Θέλω ΕΝΑ εκτροφείο στην Ελλάδα μικρόσωμης φυλής που να με κάνει με την ποιότητα (των σκύλων του site ή όποια ποιότητα εσείς επιλέξετε) ή τις κινήσεις του (εκθέσεις - εξετάσεις υγείας ή ότι εσείς θέλετε) ή τα σκυλιά του (αυτά που έχει ή αυτά που δεν δείχνει) να ΜΗΝ επιλέξω ιδιώτη στα μισά χρήματα (ή και το ένα τρίτο αυτών)Denis,καπου θες να καταληξεις...ασκεις την μαιευτικη μεθοδο του Σωκρατη.
Μη την κοιτας!Εγώ το μόνο που βλέπω είναι από την disco μπάλα σου (που με ζάλισε κιόλας)
Αρα...ακόμη καλύτερα σε pet shop, που έχει και εγγύηση;Θέλω ΕΝΑ εκτροφείο στην Ελλάδα μικρόσωμης φυλής που να με κάνει με την ποιότητα (των σκύλων του site ή όποια ποιότητα εσείς επιλέξετε) ή τις κινήσεις του (εκθέσεις - εξετάσεις υγείας ή ότι εσείς θέλετε) ή τα σκυλιά του (αυτά που έχει ή αυτά που δεν δείχνει) να ΜΗΝ επιλέξω ιδιώτη στα μισά χρήματα.
καλο...πωπω...πεσατε να με φατε και απο την αρνητικη σας ενεργεια με επιασε πονοκεφαλος....
Και μην μας κοροιδεύεις μέσα στα μούτρα μας.- Δεν ενδείκνυται η συμμετοχή στο φόρουμ με πάνω από ένα ψευδώνυμο ταυτόχρονα.
Με μελάνι γράφεις εσύ στο pc? Aμ με ζάλισε η μπάλα σου αμ δεν είμαι στις καλές μου θα με τρελλάνεις και άλλο???μελανι θες να πεις?