Προφανώς Chris K.A. δεν θέλει κάποιος να σε αποπάρει, απλά ο τονισμός των πιθανών προβλημάτων, θα είναι ένας προθάλαμος ελέγχου (για σένα) των ευθυνών που θες να αναλάβεις.
Αγαπητέ Chris K.A. επίτρεψε μου...- μπορεί να είναι και το πιο επικό comment που χω διαβάσει εδω μέσα @sea-mol
- τα "θέλω" του καθενός μας είναι διαφορετικά,όπως και ο τρόπος ζωής του και οι επιλογές του.Αυτό που ενδεχομένως για κάποιον είναι ταλαιπωρία για κάποιον άλλο μπορεί να ναι η ρουτίνα του.Anyway,σε γενικότερο επίπεδο και ως οδηγία προς ναυτιλομένους είναι απολύτως κατανοητό το ποστ της Μαρίας
Προφανώς για το καλό της φυλής...Γιατί να χάνω τον βραδινό ύπνο, την μεσημεριανή σιέστα, να κινδυνεύω από εξάρθρωση καρπού, μήνυση από άνθρωπο, τύψεις για στραγγαλισμένο αδέσποτο...κλπ...κλπ..
Γιατί?
Εφόσον ο αγαπητός φίλος μου @sea-mol, τα είπε όλα, με αυτό το πλήρες, συμπυκνωμένο, αλλά και απόλυτα διαφωτιστικό και με ευθυκρισία κείμενο... θεωρώ ότι η συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο θέμα... ξεκίνησε με ενθουσιασμό... κορυφώθηκε... και τελείωσε (έφτασε στο τέλος της, εννοώ - να μην παρεξηγηθώ)...Ναι, αλλά του Σπάιντερμαν του άνηκε η πάουερ, οπότε του έμενε η ρισπονσιμπίλιτυ....
Εδώ δεν φτάνει η ρισπονσιμπίλιτυ....χρειάζεται και αμπίλιτυ.
Αυτού του δεδομένου η επίγνωση αποτελεί το πρώτο σημάδι ρισπονσιμπίλιτυ
Θεά!!!!τώρα διάβασε και το κορίτσι τα του θρεντ και ειπώθηκε το εξής
" δεν είσαι καλά που θα μου φέρεις boerboel μέσα στο σπίτι,θα πάρουμε μπουλμαστιφ και αν σαρέσει,που θα χω εγώ το κτήνος να κάνει καφριλίκια στους ανθρώπους του Θεού,αν σαρεσουν οι χωριάταροι όπως λες,να πάρεις 2-3 & να πας να μείνεις μαζί τους στο χωριό"
Ε άντε κορίτσι μου κάνε έναν λογαριασμό να συνενοηθούμε !!!τώρα διάβασε και το κορίτσι τα του θρεντ και ειπώθηκε το εξής
" δεν είσαι καλά που θα μου φέρεις boerboel μέσα στο σπίτι,θα πάρουμε μπουλμαστιφ και αν σαρέσει,που θα χω εγώ το κτήνος να κάνει καφριλίκια στους ανθρώπους του Θεού,αν σαρεσουν οι χωριάταροι όπως λες,να πάρεις 2-3 & να πας να μείνεις μαζί τους στο χωριό"