Δηλαδή τελικά, μόνο του nfeel την φωτό δεν βλέπεις;Τα κοτσίδια σου @Marion_Russel μ'αρέσουν πολύ
Χμμμμ...γλυκούλης δάχτυλος μου μυρίζει, που μάλλον κάποιο φίλτρο σου έχει εγκαταστήσει, για να μπλοκάρει συγκεκριμένες φωτό
Δηλαδή τελικά, μόνο του nfeel την φωτό δεν βλέπεις;Τα κοτσίδια σου @Marion_Russel μ'αρέσουν πολύ
Πραγματικά τα κοτσίδια σου αγγίζουν την τελειότητα όπως και το γατάκι αυτό!!!
...είναι και άλλοι που με βλέπουν με αυτή την κώμη και γελάνε (αλλά δεν είναι της παρούσης )αντρες...δεν σωζομαστε με τιποτα...εαν δεν αναφερατε τα κοτσιδια ουτε που θα τα παιρνα χαμπαρι...
Άντρες παιδί μου, τι τα θες.....είναι και άλλοι που με βλέπουν με αυτή την κώμη και γελάνε (αλλά δεν είναι της παρούσης )
Είναι ο nfeel (μάλλον) με μαγιώ και ο σκύλος του χωρίς μαγιώ σε στιγμές τρυφερότητας στην ακροθαλασσιά...
Σα δε ντρέπεται!ο σκύλος του χωρίς μαγιώ σε στιγμές τρυφερότητας στην ακροθαλασσιά...
μην τον βλεπεις ετσι....αμεσως μετα τη φωτο εφαγα θανατηφορα γλυψια σε ολο το προσωπο....μιλαμε για πολυ αγριαδα ο τυπος....Πωωωωωω!Πρέπει να είναι πολύ άγριος σκύλος!
Σου 'σκισε το παντελόνι...
συνδυαστικη σκεψη και λιγη φαντασια χρειαζεται με δεδομενα βιντεο,φωτογραφια και χρονικη διαφορα...Μα δεν φαίνεται ούτε καν του σκύλου!
χεχε όχι, καθώς έχω καλύτερη φωνή και πιο ωραία κέρατα.Παίζει συγγένεια?