Primo Haus Jackson (Γερμανικός Ποιμενικός)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
Τι λες καλέ; Πέρασαν κι όλας τρία χρόνια;; Σαν χθες δεν ήταν που έγραφες στο φόρουμ πως περιμένεις να έρθει το κουτάβι σου;; Αααα, γέρασα!! :p
αυτό ακριβώς θυμάμαι και εγώ.....και το πως μετρούσες τις μέρες (όπως οι φαντάροι...:D)για να πάρεις το κουτάβι....
θυμάμαι και την πρώτη του φωτογραφία με εσένα να φοράς γάντι κρατώντας τον.........

να σου ζήσει πολλά πολλά πολλά χρόνια!:)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Όταν δεν έχεις σκύλο αλλά ένα μεγάλο νούμερο δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις παρά να πιάσεις την κάμερα και να καταγράψεις την βλακεία που τον δέρνει!

Για να ευθυμήσουμε λίγο...:cuniaoo::cuniaoo::cuniaoo:

[video=youtube;QF9tVQnezV4]http://www.youtube.com/watch?v=QF9tVQnezV4&feature=player_embedded[/video]

Υ.Γ.: Η φωνή μου στο βίντεο είναι χάλια:oops:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Το νούμερο από πάνω δεν μιλάει ποτέ...μόνο κλαίει και μουρμουρίζει!

Αλλά αυτά δεν τα κάνει μπροστά στην κάμερα, ακριβώς όπως το 'πες, τον 'πιάσαν οι ντροπές του!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Για να ευθυμήσουμε λίγο (όχι ότι μας λείπει τις τελευταίες ημέρες)...;)

Προς στιγμή, νόμισα ότι δεν έχεις την κλσσική προφορά, αλλά όταν άκουσα το "καλλά" ησύχασα..:p:D:D

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Τριών ετών κιόλας, ο "κούταβος"!!!

Στέλιο, να σου ζήσει, με υγεία και να χαίρεστε ο ένας τον άλλο!

Galazios

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2012
132
200
Thessaloniki
χαχα καμουφλαζ απο τα λιγα ο Αδαμ!! takisft ποσο δικαιο να χεις ρε φιλε,αν και εγω χρειαστηκα να το ξανακουσω τωρα που το ειπες για το προσεξω,αφου δε μ εκανε καμια εντυπωση στην αρχη! ;)

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.685
4.322
43
www.proudtobegreek.eu
Πώ πώ το φάγατε το παιδί...ταλιμπάν ήθελε να ντυθεί...αλλά του έκοψε τη χαρά ο κυρ Στέλιος...χαχαχαχαχα:paletas:
Μάλλον είδε αυτόν εδώ και ζήλεψε..χαχαχαχα

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Προς στιγμή, νόμισα ότι δεν έχεις την κλσσική προφορά, αλλά όταν άκουσα το "καλλά" ησύχασα..:p:D:D
Γιατί ρε παιδιά τι έχει η προφορά μου?:piercing:

Και είχα πει ότι θα το πω καλά το "καλλλά"!Φτουυυ...

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Don't worry stelios...Εμενα δεν ''με'' εκανε εντυπωση...:mrgreen:
Μα ακινητος τελειως?? Μονο τα φρυδια κουνουσε..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Το παιδί κρυβόταν...και αναρωτιόταν πως είναι δυνατόν να γνωρίζει ο Στέλιος ότι ήταν εκεί!!!
Άπαιχτος :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Φοβερές κουρτίνες. Και με τρύπες για τ'αφτιά.
Λες και είναι φτιαγμένες, ειδικά για να κρύβεται ο μπούλης. Ασε που του πάει και το χρώμα!
Ο δικός σου τουλάχιστον, δεν κρύβεται στην μασχάλη σου όπως ο Σώτος, να νομίζει ότι δεν τον βλέπει κανείς...:dohh:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
αν ηταν αυτες οι κουρτινες στο δικο μου σπιτι θα ηταν μονο κροσια σε ενα μηνα.
[-X[-X[-X

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο μυαλό του!Του την έχω ξεριζώσει αυτήν την ιδέα από το μυαλουδάκι του...
:cuniaoo:

Μην συγκρίνεις πάντως κουτάβι με ενήλικο σκύλο...πιθανόν στην ηλικία του μικρού σου να έκανε κίνηση, το θέμα είναι ότι του τα έκοψα πολύ πριν τα σκεφτεί...κοινώς "όταν εσύ πήγαινες, εγώ γυρνούσα" κατάσταση...ή "δεν μπορεί η αλεπού 100 και τα αλεπουδάκια 101"...

Χρήσιμες παροιμίες που βοηθάν...:D