χρονια πολλα!!!Ψαχνω σκυλακι!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

rebecca

Banned
Banned
1 Ιανουαρίου 2011
33
0
DOG.CRIME ψαχνω πιο.... φλαφι σκυλακι
κοκονι οτι και να παρω θα το στειρωσω οταν ερθει η ωρα...φοβαμαι ομως αν παρω αρσενικο μην του μεινει η συνηθεια του μαρκαρισματος...
αυτο που λες για τα κανις πολυ πιθανο μου φαινεται

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
είμαι σίγουρος ότι ένα μικρόσωμο στειρωμένο απο καταφύγιο θα είναι ότι πρέπει για σένα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
rebecca καλώς ήρθες στο φόρουμ :)
Σου εύχομαι να βρεις το σκυλάκι που ψάχνεις και ελπίζω να διάβασες τα link που σου παρέθεσαν και να κατάλαβες ότι δεν πλησιάζουμε καν, pet shops και αγγελίες ιδιωτών που ζευγάρωσαν τα σκυλιά τους.

rebecca

Banned
Banned
1 Ιανουαρίου 2011
33
0
mareco απο πετ σιγουρα δεν προκειται να παρω....αν βρω ομως καποιον υπευθυνο ιδιωτη με καλα σκυλια απο υπευθυνους εκτροφεις γιατι οχι?
tarifakos το σκυλακι σου να το βαλεις στα χαριζονται, ειναι απο δικη σου γεννα η το πηρες?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
mareco απο πετ σιγουρα δεν προκειται να παρω....αν βρω ομως καποιον υπευθυνο ιδιωτη με καλα σκυλια απο υπευθυνους εκτροφεις γιατι οχι?
tarifakos το σκυλακι σου να το βαλεις στα χαριζονται, ειναι απο δικη σου γεννα η το πηρες?
Για εξήγησέ μου λίγο τι εννοείς και θα σου πω γιατί όχι;

rebecca

Banned
Banned
1 Ιανουαρίου 2011
33
0
anna maria το παγκ ειναι χαριτωμενο αλλα μαδαει, το πινσερ δεν ειναι και πολυ στα γουστα μου, θα προτιμουσα κατι πιο μαλλιαρο!!!!!!!!

rebecca

Banned
Banned
1 Ιανουαρίου 2011
33
0
λεω οτι αν καποιος ιδιωτης εχει σκυλια απο καλους προγονους και τα εχει παρει απο καλο εκτροφειο και εχει κανει ολα αυτα που πρεπει για μια γεννα(εξετασεις και καλες τροφες στη μητερα) γιατι να μην παρω απο εκει μιας και θα εχει μεγαλη οικονομκη διαφορα απο εκτροφειο?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Γιατί αγαπητή rebecca, ο ιδιώτης αυτός, δεν έχει καμμία, κυρίως ηθική δουλειά, να ζευγαρώνει σκυλιά και να τα διαθέτει όπου βρει.
Για την δουλειά αυτή, υπάρχουν οι εκτροφείς.

rebecca

Banned
Banned
1 Ιανουαρίου 2011
33
0
ηθικο για ποιον?αν πληροι ολες τις προυποθεσεις και ο ιδιωτης και ο ενδιαφερομενος γιατι να μην ειναι ηθικο...?
Τελος παντων, δεν ειναι αυτο που με απασχολει τωρα...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
1. Ηθικό, αν θέλεις να λέγεσαι φιλόζωος.
2. Αν ένας ιδιώτης, κάνει όσα πρέπει για μια σωστή γέννα, έχει σκυλιά με pedigree και παραδίδει κουτάβια με pedigree, το κόστος του θα είναι τέτοιο, που η τιμή που θα πρέπει τελικά να ζητήσει, θα εξισώνεται μάλλον με του εκτροφέα.
Για να μην πιάσουμε και το κόστος του "after sales service" που είναι εξαιρετικά σημαντικό.
Οταν όμως έρθει η ώρα να σε απασχολήσει, το ξανασυζητάμε.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
ενα θηλυκο,να εγκρινει ο ΚΟΕ το ονομα του εκτροφειου σου και ...ετοιμο το γλυκο...εισαι εκτροφεας!

ο οποιος μπορει να ειναι ακριβως ιδιος σε ηθος,αποδοση και ποιοτητα με εναν ιδιωτη...ισως και πιο κατω.

το θεμα δεν ειναι απλος ο εκτροφεας...αλλα ο σωστος εκτροφεας.

rebecca

Banned
Banned
1 Ιανουαρίου 2011
33
0
1)θα προτιμουσα να δωσω τα υπολοιπα 700 ευρω για τροφες και στειρωσεις αδεσποτων για να λεγομαι φιλοζωη
2)Σε αυτο εχεις δικιο απλα μπορει να μην ζευγαρωνει κατα συρροην αλλα μια δυο φορες πριν τα στειρωσει, εχω ακουσει αρκετες περιπτωσεις
Παντως οικονομικα σιγουρα συμφερει

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
1)θα προτιμουσα να δωσω τα υπολοιπα 700 ευρω για τροφες και στειρωσεις αδεσποτων για να λεγομαι φιλοζωη
2)Σε αυτο εχεις δικιο απλα μπορει να μην ζευγαρωνει κατα συρροην αλλα μια δυο φορες πριν τα στειρωσει, εχω ακουσει αρκετες περιπτωσεις
Παντως οικονομικα σιγουρα συμφερει
Ακόμη προτιμότερο από αυτό, είναι να υποστηρίζεις εκείνες τις ιδέες και στάσεις ζωής, που θα σε κάνουν να λέγεσαι πραγματικά φιλόζωη. Το να στειρώνεις και να ταίζεις αδέσποτα είναι κάτι, αλλά είναι σταγόνα στον ωκεανό. Το εύκολο κομμάτι. Η πραγματική μάχη, δίνεται στην ενημέρωση. Και το πραγματικά δύσκολο, είναι να τηρούμε εμείς οι ίδιοι, αυτούς τους ηθικούς κανόνες. Ολες οι άλλες θεωρίες, είναι απλώς δικαιολογίες για να μας κάνουν να νοιώθουμε καλύτερα, όταν δεν ακολουθούμε το ηθικά σωστό.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις ιδιωτών που κάνουν ποιοτική εκτροφή και ή δεν ξέρουν τον ΚΟΕ ή δεν έχουν πάει ακόμα-αλλά κι αυτοί τα κουτάβια τα δίνουν τα ίδια λεφτά με τους καταγεγραμένους στον ΚΟΕ εκτροφείς
Υπάρχουν βέβαια και φυλές που δεν έχουν και τόσες εξετάσεις ούτε τόσο πρόβλημα με επιβήτορες να πρέπει να φέρεις κατεψυγμένο σπέρμα αν δεν θές να κάνει πολύ κοντινό ζευγάρωμα...
αλλά μιλάμε για 5-10 άτομα το πολύ και απο αυτούς του χρόνου οι μισοί μπορεί να είναι ήδη στον ΚΟΕ
κάτι τύποι που λόγο ημιμάθειας και άγνοιας του κοινού "νομίζουν" ότι κάνουν καλή εκτροφή επειδή "με το μάτι" "βλέπουν" τον σκύλο ή ζευγαρώνουν σκυλιά που είναι αδέρφια χωρίς να ξέρουν τι κάνουν κλπ κλπ κλπ ... πφφφφφφφφ....τέτοιους έχει πολλούς....και βέβαια αφού ταίζουν σκουπίδια (που είναι σίγουροι ότι είναι τόπ διατροφή) έχουν και πάλι πολύ καλές τιμές στα κουτάβια τους....

Η επιλογή εκτροφέα θέλει πολύ πολύ ψάξιμο-ακόμα και οι καταγεγραμένοι δεν είναι όλοι τους σωστοί εκτροφείς....μπορεί να ήταν κάποτε....μπορεί και ποτέ

rebecca

Banned
Banned
1 Ιανουαρίου 2011
33
0
λοιπον εχω καταληξει η σε γιορκσαιρ η σε γουεστ χαιλαντ,και κλεινω προς το γουεστ χαιλαντ.
η συγκατοικος μου δεν συμφωνει να παρουμε ημιαιμο διοτι δεν θελει να εχουμε τριχες στο σπιτι, οποτε η θα βρω κανενα εγκαταλελημενο απο αυτες τις 2 ρατσες η θα αγορασω καποιο.
χρηματα για εκτροφεα(1000-1200) δεν υπαρχουν οποτε αναγκαστικα η παρατημενο η απο ιδιωτη.
Συνεχιζω να πιστευω οτι υπαρχουν καποιοι πολυ υπευθυνοι ιδιωτες και δεν με ενδιαφερει αν δεν διαθετουν σφραγιδα απο τον κοε, αποψη μου παντα.Με ενδιαφερει το σκυλι που θα παρω να ειναι υγιες.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
το westie δεν μαδαει ναι,

αλλα η λογικη του "δεν παιρνω ημιαιμο σπιτι,γιατι θα εχω τριχες" ειναι το λιγοτερο αστεια...το καταλαβαινεις ελπιζω αυτο?!

Status
Κλειδωμένο θέμα