χρονια πολλα!!!Ψαχνω σκυλακι!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

rebecca

Banned
Banned
1 Ιανουαρίου 2011
33
0
γιατι βρε παιδια?δεν ειναι κατι που ζητω μονω εγω ειναι και ορος της συγκατοικου μου, τοσο τραγικο ειναι?

rebecca

Banned
Banned
1 Ιανουαρίου 2011
33
0
η συγκατοκος μου θελει γιορκι κι εγω γουεστι, συμφωνησαμε οτι βρουμε πρωτο

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
rebecca καταρχήν καλώς ήρθες.
Καλό είναι όταν γινόμαστε μέλη σε μια διαδικτυακή κοινότητα να διαβάζουμε μερικά θέματα (γι αυτό εφευρέθηκαν εξ'άλλου και τα υπομνήματα-sticky) και να εγκλιματιζόμαστε με τον χώρο.

Το επιχείρημα δεν παίρνω ημίαιμο γιατί μαδάει είναι επιοικώς αστείο, διότι όλα τα σκυλιά μαδάνε και εσύ μαδάς επίσης, είναι σαν την γειτόνισα που έδιωξε το σκυλί γιατί μύριζε σκυλίλα, λες και περίμενε να μυρίζει σαν hypnotic poison!

Οκ κάποιες φυλές δεν μαδάνε, αλλά
σε ενοχλούν οι τρίχες;Αλήθεια όταν θα χέζει στο χαλάκι σου δεν θα σε ενοχλεί;

Όσο για τα yorkie και westie, σου παρέθεσαν κάποιοι συμφορουμίτες link να διαβάσεις.
Δεν το έκανες προφανώς.
Δεν επιλέγουμε μια φυλή βάση ομορφιάς ή βάση μεγέθους μόνο.
Πρέπει να το ψάξεις να δεις αν σου ταιριάζει,και σίγουρα δεν είναι κάτι που αποφασίζεις σε μια εβδομάδα.

Πάρε τον χρόνο σου, διάβασε ενημερώσου, και κάνε αυτό που θεωρείς σωστό, για να μην χρειαστεί να πεις αργότερα "δεν το ήξερα"
"δεν το περίμενα"
Καλή Χρονιά

elenar075

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2010
86
0
Nεα Σμυρνη
Εγω εψαχνα να βρω σκυλο 4 μηνες..Και πηρα ημιαιμο απο φιλοζωικη.Και βεβαια εχει προβληματα ,μαδαει ,κανει το μπαλκονι χαλια,καμια φορα την αναγκη της μεσα.Αλλα δεν φταει που ειναι ημιαιμο γι'αυτο!

rebecca

Banned
Banned
1 Ιανουαρίου 2011
33
0
γεια σου Sofouli ευχαριστω για το καλωσορισμα.
πρν γινω μελος ειχα διαβασει ορισμενα πραγματα
αυτο που σας φαινεται αστειο,το μαδημα για την συγκατοικο μου δεν ειναι, ειμαστε ηδη 2 ατομα σε μια γκαρσονιερα και με το ζορι το διατηρουμε καθαρο το σπιτι με καθημερινη καθαριοτητα, δεν θελω να σκεφτομαι τι θα γινει αν εχουμε και ζωο που μαδαει πολυ...
οσο για τις αναγκες του...στην αρχη θα τα κανει στο κλουβακι του και μετα θα μαθει στο μπαλκονι και στη βολτα...
τα λινκ αλλα τα διαβασα κ αλλα τα ειχα ηδη διαβασει,τι παραπανω θα χρειαστουν οι δυο ρατσες που ανεφερα εκτος απο καθημερινες βολτες, καθημερινο βουρτσισμα, γκρουμινγκ καθε 2-3 μηνες (στριπινγ για το γουεστι) και φυσικα καλης ποιοτητας τροφη?δεν ειδα αλλη ιδιεταιροτητα, κι αν υπαρχει λαθος μου-θα ηθελα να μου την επισημανετε, γι αυτο αλλωστε παιρνω τη γνωμη σας
καλη χρονια και παλι!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Το να θέλεις συγκεκριμένη φυλή είναι δικαίωμά σου για όποιο λόγο και αν την θέλεις!

Υποχρέωση σου είναι να αποκτήσεις τον σκύλο σου σωστά! Πως θα τσεκάρεις ότι το κουτάβι που θα σου δώσει ο χ ψ που απλά ζευγάρωσε το σκύλο του για 1002 ηλίθιους λόγους μέχρι και για να βγάλει κανένα ψιλό είναι υγειές???

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
οι υπεθυνοι ιδιώτες που θα βρείς να σου αποδείξουν ότι τα σκυλιά τους έχουν γεννεολόγιο και δεν είναι συγγενείς-γιατί αλλιώς μιλάμε για ανευθυνότατους

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Γι αυτούς τους λόγους λοιπόν κάτσε μελέτησε τις φυλές που σε ενδιαφέρουν, για να είσαι σίγουρη πως αυτός ο σύντροφος που θα ζήσει μαζί σου 10 με 17 χρόνια θα είναι αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει.
Από συγκατοικήσεις γνωρίζω-trust me- αλλά η τρίχα δεν είναι τόσο θέμα, όσο τα υπόλοιπα που θα προκύψουν.
Για αυτό πριν την απόκτηση ενός σκύλου, πρέπει να δούμε αν είμαστε έτοιμοι να (ας μου επιτραπεί η έκφραση) να κάνουμε κάποιες υποχωρήσεις.
Και η καθαριότητα είναι μια από αυτές.

Το σκυλάκι σίγουρα θα λερώσει μέρη που δεν θέλεις, σίγουρα θα σου κάνει ζημιές ιδιαίτερα στην αρχή, με όλα αυτά πρέπει να είσαι εξοικιωμένη και να τα αποδεχτείς.
Και εσύ αλλά και η συγκάτοικος σου.
Φιλικά πάντα :)

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
να συμπληρωσω επισης οτι οταν λεμε τα γιορκι η οποιαδηποτε αλλη ρατσα δεν μαδανε δεν σημαινει οτι δεν μαδανε καθολου σημαινει οτι μαδανε λιγοτερο απο αλλα σκυλια αλλα και παλι αν δεν το ταιζεις καλη τροφη και δεν ασχολεισαι με το βουρτσισμα του τριχωματος του παλι θα μαδαει πολυ.
επισης το γιορκι θελει καθημερινο χτενισμα εκτος κι αν το εχεις γουλι συνεχεια!
και τελος ξανα σκεψου την γεννα ιδιωτη γιατι αντε και ειδες τους γονεις , παπουδες δεν θα ξερεις. και τι με νοιαζει θα μου πεις?σε νοιαζει γιατι το γιορκι που θα παρεις θελεις να εχει ορισμενο μεγεθος και χαρακτηριστικα ,οταν εσυ πας και το παρεςι κουταβι ολα μικρα ειναι ελα που ομως οσο μεγαλωνει μπορει να δεις να σου βγαινει κατι αναμεσα σε γιορκι και κανις ή γκριφον γιορκι!εχω δει πολλα τετοια!

rebecca

Banned
Banned
1 Ιανουαρίου 2011
33
0
θα ζητησω τα πιστοποιητικα των γονεων και θα δω αν προερχονται απο αναγνωρισμενο και καλο εκτροφειο.μετα θα ζητησω βιβλιαριο υγειας γονεων να δω τι εξετασεις εχουν γινει.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
δεν φαινεται αστειο το "μαδημα" ή η "τριχα" (στην οποια και εγω εχω μεγαλο θεμα),αλλα το οτι αποκλεισατε τα ημιαιμα επειδη μαδανε.

αλλο ειναι αυτο και αλλο να πεις...θελω μια φυλη,να μαδαει οσο το δυνατον λιγοτερο.

rebecca

Banned
Banned
1 Ιανουαρίου 2011
33
0
elenar075 ελενα τωρα ειδα το σχολιο σου...δεν μιλας σωστα.....
αν συμβουλευεις καποιον να παρει σκυλο και να μην δωσει σημασα στην τριχα διοτι ειναι "αστειο" και ο αλλος σε ακουσει μαλλον γι αυτο υπαρχουν τοσα αδεσποτα...απο λαθος πληροφοριση

rebecca

Banned
Banned
1 Ιανουαρίου 2011
33
0
Teobullmastiff αν εβλεπες το πρωτο μηνυμα μου θα παρατηρουσες οτι εγραψα οτι θελω μικροσωμο και να μην μαδαει πολυ, οχι καθολου

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Θοδωρή η τρίχα είναι τεράστια υπόθεση.
Αλλά είναι μια από τις υποχωρήσεις, ειδικά όταν ο σκύλος μένει μέσα.
Να ξυπνάς και να μασουλάς τρίχες ας πούμε.
Ναι και μένα μου την σπάει, αλλά θεωρώ πως είναι αστείο επιχείρημα για να αποκλίσεις τα ημίαιμα.(Ημίαιμο θα μπορούσε να είναι και ένα γιόρκι σε καταφύγιο,κατά καιρούς βλέπουμε και τέτοια, το θέμα είναι ο τρόπος σκέψης)
Ίσως δεν το διατύπωσα σωστά!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
rebecca, η λάθος πληροφόρηση μέχρι στιγμής, είναι δικό σου προνόμιο.

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
θα ζητησω τα πιστοποιητικα των γονεων και θα δω αν προερχονται απο αναγνωρισμενο και καλο εκτροφειο.μετα θα ζητησω βιβλιαριο υγειας γονεων να δω τι εξετασεις εχουν γινει.
ξερεις τοσο καλα τις ασθενειες και τις εξετασεις τησ φυλης που σε ενδιαφερει?
περα απο αυτο ενα σκυλι δεν ειναι παιξε γελασε, ειναι ζορι, δυστυχως δεν ερχονται ετοιμα να παιζουν και να κοιμουνται μονο, θα κανει ζημιες , θα χεσει,θα κατουρησει και και... τα εχεις σκεφτει ολα αυτα?
γιατι απλα μου φαινεται μια αποφαση χωρις να το εχεις σκεφτει και πολυ (μακαρι να κανω λαθος!)

Status
Κλειδωμένο θέμα