Με όλη μου την καρδιά, με το καλό!!!
Έχουμε να διαβάσουμε...
Σε καμιά ώρα... θα είμαστε συντονισμένοι.
Έχουμε να διαβάσουμε...
Αν δεν προκληθώ, θα είμαι πολύ σύντομος......Έχουμε να διαβάσουμε...
Γιατί δεν θα χρειαστεί καμία προσπάθεια να ενσωματωθεί με οποιοδήποτε ζώο υπάρχει.γιατι απαραιτητα με αυτη την σειρα;
Πολύ σωστά!...αν το μεγαλο τοτε ειναι δυστροπο θα θελει πιο πολυ πλατη απο τον χρηστο.
Αν δεν προκληθώ, θα είμαι πολύ σύντομος...
Χρήστο μου, ας γράψω (καταρχήν) τηλεγραφικά και βλέπουμε...
1) Τα τραβάει ο οργανισμός σας... και ο δικός σου και της κυρίας...
2) Ενδιαφέρων και, νομίζω, καλός συνδυασμός... αν δεν ασχοληθούμε με διάφορα "specifics" του τύπου υγεία, μεγάλη προσοχή στις επιλογές εκτροφής κλπ...
3) Το μέλος μας @Ricos έχει ένα τέτοιο, περίπου, συνδυασμό (και για τους ίδιους λόγους!!!)... θα μπορούσε να σου πει αρκετά πράγματα, μιάς και είναι βαθύς γνώστης, από τη μιά και ασχολείται με μεράκι, από την άλλη...
4) Η θηλυκιά σκύλα, είναι (πάρα πολύ) καλή επιλογή!
Η θηλυκιά, αν "τόχει"... "τόχει", τελεία και παύλα!
Και, ακόμα περισσότερο, η "κακιά σκύλα" (που είναι ακριβώς σαν την "κακιά γυναίκα)!), δεν συγκρίνεται σε θέματα ταμπεραμέντου με κανένα αρσενικό! Βέβαια, αυτό που σου λέω (μεταξύ αστείου και σοβαρού) πρόσεξέ το κατά το "process" (που λέει και η γιαγιά του @sea-mol ) των επιμέρους ειλογών σου...
Final Note: Πρόσφατα γνώρισα την (όχι-ακριβώς-κακιά-αλλά-σωστά-ανεβασμένη) σκύλα (συγγενούς φυλής) ενός καλού φίλου... και τύφλα νάχουν όλα τα αρσενικά!!!
Ιμαλαΐων?Εξετάστε και το ενδεχόμενο να πάρετε έναν γάτο πρώτα ώστε να μη τεθεί ποτέ θέμα αρχηγίας