χρονια πολλα!!!Ψαχνω σκυλακι!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

rebecca

Banned
Banned
1 Ιανουαρίου 2011
33
0
sofouli επιμενω γιατι δεν ειμαι διατεθημενη να δωσω 1200 ευρω σε εκτροφεα, δεν μου φαινεται λογικο...υπευθυνοι ιδιωτες υπαρχουν, το μονο που με ενδιαφερει ειναι το σκυλλι που θα παρω να ειναι υγιες κι οχι το τελειοτερο δειγμα της φυλης

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Denis,καπου θες να καταληξεις...ασκεις την μαιευτικη μεθοδο του Σωκρατη.
Θέλω ΕΝΑ εκτροφείο στην Ελλάδα μικρόσωμης φυλής που να με κάνει με την ποιότητα (των σκύλων του site ή όποια ποιότητα εσείς επιλέξετε) ή τις κινήσεις του (εκθέσεις - εξετάσεις υγείας ή ότι εσείς θέλετε) ή τα σκυλιά του (αυτά που έχει ή αυτά που δεν δείχνει) να ΜΗΝ επιλέξω ιδιώτη στα μισά χρήματα (ή και το ένα τρίτο αυτών)

Last edited:

rebecca

Banned
Banned
1 Ιανουαρίου 2011
33
0
πωπω...πεσατε να με φατε και απο την αρνητικη σας ενεργεια με επιασε πονοκεφαλος....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Θέλω ΕΝΑ εκτροφείο στην Ελλάδα μικρόσωμης φυλής που να με κάνει με την ποιότητα (των σκύλων του site ή όποια ποιότητα εσείς επιλέξετε) ή τις κινήσεις του (εκθέσεις - εξετάσεις υγείας ή ότι εσείς θέλετε) ή τα σκυλιά του (αυτά που έχει ή αυτά που δεν δείχνει) να ΜΗΝ επιλέξω ιδιώτη στα μισά χρήματα.
Αρα...ακόμη καλύτερα σε pet shop, που έχει και εγγύηση;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
@rebecca προσπαθησε να αποφυγεις να παρεις απο ιδιωτη, ειναι γενικοτερο το θεμα και οχι αν θα ειναι καλο ή οχι, ομορφο ή οχι, υγιές ή οχι, κλπ...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
rebecca διάβασε τους κανονισμούς.
- Δεν ενδείκνυται η συμμετοχή στο φόρουμ με πάνω από ένα ψευδώνυμο ταυτόχρονα.
Και μην μας κοροιδεύεις μέσα στα μούτρα μας.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
μελανι θες να πεις?
Με μελάνι γράφεις εσύ στο pc? Aμ με ζάλισε η μπάλα σου αμ δεν είμαι στις καλές μου θα με τρελλάνεις και άλλο???

Το θέμα είναι να μάθει κάποιος πως αναζητά σωστό εκτροφέα με ποιές προυποθέσεις τι να κοιτάξει και τι να προσέξει!

rebecca

Banned
Banned
1 Ιανουαρίου 2011
33
0
γμτ!και ειπα να πω κατευθειαν για πετ σοπ αλλα προτιμησα να το λεγα αυριο!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709