το ένα ηταν pomeranian, ο άλλος ήταν ένα πανέμορφο ημίαιμο ουδεμία σχέση με samoyed, και το αρσενικό samoyed που εμφανίστηκε είχε καφέ πινελιές που δεν έχουν σχέση με το πρότυπο...
Δλδ γενικά μια ιστορία άσχετων που εάν όλα είχαν πάει όπως τα ήθελα τότε θα είχαν συντελέσει στην παραγωγή ημίαιμων με αμφίβολο μέλλον..ευτυχώς αποτύχαμε όλοι μας :D

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Με τιποτα δεν μπορω να διαθεσω 800 και 1000 ευρω για να παρω ενα σκυλο αυτο τον καιρο...
Τότε δεν παίρνεις σκύλο ράτσας ή παίρνεις κάποιο αδεσποτάκι από καταφύγιο και του σώζεις και τη ζωή. Ούτως ή άλλως αυτό που θα πάρεις θα είναι ό,τι να ΄ναι και το υπογράφω αυτό που λέω. Κάποιος που θα πλήρωνε να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και θα έβρισκε τον κατάλληλο επιβήτορα για να ζευγαρώσει δεν υπάρχει περίπτωση να σου έστελνε σκύλο ασυνόδευτο.

Μα καλά η εβδομάδα των μαγείρων της πίσω αυλής είναι;;; Δεν έχεις φράγκα δεν παίρνεις ράτσα. Τόσο απλό. Κι αν δεν έχεις να διαθέσεις για σκύλο εκτροφικό για να καλύπτεις τις ανάγκες του θα έχεις; ή φρίσκις και καλά κρασά;;;