Παιδια εγω βολτες αγρια χαραματα η αργα το βραδι...μου αρεσει,αυτο ηθελα,αλλα ζοριζει κιολας.παρολα αυτα,οσων αφορα το μανικι,οχι δεν το βλεπει στην πορεια σαν παιχνιδι αν "παιχτει" σωστα απο τον εκπαιδευτη κ δευτετων,ακομα κ σαν παιχνιδι να το δει,μας ενδιαφερει να μαθει τι πρεπει να κανει.στις τεαλιστικες δεν βλεπουν καν μανικι μετα απο καποιο καιρο.καποιος εκπαιδευτης θα σας πει ακριβως πως γινεται.
Απο εκει κ μετα,θελει σκεψη ο κογος που θες τοσο "ενημερωμενο" σκυλο για το ποιο κρεας θα δαγκωσει οταν χρειαστει.θα σε σωσει απο τι που ενας μπουνταλας μεν,καχυποπτος δε ,σκυλος δεν θα μπορεσει?αν φτασουμε σε σκληρα επιπεδα,ουτε ο ενας,ουτε ο αλλος θα προλαβει.
Στο θεμα "το εχει δεν το εχει"..κ να μην το εχει,αν εσυ εχεις ορεξη κ χρημα,μετα απο πιεση κ χρονο,το σκυλι θα κανει αυτο που θες.
τα σεναρια τωρα,σε αυτες τις φυλες,χρειαζονται ακομα κ για εκπαιδευση βασικης.κλειδωνουν καλυτερα οι εντολες.μονο καλο κανουν!τωρα το τι σεναρια θα ειναι,εχει να κανει με το τι εκπαιδευση θες να κανεις.
Θεμα κασπερ στο διαμερισμα..θυμησε μου τζον ποσο ειναι?θα ερθει ισως ενα σημειο που ο κασπερ θα αρχισει να τσεκαρει του επισκεπτες με τα ματια.νην σε ξεγελαει ο "μπουνταλισμος" του.η kasi θα θυμαται το σκηνικο στο μαγαζι της με τον καπονε..κυριλε,καλος ο επισκεπτης κ ηθελε να τον χαιδεψει.κυριλε κ ο σκυλος ,τον χαιδεψε για λιγο κ μετα τσεκαρισε με τα ματια.ειναι στην πριζα συνεχεια κ αυτο μπορει να γινει ξαφνικα.προσοχη λοιπον.ελπιζω να παραμεινει ετσι οπως σου αρεσει,αλλα εχε το νου σου.
Γενικα ,θα ξαναπω.δεν υπαρχει μια αληθεια ,ουτε μονο δυο χρωματα.ολα εχουν να κανουν με τον ιδιοκτητη κ τι θελει.ο σκυλος θα ερθει εκει που θες με δουλεια,απλα καποια πραγματα ισως να μην χρειαζεται να τα ρισκαρεις,γιατι μετα θα πρεπει να πιεζεις πολυ τον σκυλο να το κοψει κ ειναι κριμα.πχ το να γουσταρει να την πεφτει κ να δαγκωνει.αντε βαλτον σε καλουπι που μπορει κ που οχι.σαφως μπαινει ,αλλα θελει δουλεια..ειναι στην εκπαιδευση σωματοφυλακης κ των σπορ πχ η χειραψια κ η "κενη" αντιδραση(οσων αφορα τα ματια μας κ εννοω οτι το σκυλι αντιδραει κ παλι απλα με τον τροπο που του επιτρεπεται πχ ελαφρο ανοιγοκλειμα μασελας,γλυψιμο της μουρης του κτλ)του σκυλου,αλλα τοσο στρες κ τοση πιεση για να το κανει αυτο ,στην ουσια γιατι?