Me and my dog

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Μια κ σε βρηκα, ακομα να παμε τη σκυλοβολτα που λεγαμε...
Μάλλον έχεις παααρα πολύ καιρό να δεις τα μηνύματα σου. Από τον Νοέμβριο συγκεκριμένα.
Οπότε θέλεις με παίρνεις και κανονίζουμε.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Και κάποιος που η απουσία του είναι τόσο αισθητή όσο ήταν πάντα η παρουσία του...
Μας λείπεις πολύ @johnk

Τις φωτογραφίες αναρτώ μετά την άδεια της συζύγου του και την βοήθεια της @mareco που μου της διέθεσε.

Last edited by a moderator:

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Και κάποιος που η απουσία του είναι τόσο αισθητή όσο ήταν πάντα η παρουσία του...
Μας λείπεις πολύ @johnk

Τις φωτογραφίες αναρτώ μετά την άδεια της συζύγου του και την βοήθεια της @mareco που μου της διέθεσε.
Η πιο ουσιαστική ανάρτηση. Ευχαριστώ για το συγκεκριμένο post, ήθελα να έχω εικόνα (ή οποία ταιριάζει με ότι είχα φανταστεί : μια πολύ ευγενική φυσιογνωμία που αποπνέει σεβασμό )

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Σου επιτρέπω όσο θες. Για μένα η πιο ουσιαστική ήταν αυτή...
Οτι όλοι οι υπόλοιποι, σου είναι αδιάφοροι; Μήπως ξέρεις τους υπόλοιπους προσωπικά και έχεις άποψη;

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Οτι όλοι οι υπόλοιποι, σου είναι αδιάφοροι; Μήπως ξέρεις τους υπόλοιπους προσωπικά και έχεις άποψη;
Εντάξει, τελείως άκυρο το σχόλιο σου. Το "πιο ουσιαστική" εσύ το ερμηνεύεις ότι όλοι οι υπόλοιποι μου είναι αδιάφοροι;;;και ότι ταυτόχρονα τους έκρινα και ως προσωπικότητες;;;
Δόξα τον Θεό, τα ελληνικά σου είναι σε ικανοποιητικότατο επίπεδο, οπότε δεν θα κάτσω να σου αναλύσω ούτε το "πιο" ούτε το "ουσιαστική". Μέχρι το εκ διαμέτρου αντίθετο άκρο της αδιαφορίας, υπάρχουν πολλά ενδιάμεσα στάδια...
Θεωρώ απλά και καλοπροαίρετα ότι κάτι σου έκατσε στραβά,χωρίς λόγο.
Στην τελική αυτή είναι η προσωπική μου άποψη (ήθελα πολύ να οπτικοποιήσω τον johnk του forum,περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον), οπότε μην δημιουργείς άστοχες εντυπώσεις (ειδικά εις βάρος άλλων μελών) παρερμηνεύοντας το σχόλιο μου.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
  • Like
Reactions: reinmeister2