με βαση αυτο σου απαντησα.η συγκατοικος μου δεν συμφωνει να παρουμε ημιαιμο διοτι δεν θελει να εχουμε τριχες στο σπιτι
@Σοφια,
μα δεν εγραψα το αντιθετο.
με βαση αυτο σου απαντησα.η συγκατοικος μου δεν συμφωνει να παρουμε ημιαιμο διοτι δεν θελει να εχουμε τριχες στο σπιτι
εδωσα καποια λαθος πληροφορια και δεν το θυμαμαι?ποια?rebecca, η λάθος πληροφόρηση μέχρι στιγμής, είναι δικό σου προνόμιο.
I know,απλά επαναδιατύπωσα το σκεπτικό μου διότι,για αρκετούς η τρίχα είναι κριτήριο,μα δεν εγραψα το αντιθετο.
Το εχω διαβασει, με την ειρωνια δεν συμφωνω. Δεν ειναι ο καταλληλοτερος τροπος να βοηθησεις καποιον νεο να δει ποιο ειναι το σωστο...ΙCE ξαναδιάβασε το θέμα.
Κάποιο εκνευρίζονται διότι η κοπέλα σκέφτεται να πάρει από ιδιώτη για να βγει πιο φτηνά.
Be my guest...όπως λένε και στο χωριό μου...Το εχω διαβασει, με την ειρωνια δεν συμφωνω. Δεν ειναι ο καταλληλοτερος τροπος να βοηθησεις καποιον νεο να δει ποιο ειναι το σωστο...
Συμφωνώ απόλυτα εσύ απο την ροή του νήματος βλέπεις φως? Εγώ το μόνο που βλέπω είναι από την disco μπάλα σου (που με ζάλισε κιόλας)Το εχω διαβασει, με την ειρωνια δεν συμφωνω. Δεν ειναι ο καταλληλοτερος τροπος να βοηθησεις καποιον νεο να δει ποιο ειναι το σωστο...