bandogs

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Εγώ θα ξαναρωτήσω και θα επιμείνω, και σε παρακαλώ να βρείς τα χαρτιά σου ακόμα και μετά από 8 χρόνια ...

1ο στάδιο βασική υπακοή - 2ο σωματοφυλακή - υπάρχει και 3ο ? Ποιός ορίζει αυτά τα στάδια? Υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει τί πρέπει να κάνει ο σκύλος σε κάθε στάδιο?
Επίσης να τεκμηριώσεις αυτό που λές ... έστω και λέγοντας ότι είναι η προσωπική σου άποψη ...

Εχουν προχωρησει πολυ...εκει ειναι που μιλαμε για σταδια.Και εκει μπορουν τα σκυλια μετα να δεχθουν το χαδι του πριν λιγο εισβολεα

pitbullakias

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2007
48
0
Και εγω θα παρακαλεσω να πεσουν λιγο οι τονοι.Μιλαμε για το σκυλο μου κ δεν σηκωνω καμια αμφισβητηση.Τα χαρτια θα κοιταξω αν μπορω να τα βρω.
Επίσης να τεκμηριώσεις αυτό που λές ... έστω και λέγοντας ότι είναι η προσωπική σου άποψη
Να τεκμηριωσω τι??????????Δεν το πιασα....
Μαλλον τα εχουμε μπερδεψει λιγο τα πραγματα....δεν εξεταζομαι απο κανεναν!Αν δεν το καταλαβατε σας το λεω τωρα!Στην Ελλαδα υπαρχουν 3 εκτροφεις Μπαντογκ.Τυχαινει σε εναν απο τους 3 να εχω παρει το δικο μου.Δεν ειναι δυσκολο να μαθει οποιος ενδιαφερετε ποσο καλα εινια εκπαιδευμενος ο σκυλος.Γλυφαδα μενω επισης.Τωρα ομως θα τελειωσει εδω το θεμα αυτο γιατι το σκυλι μου το θεωρω και μελος της οικογενειας μου και δεν γουσταρω καθολου να το σχολιαζουν ατομα που δεν το γνωριζουν καν!!!Θα ηθελες εγω να αμφισβητησω τα ροτβαιλλερ σου???Και το αν ειναι εκπαιδευμενα και το ποσο εκπαιδευμενα???Δεν νομιζω να δεχοσουν κριτικη απο καποιον που δεν τα εχει δει ποτε στη ζωη του.

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
τι κριτικη θα μπορουσες να κανεις σε ενα ροτ ..σε εναν σκυλο τελος παντων οταν θα σου ελεγα...
tracking 80/100
obedience 88/100
protection 90/100

????

ναι η ερωτηση μου για την ηλικια σου ηταν ερωτηση παγιδα..εαν μου ελεγες οτι ησουν 18 ..δεν θα χαμε προβλημα :D

περα απο την πλακα..

το θεμα ειναι οτι ολα αυτα που λες και εσυ και ο εκτροφεας για τα bandog ακουγονται ομορφα και εντυπωσιακα...ειναι ο σουπερ σκυλος ..το απολυτο εργαλειο...ΘΑ ηθελα και εγω να υπηρχε ενας τετοιος σκυλος..δεν υπαρχει ομως .

τα φορουμ λειτουργουν ...καπως ετσι..ο καθενας λεει την γνωμη του.καποιος γιατι γνωριζει ,εχει διαβασει,εχει μελετηση το μαθημα του ,καποιος αλλος γιατι ετσι ακουσε,γιατι ετσι του ειπαν..γιατι αυτα που ακουσε του αρεσαν και τα υιοθετησε.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Ψηλέ μπήκες να κάνεις πλάκα????
ΠΟΥ αμφισβήτησε κάποιος αν ο σκύλος σου είναι εκπαιδευμένος ???
Τις (επιεικώς) αστειότητες που λές για τα στάδια αμφισβητήσαμε ...
αλλά δεν θα επιμείνω ούτε εκεί ... ΑΝ βρείς τα χαρτιά σου με τα στάδια (που σου έδωσε ο εκπαιδευτής σου πρίν 8 χρόνια) μπορούμε να το ξανασυζητήσουμε ...

Να τεκμηριωσω τι??????????Δεν το πιασα....
Λές ...

Αυτα δεν εχουν βγαλει μια απλη εκπαιδευση φυλαξης.Εχουν προχωρησει πολυ...εκει ειναι που μιλαμε για σταδια.Και εκει μπορουν τα σκυλια μετα να δεχθουν το χαδι του πριν λιγο εισβολεα
Και σου ζητάω να το τεκμηριώσεις, έστω και λέγοντας ότι είναι προσωπική σου άποψη, ώστε να συνεχιστεί η συζήτηση ... αν θές μην το τεκμηριώνεις ... είναι η τέταρτη νομίζω φορά που σε ρωτάω πού το άκουσες / είδες αυτό ... και τελευταία. Πάντως δεν αφορά τον σκύλο σου, πώς το συνέδεσες εσύ?

Τελικά θα σου πώ ότι και για τα άλλα topic που έχεις γράψει ... έχεις σκοπό να πείς ΚΑΤΙ? οτιδήποτε?

pitbullakias

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2007
48
0
τι κριτικη θα μπορουσες να κανεις σε ενα ροτ ..σε εναν σκυλο τελος παντων οταν θα σου ελεγα...
tracking 80/100
obedience 88/100
protection 90/100
ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΡΟΤ ΜΕ ΜΠΑΝΤΟΓΚ!
το θεμα ειναι οτι ολα αυτα που λες και εσυ και ο εκτροφεας για τα bandog ακουγονται ομορφα και εντυπωσιακα...ειναι ο σουπερ σκυλος ..το απολυτο εργαλειο...ΘΑ ηθελα και εγω να υπηρχε ενας τετοιος σκυλος..δεν υπαρχει ομως .
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!
http://www.uwsp.edu/PSYCH/dog/LA/distano5.htm
ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥς ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ!!

Ψηλέ μπήκες να κάνεις πλάκα????
ξερεις και ποσο υψος εχω????????? :D :D

Τις (επιεικώς) αστειότητες που λές για τα στάδια αμφισβητήσαμε ...
μου αρεσει να λεει ο καθενας την αποψη του ακομα και να με λεει αστειο :lol:
Και σου ζητάω να το τεκμηριώσεις, έστω και λέγοντας ότι είναι προσωπική σου άποψη, ώστε να συνεχιστεί η συζήτηση ... αν θές μην το τεκμηριώνεις ... είναι η τέταρτη νομίζω φορά που σε ρωτάω πού το άκουσες / είδες αυτό ... και τελευταία
το εχω δει πολλες φορες ο ερεθιστης να πλησιαζει και να χαιδευει τον επιτιθεμενο σκυλο υπο την επιβλεψη του χειριστη αρκετες φορες

Τελικά θα σου πώ ότι και για τα άλλα topic που έχεις γράψει ... έχεις σκοπό να πείς ΚΑΤΙ? οτιδήποτε
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΑ....

ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΟΥ

Πάντως δεν αφορά τον σκύλο σου, πώς το συνέδεσες εσύ?
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙς ΤΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΟΥ.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Ξεπερνάω τα υπόλοιπά και πάω στην ουσία ...

το εχω δει πολλες φορες ο ερεθιστης να πλησιαζει και να χαιδευει τον επιτιθεμενο σκυλο υπο την επιβλεψη του χειριστη αρκετες φορες
Αυτό το κάνουν ΟΛΑ τα σκυλιά που κάνουν κυναθλήματα ... δεν είναι το δύσκολο ... είναι το εύκολο ...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!
Γιατί δεν εμφανίζονται πολλά (έως κανένα) σε παγκόσμια πρωταθλήματα - ακόμα και FR είναι λίγα, και δεν πιάνουν πρωτιές - αν ετοιμάζεσαι να μου απαντήσεις ότι είναι για πιο ρεαλιστικές καταστάσεις ...

Πώς αποδυκνείεται ότι είναι στην κορυφή εκτός απο συνένετευξεις των εκτροφέων του?

ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΟΥ
Τα σκυλιά μου δεν τα πλησιάζει άνθρωπος με τίποτα, καλύτερα δές τα από φωτογραφίες, γιατί κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα ... :lol: :lol:

ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΡΟΤ ΜΕ ΜΠΑΝΤΟΓΚ!
Εχω εκπαιδεύσει 12 περίπου δικα μου rott και έχω παραστεί σε εργασία άλλων 50, ενώ έχω συζητήσει τον χαρακτήρα και την απόδοση στην φύλαξη άλλων 1000 ... bandog δεν έχω δεί να δουλεύει ... αλλά και να έβλεπα είμαι σίγουρος 100% ότι δεν θα μου εφευγε η μιλιά ... ΕΣΥ γιατί λές να μην συγκρίνει κάποιος Rott με Bandog?? Το έχεις διαβάσει σε συνεντεύξεις, ή στο λέει ο εκτροφέας σου?? Να σε ενημερώσω ότι εννοείται ότι δεν πρέπει να συγκρίνεις ΚΑΜΙΑ ράτσα με την άλλη, αλλά να διαλέγεις αυτήν που σε ικανοποιεί ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον χαρακτήρα σου ... αν κάποιος σου έχει πει ότι κα΄τι είναι ο απόλυτος φύλακας - ο απόλυτος κυνηγός - ο απόλυτος σύντροφος, ξανασκέψου την σχέση σου μαζί του ...

Και εγώ διαλέγω μία ράτσα, την οποία λέει και ο καλύτερος εκτροφέας της φυλής σου ότι διαλεξε αρχικά, αλλά δεν βρήκε την ποιότητα που ζητούσε ... προτιμώ αυτό - αυτήν την ποιοτητα ζητάω εγώ, των 500 χρόνων ιστορίας και αυστηρής αναπαραγωγής κάτω από διεθνείς κανόνες, και όχι έναν σκύλο που ο ιδιος ο καλύτερος εκτροφέας του λεει ότι δεν θεωρεί ότι έχει τελειοποιησει ακόμα, και λέει να προσέχουμε από πού τον αγοράζουμε και ποιος τον εκπαιδεύει ... εσύ διαλέγεις κάτι άλλο και μαγκιά σου, αλλά κάθε φορά που θα λές μια περιληπτική φράση πχ μην συγκρίνεις Rott με bandog, εγώ θα σου γράφω μία τέτοια παράγραφο που να αναλύει (όλο και περισσότερο αν επιμένεις) ΓΙΑΤΙ εγώ δεν θα διάλεγα Bandog ... όσο περισσότερο δεν μου δίνεις κυνολογικά επιχειρήματα αλλά συνεντέυξεις και απόψεις εκτροφέων, τόσο θα εξειδικεύω την συζήτηση ...

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
δεν θα αλλαξω ουτε εγω ,ουτε ο denis ουτε κανεις γνωμη στο παληκαρι.ας πιστευει οτι θελει για τα bandog.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

:cry:

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Οταν θα μπει ο χ κυριος νυχτα σπιτι σου δεν θα σε νοιαξει αν ο σκυλος σου εχει χαρτι πιστοποιημενο απο καποιον
Δεν να με νοιάζει, γιατί εμείς την σκύλα την έχουμε για παρέα και συντροφιά.
Με χαρτί πιστοποιημένο είναι ο άντρας μου για τέτοιες περιπτώσεις :mrgreen: .

pitbullakias

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2007
48
0
δεν θα αλλαξω ουτε εγω ,ουτε ο denis ουτε κανεις γνωμη στο παληκαρι.ας πιστευει οτι θελει για τα bandog
Πλακα μου κανεις ετσι??? :lol: :lol:
Γιατί δεν εμφανίζονται πολλά (έως κανένα) σε παγκόσμια πρωταθλήματα - ακόμα και FR είναι λίγα, και δεν πιάνουν πρωτιές - αν ετοιμάζεσαι να μου απαντήσεις ότι είναι για πιο ρεαλιστικές καταστάσεις ...
Πώς αποδυκνείεται ότι είναι στην κορυφή εκτός απο συνένετευξεις των εκτροφέων του?
Γιατι αγαπητε μου το σκυλι σου θα κανει πισω οταν αρχισουν τα δυσκολα και οταν θα φαει 2-3 θα του σπασει ο τσαμπουκας....
Τα μπαντογκ ειναι κορυφαια οσο αφορα την προσωποφυλακη γιατι αφενος εχουν τεραστια ανοχη στον πονο και αφετερου η δυναμη που ασκει το δαγκωμα του δεν συγκρινετε με καποια αλλα και επισης η μαχητικοτητα που βγαζει σε τετοιες καταστασεις.
Τα σκυλιά μου δεν τα πλησιάζει άνθρωπος με τίποτα, καλύτερα δές τα από φωτογραφίες, γιατί κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα ...
Παναγια μουυυυυυ.....ωχ ωχ ωχ :lol: :lol: εμενα παλι αν σε δουν τα δικα μου θα σου κουναν ουριτσα :wink:
bandog δεν έχω δεί να δουλεύει ... αλλά και να έβλεπα είμαι σίγουρος 100% ότι δεν θα μου εφευγε η μιλιά
Δες πρωτα και μετα ελα να μιλησουμε αλλιως βιαζεσε πολυ για να βγαλεις συμπερασματα...
αλλά κάθε φορά που θα λές μια περιληπτική φράση πχ μην συγκρίνεις Rott με bandog, εγώ θα σου γράφω μία τέτοια παράγραφο που να αναλύει (όλο και περισσότερο αν επιμένεις) ΓΙΑΤΙ εγώ δεν θα διάλεγα Bandog ... όσο περισσότερο δεν μου δίνεις κυνολογικά επιχειρήματα αλλά συνεντέυξεις και απόψεις εκτροφέων, τόσο θα εξειδικεύω την συζήτηση ...
Τις αποψεις σου περι σκυλων μη αναγωρισμενων τις γνωριζω...ο ρατσισμος στο μεγαλειο του.Εγω θα προτεινα να σταματησουμε να κρυβομαστε πισω απο την οθονη.Οποτε θελεις παμε να συγκρινουμε σκυλια σε real καταστασεις!!!!!Δεν εχω κανενα προβλημα με τα Ροτβαιλερ ισα ισα που μου αρεσουν αλλα οτι και να μου λες ξερεις μονο απο Ροτβαιλερ και απο την στιγμη που δεν γνωριζεις τα αλλα καλυτερα να μην εκφραζεσε ανετα γιατι θα διαψευστεις στην πραξη.Εσυ oscar??Tι σκυλο εχεις αν επιτρεπετε και ποσο ετων εισαι?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Γιατι αγαπητε μου το σκυλι σου θα κανει πισω οταν αρχισουν τα δυσκολα και οταν θα φαει 2-3 θα του σπασει ο τσαμπουκας....
To δικό μου σίγουρα. Δεν το έχω για να τρώει 2-3, ούτε για να πουλάει τσαμπουκά.

Τα μπαντογκ ειναι κορυφαια οσο αφορα την προσωποφυλακη γιατι αφενος εχουν τεραστια ανοχη στον πονο και αφετερου η δυναμη που ασκει το δαγκωμα του δεν συγκρινετε με καποια αλλα και επισης η μαχητικοτητα που βγαζει σε τετοιες καταστασεις.
Αντοχή, ή μάλλον διαχείριση του πόνου έχουν πολλές ράτσες.
Δύναμη δαγκώματος επίσης.
Μαχητικότητα επίσης.
Αντοχή? στην κούραση, στην ζέστη?
Εκρηκτικότητα? - ταχύτητα αντίδρασης?
Σταθερότητα στον χαρακτήρα?

Παναγια μουυυυυυ.....ωχ ωχ ωχ εμενα παλι αν σε δουν τα δικα μου θα σου κουναν ουριτσα
Και θα με φάνε μόλις τους δώσεις εντολή?

Δες πρωτα και μετα ελα να μιλησουμε αλλιως βιαζεσε πολυ για να βγαλεις συμπερασματα...
Εσύ έχεις δεί άλλες ράτσες? Ποιές?
Λοιπόν σου λέω ότι έχω δεί Bandog, και δεν με ικανοποίησε ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΔΕΝ γίνεται να μπώ σε λεπτομέρειες.

Τις αποψεις σου περι σκυλων μη αναγωρισμενων τις γνωριζω...ο ρατσισμος στο μεγαλειο του
Για ράτσες δεν μιλάμε? Ρατσιστής είμαι φυσικά :lol: :lol: :lol:
Η διαφορά είναι ότι τεκμηριώνω την άποψή μου, κάτι που εσύ δεν κάνεις ... ενώ και η δικιά σου συμπεριφορά είναι άκρως ρατσιστική, απλά ΥΠΕΡ των μη αναγνωρισμένων φυλών, και όχι ΚΑΤΑ όπως η δικιά μου.
Εξάλλου είσαι ο μόνος που λέει ότι το Bandog είναι φυλή. Ούτε οι εκτροφείς δεν το λένε. Οπότε τί συζητάμε?

Εγω θα προτεινα να σταματησουμε να κρυβομαστε πισω απο την οθονη.Οποτε θελεις παμε να συγκρινουμε σκυλια σε real καταστασεις!!!!!
Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται ... :lol: :lol: :lol:
Τα σκυλιά μου δεν τα βάζω σε καμία γελοία επίδειξη realιτυ καταστάσεων, ιδιωτική ειδικά. Εχω ξεπεράσει αυτό το στάδιο πριν 15 χρόνια περίπου. Σε παρακαλώ να μην με ξαναπροκαλέσεις σε κάτι τέτοιο γιατί με πειράζει στα νεύρα τόσο πολύ, που ή θα παρεκτραπώ στην συζήτηση, ή θα αποχωρήσω, κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ στο forum.

Δεν εχω κανενα προβλημα με τα Ροτβαιλερ ισα ισα που μου αρεσουν αλλα οτι και να μου λες ξερεις μονο απο Ροτβαιλερ και απο την στιγμη που δεν γνωριζεις τα αλλα καλυτερα να μην εκφραζεσε ανετα γιατι θα διαψευστεις στην πραξη.
Ξέρω πάρα πολλές φυλές, όχι ειδικά αλλά κυρίως στην συμπεριφορά τα πάω πολύ καλά. Από rottweiler ξέρω λίγα παραπάνω πράγματα επειδή είναι το αντικείμενό μου ... προς το παρόν όμως δεν έχουμε μιλήσει για φυλές, μόνο με βάση την κοινή λογική προσπαθώ να βγάλω συμπέρασμα για το τί θέλει να πεί ο ποιητής ... αν μιλήσουμε για φυλές άστο ... αποφεύγω να μιλάω αναλυτικά γιατί η συζήτηση γίνεται πολύ κουραστική και δε νομίζω ότι μπορείς να παρακολουθήσεις έτσι κι αλλιώς ... :wink:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Λοιπόν.................

εγώ ΔΕΝ έχω δεί μπαντογκ ζωντανά. -

με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω :wink:

τα βίντεο που έχω δεί πάντως ΔΕΝ με ενθουσίασαν.

επίσης.

όταν κάτι όχι απλά δεν είναι σταθεροποιημένο (καθαρόαιμο στην περίπτωση μας) αλλά μια μίξη φυλών σύμφωνα με τα γούστα και τις τασεις καθενός ΠΩΣ μπορούμε να λέμε ΕΓΚΥΡΑ ότι τα μπαντογκ είναι έτσι και είναι αλλιώς :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

κάτι το οποίο ΔΕΝ ειναι σταθεροποιημένο ΔΕΝ μπορεί να εγγυηθεί το τι θα βγεί.

επίσης

εαν είναι τα κορυφαια οσο αφορα την προσωποφυλακη γιατί δεν χρησιμοποιείτε πιο πολύ από αστυνομία - ιδιωτικές εταιρίες security κ.λ.π. ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ?????

και ερωτώ χωρις να υπονοώ κάτι (για να μην παρεξηγιόμαστε)

τι εμπειρίες έχεις ΕΣΥ προσωπικά από άλλες ράτσες στον χώρο???

σε τι επίπεδο ήταν τα σκυλιά που (τυχόν) έχεις γνωρίσει και είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος για τα μπαντογκ :?: :?: :?: :?: :?: :?:

ποια είναι τα μέτρα σύγκρισης που έχεις :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

pitbullakias

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2007
48
0
Πρωτα θα απαντησω στο Μακη.
τα βίντεο που έχω δεί πάντως ΔΕΝ με ενθουσίασαν.
Τι δεν σε ενθουσιασε???Μιλας παντα για βιντεο...μην στηριζεις τις αποψεις σου πανω σε βιντεο ειδικα οταν δεν εχεις δει μπαντογκ απο κοντα.Αν δεν σε πειθει το βιντεο ας κανονισουμε μια μερα να παμε να δεις live τις ικανοτητες του στην προσωποφυλακη.Για ολα τα υπολοιπα που με ρωτας σχετικα με το αν ειναι σταθεροποιημενο σαν σκυλι και το που χρησιμοποιητε και απο ποιους πηγαινε και διαβασε την συζητηση απο την αρχη.Ο Gr Bandog εχει την απαντηση σε ολα αυτα που ρωτας.Μην τα γραφουμε απο την αρχη.
και ερωτώ χωρις να υπονοώ κάτι (για να μην παρεξηγιόμαστε)

τι εμπειρίες έχεις ΕΣΥ προσωπικά από άλλες ράτσες στον χώρο???

σε τι επίπεδο ήταν τα σκυλιά που (τυχόν) έχεις γνωρίσει και είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος για τα μπαντογκ
Εχω εμπειρια απο Ελληνικους Ποιμενικους,Πιτμπουλ,Μαστινο Ναπολιτανο,Γερμανικο Ποιμενικο,Ποιμενικο Καυκασου.
Πολλα απο τα σκυλια ηταν εκπαιδευμενα σε βασικη υπακοη και καθηκοντα ασφαλειας.Αλλα υστερουσαν στην βασικη υπακοη και υπερτερουσαν στο αλλο και αντιστοιχα.Η διαφορα που εχει το μπαντογκ ειναι εμφανης ακομα και σε καποιον απειρο.Η επιθεση του δεν συγκρινετε με τα υπολοιπα.Μιλαω παντα για αποτελεσματικοτητα επιθεσης.Δεν ειναι τυχαιο που στην αμερικη το λενε "Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΒΟΛΕΑ".

pitbullakias

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2007
48
0
To δικό μου σίγουρα. Δεν το έχω για να τρώει 2-3, ούτε για να πουλάει τσαμπουκά.
Κανεις δεν εχει το σκυλο του για αυτο το σκοπο εκτος απο καποιους αρρωστημενους.Ο λογος που το ανεφερα ειναι πως σε περιπτωση που χρειαστει(ευχομαι ποτε να μην γινει αυτο)και συμβει κατι τετοιο θα κανει πισω και να σαι σιγουρος.Οχι μονο το δικο σου!Πολλα θα κανουν πισω!
Αντοχή, ή μάλλον διαχείριση του πόνου έχουν πολλές ράτσες.
Δύναμη δαγκώματος επίσης.
Μαχητικότητα επίσης.
Αν εξαιρεσω καποιες ρατσες οπως πιτμπουλ,μπαντογκ,πρεσσα καναριο,φιλα μπραζιλειρο,αμερικανικο μπουλντογκ,μπουλ τερριε και καποια αλλα, ολα τα αλλα ειναι κουταβακια μποστα στην ανοχη που εχουν στον πονο.Απο gameness ειναι αυτονοητο πως το πιτμπουλ εχει τα πρωτεια και παιζει μεγαλο ρολο οι γραμμες απο τις οποιες προερχετε.Σκεψου ομως να μιλουσαμε για ενα πιτμπουλ 60 κιλων???Θα μιλουσαμε για πολυ δυναμη!!!!!!!Για εκρηκτικοτητα αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις και μονο σου οταν θα εχεις χρονο και διαθεση.Για σταθεροτητα στο χαρακτηρα ισχυει αυτο που ειπα παραπανω....χρονος και διαθεση.
Και θα με φάνε μόλις τους δώσεις εντολή?
Τα σκυλια μου ουδεποτε ηταν φονιαδες.Αν ειμαι εγω μπροστα θα παιζουν απειρες ωρες μαζι σου και να σαι σιγουρος πως θα τα λατρεψεις.Αν ομως κινηθεις εναντιον καποιου μελους της οικογενειας απειλητικα τοτε.....και επισης μην προσπαθησει να μπει καποιος αγνωστος χωρις να ειμαστε εμεις μπροστα.Δεν θα γαυγησει στον εισβολεα..δεν θα συζητησει μαζι του..θα κανει αυτο που πρεπει για να υπερασπιστει το χωρο του.Οπως ειχα προαναφερει τα βγαζω βολτα χωρις λουρι και οταν τους βλεπουν τα πιτσιρικια γινετε παρτυ!!Λατρευουν τα παιδια...και ανεχονται τα παντα απο αυτα ακομα και τις δαγκωνιες τους(μεχρι και αυτο εχει γινει). :wink:

Λοιπόν σου λέω ότι έχω δεί Bandog, και δεν με ικανοποίησε ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΔΕΝ γίνεται να μπώ σε λεπτομέρειες.

Σε αλλο post μου λες δεν εχεις δει,τωρα μου λες εχεις δει!!!Αποφασισε επιτελους γιατι μου φαινετε συζηταμε ανουσια.Το ΚΑΘΟΛΟΥ που λες με κανει να ειμαι σιγουρος πως εχεις μεσανυχτα για τα μπαντογκ......για μπες σε λεπτομερειες να δουμε τι θα ακουσω παλι......
Η διαφορά είναι ότι τεκμηριώνω την άποψή μου, κάτι που εσύ δεν κάνεις ... ενώ και η δικιά σου συμπεριφορά είναι άκρως ρατσιστική, απλά ΥΠΕΡ των μη αναγνωρισμένων φυλών, και όχι ΚΑΤΑ όπως η δικιά μου.
Εξάλλου είσαι ο μόνος που λέει ότι το Bandog είναι φυλή. Ούτε οι εκτροφείς δεν το λένε. Οπότε τί συζητάμε?
Δεν ειδα να τεκμηριωνεις απολυτως ΤΙΠΟΤΑ!Τυχαινει καποια ημιαιμα να ειναι οι αγαπημενες μου ρατσες.Μιλαμε για μπαν..πιτμπουλ..και αλλα που δεν θα αναφερω τωρα.Δεν λεω ομως πως ειμαι κατα των αναγνωρισμενων!!Οπως σου προανεφερα μου αρεσουν πολυ τα ροτβαιλερ καθως και ολα τα σκυλια.Ο καθενας ειναι ελευθερος να εχει αυτο που θελει και του ταιριαζει.Με αυτο το σκεπτικο ολα τα σκυλια που υπαρχουν στον πλανητη και προερχονται απο διασταυρωσεις δεν θα επρεπε να αντιπροσωπευουν καμια ρατσα!!Κανω λαθος???Η μηπως αυτα δεν εγιναν για να εξυπηρετουν καποιο σκοπο???Η κανω παλι λαθος??Και αν σε 2 χρονια αναγνωριστουν τα Bandog θα τα αναγνωρισεις και εσυ????Τα πιτμπουλ που δεν ειναι αναγνωρισμενα σαν ρατσα???Ο πολεμος που γινετε προκειμενου να μην αναγνωριστουν καποιες ρατσες ειναι τεραστιος....δεν θα το συζητησουμε εδω.
Τα σκυλιά μου δεν τα βάζω σε καμία γελοία επίδειξη realιτυ καταστάσεων, ιδιωτική ειδικά. Εχω ξεπεράσει αυτό το στάδιο πριν 15 χρόνια περίπου. Σε παρακαλώ να μην με ξαναπροκαλέσεις σε κάτι τέτοιο γιατί με πειράζει στα νεύρα τόσο πολύ, που ή θα παρεκτραπώ στην συζήτηση, ή θα αποχωρήσω, κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ στο forum.
Δεν σου ζητησα να βαλεις συγκεκριμενα τα δικα σου σκυλια!Το να κρυβομαστε πισω απο ενα υπολογιστη και να λεμε οτι θελουμε χωρις να το αποδεικνυουμε εμπρακτα ειναι το πιο απλο πραγμα.Οποιαδηποτε συγκριση πανω στο θεμα της προσωποφυλακης αναμεσα σε αυτα τα 2 ειναι αστοχη και ατυχης.Αλλα εγω θα σε αφησω να ζεις και να εχεις αποψεις απο ενα κοσμο αγγελικα πλασμενο.Στην πιστοποιηση για σωματοφυλακη ο ερεθιστης χρησιμοποιουσε το λαστιχενιο ραβδακι???Οι κλεφτες συνηθως που εισβαλλουν σε σπιτι δεν χρησιμοποιουν ουτε λαστιχενια ραβδακια ουτε μεταξωτες κορδελες.Και επαναλαμβανω δεν σου ζητησα να φερεις τα σκυλια σου πουθενα.Το αν εκνευριζεσε και παρεκτρεπεσε δεν ειναι δικο μου προβλημα.
αποφεύγω να μιλάω αναλυτικά γιατί η συζήτηση γίνεται πολύ κουραστική και δε νομίζω ότι μπορείς να παρακολουθήσεις έτσι κι αλλιώς ...
Οταν μαθεις να λες την αληθεια ελα να το συζητησουμε.Να παρακολουθησω τι?????Τωρα μαλλον θα αρχισω να εκνευριζομαι εγω.....Αστο Dennis...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Ο λογος που το ανεφερα ειναι πως σε περιπτωση που χρειαστει(ευχομαι ποτε να μην γινει αυτο)και συμβει κατι τετοιο θα κανει πισω και να σαι σιγουρος.Οχι μονο το δικο σου!Πολλα θα κανουν πισω!
Eχεις κάποια φοβια?? Πραγματικά εκπαιδεύεις τα σκυλιά για την περίπτωση που εισβάλλουν στο σπίτι σου?? Μήπως φίλε αυτός που θα εισβάλλει θα πυροβολάει δίπλα στον σκύλο? ΑΝ δεν έχει σπρέι, ΑΝ δεν έχει όπλο, ΑΝ δεν έχει διάφορα ηλεκτροφόρα εργαλεία που θα αφήσουν τον σκύλο σέκος, ΑΝ ΑΝ ΑΝ ... το bandog σου θα κάνει τόση διαφορά? Φοβερό ... ΞΕΚΟΛΛΑ

Αν εξαιρεσω καποιες ρατσες οπως πιτμπουλ,μπαντογκ,πρεσσα καναριο,φιλα μπραζιλειρο,αμερικανικο μπουλντογκ,μπουλ τερριε και καποια αλλα, ολα τα αλλα ειναι κουταβακια μποστα στην ανοχη που εχουν στον πονο
Αυτά τα λένε: οι κυνομάχοι / οι αφελείς / οι έμποροι που εκμεταλλεύονται φυλές και θέλουν να δημιουργήσουν μύθους ... ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ του πόνου (θα διστάσει ή θα λυσσάξει περισσότερο, θα κάνει focus στον στόχο του, κλπ κλπ) είναι εκτός από θέμα φυλής (οπου είναι και πολλές άλλες από αυτές που ανέφερες) και θέμα ζώου αλλά κυρίως θέμα εκπαίδευσης ... ακόμα και συντήρησης - διατροφής - εκγύμνασης.

Απο gameness ειναι αυτονοητο πως το πιτμπουλ εχει τα πρωτεια και παιζει μεγαλο ρολο οι γραμμες απο τις οποιες προερχετε.
Οσο αυτονόητο είναι για σένα όλο το υπόλοιπο που συζητάμε ... αν μου πείς από ποιές γραμμές πιτμπουλ ''φτιάχθηκαν'' τα Bandog, ακόμα αν μου πείς πώς γίνεται να σταθεροποιήσεις μία φυλή σε 4-5 γενιές, και να παίρνεις σταθερά δείγματα χρησιμοποιώντας 2-3 φυλές από τις οποίες πρέπει ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ να προσέξουμε τις γραμμές, γιατί ΟΥΤΕ αυτές είναι σταθερές. Eπίσης πώς γίνεται σε 4-5 γενιές να κάνεις τους απογόνους ενός σκύλου που θεωρείται πολύ καλός με τους ανθρώπους να γίνεται ο καλύτερος προσωποφύλακας ... Επίσης να μου πείς ποιές γραμμές mastino ή ότι άλλο χρησιμοποιήθηκαν αρχικά ... ακόμα και αυτή η φυλή είναι πολύ εκφυλισμένη τα τελευταία χρόνια, έχει μετατραπεί σε τσάμπα μάγκα, χωρίς να μπορεί να αναπνεύσιε, χωρίς ταχύτητα, χωρίς όρεξη για δουλειά ... ΠΩΣ γίνεται από ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΟΝΟ να πετύχεις ΣΤΑΘΕΡΟ αποτέλεσμα ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ... Αν δεν γίνεται απλά σου ζητώ να μην γενικεύεις, γιατί τότε μπορεί να έχουμε και πολλά Bandog που να μην το'χουν ... αν γίνεται σου ζητάω να μου πείς ΠΩΣ

Σκεψου ομως να μιλουσαμε για ενα πιτμπουλ 60 κιλων???Θα μιλουσαμε για πολυ δυναμη!!!!!!!
Θα μιλούσαμε για ένα βιαστικό πείραμα, που δεν θα έχει ταχύτητα και τα πόδια του δεν θα ήταν ανάλογα του σώματός του, ούτε σε δύναμη, ούτε σε μυική απόδοση ... επίσης όπως σου είπα παραπάνω ένα pitbull 60 κιλών, θα ήταν σύμφωνα με τους φίλους της φυλής παγκοσμίως, ένας άκακος γίγαντας ...

Για εκρηκτικοτητα αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις και μονο σου οταν θα εχεις χρονο και διαθεση
Αυτό δεν είναι επιχείρημα ... επιχείρμα είναι ότι δεν μπορείς να φτάσεις ΠΟΛΛΕΣ φυλές, ξεκινώντας από το Μαλινουά, που όπως λές δεν έχεις δεί ... gameness ή ΚΟΡΥΦΑΙΑ απόδοση σε ταχύτητα ΔΕΝ μπορεί να έχει ένας σκύλος 60 κιλών, όπως είναι ΚΑΙ το rottweiler ... εσύ δεν νοείς να καταλάβεις αυτό που όλοι ΕΚΤΟΣ από εκτροφείς τέτοιων φυλών λένε ... πρέπει να βρείς την χρυσή τομή. Ετσι που πάς πάς ανάποδα ... όχι στο Bandog, δεν έχω προβλημ στην διασταύρωση 2 φυλών για να πετύχι ο καθένας αυτό που θέλει, με άλλα έχω πρόβλημα. Στις παρωπίδες και στην αναπαραγωγή μασημένων καραμέλλων αναφέρομαι...

Για σταθεροτητα στο χαρακτηρα ισχυει αυτο που ειπα παραπανω....χρονος και διαθεση
Θα διαπιστώσω ΕΓΩ την σταθερότητα του χαρακτήρα μιάς ''φυλής'' ξαναλέω, ούτε οι εκτροφέις της δεν θέλουν να την λένε φυλή, μόνο εσύ ... βασιζόμενος σε 2 σκυλιά, στα δικά σου ή όποιου άλλου?? Εχεις κάποιον που σου λέει ότι η σταθερότητα του χαρακτήρα μιας φυλής κρίνεται με οποιονδήποτε από αυτούς τους τρόπους ... και ξαναγυρνάμε στην αρχική ερώτηση. Πόσων χρονών είσαι?

Σε αλλο post μου λες δεν εχεις δει,τωρα μου λες εχεις δει!!!Αποφασισε επιτελους γιατι μου φαινετε συζηταμε ανουσια.Το ΚΑΘΟΛΟΥ που λες με κανει να ειμαι σιγουρος πως εχεις μεσανυχτα για τα μπαντογκ......για μπες σε λεπτομερειες να δουμε τι θα ακουσω παλι......
Δεν μπορώ να μπώ σε λεπτομέρειες σου είπα. Ο λόγος είναι ευνόητος.
Γι'αυτό σου είπα ότι δε έχω δεί, αλλά προκαλέις σε ολίσθημα ...

Περί ρατσών θα μακρύνει πολύ η συζήτηση ...

Με αυτο το σκεπτικο ολα τα σκυλια που υπαρχουν στον πλανητη και προερχονται απο διασταυρωσεις δεν θα επρεπε να αντιπροσωπευουν καμια ρατσα!!Κανω λαθος???Η μηπως αυτα δεν εγιναν για να εξυπηρετουν καποιο σκοπο???
Φυλές δημιουργηθηκαν σε κλειστούς κύκλους, με ''προσεκτική'' είτε επίτηδες είτε από αναγκη επιλογή. Επίσης δημιουργήθηκαν από ένα άτομο, ή με συννενοηση των εκτροφέων τους ... αυτά τα καινούρια φαινόμενα μέσω internet, δολλαρίων, ή προσωπικής βλακείας φαινόμενα, να υπάρχουν πολλοί σε όλη την υφήλιο να προσπαθούν να φτιάξουν το Bandog των ονείρων τους ... και για 200 λόγους ο καθένας ... ή το Labradoodle - mini rott κλπ .... θα καταστρέψει και αυτούς που είναι σοβαροί, οι οποίοι κατά την γνώμη τους ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να πουλάνε τα σκυλιά τους ΚΑΘΟΛΟΥ, πριν πάρουν αναγνώριση, αν ήθελαν να φτιάξουν φυλή ... τα σκυλιά μένουν σε κλειστούς κύκλους και σταθεροποιούνται και μετά γίνεται η δουλειά ... η FCI δεν έχει κολήμματα ούτε φέρεται ρατσιστικά, το έχει αποδείξει αναγνωρίζοντας φυλές που είναι υβρίδια λύκων με σκύλους, πολύ πρόσφατες ... αρκει που έγινε σωστή δουλειά ... όποιος δεν κάνει σωστή δουλειά τα ρίχνει στους σνομπ με τα χαρτιά τους και τις εκθεσεις ...

Και αν σε 2 χρονια αναγνωριστουν τα Bandog θα τα αναγνωρισεις και εσυ????Τα πιτμπουλ που δεν ειναι αναγνωρισμενα σαν ρατσα???
ΝΑΙ. ΑΝ αναγνωιστούν θα τα αναγνωρίσω ... εσύ αναγνωρίζεις ώς καλύτερο αμάξι κάτι άλλο, περίεργο, με ανταλλακτικά από διάφορα αυτοκίνητα, που ο καθένας το φτιάχνει οπως νομίζει με κριτήριο να έχει καλά ρεπρίζ και τίποτα άλλο? ΟΧΙ. Πώς αναγνωρίζεις το Bandog ώς καλύτερο προσωποφύλακα, μην μου πείς στην πράξη ... στην πράξη σου φτιάχνω κι εγώ ένα αμάξι που να έχει καλά ρεπρίζ. Ο γείτονας που φτιάχνει το δικό του? Θα φτιάξει το ίδιο καλό?? Με τα πιτ ισχύουν ακριβώς τα ίδια για μένα, για σένα είναι επιχείρημα, δεν πειράζει.

Είπες:
Και επαναλαμβανω δεν σου ζητησα να φερεις τα σκυλια σου πουθενα.
Και πριν έχεις πει:
Οποτε θελεις παμε να συγκρινουμε σκυλια σε real καταστασεις!!!!!
Εννοείς να συγκρίνουμε άλλα rott του γείτονα?? Αν είναι έτσι sorry.

Οταν μαθεις να λες την αληθεια ελα να το συζητησουμε.
H αλήθεια είναι ότι δεν έχεις καμία γνώση κυνοτεχνική και έχεις πιαστεί θύμα λόγω του χαρακτήρα σου, να το πώ κόσμια ... έχεις μία ανάγκη για το απαγορευμένο και το μάχιμο σκύλο που θα επιτεθεί σε ληστές με λοστούς και νομίζεις, ή μάλλον θέλεις να νομίζεις ότι θα αντέξει να τους απωθήσει, ΑΝ (μακριά από εμάς) μπούν να πειράξουν την οικογένειά σου ... Η αλήθεια είναι ότι για όλα αυτά δεν θα έπρεπε να σου απαντήσει κανείς, εκτός από έναν ψυχολόγο, αλλά δεν μπορούν να μένουν αναπάντητες οι θέσεις σου, οι οποιες είναι απόλυτες και δογματικές, ΑΚΡΩΣ ρατσιστικές (παρόλο που σε συμφερει να παρουσιάζεσαι ώς ο θιγμένος) και αστήριχτες ΠΑΝΤΕΛΩΣ εκτός από το έλα να δείς από κοντά που λές ΑΘΩΑ ??? ...

Οσο για το αν κρυβόμαστε πίσω από πληκτρολόγια, εδώ θα γελάσω ... pitbullakia ... :D

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Φίλε ακολούθησα την συμβουλή σου και διάβασα όλο το θέμα από την αρχή.

πριν συνεχίσω να σου πω ότι

έχω ροτβάιλερ για πολλά χρόνια

ασχολούμε με κυναθλήματα τα τελευταία 2

έχω φορέσει και φοράω μανίκι σε ροττ - μάλι - γερμανικά ποιμενικά

όλα εκπαιδευμένα από κυνάθλημα μέχρι ΚΑΙ φύλάξη χώρου

έχω δεί ζωντανά αγώνες και εξετάσεις εργασίας με διάφορες φυλές.

έχω δει ζωντανά επιδείξης στρατού - αστυνομίας στην Ελλάδα ΚΑΙ το εξωτερικό

έχω παρακολουθήσει σεμινάρια εκπαίδευσης στην Ελλάδα ΚΑΙ το εξωτερικό.

έχω επισκεφτεί - δει - μιλήσει με εκπαιδευτές της αστυνομίας στην Γερμανία

έχω επαφές (στενές) με το εξωτερικό

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ενάντια στα ημίαιμα - πολύαιμα - αδέσποτα - συγκεκριμενες ράτσες σκύλων

Skylos said:
Όντως φυλή Bandog δεν υπάρχει. Είναι απλά ένας τύπος σκύλου, μεγαλόσωμος και μυώδης, που εκτρέφεται για καθήκοντα προσωπικής προστασίας (Personal Protection). Ο κάθε εκτροφέας έχει τη δική του "συνταγή", το δικό του όραμα για το πως πρέπει να είναι ένα bandog, τα δικά του κριτήρια επιλογής γεννητόρων και τις δικές του μεθόδους αξιολόγησης των εργασιακών επιδόσεων του σκύλου.

Επομένως δε μπορείς να τα κρίνεις συνολικά ως ράτσα, για τον ίδιο λόγο που δε μπορείς να κρίνεις συνολικά όλα τα retrievers (άλλο το Γκόλντεν, άλλο το Flat Coated, άλλο το Λαμπραντόρ από γραμμές field trials, άλλο το Λαμπραντόρ από εκθεσιακές γραμμές, άλλο το Λαμπραντόρ από pet shop κλπ)

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κρίνεις ξεχωριστά τη δουλειά του κάθε εκτροφέα. Και πιστεύω ότι για να το κάνεις αυτό θα πρέπει ο ίδιος να έχεις μεγάλη εμπειρία στα σκυλιά προσωπικής προστασίας και να σου δοθεί η δυνατότητα να δεις τα σκυλιά του συγκεκριμένου εκτροφέα να δουλεύουν, καθώς και να μάθεις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα εκτροφής του.

Αν δεν τα κάνεις αυτά δε μπορείς να ξέρεις, κατά τη γνώμη μου, αν η καλή φήμη που έχει κάποιος ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή αν είναι hype.

Πάντως επειδή ένα σκυλί είναι αποτέλεσμα διασταύρωσης δε σημαίνει ότι αυτόματα μπαίνει στην κατηγορία των σκυλιών που εκτρέφονται λόγω μόδας.

Ως παράδειγμα φέρνω τα βρεττανικά Lurchers και τις διασταυρώσεις Malinois/GSD/Dutch Shepherd του NVBK.
GRBandog

Πως ειναι δυνατον να εχουμε αποψη για μια οικογενεια σκυλων
To Bandog (για μενα) ειναι μια οικογενεια σκυλων και οχι φυλη.Και ευχομαι να μην γινει ποτε.
Για αποφυγη παρεξηγησεων θελω να επισημανω οτι το Bandog ειναι φτιαγμενο για ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ προσωποφυλαξη
Και συμφωνω οτι ολη η φιλολογια περι bandog εχει λακκους..Μην ξεχνας ομως οτι και πολλες θεωριες για το τι κανουν και τι δεν κανουν αναγνωρισμενες φυλες εχει τους ιδιους και ισως περισσοτερους.
Αυτο που ειπα και εντεχνα διαστρεβλωσες (χωρις κακια παντα) ειναι οτι υπαρχουν και αλλες παραλλαγες στο Bandog και οτι δυστυχως καποιοι καβαλησαν το τραινο για τα φραγκα.
pitbullakias

οscar τα bandog δεν ειναι πολλα χρονια στην Ελλαδα και ελαχιστα ατομα ξερουν αυτη τη ρατσα.Ο GrBandog ειναι ενας απο αυτους που ξερουν!Ξερεις ποσες φορες εχω ακουσει για τα συγκεκριμενη φυλη πραγματα τα οποια δεν ισχυουν και ειναι η παραπληροφορηση σε ολο της το μεγαλειο????Παρα πολλες......και να προσεξες ειπα χαιρομαι που υπαρχουν καποιοι και οχι καποιος..
λοιπόν

η ΓΝΩΜΗ μου.

όταν μιλάμε για κάτι θα πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ το τι μυνήματα θα περνάμε

εαν δεις όλα τα ποστ μου + του denis (έχουμε + οι 2 ροττ) θα δεις ότι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λέμε ότι τα ρόττ είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ στο Χ τομέα.

αντίθετα εσύ λες ότι τα μπαντογκ είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ για π.χ προσωποφυλακή.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ σου.

τα συλιά που έχεις ΕΣΥ και έχεις γνωρίσει ΕΣΥ είναι κορυφή στην προσωποφυλακή.

ΔΕΝ είναι όλα έτσι όμως.

πιστεύω να συμφωνείς.

οι ερωτήσεις μου λοιπόν.

ΠΩΣ εξασφαλίζετε κάποιος ό οποίος θέλει να πάρει ένα τέτοιο σκύλο ότι θα τον πάρει και θα έχει ότι πλήρωσε :?: :?: :?: :?: :?: :?:

ουσιαστικά όποιος ζευγαρώσει έναν τύπο μάστιφ με ένα πιτ ή κάτι τέτοιο μπαντογκ θα έχει.

εγώ εξασφαλίζομε μέσω του pedigree και των αποτελεσμάτων (βαθμολογία) στην εργασία.

εσύ από πού?

ποιός το πιστοποιεί ότι ΕΤΣΙ πρέπει να είναι???

τα κυναθλήματα ΔΕΝ είναι ρεαλιστικά όπως ακριβώς λες.

το ring και το KNPV όμως είναι ότι πιο κοντά στην πραγματικότητα

ΑΚΟΜΗ και εκεί όμως ΥΠΑΡΧΟΥΝ κανόνες.

στην προστασία που έχεις κάνει εσύ τι κανόνες υπάρχουν???????

συμφωνα με τι το συγκρίνεις για να πεις ότι η εκπαίδευση ήταν επιτυχημένη ή αποτυχημένη?????????

π.χ.

θέλω ένα σκυλί για IPO

βλέποντας τις γραμμές πίσω , τις βαθμολογίες στις εξετάσεις κ.λ.π ΚΑΠΩΣ εξασφαλίζετε

τι είναι ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ προστασία :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

ελπίζω ή πρό(σ)κληση να είναι ανοικτή ακόμη.

με την πρώτη ευκαιρία ΘΕΛΩ να δω :wink: [/b]

pitbullakias

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2007
48
0
οταν θα βρω χρονο μακη θα σου απαντησω αν και θα προτιμουσα να τα λεγαμε καμια στιγμη απο κοντα και να ανταλλαξουμε αποψεις,η προσκληση για να δεις τα σκυλια μου ισχυει.οσο για τον ντενις δεν θα συνεχισω την συνομιλια γιατι εχει αρχισει και παρεκτρεπετε χρησιμοποιωντας κοσμιτικα επιθετα εις βαρος μου και στο τελος η ολη ιστορια δεν θα εχει ωραια καταληξη...

Βασίλης

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2007
143
0
THESSALONIKI
Θα ήθελα να σε ρωτήσω pitbulakia κάτι και εγώ που δεν είμαι ειδικός!

Kατ'αρχάς, απ'τα λίγα που διάβασα καταλαβαίνω οτι έχεις γνώσεις, σίγουρα περισσότερες απο'μένα..

Ποιός ο λόγος να δημιουργηθούν τέτοια σκυλιά?

Είσαι σίγουρος ότι όποιος τα πάρει θα καταφέρει να τα χειρίζεται όπως εσύ, ή θα αρχίσουν ιστορίες του τύπου: τρελό σκυλί επιτέθηκε σε παιδάκι την ώρα που έτρεχε....

και θα αρχίσουν πάλι όλοι να λένε δεν φταίνε τα σκυλιά αλλά οι χειριστές τους!!!

Και στο τέλος τέλος τι είδους άνθρωπος είναι αυτός που χρειάζεται τέτοιου είδους σωματοφυλακή!!

Αυτή η ιστορία μου θυμίζει κάτι αμερικάνους που αφιερώνουν όλη τους τη ζωή για να φτιάξουν ένα καταφύγιο που θα τους γλυτώσει απο ενδεχόμενο πυρηνικό όλεθρο, και στο τέλος χάνουν τη ζωή την ίδια!!