χρονια πολλα!!!Ψαχνω σκυλακι!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
δηλαδή αν πήρε δυό westie αδερφάκια απο ένα καλό εκτροφείο και τους έχει κάνει όλα τα εμβόλια (γιατί αυτά λέει το βιβλιάριο) είναι υπευθυνος ιδιώτης?
και αν είναι απο καλό εκτροφείο γιατί δεν κάνει την εκτροφή ο εκτροφέας αφού είναι τόσο καλά τα σκυλιά?
με πιάνεις?

rebecca

Banned
Banned
1 Ιανουαρίου 2011
33
0
rebecca, η λάθος πληροφόρηση μέχρι στιγμής, είναι δικό σου προνόμιο.
εδωσα καποια λαθος πληροφορια και δεν το θυμαμαι?ποια?
αν λετε στον αλλον που τον ενοχλουν οι τριχες παρε ημιαιμο γιατι ειναι αστειο να θες σκυλο που μαδαει λιγοτερο απο αλλα, και τελικα σε ακουσει και παρει ημιαιμο και δεν μπορει να τα βγαλει περα με την τριχα τι γινεται?

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
μα δεν εγραψα το αντιθετο.
I know,απλά επαναδιατύπωσα το σκεπτικό μου διότι,για αρκετούς η τρίχα είναι κριτήριο,
δεν έχουμε όλοι τις ίδες αντοχές :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μόνο τα λούτρινα δεν μαδάνε! Κάποια μαδάνε απλά λιγότερο από άλλα τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό? Και πάλι λέμε δικαίωμά σου να θέλεις συγκεκριμένη φυλή. Ο τρόπος που πας να το αποκτήσεις είναι όλος λάθος!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Καλά...ότι να 'ναι...:shock:

rebecca άστε τα σκυλάκια στην ησυχία τους και πάρτε ψαράκια, που δεν μαδάνε...

rebecca

Banned
Banned
1 Ιανουαρίου 2011
33
0
μισο μισο γιατι δεν σας προλαβαινω....Teobullmastiff εχεις δικιο,εγραφα βιαστικα και δεν το εθεσα καλα...ζηταμε ρασα που να μην μαδαει πολυ,οχι καθολου.
kokoni οι εξετασεις αιματος δεν αναγραφοντα στο βιβλιαριο?εχω την εντυπωση πως ναι

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ρεββεκα το αν θα μαδαει δεν εχει να κανει με το αν θα ειναι ημιαιμο. Υπαρχουν ημιαιμα που δεν μαδανε και καθαροαιμα που μαδανε. Το θεμα ειναι να διαλεξεις κατι για το οποιο δεν θα μετανιωσεις και ουτε θα σφαχτεις με την συγκατοικο.
Δεν συμφωνω που σε ειρωνευονται καποιοι...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
ΙCE ξαναδιάβασε το θέμα.
Κάποιο εκνευρίζονται διότι η κοπέλα σκέφτεται να πάρει από ιδιώτη για να βγει πιο φτηνά.

rebecca

Banned
Banned
1 Ιανουαρίου 2011
33
0
ice δεν ηξερα οτι υπαρχουν ημιαιμα που δε μαδουν....
sofouli θα ψαξω να βρω ιδιωτη υπο προυποθεσεις.....να ειναι τα ζωα του απο καλο εκτροφειο και να εχουν κανει τις απαραιτητες εξετασεις....

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
ΙCE ξαναδιάβασε το θέμα.
Κάποιο εκνευρίζονται διότι η κοπέλα σκέφτεται να πάρει από ιδιώτη για να βγει πιο φτηνά.
Το εχω διαβασει, με την ειρωνια δεν συμφωνω. Δεν ειναι ο καταλληλοτερος τροπος να βοηθησεις καποιον νεο να δει ποιο ειναι το σωστο...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ρε συ rebecca να σε ρωτήσω τι δεν καταλαβαίνεις;;;

Γιατί επιμένεις να πάρεις από ΒΥΒ;;

Ξαναδιάβασε τα θέματα του φόρουμ, γιατί πρέπει να εξηγήσουμε για χιλιοστή φορά το πόσο λάθος είναι να πάρεις από ιδιώτη;;;;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Το εχω διαβασει, με την ειρωνια δεν συμφωνω. Δεν ειναι ο καταλληλοτερος τροπος να βοηθησεις καποιον νεο να δει ποιο ειναι το σωστο...
Be my guest...όπως λένε και στο χωριό μου...

Denis υπάρχει όντως. Κάπου θα το βρούμε :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Συμφωνώ απόλυτα εσύ απο την ροή του νήματος βλέπεις φως? Εγώ το μόνο που βλέπω είναι από την disco μπάλα σου (που με ζάλισε κιόλας):p

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709