Staffordshire Bull Terrier (αγγελια στο slando.gr)

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
911
26
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Και επειδη γινονται καθημερινα παει να πει οτι ειναι σωστο?Ξαναδιαβασε το μηνυμα της Σκαρλετ και ελα στην θεση του ζωντανου.
Δεχομαι οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι και δεν μπορεις να διαθεσεις ενα χ,ψ ποσο για την αγορα σκυλου οπως πρεπει (απο εκτροφεα).Αλλα μην προσπαθεις να περασεις οτι ολο αυτο που γινεται ειναι σωστο.

GearD

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
45
0
Πατρα
Εχω ξανανοιξει θεμα για την ιδια ρατσα πριν απο κανα 3μηνο.Σπαταλησα απιστευτο χρονο για την ερευνα του σκυλιου αυτου..
εχω δει ολα τα εκτροφεια απο ολα τα ευρωπαικα site , το eurobreeder πιστευω το ξερετε ολοι..τελος παντων ευχαριστω ...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εκτροφεας που κανει 3-4 γενες τοχρονο?ΠΩς γινεται αυτο ρε σοφουλι αφου τα θυληκα σερνουν 2 φορες το χρονο?κ γιατι τον τρομαζεται ολοι?Εδω αλλοι περνουν η στελνουν στο εξωτερικο πλακα κανεται ολοι?Δηλ σκυλια μονο απο την πολη μας η απο καπου κοντα!Εσεις ολοι το πηρατε απο την πολη σας ε?Κ που μενει στο κρατε μεσα?Εγω παντως πηρα το 4 κουταβι μου κ το πηρα απο Πατρα κ ζει αρμονικα σε 3 στρεμματα μαζι με τα αλλα 3!
"Εγώ" σου δείχνω το δάσος και εσύ κοιτάς το δάχτυλο..
Οι δύο φορές τον χρόνο σε καλύπτουν?δύο φορές τον χρόνο κάθε χρόνο..
Το να πάρεις από το εξωτερικό δεν είναι καθόλου πρόβλημα..ο τρόπος είναι που καθορίζει...και όταν λέω ο τρόπος μιλάω για την επιλογή μέχρι και την διαδικασία της παράδοσης..
Εγω παντως πηρα το 4 κουταβι μου κ το πηρα απο Πατρα κ ζει αρμονικα σε 3 στρεμματα μαζι με τα αλλα 3!
και όσον αφορά αυτό.. είναι άλλη συζήτηση..

Last edited:

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Αν το σκυλι που περιμενεις αποδειχτει οχι και τοσο staffordshire bull terrier, τι θα κανεις επειτα?
Αν αυτο που περιμενεις και ποθεις, δεν αποδειχτει αυτο που εχεις στο μυαλο σου αλλα κατι που μοιαζει αλλα δεν ειναι, ποια θα ειναι η συνεχεια?
Γιατι απο τα κειμενα σου δεν νομιζω οτι ξερεις και πολλα για το "pedigree" του σκυλου.

Μακαρι να ειναι οντως μια ευκαιρια και να βγει το σκυλι ακομη καλυτερο απο αυτο που περιμενεις, αλλα οι πιθανοτητες για κατι τετοιο ειναι δυστυχως λιγες.

kostas33

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Απο πιο εκτροφείο είναι το δικό σου και πόσο σου πήγε αν επιτρέπεται?
Συγνωμη που απαντω επιθετικα αλλα εδω ολοι μεσα αν γραψει καποιος κατι ολοι τον ορματε!το ροττ που εχω για να καταλαβετε το χαριζε ενα παιδι κ ηταν 2.5 χρονων κ το πηρα!Ουτε απο εκτροφειο ουτε απο τιποτα!!Κ ομως ειναι απο τα καλυτερα σκυλια που εχω!Λεει ποιο πανω ο nacho οτι στην πατρα εχει καλο εκτροφειο κ απανταει με ειρωνεια ο johnk γιατι εχει 200 μονο κ μετα λεει πως το εννοεις το καλο εκτροφειο!Αν σας ελεγε 500 θα λεγατε οτι ειναι καλο εκτροφειο?Μπορει κ να το παρει απο ιδιοτη αλλα μαλλον ουτε αυτος ειναι καλος!Πειτε ρε παιδια εσεις ποια ειναι τα κορυφαια εκτροφεια που πηρατε τα σκυλια σας?

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Εκτροφεας που κανει 3-4 γενες τοχρονο?ΠΩς γινεται αυτο ρε σοφουλι αφου τα θυληκα σερνουν 2 φορες το χρονο?κ γιατι τον τρομαζεται ολοι?Εδω αλλοι περνουν η στελνουν στο εξωτερικο πλακα κανεται ολοι?Δηλ σκυλια μονο απο την πολη μας η απο καπου κοντα!Εσεις ολοι το πηρατε απο την πολη σας ε?Κ που μενει στο κρατε μεσα?Εγω παντως πηρα το 4 κουταβι μου κ το πηρα απο Πατρα κ ζει αρμονικα σε 3 στρεμματα μαζι με τα αλλα 3!
3-4 γεννες απο διαφορετικες σκυλες εννοει. Δεν τρομοκρατουμε κοσμο εδω μεσα ενημερωνουμε και προσπαθουμε να βοηθησουμε τους ανθρωπους να κανουν το σωστο οσον αφορα στην αποκτηση σκυλου και στη μετεπειτα ζωη μας μαζι του.
Πολλοι απο εδω μεσα καναμε λαθη επειδη δεν ημασταν ενημερωμενοι αλλα μαθαμε απο αυτα...
Υπαρχουν πολλα θεματα στο φορουμ στα γενικα που μιλανε για bybs (back yard breeders) για puppy mills για το ποιοι ειναι πραγματικοι εκτροφεις...
Απο κει και περα το τι κανει ο καθενας ειναι στην κριση του!

Κ εγω με τη scarlett θα συμφωνησω παντως και συνθηκες για το που βρισκεται τωρα γνωριζεις και θα κανει και ολοκληρο ταξιδι με το χειροτερο ισως μεσον για τα ζωα οσον αφορα τις συνθηκες μεταφορας τους! Ευχομαι και ελπιζω αν επιμεινεις να το παρεις να ερθει γερο και να ζησει μια υγιη και καλη ζωη!

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Συγνωμη που απαντω επιθετικα αλλα εδω ολοι μεσα αν γραψει καποιος κατι ολοι τον ορματε!το ροττ που εχω για να καταλαβετε το χαριζε ενα παιδι κ ηταν 2.5 χρονων κ το πηρα!Ουτε απο εκτροφειο ουτε απο τιποτα!!Κ ομως ειναι απο τα καλυτερα σκυλια που εχω!Λεει ποιο πανω ο nacho οτι στην πατρα εχει καλο εκτροφειο κ απανταει με ειρωνεια ο johnk γιατι εχει 200 μονο κ μετα λεει πως το εννοεις το καλο εκτροφειο!Αν σας ελεγε 500 θα λεγατε οτι ειναι καλο εκτροφειο?Μπορει κ να το παρει απο ιδιοτη αλλα μαλλον ουτε αυτος ειναι καλος!Πειτε ρε παιδια εσεις ποια ειναι τα κορυφαια εκτροφεια που πηρατε τα σκυλια σας?
Κάνεις παράθεση τη δική μου ερώτηση (η οποία δεν είχε καν ψίγμα επιθετικότητας, ήταν μια απλή ερώτηση) και μετά αναφέρεσε σε άλλα μέλη (Nacho kai JohnK), χωρίς καν να απαντάς (οχι οτι έχεις καμιά υποχρέωση).

Την ερώτηση την έκανα απλά απο περιέργια χωρίς να υποννοώ κάτι.
Αλήθεια γιατί τόσο ευέξαπτος?
Ο γραπτός λόγος έχει περιορισμούς.

Απλά τυχαίνει να γνωρίζω κάποιον εκτροφέα στην Πάτρα, γιαυτό ρώτησα.

Αν θες την άποψή μου νομίζω οτι έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα, αλλά αυτό δεν έχει σημασία πια έτσι κι αλλιώς. Το ίδιο και για το φίλο Geard.

Last edited:

kostas33

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2009
118
0
δεν μπορώ να καταλάβω πός συνδέονται οι υποτιθέμενες ερωτήσεις-καταφάσεις σου με το όλο θέμα.............
Βοηθάμε αν θες!
η σοφουλι εχει ενα θεμα ποιος ειναι καλος εκτροφεας κ εκει μεσα λεει οτι ενας εκτροφες δεν ειναι καλος αν κανει 3-4 γεννες το χρονο κ γω απορησα κ απαντησα ετσι!πιστευω να σε καλυψα

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...απανταει με ειρωνεια ο johnk γιατι εχει 200 μονο κ μετα λεει πως το εννοεις το καλο εκτροφειο!...
off-topic, για την ορθή απόδοση των προθέσεων:

ο johnk δεν απάντησε με ειρωνεία...

είπε ευθέως (και με τρία θαυμαστικά) για το θέμα της τιμής...

και, επίσης, ζήτησε ευθέως από το μέλος nacho_DL τη χάρη να επεξηγήσει εκείνος τα περί εκτροφείου...

και, τέλος, επισήμανε ότι γνωρίζει πως θα γίνει αντιπαθής... καμία ειρωνεία, λοιπόν.

kostas33

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Κάνεις παράθεση τη δική μου ερώτηση (η οποία δεν είχε καν ψίγμα επιθετικότητας, ήταν μια απλή ερώτηση) και μετά αναφέρεσε σε άλλα μέλη (Nacho kai JohnK), χωρίς καν να απαντάς (οχι οτι έχεις καμιά υποχρέωση).

Αν θες την άποψή μου νομίζω οτι έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα, αλλά αυτό δεν έχει σημασία πια έτσι κι αλλιώς. Το ίδιο και ο φίλος Geard.
Δεν εχω μπερδεψει φιλε μου τιποτα απλα σου ζητησα συγνωμη που σου απαντησα ετσι γιατι εδω ολοι οταν λες κατι σε ορμανε κ νομιζα οτι με ρωτησες ειρωνικα!Απο αφτον που πηρα το σκυλι τον λενε αντωνιου ειναι απο πατρα!οσο για την τιμη δεν θα ηθελα να σου πω εδω!

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
Γεια σου φιλε απο την Πατρα!Ειναι φυσικο το ανχγος που εχεις!Πριν απο 15 μερες ακριβως πηγα θεσσαλονικη για να παρω το κουταβι μου που ερχοταν απο Πατρα με το κτελ!Εγω ειμαι απο Δραμα!!Μην φοβασαι τιποτα!Με το καλο να το παρεις κ περιμενουμε φωτο!
με πολυ μεγαλη ανεση του λες ''παρτο και μη φοβασαι τιποτα''........... ειμαστε σοβαροι????? να ενθαρρύνονται τετοιες αποφασεις????? εγω φιλε μου σου λεω να μη το παρεις απο εκει το σκυλι.......και αν δεν εχεις τωρα τα λεφτα να το αποκτησεις μαζεψε λεφτα και παρτο οταν θα μπορεσεις αλλα θα ξερεις οτι ειναι απο σωστο εκτροφειο........ και στην τελικη τοσα σκυλια βρισκονται σε σωματια....θα μπορουσες να υιοθετησεις καποιο..... αλλα αν σκεφτεσαι οτι ειναι ευκαιρια αυτο το σκυλι, μετα που θα σπαταλησεις μεγαλυτερο χρηματικο ποσο για τα προβληματα που θα σου παρουσιασει να μας πεις αν ηταν ευκαιρια ή οχι...............

Baloo

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
179
2
13
Κρήτη
Εγώ μια φορά που μίλησα με εκτροφέα, ήταν κατηγορηματικός. Σκυλιά δεν στέλουν σε κανένα και δεν σου δίνουν αν δεν σε γνωρίσουν πρώτα. Τα 800 ή 1000 ευρώ δεν είναι πολλά για ένα κουτάβι από επιλεγμένους γονείς, που έχει περάσει τους 2 πρώτους μήνες στο κατάλληλο περιβάλλον. Υπολόγησε μόνο το χρόνο που απαιτεί η σωστή φροντίδα της μάνας και των κουταβιών για να μην πάμε στο οικονομικό.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Aν σας βολεύει να θεωρειτε πως ο χώρος αποσκευών των ΚΤΕΛ,
που είναι ακριβώς αυτό που είναι χώρος αποσκευών, κατασκευασμένα για να μεταφέρουν βαλίτσες-αντικείμενα (αψυχα) και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,
έχουν αερισμό και ιδανικές συνθήκες για μεταφορά ζώου,
τότε τι να πω, να συζητήσω για τον εκτροφέα;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ??????????????
Θα κάνει το κουτάβι μόνο του χωρίς τροφή νερό, τόσες ώρες δίπλα από την καυτή μηχανή, χωρίς να το κατεβάσει έστω κάποιος στις στάσεις να πιει νερό, και θέλετε να πιστέψουμε πως σας νοιάζει ο σκύλος ή το καλό του.

Παρακαλώ να δω ΠΟΙΟ καταστατικό ΚΤΕΛ αναγράφει ότι ο χώρος αποσκευών είναι για μεταφορά κατοικιδίων,
και επιπλέον κάπου να γράφει η Mercedes,BOVA, Neoplan κλπ, ότι ο χώρος είναι κατασκευασμένος για να φιλοξενεί εκεί ζώα.

(Όσο για τον εκτροφέα όπου δεν κατάλαβες τι εννοεί, γιατί δεν το διάβασες μάλλον όλο, πουθενά δεν έγραψε να κάνει μια σκύλα 3-4 γέννες τον χρόνο,
μίλησε για συνολικές γέννες απ'όλα τα σκυλιά του εκτροφέα, αλλά πάνω στην βιασύνη να το βγάλεις όλο λάθος- μην ξεχνάς πως πολλοί που γράφουν εκεί έχουν χρόνια στον χώρο δεν είναι τυχαίοι, επίσης προς αποκατάσταση της αλήθειας, το θέμα δεν είναι δικό μου,εγώ απλά το παρέθεσα- δεν διάβασες τι έγραφε, και δεν έδωσες την απαραίτητη σημασία να το κατανοήσεις.)

Last edited:

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Αν σας ελεγε 500 θα λεγατε οτι ειναι καλο εκτροφειο?Μπορει κ να το παρει απο ιδιοτη αλλα μαλλον ουτε αυτος ειναι καλος!
Και 5.000 να έλεγε, πάλι σκάρτος θα μου φαινόταν, αφού δέχτηκε μετά απο μια τηλεφωνική συνομιλία να στείλει το κουτάβι, σαν βαλίτσα ... είτε εκτροφείο είτε ιδιώτης είναι ...;)

manos1

Member
10 Σεπτεμβρίου 2011
6
0
πως θα παρεις ενα σκυλι που τοσο θελεις χωρις να το δεις? δεν θα παρεις ενα απλο σκυλακι που βρεθηκε ξαφνικα στο δρομο αλλα ενα ρατσας,ξερεις αν εχει σωστες προδιαγραφες? αν ειναι υγιεις? αν εχει τελος παντων κατι? και πως θα ερθει απο θεσσαλονικη-πατρα ασυνοδευτο? με αυτη την ζεστη,νερακι? κατι? ψαξε ρε φιλε κατι απο εκει γυρω ολο και κατι θα βρεις.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
πως θα παρεις ενα σκυλι που τοσο θελεις χωρις να το δεις? δεν θα παρεις ενα απλο σκυλακι που βρεθηκε ξαφνικα στο δρομο αλλα ενα ρατσας,ξερεις αν εχει σωστες προδιαγραφες? αν ειναι υγιεις? αν εχει τελος παντων κατι? και πως θα ερθει απο θεσσαλονικη-πατρα ασυνοδευτο? με αυτη την ζεστη,νερακι? κατι? ψαξε ρε φιλε κατι απο εκει γυρω ολο και κατι θα βρεις.
Και εγω θα κανω και αλλη μια ερωτησει αφου μαλλον δε τα ξερεις ολα αυτα γιατι δε πας να υιοθετησεις ενα που να μοιαζει με αυτο που θες και να κανεις και ενα καλο απο το να δωσεις σε αυτον 200 ευρω??Λεω εγω τωρα.....οπως ειπε και ενας μελλος που σου λεει δε υπαρχει προβλημα εκεινος πηρε ενα 2,5 χρονων και ειναι το καλυτερο σκυλι,οριστε κανε και εσυ ενα καλο!!

frosita

Well-Known Member
11 Μαρτίου 2009
60
6
Κιλκίς
Φίλτατε GearD
μπορώ σε παρακαλώ να σου κάνω μερικές ερωτήσεις, όχι για να πάρω απαντήσεις αλλά για να σου δώσω τροφή για σκέψη...
Έχεις μήπως διαβάσει το θέμα στο forum "σκύλος πέθανε σε ΚΤΕΛ";
Αν το STB σου βγει κάτι σαν άσχημο πιτ μπουλ, ή χειρότερα ακόμα σου βγει επιθετικό, ή χειρότερα με σοβαρό πρόβλημα υγείας τι έχεις σκοπό να κάνεις;
Αν αντιμετωπίσεις προβλήματα ή συμπεριφορές άγνωστες προς εσένα, ποιόν θα πάρεις τηλέφωνο; Τον κύριο από την Θεσσαλονίκη;
Ανάμεσα στα 200 (που δίνεις) και τα 1000 πχ (που δεν δίνεις) είναι άλλα 800. Τι θα γίνει αν χρειαστεί να τα δώσεις στον κτηνίατρο; (που μακάρι να μην χρειαστεί). Αν αυτό έχει προκύψει από "κακή εκτροφή" του σκύλου σου τι θα κάνεις;

Συγγνώμη για την παρεμβολή αλλά των παλιών έχει μαλλιάσει η γλώσσα τους......:D

Harmony

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
61
0
Θεσσαλoνίκη
Σε καμία περίπτωση μην αφήσεις το σκυλο σου να έρθει μέσω ΚΤΕΛ στο χώρο τον αποσκευών.
Αφού ενδιαφέρεσαι λοιπόν ΤΟΣΟ πολύ για την ράτσα αυτή και αγάπας το σκυλί αυτό γιατί δεν πας να το πάρεις εσυ ο ιδίος;
Αφού λοιπόν το θέλεις τόσο πολύ αυτό το σκυλί και το απόφασισες οτι θα το πάρεις με αυτόν τον τρόπο ξανά μίλησε με αυτόν τον "κύριο εκτροφέα" και αφιέρωσε μια μέρα και πάνε πάρτο μόνος σου.

Αφου οι συνθήκες στο χώρο των αποσκευών είναι τόσο καλές, αναρωτιεμε, εσείς θα μπαίνατε μέσα για ταξίδι Θεσσαλονίκη-Πάτρα GearD και kwstas33;

kostas33

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Σε καμία περίπτωση μην αφήσεις το σκυλο σου να έρθει μέσω ΚΤΕΛ στο χώρο τον αποσκευών.
Αφού ενδιαφέρεσαι λοιπόν ΤΟΣΟ πολύ για την ράτσα αυτή και αγάπας το σκυλί αυτό γιατί δεν πας να το πάρεις εσυ ο ιδίος;
Αφού λοιπόν το θέλεις τόσο πολύ αυτό το σκυλί και το απόφασισες οτι θα το πάρεις με αυτόν τον τρόπο ξανά μίλησε με αυτόν τον "κύριο εκτροφέα" και αφιέρωσε μια μέρα και πάνε πάρτο μόνος σου.

Αφου οι συνθήκες στο χώρο των αποσκευών είναι τόσο καλές, αναρωτιεμε, εσείς θα μπαίνατε μέσα για ταξίδι Θεσσαλονίκη-Πάτρα GearD και kwstas33;
Εσυ θα εμπαινες στις αποσκευες αεροπλανου οπως μπενουν τα σκυλια?Κ μπορειτε να πειτε ολοι εσεις που τα ξερετε ολα οτι επειδη ηρθε το σκυλι μου με κτελ απο πατρα οτι εσεις αγαπατε ποιο πολυ τα σκυλια απο εμενα?Οπως δεν μου απαντησατε απο ποιο κορυφαιο εκτροφειο πηρατε τα σκυλια σας ουτε επισης πως ζουνε τα σκυλια σας οταν λειπετε!γιατι ολοι εχετε απο ενα κρατε εδω μεσα

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εσυ θα εμπαινες στις αποσκευες αεροπλανου οπως μπενουν τα σκυλια?Κ μπορειτε να πειτε ολοι εσεις που τα ξερετε ολα οτι επειδη ηρθε το σκυλι μου με κτελ απο πατρα οτι εσεις αγαπατε ποιο πολυ τα σκυλια απο εμενα?Οπως δεν μου απαντησατε απο ποιο κορυφαιο εκτροφειο πηρατε τα σκυλια σας ουτε επισης πως ζουνε τα σκυλια σας οταν λειπετε!γιατι ολοι εχετε απο ενα κρατε εδω μεσα
To πήρα από ένα χωράφι που κάποιος το είχε παρατήσει να ζει μόνο του μες στην μιζέρια, και το είχε ταράξει στην κλωτσιά.
Ένα χρόνο μετά είναι ακόμα πολύ τραυματισμένο ψυχικά.

Πέραν αυτού μην συγκρίνεις τις σκυλιέρες με τον χώρο αποσκευών λεωφορείου.
Επίσης σίγουρα δεν αγαπάς αρκετά το σκυλί σου αν νομίζεις ότι είναι βαλιτσάκι που ο καθένας για να ικανοποιήσει το εγώ του, αποφασίζει να βάλει σε τέτοιο κίνδυνο ένα κουταβάκι.