Primo Haus Jackson (Γερμανικός Ποιμενικός)

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Στελιο θες και εμενα για σκυλο?
Θα δερνω,θα γαβγιζω,και θα κανω την αναγκη μου οπου μου πεις.
Αλλα θα εχω την ιδια περιποίηση με τον Αδαμ.:):):)

υγ:εχουμε το ιδιο μπολακι!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
βρε τον λιγουρηηηη!!!σιγα μη καθαριζεις απο κατω ,αφου δεν αφηνει τπτ να πεσει .ερωτηση 1... δε του δινω του δικου μου σολωμονελαια ,ωμεγα κλπ εκτος απο ενα χαπι Χονδροϊτίνης-Γλυκοζαμίνης τη μερα για οσο αναπτυσεται.μου τα εδωσε ο κτηνιατρος γιατι λεει αναπτυσεται πολυ γρηγορα η φυλη και επειδη ειναι καθαροαιμος (τωρα τι σχεση εχει η καθαροαιμια θα σε γελασω). παρεμπιπτοντως τι σκτ εχουν μεσα το χαπι και το αρπαζει ο δικος μου λιγουρης στον αερα λες και ειναι μπριζολα? στο θεμα μας...πως θα καταλαβω αν χρειαζεται κατι εξτρα πχ ωμεγα η βιταμινες?ερωτηση 2... μεχρι τι ωρα κοιμαται ο αδαμ το πρωι? γιατι ο δουκας τοχει χουι να ξυπναει απο τις 6 η στις 5.30 και να αρχιζει το κλαψουρισμα να με σηκωσει.πως θα γινει ρε παιδια να κοιμαται εστω μεχρι τις 7 που σηκωνομαι¨...τον παω βολτα στις 8 το απογευμα στο δασος και γυρναμε στις 9.30 με 10 παρα. τρωει και κοιμαται αργα.πχ εχθες με εσκασε για να κοιμηθει .τον επιασε η διαολια ηθελε παιχνιδια. κοιμηθηκε στις 2 και στις 6 καγκελο. καθε μερα ειμαι με 5 ωρες το πολυ υπνο .αυτος φυσικα ολη μερα αραααααααζει και ξεκουραζεται.

Last edited:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
βρε τον λιγουρηηηη!!!σιγα μη καθαριζεις απο κατω ,αφου δεν αφηνει τπτ να πεσει .ερωτηση 1... δε του δινω του δικου μου σολωμονελαια ,ωμεγα κλπ εκτος απο ενα χαπι Χονδροϊτίνης-Γλυκοζαμίνης τη μερα για οσο αναπτυσεται.μου τα εδωσε ο κτηνιατρος γιατι λεει αναπτυσεται πολυ γρηγορα η φυλη και επειδη ειναι καθαροαιμος (τωρα τι σχεση εχει η καθαροαιμια θα σε γελασω). παρεμπιπτοντως τι σκτ εχουν μεσα το χαπι και το αρπαζει ο δικος μου λιγουρης στον αερα λες και ειναι μπριζολα? στο θεμα μας...πως θα καταλαβω αν χρειαζεται κατι εξτρα πχ ωμεγα η βιταμινες?ερωτηση 2... μεχρι τι ωρα κοιμαται ο αδαμ το πρωι? γιατι ο δουκας τοχει χουι να ξυπναει απο τις 6 η στις 5.30 και να αρχιζει το κλαψουρισμα να με σηκωσει.πως θα γινει ρε παιδια να κοιμαται εστω μεχρι τις 7 που σηκωνομαι¨...τον παω βολτα στις 8 το απογευμα στο δασος και γυρναμε στις 9.30 με 10 παρα. τρωει και κοιμαται αργα.πχ εχθες με εσκασε για να κοιμηθει .τον επιασε η διαολια ηθελε παιχνιδια. κοιμηθηκε στις 2 και στις 6 καγκελο. καθε μερα ειμαι με 5 ωρες το πολυ υπνο .αυτος φυσικα ολη μερα αραααααααζει και ξεκουραζεται.
Τον βαζεις σε κρειτ? Αν οχι βαλτον στο κρειτ και ριξε καμια βρισια οταν αρχιζει το κλαμα! :)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Εφόσον είναι αμφίβολο το τι λαμβάνει από τα ωμά ρίχνω εγώ μια στις τόσες!

Και η Χονδροιτίνη/Γλυκοζαμίνη και η Βιταμίνη Α και τα Ωμέγα 3,6,9 δεν κάνουν καθόλου κακό στον οργανισμό ακόμα και σε μεγάλες ποσότητες, αν ας πούμε νομίζεις ότι έχεις υπερβει και νομίζεις ότι δίνεις αρκετά και δεν κάνει!Και Ιπποφαές ρίχνω!Τα έχω σε βαζάκια και παίρνω και ρίχνω!Όλα τα παραπάνω τα τρώω και εγώ!:D
Εγώ δίνω Χονδροιτίνη γιατί τον ασκώ κιόλας, οπότε ένα παραπάνω!Δίνω 1 μήνα και μετά κάνω παύση άλλον ένα και αναλόγως παίρνω!Δεν είναι σταθερό αλλά περίπου έτσι το κάνω!
Δεν έχει να κάνει το crate με την διάρκεια του ύπνου!Όλα τα κουτάβια κοιμούνται πολύ και ξυπνάν νωρίς το πρωί!
Και μένα όταν ήταν μικρός στην διάρκεια της κουταβοπεριόδου με ξυπνούσε πολύ πρωί!Πλέον αναλόγως υπάρχουν πρωινά που μπορεί να σηκωθούμε μαζί ή να σηκωθεί πιο αργά ή πιο νωρίς!Είναι γενικά καλόβολος και δεν γκρινιάζει σε αυτό!
Υπάρχουν φορές που μπορεί να ξυπνήσω ακόμα και 11 το πρωί και αυτός να μην έχει σηκωμό!Αλλά αν τον πω "βόλτα" σηκώνεται!Το ίδιο και αν ξυπνήσω στις 7!Ούτε υπάρχει περίπτωση να κατουριέται και να ενοχλεί για να πάει για τουαλέτα!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια γεννηθήκαμε!

Κύλισαν 3 χρόνια!3 χρόνια υπέροχα έχοντας σκύλο, γεμάτα από στιγμές(καλές ή κακές, χαζές ή ηλίθιες, με συγκρούσεις ή χωρίς, δεν έχει σημασία), απροβλημάτιστα έχοντας έναν τέτοιο σκύλο, που θα κουβαλάμε και έτσι θα συνεχίζουμε να πορευόμαστε!

Χρόνια Πολλά Αδάμ!Χρόνια Πολλά συνοδοιπόρε!

Αυτό που αποκόμισα 3 χρόνια και μπορώ να πω για τον εαυτό μου είναι ότι ζω έντονα!
Ευχαριστώ αυτόν τον σκύλο που μου χαρίζει τέτοιες στιγμές!

Να 'μαστε καλά και να περνάμε ποιοτικές στιγμές!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Χρόνια πολλά στον Αδάμ! Μας περνάτε μόλις 29 ημέρες!!

st3li0 να είναι πάντα υγιής και να σε κάνει περήφανο!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Πω, 3χρονών... γέρασε πια :D
Πως περνάνε τα χρόνια.
Έλα μην μου λες τέτοια...νεούδια είμαστε ακόμα, παρτσακλά νεούδια!
Σε κάθε διάλογο που έχω με άλλους και αναφέρω τον Αδάμ δεν τον λέω με το όνομα του αλλά τον λέω "μικρό"!

Που είναι ο μικρός μάνα?
Πάω τον μικρό βόλτα.
Μπαμπά/μαμά/αδερφή θα τον πάρετε εσείς τον μικρό ή θα τον αφήσετε σε μένα?
Τον τάισες τον μικρό?
κτλ κτλ

:p

Merci παιδιά!Να 'στε καλά!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
χρονια πολλα στον μικρο....
ποσο εχεις μεγαλωσει μπεμπα... μπεμπα... σε 3 χρονια εγινες τριπλη... :p

ρουφαμε και τα λεμε....
αρε τζαμπο που σας χρειαζεται...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Να χαίρεσαι τον Αδαμάκο, να τα χιλιάσει σε σκυλίσια χρόνια και να είστε πάντα συνοδοιπόροι ! ;)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Τι λες καλέ; Πέρασαν κι όλας τρία χρόνια;; Σαν χθες δεν ήταν που έγραφες στο φόρουμ πως περιμένεις να έρθει το κουτάβι σου;; Αααα, γέρασα!! :p

Να τον χαίρεσαι Στέλιο για πολλά πολλά χρόνια ακόμα!!

Α, βάλε και καμιά φωτό.. χρόνια και ζαμάνια έχω να τον δω τον όμορφο! ;)