Me and my dog

Ήρα & Freedom

Well-Known Member
22 Μαϊου 2016
210
639
Λάρισα
να μαστε και μεις!!

όπως βλέπετε διαγράφεται καθαρά ο γραμμωμένος δικέφαλος αποτέλεσμα του ανελέητου τραβήγματος που επιδεικνύει ο Freedom στη βόλτα!
(θα πρέπει να μου θυμίζω να αλλάζω χέρια στο λουρί αλλιώς θα φουσκώσω μονόπαντα και δεν λέει)

FB_IMG_1468145300903.jpg

20160702_202221.jpg

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Αγόρια, τί έγινε;; Θα είναι όλες ημίγυμνες οι φωτό από εδώ και μπρος;;; -- να ξέρουμε να φυλαγόμαστε :LOL::LOL:
Δε μίλησα δε μίλησα, αλλά η Μούζη είναι στο σωστό σημείο για να δώσει την ψευδαισθηση ότι η φώτο είναι.. αναγεννησιακή! (Εκτός κι αν δεν είναι ψευδαίσθηση και μας έβαλε φώτο από καμιά παραλία γυμνιστών! :ROFLMAO::ROFLMAO: )

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Δε μίλησα δε μίλησα, αλλά η Μούζη είναι στο σωστό σημείο για να δώσει την ψευδαισθηση ότι η φώτο είναι.. αναγεννησιακή! (Εκτός κι αν δεν είναι ψευδαίσθηση και μας έβαλε φώτο από καμιά παραλία γυμνιστών! :ROFLMAO::ROFLMAO: )
μπα οχι
φαινεται πανω απο το χερι,στην αρχη του μπουτιου εκει που κοβει το μαυροσκυλο το υφασμα

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
Στη 2η φωτο και μαγιό και γυαλιά ...ντυνόμαστε σγά - σγά :LOL:
o_OΤώρα που τη ξαναβλέπω, κι η δική σου φωτογραφία, τόσο αθώα δεν είναι.. :sneaky:
Άντε μην τα πάρω, γιατί είδαμε τη φωτογραφία 5 ατόμων με μαγιό πριν από και τη δική μου..
Αλλά είστε πολύ πονηρά μυαλά τελικα!:D

Έχουμε και λέμε:
haviharakennel, vaggelo, stamatia, joηnk (να αναπαυθεί η ψυχούλα του), ripper2.1
Το τελευταίο το παλικάρι τρώει barf και ο ίδιος λέμε.. :p Είναι προφανές δηλαδή.. Τόσα γλυπτικά μούσκουλα μέσ' τη μούρη σας.. Και καυτό και δροσερό σας τον ευχήθηκε τον Αύγουστο..:whistle: [@ripper2.1 συγγνώμη, αλλά κάπου πρέπει να δώσω κι εγώ τη ψείρα], εμένα βρήκατε προκλητικό;
Δε φαίνεται το μαγιό λέει.. Απλώς προτίμησα την πρώτη φωτογραφία, που ήταν λίγο πιο κοντινή και φαινόταν και το Μουζί μου καλύτερα.. Που να φανταστώ. Τι να πω, είμαι πολύ αθώος.. :ROFLMAO:

Last edited: