A Dieu l' ami... Αντίο, ΦΙΛΕ...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Doggy...γερά...με τσαμπουκά...και πάρτους τα σώβρακα ρε θηρίο :D

Με τις ευχές όλων μας, να γυρίσει τρεχαλίτσα το βράδυ σπίτι του :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν είμαι υπερευαίσθητη, ουτε ευσυγκίνητη λόγω ημερων. Θεωρούμαι αρκετά σκυλα και κυνική από άτομα που με ξέρουν, ΑΛΛΑ.... εδω μέσα johnk είσαι από τα άτομα που με εκαναν να νιώσω χαρά βλέποντας τόση αγάπη και αφοσίωση προς τα σκυλιά. Και είμαι σίγουρη ότι δεν ειμαι η μόνη που το νιώθει αυτο.
Είμαι βεβαιη ότι ο Doggy νιώθει την εγνοια σας, την αγαπη σας και τον σεβασμό σας σαν ισότιμο μέλος της οικογένειας και θα σας το ανταποδώσει!!!

Θα περιμενω νέα σας!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Doggy...γερά...με τσαμπουκά...και πάρτους τα σώβρακα ρε θηρίο :D

Με τις ευχές όλων μας, να γυρίσει τρεχαλίτσα το βράδυ σπίτι του :)
Τι έλεγα? Η "ομάδα" και όχι το "άτομο"???

Σ' ευχαριστώ ιδιαίτερα, Μαρία, για την πολύ διακριτική στήριξη που μου δίνεις, με τον προσωπικό σου, απαράμιλλο, τρόπο!:)

Last edited:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...εδω μέσα johnk είσαι από τα άτομα που με εκαναν να νιώσω χαρά βλέποντας τόση αγάπη και αφοσίωση προς τα σκυλιά...
ghelly,

Επειδή σ' αρέσουν αυτά: Μόλις έβλεπα (πριν καμμιά ώρα) στην TV κάποιον "ορεσίβιο" αμερικάνο (ένας Λύγξ του είχε πληγώσει τα σκυλιά) που έλεγε: "Whoever hurts my dogs... he 'll get Hell"!!!:cool:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ghelly,

Επειδή σ' αρέσουν αυτά: Μόλις έβλεπα (πριν καμμιά ώρα) στην TV κάποιον "ορεσίβιο" αμερικάνο (ένας Λύγξ του είχε πληγώσει τα σκυλιά) που έλεγε: "Whoever hurts my dogs... he 'll get Hell"!!!:cool:

Αυτά τα λενε νωριτερα, να το προλάβουμε!
Στα ελληνικά παντως το εχω "μεταποιησει" σε "οποιος πειράξει σκυλι, θα του δώσω τ'αντερα του κοκορέτσι να τα φάει"

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αυτό... από την Alexia...

Κι εγω θα ήθελα να ήμουν σκύλος στην οικογένεια του...
Είναι τίτλος τιμής!!!
Και ευχαριστώ...:oops:

Υ.Γ. Ομως, για να το διακωμωδήσουμε λιγάκι... ΔΕΝ θα το ήθελες αυτή την εποχή!!!
Οπως έλεγε και ο μεγάλος Μητροπάνος (αλήθεια, τον ξέρετε στο Βέλγιο τον Μητροπάνο?:D):
"Τα νιάτα μας διαδρομή Αθήνα-Σαλονίκη... μιά πόλη χτίσαμε μαζί και ακόμα ζω στο νοίκι"!!!

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Ο Doggy έχει βγει ήδη νικητής της ζωής γιατί του δώσατε την ευκαιρία να το κάνει. Και σήμερα δεν θα σας απογοητεύσει!!!
Περιμένω με αγωνία!!!

D

Deleted member 14614

Guest
"Φίλε" johnk (το ''φίλε'' το λέω γιατί έτσι νιώθω τους ανθρώπους με τέτοια αγάπη για τα ζώα, συγχώρεσέ με αν σε ενοχλεί), εύχομαι όλα να πάνε καλά για το σκυλάκο σου. Έχω σαστίσει λίγο με το thread σου, καθότι τώρα το πρωτοδιάβασα και σε συγχαίρω για ό,τι κάνεις. Να είσαι σίγουρος ότι η καλοσύνη πάντα επιστρέφεται. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τον Doggy.:)

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Οι ευχες να πανε ολα καλα ειναι δεδομενες, περιμενουμε μονο να τις επιβεβαιωσει ο μικρος

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλημέρα, φίλοι μου,
Κατά πάσα πιθανότητα, "μέτρησαν" πολύ οι ευχές σας και οι σκέψη σας!

Νομίζω ότι ο γεράκος μας, δεν "μάσησε" και κέρδισε ακόμα μία μάχη της ζωής του...
Χειρουργείο από τις 18:00 ως τις 24:00... μόνο στο τέλος πήγε να μας τα χαλάσει, παρουσιάζοντας σοβαρή υπόταση... αλλά, το ξεπέρασε και αυτό, με το δικό του τρόπο!

Ευθυγραμμίστηκαν οι σπόνδυλοι 1 έως 7... βγήκε ο δίσκος που είχε πάθει εκφυλισμό και είχε μετακινηθεί... και ο νωτιαίος μυελός είναι τώρα "καθαρός" και μακριά από όποια πίεση...

Το μόνο που προβλημάτισε κάπως το γιατρό ήταν ότι ο δίσκος αυτός, σε real-time (που λέμε στα Ελληνικά) ήταν πολύ μικρότερης μάζας απ' ότι φαινόταν στη μαγνητική... το έψαξε, βέβαια, και δεν πιστεύει ότι η μαγνητική ανήκει σε ........άλλο ζώο! Η λοιπή φυσιολογία και λεπτομέρεια της περιοχής, αντιστοιχεί ακριβώς στο γεράκο μας...

Θα μείνει εκεί 1-2 μέρες, για ορούς και ενδοφλέβια αντιβίωση...
Και, από εκεί και πέρα, το "show" ανήκει σ' αυτόν... αυτός θα δείξει με την αντίδρασή του, αν έγινε καλά!

Φίλοι μου, όσα ευχαριστώ και να σας πω (εγώ και ο Doggy!), θα είναι λίγα!!!:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Πολύ όμορφα νέα!!! Τώρα περιμένουμε την αντίδραση του Doggy !!!!
Σε ποιόν γιατρό έγινε η επέμβαση;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Στο Στέργιο Βλαχόπουλο:)
Τέλεια, μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις για τα πρώτα του βήματα αν και δεν θα σε αφήσουμε να το ξεχάσεις!!!