Staffordshire Bull Terrier (αγγελια στο slando.gr)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Εγώ πήρα τον σκύλο μου από pet shop, ήρθε με κτελ
Είναι μια χαρά δόξα τον Μεγαλοδύναμο!

Την έκανα την μαλακία και βάραγα το κεφάλι μου, ντρεπόμουν να γράψω γιατί δεν υπήρχε δικαιολογία....

Απορώ,,,, πως την παλεύετε ακόμα ρε αδέρφια που ξέρετε τι παίζει να θέλετε οι μελλοντικοί σας συγκάτοικοι να προέρχονται από τέτοιες συνθήκες!!!

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.685
4.322
43
www.proudtobegreek.eu
Έλεγα να μη γράψω...αλλά τελικά αναθεώρησα...
Δηλαδή τι πιστεύετε εσείς?Οτι όσοι πέρνουν σκύλο συγκεκριμένης φυλής απο εκτροφέα και δίνουν αρκετά € είναι όλοι "λαλάκες" και εσείς οι έξυπνοι?!Αναρωτηθείτε λίγο το λόγο που το κάνουν αυτό και δε πέρνουν απλά ενα σκύλο απ'όποιον να'ναι και τσάμπα ακόμα....αν δε μπορείτε να σκεφτείτε κάτι τόσο απλό είστε άξιοι της μοίρας σας...

giannnis

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
242
0
Ρε πατε καλα;;;
Προτρεπετε τετοια ατομα να παρουν σκυλο;Ειτε αυτος ειναι απο καταφυγιο ειτε απο εκτροφειο;Εχετε χασει τα λογικα σας;Απο που και ως που να παρει σκυλο;

Μην παρεις σκυλο μεγαλε.Οχι οτι περιμενω να με ακουσεις φυσικα..απλως το λεω μπας και περασει στο υποσυνηδητο σου.
Ακου τι θα κανεις...Θα παρεις το "σταφ" σου απο τον υπερλουξ χωρο των αποσκευων του κτελ, εχοντας πεισει τον εαυτο σου οτι ο τροπος παραλαβης ηταν ηθικος.Θα αναρωτιεσαι ποσο καθαροαιμο ειναι...Το κοβω εδω γιατι θα πω πολλα και δεν θελω και δεν αξιζει

Παρτο και αδεια σε μας την (σκυλο)γωνια.

Last edited:

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
Καλησπερα σε ολους προκειται να παρω το σκυλακι που τοσους μηνες ποθουσα , ενα Staffordshire Bull terrier.Τυχαια κοιταξα μια αγγελια στο slando.gr οπου καποιος πουλουσε κουταβακια σταφφ 200 ευρω.Δεν εχασα ευκαιρια και ηρθα σε επαφη μαζι του..Ο τυπος ζει στη Θεσσαλονικη και εγω Πατρα.Μου προτεινει να μεταφερθει με ΚΤΕΛ ασυνοδευτο..
Ειναι εφικτο αυτο ετσι?Και οσον αναφορα το περιβαλλον και την ασφαλεια του σκυλιου υπαρχει κανενας να μου το διευκρινησει γιατι με εχει ποιασει ενα ανχγος οταν σκεφτομαι το κουταβακι μου να ταξιδεψει σε ενα λεωφορειο ολομοναχο....
καλησπερα φιλε,

το θεμα της μεταφορας ειναι δευτερευον :), το μεγαλυτερο προβλημα ειναι ο τροπος αποκτησεις του σκυλου.;)
παντως, να τον χαιρεσαι :)

Harmony

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
61
0
Θεσσαλoνίκη
Εσυ θα εμπαινες στις αποσκευες αεροπλανου οπως μπενουν τα σκυλια?Κ μπορειτε να πειτε ολοι εσεις που τα ξερετε ολα οτι επειδη ηρθε το σκυλι μου με κτελ απο πατρα οτι εσεις αγαπατε ποιο πολυ τα σκυλια απο εμενα?Οπως δεν μου απαντησατε απο ποιο κορυφαιο εκτροφειο πηρατε τα σκυλια σας ουτε επισης πως ζουνε τα σκυλια σας οταν λειπετε!γιατι ολοι εχετε απο ενα κρατε εδω μεσα
Αν μπορούσα θα έμπαινα ναι. Κάμια σχέση οι συνθήκες μεταφόρας σκύλου με αεροπλάνο με μεταφόρα στις απόσκευες ΚΤΕΛ. Μα κάμια όμως!
Εγώ το σκύλι μου το πήρα απο γέννα 2(πρώην πλέον)αδέσποτων. Το σκύλι μου δεν μένει πότε μόνο του πάντα κάποιον από μας έχει μαζι της σε όλες τις ώρες της ήμερας και μένει σπίτι. Και κοιμάτε και πάνω στους καναπέδες και στα κρεβάτια και παντού... Το crate ναι το έχουμε και εμείς, η Ακάλη μπένει μόνη της μέσα όταν θέλει λίγη ησηχία και για να παίξει μόνη της όσο εμείς διαβάζουμε. Επείσης μπορεί να πάρει και κάνενα μεσημεριανό υπνάκο εκεί μεσα μιας και είναι δροσέρα. Σε κάλυψα;

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
το σκυλι δεν ειναι εξαρτημα παραγωγης με σειριακο αριθμο για να σκεφτουμε αφου ειναι ταδε <<μαρκα>> και αφου ειναι και λιγα τα χρηματα ασ μου στειλουν ενα . εγω ξερω ενα καλο και συγουρο σκυλι που χωρις να το δεις εισαι συγουρος για τα παντα .... το λενε toy dog , το βρισκεις σε παιχνιδομαγαζα εχει αληθινο γαυγισμα περπαταει με λουρακι και περνει μπαταριες επαναφορτιζομενες (Η) ΛΙΘΙΟΥ .....................σκετο συγουρακι

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Νιώθω πως ότι και να πω δεν θα το λάβει καν υπόψειν του ο φίλος. Οπότε δεν θα μπω καν στο κόπο να εξηγήσω γιατί είναι λάθος ο τρόπος που σκέφτεται να αποκτήσει σκύλο. Απλά με στεναχωρεί το γεγονός ότι εν έτη 2011, καθόμαστε και εξηγούμε χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν πέρνουμε σκυλιά απο ιδιώτες ή καταστήματα...

kostas33

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Καλημερα σας!Θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλα θελω να μου απαντησετε ειληκρινα!Αν ο φιλος ελεγε οτι βρηκε ενα κακοποιημενο σκυλι στην Θεσσαλονικη κ ο μονος τροπος για να το παρει ειναι το κτελ τι θα λεγατε;Εγω πιστευω οτι θα λεγατε ολοι μπραβο!Οπως εκανε ο φιλος μου ο Ηλιας που πηγε γερμανια να παρει το σκυλο!Εκανε τρεις ωρες να το βγαλει απο τις αποσκευες του αεροπλανου!Εκει ολοι ειπατε μπραβο κ καλα ειπατε!

Κ γω πρωτη φορα πηρα σκυλι απο το κτελ το ανχος που ειχα δεν το ειχα ποτε στην ζωη μου!Τρεις ωρες ημουν μουσκεμα στον ιδρωτα!Δεν λεω οτι ειναι σωστος τροπος το κτελ!Αλλα νευριαζω με σας που ο ανθρωπος ειπε την χαρα του εδω μεσα κ εσεις τον ορμηξατε κ δεν του ειπατε μια καλη κουβεντα!Αντι να του πειτε ρε φιλε ειναι επικυνδηνα κ σκεψου το εσεις ειπατε τι ανθρωπος εισαι εσυ που θα παρεις ετσι σκυλι αν δεν σου βγει καλο αν αν αν!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εσύ είσαι αυτός που έγραψες να μην φοβάται τίποτα.
Πλάκα κάνεις;

Ο σκύλο στα ασυνόδευτα αλλά μην φοβάσαι τίποτα.
Και τώρα λες
Δεν λεω οτι ειναι σωστος τροπος το κτελ!
Γιατί δεν το είπες από την αρχή;
Η μήπως άλλαξες γνώμη;
Εδώ δεν είμαστε για να χαιδεύουμε αυτιά, και όταν κάποιος σκοπεύει να κάνει κάτι τόσο επικύνδινο,
δεν πρέπει να του το λέμε νομίζεις;

Άσε που η όλη σκέψη για φτηνό σκύλο είναι λάθος!

blackpit35

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
374
0
Kalamata
Σοφία εσύ καλά τα λες και θα συμφωνήσω μαζί σου...αλλά, η οικονομική δυσχέρια έχει αναγκάσει πολύ κόσμο να ψάχνει εναλλακτικές, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι είναι λάθος (βασικά έχει σαλέψει ο κόσμος από τα απανωτά "χαστούκια", αλλά αυτό είναι θέμα συζήτησης για άλλο ιστολόγιο). Θα σου περιγράψω περιστατικό που ήμουν αυτόπτης μάρτυρας, για να καταλάβεις τι εννοώ. Προχθές έπινα καφέ με έναν φίλο μου κτηνίατρο και ήρθε στο ιατρείο του μία κυρία αξιοπρεπέστατη, η οποία τι ήθελε, να ρωτήσει τον κτηνίατρο εάν γνωρίζει κάποιον ιδιοκτήτη αρσενικού χάσκι για να το ζευγαρώσει με το δικό της σκυλί, ούτως ώστε να πουλήσει τα κουτάβια, γιατί σε 2 μήνες θα λήξει η σύμβαση της και δεν θα έχει χρήματα να καλύψει τα βασικά έξοδα της και του σκύλου της. Σε πληροφορώ ότι, όταν είδα την απελπισία στα μάτια της, και δεν υπερβάλω καθόλου, παρόλο που ήξερα ότι είναι λάθος, δεν μπόρεσα να αρθρώσω λέξη. Αισθάνθηκα ακριβώς όπως όταν βλέπω συμπολίτες μου να ψάχνουν τα σκουπίδια για να βρούνε λίγο φαγητό, εκεί φτάσαμε δυστυχώς και τα χειρότερα έπονται. ΝΑΙ είναι λάθος, ναι της τα είπε ο φίλος μου ο κτηνίατρος, της τα εξήγησε για τα πιθανά προβλήματα και τα της γέννας, όταν όμως σου λέει ο άλλος ότι σε 2 μήνες δεν θα έχει τι να φάει τι να του πεις μετά; Δεν τα λέω για να δικαιολογήσω τα παιδιά που θέλουν να φέρουν σκύλο με το ΚΤΕΛ, διαφωνώ 100% με αυτόν τον τρόπο, ούτε για να δικαιολογήσω την εν λόγω κυρία, το παράδειγμα της οποίας χρησιμοποίησα. Απλά περιγράφω την απόγνωση κάποιων, που θέλοντας και μη τους οδηγεί σε λάθη.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Καλημερα σας!Θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλα θελω να μου απαντησετε ειληκρινα!Αν ο φιλος ελεγε οτι βρηκε ενα κακοποιημενο σκυλι στην Θεσσαλονικη κ ο μονος τροπος για να το παρει ειναι το κτελ τι θα λεγατε;Εγω πιστευω οτι θα λεγατε ολοι μπραβο!Οπως εκανε ο φιλος μου ο Ηλιας που πηγε γερμανια να παρει το σκυλο!Εκανε τρεις ωρες να το βγαλει απο τις αποσκευες του αεροπλανου!Εκει ολοι ειπατε μπραβο κ καλα ειπατε!
Κώστα καλημέρα
Ίσως οι αντιδράσεις να ποικίλουν ,τα προβλήματα όμως παραμένουν τα ίδια και μάλιστα σοβαρά .
Το να αποκτήσεις ένα σκύλο δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση.
Πόσο μάλλον όταν κάποιος σου λέει ότι ψάχνω ένα σκυλί εδώ και καιρό και ξαφνικά διαπιστώνεις ότι το παραγγέλνει σαν να είναι προϊόν από telemarketing και ίσως εν αγνοία του συμβάλει έτσι στο να ενισχύει έτσι την ανευθυνότητα κάποιων να δημιουργούν αδέσποτα και να νομίζουν ότι είναι εκτροφείς . Μετά έπεσε και το κτελ και ήρθε και έδεσε.
Αν κάποιοι αντιδρούν κάπως υπερβολικά κατά τη γνώμη σου θα σου ζητούσα να σκεφτείς κάποια πράγματα .Εδώ μέσα βρίσκονται άτομα που δίνουν την ψυχή τους και ότι απόθεμα έχουν σε χρόνο και ίσως χρήμα για να προστατεύουν να περισώζουν και να περιθάλψουν αδέσποτα αρρώστα κακοποιημένα και πεταμένα σκυλιά που κάποιος παράτησε στο δρόμο γιατί η σκύλα του ζευγάρωσε εν αγνοία του ,γιατί η γέννα που υπολόγιζε δεν έβγαλε τα αναμενόμενα αποτελέσματα , γιατί το σκυλί που απόκτησε δεν ήταν αυτό που περίμενε , γιατί ίσως δεν σκέφτηκε πολύ καλά τι σημαίνει έχω σκύλο σε βάθος χρόνου , σκέψου λοιπόν σε παρακαλώ ποια θα είναι η αντίδραση ενός τέτοιου ανθρώπου όταν διαπιστώνει ότι αυτό που θα συμβεί ίσως είναι ένα ακόμα λάθος που θα επιφέρει ένα ακόμα αδέσποτο .
Κατά την γνώμη μου κάπως έτσι θα έπρεπε να αντιδρούμε όλοι μας και ίσως καταφέρουμε κάποτε να πάψουμε να βρίσκουμε ζώα στο δρόμο και στις χωματερές .

giannnis

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
242
0
Σοφία εσύ καλά τα λες και θα συμφωνήσω μαζί σου...αλλά, η οικονομική δυσχέρια έχει αναγκάσει πολύ κόσμο να ψάχνει εναλλακτικές, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι είναι λάθος (βασικά έχει σαλέψει ο κόσμος από τα απανωτά "χαστούκια", αλλά αυτό είναι θέμα συζήτησης για άλλο ιστολόγιο).
Πνευματικη δυσχερια και ελλειψη Παιδειας...

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Η καραμέλα του ότι "έχουμε κρίση" και "Α, αυτός είναι κλέφτεις που ζητά τόσα αφου βρίσκω με 100Ε" πρέπει να πάψει πια. Τόσα σκυλιά βρίσκεις στους δρόμους ή σε καταφύγιο δωρεάν. Άλλος είναι ο λόγος που ο Έλληνας θέλει το τάχα "καθαρόαιμο".

blackpit35

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
374
0
Kalamata
Η εξαθλίωση που έχει οδηγηθεί ο κόσμος δεν αποτελεί πνευματική δυσχέρια ούτε έλλειψη παιδείας. Μην ξεχνάς ότι η πενία τέχνας κατεργάζεται. Αυτά που αναφέρεις, είναι αποτελέσματα άλλων καταστάσεων που προηγήθηκαν και μπήκαν στον ψυχισμό του νεοέλληνα μετά από πολύ προσπάθεια. Ίσως, αυτή η οικονομική δυσχέρια να βγάλει στην επιφάνεια, επιτέλους, και τα καλά μας στοιχεία, και μας αναγκάσει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα που τα θεωρούσαμε αυτονόητα και δεδομένα. Ίσως από όλο αυτό το κακό που συμβαίνει τώρα, να αναδυθούν τα στοιχεία που έκαναν την Ελλάδα ξακουστή ανά την οικουμένη.
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα "Τόσα σκυλιά βρίσκεις στους δρόμους ή σε καταφύγιο δωρεάν. Άλλος είναι ο λόγος που ο Έλληνας θέλει το τάχα "καθαρόαιμο".

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα "Τόσα σκυλιά βρίσκεις στους δρόμους ή σε καταφύγιο δωρεάν. Άλλος είναι ο λόγος που ο Έλληνας θέλει το τάχα "καθαρόαιμο".
Χωρίς να μέμφομαι τα λεγόμενά σου θα ήθελα να ρωτήσω το εξής ….
Θα πρέπει άραγε να νοιώθει ενοχές κάποιος που έχει ένα καθαρόαιμο σκύλο?

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
vagelis_ras, έγραψα -Άλλος είναι ο λόγος που ο Έλληνας θέλει το τάχα "καθαρόαιμο"-
Δώσε έμφαση στο "τάχα καθαρόαιμο".

Για μένα κάποιος που απευθύνεται σε εκτροφέα για σκύλο μαγκιά του και μπράβο που πέρνει τέτοιο σκυλί. Για μένα σημαίνει ότι η αγάπη του προς την συγκεκριμένη φυλή τον έκανε να ψάξει για αντιπρόσωπο της φυλής. Ήθελε Γ.Π. και θα πάρει Γ.Π.
Κάποιος που ψάχνει αγγελίες και γέννες άσχετων για να βρει ένα "καθαρόαιμο", ναι για μένα πρέπει να έχει ενοχές.