A Dieu l' ami... Αντίο, ΦΙΛΕ...

Ira73

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2013
197
3
Μπραβο βρε Τζονι , καλη αναρωση απο δω και περα , αντε , η ουρα εμεινε που λενε .....;)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ο γίγαντας είναι ξαπλωμένος στο στρωματάκι του, με την κουβερτούλα του, πάντα όπου βρίσκονται οι δικοί του...
Κάθε τόσο τον γυρνάνε πλευρό, για να ξεμουδιάζει, τον πάνε έξω αγκαλιά, για να κάνει τις ανάγκες του...

Αναμένουμε, σιγά-σιγά, να επανέλθει...

Υ.Γ. Αν τον δείτε τώρα που είναι ξυρισμένος στο κεφάλι και στο λαιμό... μοιάζει περισσότερο με κασικάκι, παρά με σκύλο...:D αλλά, αυτά είναι λεπτομέρειες...

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Γιάννη αν και το διάβασα τωρα δεν μπορώ να πω οτι περίμενα άλλη εξέλιξη (τον θεώρησα αρχής εξαρχής νικητή) ή άλλη αντιμετώπιση απο εσας!

Καλή ανάρρωση του εύχομαι! :)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Μιλώντας "έξω από τα δόντια" πλέον, ο γιατρός, μας είπε ότι πρέπει να "δείξει" την ανταπόκριση στις επόμενες 15 ημέρες...
Αυτό που με ανησυχεί ("λιγάκι", για την ώρα) είναι ότι (από την περασμένη Παρασκευή) μέχρι σήμερα, δεν δείχνει κάποια ένδειξη ότι πρόκειται να κινηθεί μόνος του... και, ακόμα περισσότερο (σύμφωνα με τη "μαμά" του) δείχνει μία αδιαφορία προς τα "εγκόσμια"... δέχεται άνετα τα χάδια και την περιποίηση, αλλά έχει το βλέμμα καρφωμένο στο άπειρο...

Και η μέν "μαμά" του, που υφίσταται όλη αυτή την αγωνία 24/7, είναι μία περίπτωση που μπορείς να πεις ότι στεναχωριέται όπως κάθε άνθρωπος που βλέπει το ζώο του έτσι...

Αυτό που με ανησυχεί, όμως, περισσότερο, είναι ότι προβληματίζεται και ο γιατρός...

Θα τον δει και αύριο ο γιατρός... ίδωμεν...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν περασε και λιγα, ειναι και γεράκος οποτε θεωρώ με το φτωχο μυαλό μου, ότι προσπαθεί να "αναρρώσει", να ξαναβρει διάθεση, όχι οτι δεν εχει διάθεση. Αυτό θελει εναν κάποιο χρόνο στην ηλικία του!

Μήπως το ότι δεν εχει πρόθεση να προσπαθησει να κουνηθει μόνος του, ειναι επειδη "την εχει βολέψει"?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Μακάρι να είναι όπως τα λες ghelly...

Αυτό λέω στη μαμά του κι εγώ (χτες μιλούσα μαζί της μία ώρα στο τηλέφωνο, επαναλαμβάνοντας μονότονα αυτά σχεδόν τα λόγια)...

Γι' αυτό θα τον δει και ο γιατρός αύριο... που δεν θα σκεφτεί την "καντεμιά", την "αρνητική ενέργεια του τελευταίου 6μήνου" και όλα τα υπόλοιπα...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Είμαι σιγουρη πως και ο γιατρος το ίδιο θα πει!! Δεν περασε τόσα ο "μικρός" για να λυγίσει τώρα!!! Αν δεν ειχε διαθεση και θέληση, θα ειχε παραιτηθεί προ πολλου!!!

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Μόλις διάβασα το θέμα...
καλο ταξίδι στον αρχηγό και γρηγορη ανάρρωση στον υπαρχηγό...
με συγκίνησε η περιγραφή της ζωής του Έκτορα αλλά με συγκίνησε πιο πολυ η προσήλωση σας στην ευζωια των σκύλων που συνοδεύετε σε αυτή τη ζωή! Στέλνω τις θετικές μου σκέψεις!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τι κάνει ο παππούς? πώς εξελισσεται η πορεία του?
Το ότι δεν εχουμε νέα, φαντάζομαι ειναι καλό, αλλά θελω να το επιβεβαιώσω κιόλας!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Νεώτερα του γεράκου μας:

Προχτές (των Φώτων) είμασταν όλοι μαζί το μεσημέρι και το απόγευμα...
Παρατηρήσαμε ένα "αυξημένο ενδιαφέρον" του γεράκου προς τα εδέσματα που τρώγαμε (αυτός ήταν στο στρωματάκι του 2-3 μέτρα πιο πέρα)... είχε σηκωθεί, δηλαδή, στο στήθος του, είχε σηκώσει ψηλά το κεφάλι και "γελούσε" με τη γλώσσα έξω και κουνώντας ουρίτσα...

Χτες, έγινε το εξής:
Η "μαμά" του τον είχε ανεβάσει, δίπλα της, στον καναπέ και του έκανε ελαφρό μασάζ στα ποδαράκια (που, όσο και να το κάνεις, έχουν αδυνατίσει λίγο)...
Κάποια στιγμή σηκώθηκε για να πάρει κάτι από άλλο δωμάτιο και άκουσε ένα θόρυβο...
Ο μικρός είχε πέσει από τον καναπέ, προσπαθώντας να μετακινηθεί...
Και βρισκόταν στο χαλί, προσπαθώντας να κάνει μικρά βηματάκια για να την ακολουθήσει!!!

Οι πρώτες ενδείξεις, λοιπόν, για το ότι μπορεί μέσα στις επόμενες μέρες να σηκωθεί...
Αναμένουμε με κομένη ανάσα!!!

Θα σας ενημερώσω...:)

Υ.Γ. Ευχαριστώ για τις ευχές!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αντε, άλλο ένα καλό νέο, για τη σημερινή ημέρα...

Και χτες... 14η μέρα (από τις 15 που είχε προβλέψει ο γιατρός - ότι οφείλει να αντιδράσει)...

Ο γεράκος ΣΗΚΩΘΗΚΕ... και άρχισε να ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ !!!

Σαν να βλέπετε κάποιον μεθυσμένο, που παραπατάει... σαν να βλέπετε ένα νεογένητο κατσικάκι, που αγωνίζεται να σταθεί στα πόδια του... Αλλά, παρόλα αυτά, συνέχισε να περπατάει...
Ξεκουραζόταν λιγάκι και ξανασηκωνόταν... ακόμα και τσίσα, θέλησε (για πρώτη φορά μετά από πολλές μέρες) να βγει έξω... μόνος του... και η ουρά να κουνιέται ασταμάτητα!

Ο Doggy (τόχω ξαναπεί) δεν είναι "κανονικός" σκύλος... ο γεράκος μας, με το στραβό στόμα και τη γλωσσα έξω, δείχνει ότι έχει δυνάμεις, έχει ψυχή, έχει φανταστική αύρα!:)
Γεράκο μου, θα μας θάψεις όλους, μου φαίνεται...:D

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Αυτό κι αν ήταν τέλειο νέο!
Κάθε μέρα θα δυναμώνει από δω και πέρα, όλα καλά!!!!!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...ο γεράκος έχει θέληση....
Μεταξύ μας, κι εμείς θα είχαμε "θέληση" να εξακολουθήσουν να μας "κακομαθαίνουν", με άπειρα χάδια, νόστιμες λιχουδιές και να μας έχουν στα μαλακά!!!

Ξέρεις, καμμιά φορά σκέφτομαι ότι "φεύγεις", όταν δεν έχεις να περιμένεις κάτι άλλο (θετικό) πλέον...