βρε τον λιγουρηηηη!!!σιγα μη καθαριζεις απο κατω ,αφου δεν αφηνει τπτ να πεσει .ερωτηση 1... δε του δινω του δικου μου σολωμονελαια ,ωμεγα κλπ εκτος απο ενα χαπι Χονδροϊτίνης-Γλυκοζαμίνης τη μερα για οσο αναπτυσεται.μου τα εδωσε ο κτηνιατρος γιατι λεει αναπτυσεται πολυ γρηγορα η φυλη και επειδη ειναι καθαροαιμος (τωρα τι σχεση εχει η καθαροαιμια θα σε γελασω). παρεμπιπτοντως τι σκτ εχουν μεσα το χαπι και το αρπαζει ο δικος μου λιγουρης στον αερα λες και ειναι μπριζολα? στο θεμα μας...πως θα καταλαβω αν χρειαζεται κατι εξτρα πχ ωμεγα η βιταμινες?ερωτηση 2... μεχρι τι ωρα κοιμαται ο αδαμ το πρωι? γιατι ο δουκας τοχει χουι να ξυπναει απο τις 6 η στις 5.30 και να αρχιζει το κλαψουρισμα να με σηκωσει.πως θα γινει ρε παιδια να κοιμαται εστω μεχρι τις 7 που σηκωνομαι¨...τον παω βολτα στις 8 το απογευμα στο δασος και γυρναμε στις 9.30 με 10 παρα. τρωει και κοιμαται αργα.πχ εχθες με εσκασε για να κοιμηθει .τον επιασε η διαολια ηθελε παιχνιδια. κοιμηθηκε στις 2 και στις 6 καγκελο. καθε μερα ειμαι με 5 ωρες το πολυ υπνο .αυτος φυσικα ολη μερα αραααααααζει και ξεκουραζεται.
Εφόσον είναι αμφίβολο το τι λαμβάνει από τα ωμά ρίχνω εγώ μια στις τόσες!
Και η Χονδροιτίνη/Γλυκοζαμίνη και η Βιταμίνη Α και τα Ωμέγα 3,6,9 δεν κάνουν καθόλου κακό στον οργανισμό ακόμα και σε μεγάλες ποσότητες, αν ας πούμε νομίζεις ότι έχεις υπερβει και νομίζεις ότι δίνεις αρκετά και δεν κάνει!Και Ιπποφαές ρίχνω!Τα έχω σε βαζάκια και παίρνω και ρίχνω!Όλα τα παραπάνω τα τρώω και εγώ!
Εγώ δίνω Χονδροιτίνη γιατί τον ασκώ κιόλας, οπότε ένα παραπάνω!Δίνω 1 μήνα και μετά κάνω παύση άλλον ένα και αναλόγως παίρνω!Δεν είναι σταθερό αλλά περίπου έτσι το κάνω!
Δεν έχει να κάνει το crate με την διάρκεια του ύπνου!Όλα τα κουτάβια κοιμούνται πολύ και ξυπνάν νωρίς το πρωί!
Και μένα όταν ήταν μικρός στην διάρκεια της κουταβοπεριόδου με ξυπνούσε πολύ πρωί!Πλέον αναλόγως υπάρχουν πρωινά που μπορεί να σηκωθούμε μαζί ή να σηκωθεί πιο αργά ή πιο νωρίς!Είναι γενικά καλόβολος και δεν γκρινιάζει σε αυτό!
Υπάρχουν φορές που μπορεί να ξυπνήσω ακόμα και 11 το πρωί και αυτός να μην έχει σηκωμό!Αλλά αν τον πω "βόλτα" σηκώνεται!Το ίδιο και αν ξυπνήσω στις 7!Ούτε υπάρχει περίπτωση να κατουριέται και να ενοχλεί για να πάει για τουαλέτα!