Διατροφή

memostrikas

Active Member
23 Ιανουαρίου 2024
36
13
49
ΡΟΔΟΣ
Καλώς σας βρήκα. Διαβάζω τα γραφόμενα σας πολύ καιρό με μεγάλο ενδιαφέρον. Θα ήθελα τα φώτα σας. Έχω το Milo μου , ένα λαμπραντόρ 8 μηνών. Ξεκίνησα με ξηρά τροφή που είχε το κτηνιατρείο και μου πρότεινε. Μια ιταλική. Μη ρωτάτε όνομα. Και δύσκολο και δεν την έχω δει κάπου αλλού . Αποφάσισα να αλλάξω σε royal canin Labrador puppy ως πολυδιαφημισμένη. Όλα καλά μέχρι που πριν ένα μήνα ενώ έβαλα το φαγητό του, ο Milo ουτε το ακούμπησε. Είπα μήπως τη βαρέθηκε και ήλπιζα ότι θα φάει αργότερα. Αργά το βράδυ προφανώς πείνασε και έφαγε λίγο. Σε 20 λεπτά έκανε εμετό. Πήγα στο σακί της τροφής (το άνοιξα το πρωί με ημερομηνία λήξης το 2026)και παρατηρώντας το καλύτερα είδα μέσα σκουλίκια. Αφού κράτησα το σκυλί με κοτόπουλο και ρύζι δύο ημέρες , το μόνο που βρήκα στο νησί για να πάρω ήταν της happy dog. Την τρώει αλλά όχι όπως τη royal. Η διαφορά με τη royal είναι περισσότερα κακά και αρκετά πιο μαλακά. Όμως βλέπω ότι πλέον την τρώει δύσκολα. Τη βαρέθηκε ίσως. Λέω να προχωρήσω σε μια ελπίζω τελευταία αλλαγή και θα ήθελα να μου πείτε αν αυτη που σας γράφω στο τέλος του μηνύματος αξίζει (αν ασφαλώς κάτσει και στο σκυλί) ή έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και συγνώμη για το μακρύ κειμενο. Brit Fresh® Dog Beef Junior Large Growth & Joints.
Θεωρείται καλή τροφή και είναι απο την ολιστικη σειρά της Brit. Εγώ είχα δοκιμάσει το κοτόπουλο στον δικό μου, αλλά ενώ την έτρωγε με όρεξη έκανε πολλά κακάκια, είχε αέρια πολλά και πολύ μυρωδιά...
Στο δικό σου βέβαια μπορεί να του κάτσει καλά.
Εγώ πάντως θα σου έλεγα να δοκιμάσεις την primordial. Εχει πολλές γεύσεις και είναι αρκετά ποιοτική τροφή. Πλέον ο δικός μου δεν τρώει άλλη τροφή και είναι σε όλα του εντάξει!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709