Χρόνια Πολλά σε όλους!!! Νάστε όλοι καλά, με υγεία...
Και εύχομαι ολόψυχα, τη Νέα Χρονιά, σε όλους σας "εδώ μέσα", σ' αυτή την πραγματικά "ζεστή" γωνιά του σκύλου... να αισθανθείτε χαρά... ασφάλεια... εξέλιξη... και αγάπη!
Ξέρω ότι, μέσα στα χρόνια που πέρασαν "εδώ μέσα", αρκετοί από εσάς με έχετε συμπαθήσει (ίσως και "αγαπήσει"), γιατί υπήρξαν διαστήματα που έδωσα την ψυχή μου εδώ και γιατί προσπάθησα (ακόμα και αν διαφωνούσα κάθετα) να είμαι υπέρ της ομάδας και όχι υπέρ του ατόμου...
Ισως κιόλας, να με συμπαθήσατε, διακρίνοντας ότι (
ανεξάρτητα από το γεγονός ότι - τώρα στα "γεράματα" - είμαι "νεόκοπος" κυνόφιλος... άσχετος περί της συμπεριφοράς του είδους "σκύλος" - αλλά, σαφέστατα και "σκύλας"... κατηγορούμενος ότι δεν "έχω" κάν το δικό μου σκυλί) βρίσκομαι συνεχώς στο "ροζ συννεφάκι" μου, για τα ζώα αυτά...
Ετσι, καταλαβαίνω πως θέλοντας να μου δώσετε κουράγιο και χαμόγελο... καθ' υπερβολή, μου κάνετε όλα αυτά τα κομπλιμέντα, που ομολογώ ότι με φέρνουν σε αμηχανία...
Θα που πείτε: "Χρονιάρες μέρες", που μας κάνουν να φιλοσοφούμε λιγάκι παραπάνω...
Ετσι, οφείλω να σας εμυστηρευτώ ότι, μέσα σ' αυτά τα χρόνια της οικονομικής ύφεσης (δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς - δεν θα ήμουν η εξαίρεση!), έχω ήδη "παίξει" στο μυαλό μου όλα τα "what if's" (που λέμε και σε άψογα Ελληνικά!), σε σχέση με τα σκυλιά μου...
Και πάντα έχω καταλήξει στο ότι "if worse comes to worse" (που λέμε, Κώστα, όταν βρισκόμαστε ανάμεσα στα περήφανα Ελληνικά κοπάδια!)... ή, για να με καταλάβεις καλύτερα "when push comes to shove" (που λένε και οι τσοπάνηδες!)...
Η αγαπημένη μου Μόκα θα έβρισκε αρκετούς συμπαραστάτες να την στηρίξουν (να την ταΐσουν, βρε αδελφέ!) και να την έχουν συνοδηγό στην κοινωνικοποίηση των σκυλιών τους...
Ομως... ο κούταβός μου, δυστυχώς, δεν θα μπορούσε... και, έτσι, η σκέψη μου κατέληγε πάντα: "Ακόμα και άστεγος... εγώ με τον Casper"... αλλά, ναι, αν εννοείτε αυτό.... ΔΕΝ θα τον άφηνα ποτέ στη "φύση", για να κάνει κακό και για να πάθει κακό!!!
Ετσι, ναι, με την έννοια αυτή, καταλαβαίνετε ότι, με τα σκυλιά της οικογένειας, νιώθω ακριβώς όπως με τα παιδιά της οικογένειας...
και κάτι παραπάνω...
Και, ας σοβαρευτώ:
Σε μισή ώρα ο Doggy μας μπαίνει στο χειρουργείο και, αν όλα πάνε καλά, θα βγει μετά από πολλές ώρες... το βράδυ...
Ολοι μας, αισθανόμαστε ανάλαφρα... θετικά...
Ολοι μας, ξεχνάμε το γεγονός ότι, ακόμα και για να κάνει τις ανάγκες του αυτές τις μέρες, τον σηκώνουμε και τον κρατάμε αγκαλιά, επιβαρύνοντας τη δική μας σπονδυλική στήλη...
και, ναι, αυτά τα, μόλις, 13,3Kg φαίνονται αυτές τις μέρες σαν να έχεις μεγαλόσωμο σκυλί!!!
Ολοι μας κρατάμε την χθεσινή εικόνα του, στο στρωματάκι του... σκεπασμένος με την κουβερτούλα του... να είναι δίπλα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι... και να απολαμβάνει τη συντροφιά των αγαπημένων του!!!
Πάμε, ρε Doggy!!!
Οπως είπε και μιά φίλη... εδώ άντεξες και ξέφυγες από μιά λυσσασμένη αγέλη... θα νικήσεις και τώρα, αγοράκι μου!!!!!