bandogs

S

SwkDoG

Guest
:lol: :lol: :lol:

Είμαι σίγουρος ότι συμφωνούμε πολύ περισσότερο από όσο μπορεί να φαίνετε από τις παραπάνω δημοσιεύσεις...

S

SwkDoG

Guest
Παρεπιπτώντος,λόγω του θέματος "ανακάλυψα" 3 "παραφυάδες" Bandog (μέχρι στιγμής... :lol: ).
Το American Bandog (για το οποίο συζητούσαμε μάλλον),το Australian Bandog (για πληροφορίες εδώ) και το Brazilian Bandogge (για πληροφορίες εδώ).

...Και να μην αρχίσω να αναφέρω πόσες και τί άλλες "φυλές" έχω συναντήσει... :shock:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
SwkDoG said:
Τελικά η "περιήγηση" στα Bandogs είναι...ενδιαφέρουσα.

Να και το Yorkshire-Bandogge ...

και το Supernatural Bandogge ή Shiloka's Bandogge ή Lakota-Mastino...
Για ημίαιμα Boxer μου φαίνονται οι μεν και οι αλλοι για αδυνατα/αποτυχημενα μαστινo.

Και στα πρωτα περίμενα να δω κάνα τεράστιο σκύλο με μακρύ ασιμενιο μαλλί μεχρι το πατομα και φιογκάκι! -απογοητέυτηκα :wink: :wink: :roll:

S

SwkDoG

Guest
Oι Γερμανοί τόσα σκυλιά έχουν,το Bandog θα τους έλειπε?!...
Να λοιπόν το German-Bandogge...

Και στα πρωτα περίμενα να δω κάνα τεράστιο σκύλο με μακρύ ασιμενιο μαλλί μεχρι το πατομα και φιογκάκι! -απογοητέυτηκα
:lol: :lol: :lol: ...και εγώ το ίδιο φαντάστηκα... :D

GRBandog

Active Member
15 Ιανουαρίου 2007
36
0
www.bandog.gr
Ειδικα αυτος ο Shiloka ειναι μεγαλη απατη!!

Δυστυχως το Bandog ειναι ενα οχημα για καποιους που κυνηγανε το "γρηγορο" ευρω(ή δολλαριο)...

Κριμα...

S

SwkDoG

Guest
Ομολογώ πως τα 2 τελευταία σου posts GRBandog μου έχουν δημιουργήσει μια...αμηχανία.
Ο λόγος είναι πως χρησιμοποιείς λέξεις όπως "μ.......α" και "απάτη" για προσπάθειες κάποιον ανθρώπων που δεν διαφέρουν από την δική σου (...του American Bandog δηλαδή).

Σε τί διαφέρει αυτό που εσύ "πρεσβεύεις" με αυτό που κάνουν εκείνοι?...

Και αυτοί μιλούν για καταπληκτικούς σωματοφύλακες και φύλακες που ταυτόχρονα είναι υπέροχοι σύντροφοι και σκυλιά οικογένειας.Μιλούν για σκυλιά που "ξεπηδούν" από την αρχαιότητα και τα πρώτα μολοσσοειδή και για γενιές προσεγμένης εκτροφής.

Πως θα πείσεις πως οι δημιουργοί του "δικού σου" bandog και εσύ διαφέρετε από όλους αυτούς και δεν είναι τα ευρώ και τα δολλάρια ο στόχος?...

Δεν τα γράφω με "κακία" ή άλλο αρνητικό συναίσθημα τα παραπάνω αλλά με πραγματική απορία...Νοιώθω πως κάποιοι προσπαθούν να "παίξουν" με το μυαλό μας και να "μπούν" στην τσέπη μας και δεν είμαι έτοιμος να παραδεχτώ πως είμαι τόσο βλάκας που δεν το καταλαβαίνω...

GRBandog

Active Member
15 Ιανουαρίου 2007
36
0
www.bandog.gr
A)Οι προσπαθειες ειδικα του Shiloka (Shitloka οπως χαιδευτικα τον φωναζω) ειναι μια απατη..δεν εχει δικια του γραμμη και βασιζεται στο γεγονος οτι ο Semencic τον εχει αναφερει σε ενα απο τα τρισαθλια βιβλια του.Δεν ελεγχει κτηνιατρικα τα ζωα που εχει χρησιμοποιησει στην εκτροφη. Αν θες κι' αλλα μπορω να σου πω μεσω email.Εχω προσωπικη εμπειρια.

B)Ως αναφορα τον Λουσερο θα καταλαβαινα τον προβληματισμο σου αν πετυχαινες να παρεις σκυλο απο τις γραμμες του(πιο ευκολα θα πετυχεις τον Mario Querci στο τηλεφωνο*να 'ναι καλα εκει που ειναι).Κανει τοσο αραια γεννες (τα τελευταια 3 χρονια εχει κανει μια) και πουλαει τοσο λιγα σκυλια στο ευρυ κοινο που ειλικρινα δεν προσπαθει ουτε να πεισει ουτε πουλησει.Αρα δεν προσπαθει να μπει στην τσεπη σου κανεις..

Γ)Το ιδιο κανω και εγω..Πολυ λιγες γεννες,προσπαθω να κραταω ψηλα την ποιοτητα και να ελεγχω οσο περισσοτερο μπορω τους επιδοξους αγοραστες.Το παρατσουκλι μου (το εβγαλε καποιος που προσπαθουσε να παρει κουταβι μου χρονια) ειναι "ο πορτας".

Δ)Καλος ο προβληματισμος αλλα να βασιζεται καπου.Εγω θα το ελεγα φοβια..αλλα αυτη ειναι η δικη μου αποψη για τον προβληματισμο σου.

Ε)Πιστεψε με ..Ουτε εγω ουτε οι ανθρωποι με τους οποιους συνεργαζομαι προσπαθουν να βγαλουν φραγκα απο το Bandog..Αν ηξερες ποσο δυσκολευομαι να βρω καταλληλους ανθρωπους για αυτα τα σκυλια θα ελεγες οτι ειμαι τουλαχιστον ρομαντικος (για να μην πω γραφικος).

ΣΤ)Μου προκαλει αμηχανια το γεγονος οτι προβληματιζεσαι για το Bandog..Τα αχρηστα σκυλια που ΠΑΡΑΓΟΥΝ σωρηδον οι εκτροφαραδες στην Ελλαδα δεν σε προβληματιζουν?? Ροτβαιλερ που φοβουνται την σκια τους,Γερ.Ποιμενικα που κανουν υποτακτικη ουρηση οταν βλεπουν ερεθιστη,Ντοπερμαν που θα εκαναν τον Louis Dobermann να στριφογυριζει απο ντροπη στον ταφο του. Μηπως διυλιζεις το κουνουπι φιλε μου?

Ζ)Συγχωρεσε με που ανηκω στο 99.9% των Ελληνων που χρησιμοποιουν την λεξη μα.....ας και τα παραγωγα της σε καθημερινη βαση.

Αυτα :? Χωρις ιχνος κακιας απο πλευρας μου

ΥΓ.Αν νομιζεις οτι ο στοχος μου ειναι τα λεφτα παμε μαζι στην τραπεζα να σου δειξω τις υπερογκες καταθεσεις μου σε Ελβετια και Νησους Καϊμαν.

S

SwkDoG

Guest
A)Οι προσπαθειες ειδικα του Shiloka (Shitloka οπως χαιδευτικα τον φωναζω) ειναι μια απατη..δεν εχει δικια του γραμμη και βασιζεται στο γεγονος οτι ο Semencic τον εχει αναφερει σε ενα απο τα τρισαθλια βιβλια του.Δεν ελεγχει κτηνιατρικα τα ζωα που εχει χρησιμοποιησει στην εκτροφη. Αν θες κι' αλλα μπορω να σου πω μεσω email.Εχω προσωπικη εμπειρια.
Άντε πές ότι με έπεισες για τον Shiloka (που δεν μπορώ να πειστώ τόσο εύκολα αν δε μάθω και ο ίδιος κάποια πράγματα...).
Oι υπόλοιποι (German Bandogge,Yorkshire Bandogge,Brazilian Bandogge,Australian Bandog,Griffin Bandog,etc.) όλοι απάτες εκτός από το Lucero και το American Bandog??!!!...
Λίγο δυσκολοχώνευτο δε βρίσκεις?... :)

B)Ως αναφορα τον Λουσερο θα καταλαβαινα τον προβληματισμο σου αν πετυχαινες να παρεις σκυλο απο τις γραμμες του(πιο ευκολα θα πετυχεις τον Mario Querci στο τηλεφωνο*να 'ναι καλα εκει που ειναι).Κανει τοσο αραια γεννες (τα τελευταια 3 χρονια εχει κανει μια) και πουλαει τοσο λιγα σκυλια στο ευρυ κοινο που ειλικρινα δεν προσπαθει ουτε να πεισει ουτε πουλησει.Αρα δεν προσπαθει να μπει στην τσεπη σου κανεις..
Δεν ενδιαφέρομαι για Bandog αλλά αν ενδιαφερόμουν έχει μέχρι και στη "Χρυσή Ευκαιρία" πια (δεν νοείτε σωστός εκτροφέας να θέλει να διαθέσει τα τόσο περιζήτητα σκυλιά του από εκεί...και κάποιοι το κάνουν).

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να "πουλήσεις μούρη" και εν τέλει το εμπόρευμα σου.Ο Lucero διαλέγει αυτόν...Ο σκοπός αλλάζει?...
Δεν μπορώ να είμαι απόλυτος...

Γ)Το ιδιο κανω και εγω..Πολυ λιγες γεννες,προσπαθω να κραταω ψηλα την ποιοτητα και να ελεγχω οσο περισσοτερο μπορω τους επιδοξους αγοραστες.Το παρατσουκλι μου (το εβγαλε καποιος που προσπαθουσε να παρει κουταβι μου χρονια) ειναι "ο πορτας".
Απάντησα νομίζω πιο πάνω...

Δ)Καλος ο προβληματισμος αλλα να βασιζεται καπου.Εγω θα το ελεγα φοβια..αλλα αυτη ειναι η δικη μου αποψη για τον προβληματισμο σου.
Θα φοβόμουν αν είχα κάποιο άμεσο ή έμμεσο συμφέρον...δεν έχω άρα δεν είναι φόβος.
Σεβαστή η άποψη σου όμως.

Ε)Πιστεψε με ..Ουτε εγω ουτε οι ανθρωποι με τους οποιους συνεργαζομαι προσπαθουν να βγαλουν φραγκα απο το Bandog..Αν ηξερες ποσο δυσκολευομαι να βρω καταλληλους ανθρωπους για αυτα τα σκυλια θα ελεγες οτι ειμαι τουλαχιστον ρομαντικος (για να μην πω γραφικος).
Μακάρι να είναι έτσι.Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι κάνεις εσύ προσωπικά αλλά το "φαινόμενο" Bandog,"δυναμικά σκυλιά","υπέρτατοι σωματοφύλακες" δεν είσαι μόνο εσύ.
Όσον αφορά εμένα μπορεί και εσύ να είσαι "θύμα" της υπόθεσης και όχι "θύτης" (αν υπάρχει τέτοιος διαχωρισμός...).

ΣΤ)Μου προκαλει αμηχανια το γεγονος οτι προβληματιζεσαι για το Bandog..Τα αχρηστα σκυλια που ΠΑΡΑΓΟΥΝ σωρηδον οι εκτροφαραδες στην Ελλαδα δεν σε προβληματιζουν?? Ροτβαιλερ που φοβουνται την σκια τους,Γερ.Ποιμενικα που κανουν υποτακτικη ουρηση οταν βλεπουν ερεθιστη,Ντοπερμαν που θα εκαναν τον Louis Dobermann να στριφογυριζει απο ντροπη στον ταφο του. Μηπως διυλιζεις το κουνουπι φιλε μου?
Άνοιξε ένα τέτοιο θέμα και θα καταλάβεις και εκεί τις απόψεις μου!!... :D

Σε αυτό το θέμα μιλάμε για το Bandog.

Ζ)Συγχωρεσε με που ανηκω στο 99.9% των Ελληνων που χρησιμοποιουν την λεξη μα.....ας και τα παραγωγα της σε καθημερινη βαση
Λάθος κατάλαβες.
Δε με πείραξε η λέξη...και εγώ σε αυτό το 99.9% ανήκω!... :)

Υ.Γ. Στην δικιά μου τράπεζα δυστυχώς δεν μπορούμε να περάσουμε ούτε απ'εξω!!... :lol: :lol: :lol:

GRBandog

Active Member
15 Ιανουαρίου 2007
36
0
www.bandog.gr
H διαφορα του Lucero με τους αλλους που ανεφερες ειναι οτι δημιουργησε την γραμμη του πριν 20 περιπου χρονια απο το "μηδεν" , δεν επιδιωξε ποτε το χρηματικο κομματι (θα μπορουσε να κανει γεννες καθε βδομαδα και ολα τα κουταβια θα ηταν κλεισμενα),απεδειξε σε χιλιαδες "σκυλαδες" τι κανουν τα σκυλια του (open demos) και αλλα πολλα..
Θα ηθελα στο ονομα του να αναφερεσαι με λιγο περισσοτερο σεβασμο.Εκτος και ξερεις κατι που δεν ξερω πανω στο θεμα (χλωμο).

Αυτο που ειπα και εντεχνα διαστρεβλωσες (χωρις κακια παντα) ειναι οτι υπαρχουν και αλλες παραλλαγες στο Bandog και οτι δυστυχως καποιοι καβαλησαν το τραινο για τα φραγκα.
Δεν ειπα οτι ολοι οι αλλοι εχουν μαπα σκυλια!! Αλιμονο.
Προσωπικα εχω πολυ καλη σεση με την Maria Bryan του Trueblue knls και εχω δει σκυλια της να δουλευουν.Δεν τρελλαθηκα αλλα εχει κανει μια πολυ αξιολογη δουλεια.Ακομα και αν δεν συμφωνω με την προσεγγιση της(εκτροφικα) θεωρω οτι εχει καλα σκυλια.

Οσο για την Χρυση Ευκαιρια..Εχω και εγω αγγελια εκει!! Και βοηθησε με να καταλαβω το μεγα λαθος που εχω κανει...
Μιλας για "ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΑ" σκυλια?? Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις??
Θες να κανουμε ενα πειραματακι? Στην επομενη αγγελια να βαλω το δικο σου κινητο να δεις την γλυκα?

σε αυτα που παραθετεις σου εχω απαντησει και εγω..επιμενεις ομως να μην βλεπεις τις απαντησεις..Ας ειναι...τουλαχιστον εισαι ευχαριστος συνομιλητης.

Μπορουμε να ανταλλασουμε post για παντα και να μην φτανουμε πουθενα.
Αν θες περισσοτερες πληροφοριες στειλε προσωπικο μηνυμα.

S

SwkDoG

Guest
Σέβομαι τον κάθε άνθρωπο κατ'αρχήν σαν άνθρωπο και έτσι σέβομαι και τον Lucero και τον Shiloka και την Maria Bryan και τον Phil Daniell και τον GRBandog και ποτέ δεν θα προσέβαλα κανέναν επί προσωπικού.
Ο σεβασμός όμως δεν αποκλείει την κριτική και σεβόμενος και την δική μου ελευθερία γνώμης πιστεύω να συμφωνείς.

Αν "μηδέν" θεωρείς ότι δεν είχαν έτοιμο Bandog αλλά δημιούργησαν (από καθαρόαιμα ή μη σκυλιά έκαναν ένα ημίαιμο με σκοπό να το καθιερώσουν κάποτε σαν φυλή) τότε από όσο ξέρω οι περισσότεροι το ίδιο έπραξαν.

Στο αν πουλά 10 σκυλιά προς 800 δολλάρια ή 2 προς 3000 δολλάρια πιστεύω σου απάντησα περί διαφορετικών φιλοσοφιών/τακτικών πώλησης.
Ο σκοπός μήπως όμως είναι ο ίδιος?...

Τώρα τα "open demos" (video games μου θυμίζει ο όρος...) τι να μου πούν?!!...
Θα βάλω γάντι/στολή και θα μου κάνει ο σκύλος μια επίθεση που μπορεί να είναι και 100/100 (χλωμό).Τι πάει να πεί αυτό?!...Ότι έφτιαξε μια φυλή με σταθερά και υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά?!...ΟΧΙ!...Ότι του έτυχε ένας καλός σκύλος στην επίθεση.

Συγνώμη αν διαστρέβλωσα κάτι...δεν έγινε επίτηδες...

Καλό σκυλί μπορεί ο καθένας να "πετύχει" διασταυρώνοντας ό,τι του "καπνίσει" (...γιατί στην τελική αυτό κάνουν με τα Bandogs).
Κάποια στα τόσα θα έχουν και καλά στοιχεία,αυτό όμως δεν είναι ούτε φυλή ούτε υπεύθυνη εκτροφή.

Όσο για την "Χρυσή Ευκαιρία" (...και από τον τίτλο καταλαβαίνεις την προσέγγιση του εντύπου)...Πιστεύεις ότι έκει απευθύνετε ο εκλεκτικός εκτροφέας που περνάει από κόσκινο τους υποψήφιους ιδιοκτήτες?!...
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτός που ψάχνει στην "Χρυσή Ευκαιρία" για σκύλο είναι ο ιδιοκτήτης που ψάχνεις?...

Ανταλάσουμε πόστ για να ενημερώνονται και άλλοι διαβάζοντας τα,πράγμα που με τα π.μ. και τα e-mails είναι αδύνατο.

Skylos

Well-Known Member
16 Δεκεμβρίου 2006
397
0
Το Bandog είναι σχετικά άγνωστος στο ευρύ κοινό τύπος σκύλου, πράγμα το οποίο σε συνδιασμό με τη δυσκολία να βρει κάποιος εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής που ακολουθεί ο κάθε εκτροφέας, λογικό είναι να δημιουργεί κάποια καχυποψία.

Αν κάποιος θέλει να μάθει τι είναι ένα λυκόσκυλο γραμμών Schutzhund, ή ένα Μαλινουά French Ring, μπορεί να διαβάσει τους κανόνες αυτών των δύο σπορ, να δει βίντεο αγώνων και να διαβάσει γνώμες στο ίντερνετ από πολλούς ανεξάρτητους εκπαιδευτές.

Για παράδειγμα εδώ περιγράφει τις ασκήσεις του IPO και για κάθε άσκηση έχει μια παράγραφο με τίτλο evaluation που περιγράφει πως πρέπει να την εκτελέσει ο σκύλος.

Δυστυχώς σε όσα site Bandog έχω επισκεφθεί κανείς απ' τους δημιουργούς τους δεν έχει θεωρήσει απαραίτητο να συμπεριλάβει ποιά είναι τα κριτήρια επιλογής του και πως "δοκιμάζει" τα σκυλιά. Το μόνο που συναντώ είναι γενικότητες που δεν είναι αρκετές για να καταλάβω τι είναι αυτό που προσπαθεί να πετύχει.

Η ίδια εικόνα υπάρχει και στο molosserdogs όπου συχνάζουν πολλοί εκτροφείς bandog. Εκεί που θα περίμενε κανείς για έναν καθαρά εργασιακό σκύλο να υπάρχουν συζητήσεις επί συζητήσεων για τις διαδικασίες αξιολόγησης, δεν υπάρχει ούτε μία.

Γενικά το μόνο κείμενο που έχω βρει στο νετ και το οποίο περιγράφει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για το χαρακτήρα του bandog (πχ. κυριαρχικότητα) είναι αυτό που έχει γράψει ο Στέλιος με τον Dan Balderson. Ωστόσο εκεί δεν αναλύονται τα εργασιακά χαρακτηριστικά.

Ένα βαθύτερο επίπεδο ανάλυσης είναι απαραίτητο γιατί ο καθένας μπορεί να κρίνει με διαφορετικό τρόπο το τι είναι απαραίτητο για ρεαλιστική προσωποπροστασία και έτσι ουσιαστικά να παράγει ένα τελείως διαφορετικό "είδος" σκύλου.

Πραγματικά πιστεύω ότι αν οι εκτροφείς bandog έδιναν περισσότερες λεπτομέρειες για τη μεθοδολογία τους, θα υπήρχε λιγότερη καχυποψία.

Δηλαδή θα μπορούσε να υπάρχει ένα κείμενο παρόμοιο με αυτό του λινκ που έβαλα παραπάνω, ή μια λίστα με χαρακτηριστικά εργασίας και τον τρόπο με τον οποίο αξιολογείται το καθένα.

Έτσι θα μπορούσε ο ενδιαφερόμενος να σχηματίσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι είναι αυτό που προσπαθεί να δημιουργήσει ο εκτροφέας.

GRBandog

Active Member
15 Ιανουαρίου 2007
36
0
www.bandog.gr
Φιλε Swkdog ,

Δυστυχως απο εκτροφη δεν γνωριζεις και πολλα οποτε δεν θα ασχοληθω και πολυ με το ζητημα..Εγω σου μιλαω για μια γραμμη σκυλων και εσυ μου λες "οτι καπνισει"..Μιλια μακρια.

Τα open demos ειναι κατα βαση 95% advanced obedience και 5% bite control. Και τα προτιμω απο τις ιντερνετομαχιες..εσυ μεινε με αυτους που θελουν τις vitrual επιδειξεις..Εγω παω με τους αλλους :D

Οσο για την Χ.Ε. ... οταν κανεις γεννα ελα να τα πουμε! Εχω βαλει αγγελιες και στα 2 πιο γνωστα κυνολογικα περιοδικα.Ξερεις ποσοι με πηραν απο εκει? ΕΝΑΣ..και ηταν και καρα-ασχετος...οποτε φιλε μην βαυκαλιζεσαι...και εγω θα ηθελα να ζω σε εναν ομορφο κοσμο αγγελικα πλασμενο αλλα μας τελειωσε..Για αυτο προσπαθω να δουλευω με ξενους..

Φιλε Skylos ,

Δεκτος ο προβληματισμος σου...Να σου πω ομως το εξης:
Προσωπικα δεν θελω να χρησιμοποιησω τα σκυλια για να επισελθω σε θεματα εκπαιδευσης..Αντιθετα στο bandog βρηκα αυτο που αλλες φυλες μου εβγαζαν την πιστη να τους το φερω στην επιφανεια.
Τωρα το τι εγω-και αρκετοι απο τους ανθρωπους που εχουμε κοινες αντιληψεις περι ρεαλιστικης προστασιας - θεωρουμε οτι ειναι αυτο που πραγματικα χρειαζεται για ειναι σκυλος προσωποφυλακας υψηλων επιδοσεων ειναι εκπαιδευτικο θεμα..Φαντασου οτι εδω ανταλλασουμε ποστ μετα απο ποστ για απλα πραγματα και δεν βγαινει ακρη...αν πιασουμε και το θεμα εκπαιδευσης θα πεθανουμε στο keyboard πανω..
Επετρεψε μου να σε συγχαρω δημοσια για τον τροπο με τον οποιο προσεγγιζεις τα θεματα..εισαι σπανια περιπτωση και σου ευχομαι να προχωρησεις ακομα βαθυτερα στο ταξιδι της γνωσης!

S

SwkDoG

Guest
Δυστυχως απο εκτροφη δεν γνωριζεις και πολλα οποτε δεν θα ασχοληθω και πολυ με το ζητημα..Εγω σου μιλαω για μια γραμμη σκυλων και εσυ μου λες "οτι καπνισει"..Μιλια μακρια.
Θα μπορούσα και εγώ να βγάλω το ίδιο συμπέρασμα για όλους αυτούς που προσπαθούν να παρουσιάσουν σαν φυλή "σούπερ-σωματοφύλακα" ένα ασταθές ημίαιμο αλλά με επιμονή και υπομονή προσπαθώ να τους κάνω να μου εξηγήσουν...
Από μίλια μακρυά λοιπόν σου φωνάζω "ΔΙΑΦΩΤΙΣΕ ΜΕ!"... :D

Τα open demos ειναι κατα βαση 95% advanced obedience και 5% bite control. Και τα προτιμω απο τις ιντερνετομαχιες..εσυ μεινε με αυτους που θελουν τις vitrual επιδειξεις..Εγω παω με τους αλλους
Άλλο ένα αυθαίρετο συμπέρασμα!...Διάλογο κάνουμε επιχειρήματα θα σου ζητήσω...αν κάναμε γλυκά θα σου ζήταγα πάστα-φλώρα!... :lol:
Και φυσικά στην ζωή μου με πράξεις και εγώ υποστηρίζω τα πιστεύω μου...Το φόρουμ είναι μία από τις πτυχές της ζωής μου...όχι όλη!!... :D

Στην Χ.Ε. λοιπόν απευθύνθηκες γιατί η ζήτηση δεν ήταν τόσο μεγάλη ή γιατί δεν έβρισκες τον κατάλληλο για σένα ιδιοκτήτη.
Το πρώτο το δέχομαι και το καταλαβαίνω,στο δεύτερο διαφωνώ...

Και στον προβληματισμό του Skylos πάλι γενικότητες διαβάζω σαν απάντηση...όπως και σε κάθε ερώτημα,όχι μόνο από εσένα αλλά από όλους τους εκτροφείς Bandog και συναφών ημίαιμων "υπερ-σωματοφυλάκων".

Βέβαια έχεις δίκιο πως τόσος χρόνος πάνω από ένα πληκτρολόγιο για ένα θέμα που δεν υπάρχει...μια φυλή που δεν υφίστατε και σαθρά επιχειρήματα που δεν στέκουν...Γιατί τόσος κόπος?!...Για τον έναν που ίσως κρατήσει κάτι από όλα αυτά και αν επιλέξει ένα ημίαιμο Πιτ-μπούλ,Μαστίνο,Μάστιφ,Φίλα ή ό,τι άλλο (αυτό που κάποιοι το λέτε Bandog κάτι...) να το κάνει για λόγους που να στέκουν και όχι παραμύθια του στύλ "υπέρτατος σωματοφύλακας","man stoper","μηδέν κυριαρχικότητα" κ.ο.κ...

Υ.Γ. Τελευταίο μου πόστ στο θέμα γιατί συμφωνώ με τον GRBandog πως η κουβέντα μας κάνει "κύκλους" και ελπίζω να είναι έναυσμα η κουβέντα για περαιτέρω ψάξιμο για όποιον ενδιαφέρετε.
Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους... :)

GRBandog

Active Member
15 Ιανουαρίου 2007
36
0
www.bandog.gr
Και το δικο μου τελευταιο ποστ..

Και εγω σου φωναζω απο την αρχη οτι το Bandog που πρεσβευω δεν ειναι ενα ασταθες ημιαιμο οπως θες να πιστευεις και οπως "φωναζεις".Και εδωσα την ευκαιρια για πιο πρακτικη προσεγγιση..αλλα καμμια αποκριση.Ας ειναι..

Οσο για την Χ.Ε. καταληγω εκει γιατι η ζητηση ειναι ελαχιστη και γιατι ειναι ενας καλος τροπος να μαθουν καποιοι τι ειναι το Bandog.

Εκτιμω την προσπαθεια σου να επιμορφωσεις καποιους με το να ανοιγεις συζητησεις και να ζητας απαντησεις.Εγω το προχωραω ακομα πιο περα..Στην Πραξη.Εκει που τα πληκτρολογια δεν εχουν αξια.

Να σαι καλα,
Στελιος

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
παντα στο καλλυτερο μου το κοβεται.....γιατι ρε παιδια???

παντως χωρις πλακα ...η κουβεντα σας αξιζει συγχαρητηρια....

και στον admin kai στον grbandog.

την τελευταια φορα που μιλαγαμε...διεκοψα ...μιας και φοβηθηκα οτι τα λογια μου θα οδηγουσαν σε αψημαχιες με τον grbandog.... :D οποτε δεν προκειτε να το συνεχισω ...ετσι και αλλιως εχω ανοικτη προσκληση απο τον GRBandog για να βαλω μανικι... :D αρα θα τα πουμε απο κοντα....

απλα βλεπω οτι με τον τροπο (πλακωνομαστε κυριλε...) που μιλατε η κουβεντα κυλαει ευχαριστα....δεν νομιζω οτι "κανουμε κυκλους" οπως λετε....κατι θα βγει...ή κατι βγαινει....
πιστευω οτι πρεπει να συνεχισετε....(θα βοηθησω και γω) .....χωρις να ερεθισω τον grbandog ...παρα μονο τα σκυλια του..... :)

GRBandog

Active Member
15 Ιανουαρίου 2007
36
0
www.bandog.gr
Φιλτατε Οσκαρ,

Η προσκληση παραμενει!!
Θα χαρω να βρεθουμε..απο κοντα δεν ειμαι τοσο κακος! :D
Οι κοπελες μου θα χαρουν να τα "πειτε"...και μετα ειναι διαθεσιμες για χαδια.

email : [email protected]

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
παντως η συζητηση ειναι ακρως ενδιαφερουσα και μονο κυκλους δεν κανει :lol:

εχω μια απορεια.

λεει ο στελιος στο αγγλικο του κειμενο οτι τα σκυλια αυτα εχουν αγγλικο χαρακτηρα. το ερωτημα μου ειναι απο που τον πηραν?

ποιες ρατσες εχουν τετοιο χαρακτηρα?