τα του Καίσαρος... ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ !!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Είσαι πολύ πονηρός :)

Αργησες, αλλά το 'σωσες και με το παραπάνω !!! Thanks :)

Κι εγώ το καμαρώνω αυτό το αγόρι! Και όλα όσα περιγράφεις, είναι καθαρό dna του.
Ανέβασα πριν μερικές μέρες το θέμα "Ηλικιωμένος σκύλος", έχοντάς τον στο μυαλό μου.
Οσο το διάβαζα, ανακάλυψα ότι ουδεμία σχέση με το κείμενο. Μακράν...ακόμη...το κουτάβι μου :oops:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Κι εγώ το καμαρώνω αυτό το αγόρι! Και όλα όσα περιγράφεις, είναι καθαρό dna του...
Αχχχ, σαν όλες τις "χαζομαμάδες"!!!:D

Υ.Γ. Ενώ, στο dna του δικού μου είναι χαραγμένη η "φύλαξη" (που λέγαμε), ως εξής:
Θεωρεί σαν (μοναδικό σχεδόν) καθήκον του, να παρακολουθεί (με άγρυπνο βλέμμα!) που θα κατουρήσει η Μόκα, ή οι γριούλες μου, στον κήπο ή στο δρόμο... και να μαρκάρει από πάνω, αμέσως μετά!!!:rolleyes:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.415
10.618
Athens
Ο Σώτος είναι εγγύηση!
Και δεν πα να κωλοχτυπιόμαστε εμείς με "αίματα/γραμμές/χαρακτήρες/μπούρου-μπούρου"... :D
Κανονικά έπρεπε να μπει σε εκτροφή! (καλά μη βαράτε)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Καλά, κάτσε να 'έσπαγε' το sitz κ σου λέω εγώ μετά τι θα συζητούσαμε τώρα.:p
Όση καλή υπακοή κ να έχει ο σκύλος, δεν είμαι υπέρ αυτής της λογικής.

Μία στιγμή λένε, δε φέρνει όσα μπορεί να φέρει ένας ολόκληρος χρόνος, πόσω μάλλον αν αυτή η στιγμή είναι κ κακή...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλά, κάτσε να 'έσπαγε' το sitz κ σου λέω εγώ μετά τι θα συζητούσαμε τώρα.:p
Όση καλή υπακοή κ να έχει ο σκύλος, δεν είμαι υπέρ αυτής της λογικής.

Μία στιγμή λένε, δε φέρνει όσα μπορεί να φέρει ένας ολόκληρος χρόνος, πόσω μάλλον αν αυτή η στιγμή είναι κ κακή...
Ισως πιάνω αυτό που λες "δεν είμαι υπέρ αυτής της λογικής"... εννοείς, μάλλον, τη λογική "off-leash"?

Το σημαντικό εδώ (αλλιώς δεν θα το ανέφερα κάν, δεδομένου ότι καθημερινά συναντάμε αρσενικά σκυλιά κάθε διαβάθμισης χαρακτήρα)... και το εξειδικεύω επειδή ξέρεις καλά τον Casper... είναι το εξής:

Ο Γ.Π. είχε τόσο όμορφη "γλώσσα", που μετά την αρχική (πηγαία, μιάς και η απόσταση ήταν ελάχιστη) έκρηξη του τύπου "πρώτα στην πέφτω και μετά ρωτάω ποιός είσαι" έκρηξη και τη διόρθωση... ο Casper χαλάρωσε γρήγορα και προχωρήσαμε χωρίς να κοιτάξει δεύτερη φορά προς τα πίσω...
Δηλαδή, "εισέπραξε" την ισορροπημένη συμπεριφορά του Γ.Π...

Δηλαδή, ο Γ.Π. δεν θα "τσιμπούσε" με τα αφρικάνικα του μικρού μου, anyway...

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Το θεμα ειναι ποσα σκυλια ειναι ετσι ισορροπημενα σε χαρακτηρα και αλλοι ποσοι ειναι οι ιδιοκτητες που εχουν τετοια σχεση με το σκυλο ωστε να μπορουν να τον εχουν ελευθερο αλλα σε " ελεενχο".

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Aν ο σκυλος σου mareco ειναι οπως λενε τα παιδια εγω σε πληρωνω ωστε ο δικος μου ερθει σε επαφη μαζι του και να μαθει απο αυτον!:D

Μηπως να αρχησεις να προωθεις το αγορι να βγαζει την σκυλοτροφη μονος του?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Hρεμήστε παιδιά εγώ ήμουν, ενίοτε μεταμφιέζομαι μαζί με τον σκύλο μου για να καταπλήξουμε τα πλήθη! :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Σε ευχαριστώ Γιάννη ... ήμουν πλάτη μάλλον και δεν σας πρόσεξα...:p
Πέραν της πλάκας...θα την είχε ο Nero την φάση αυτή;
Λυτός, στο κάτω και ατάραχος, για όση ώρα χρειαστεί και με όποιον αντιπερισπασμό;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
ο σκυλος σου mareco ειναι οπως λενε τα παιδια ...
Αυτά τα "αν" μου τα έλεγαν κάποτε και κάτι άλλα εργασιακά μωρά, άπιστοι Θωμάδες.
Τα πήραν πίσω στην πρώτη κιόλας γνωριμία και τώρα τα θυμούνται και γελάνε :rolleyes:

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Αυτά τα "αν" μου τα έλεγαν κάποτε και κάτι άλλα εργασιακά μωρά, άπιστοι Θωμάδες.
Τα πήραν πίσω στην πρώτη κιόλας γνωριμία και τώρα τα θυμούνται και γελάνε :rolleyes:
true :-\"

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Σε ευχαριστώ Γιάννη ... ήμουν πλάτη μάλλον και δεν σας πρόσεξα...:p
Αυτό θα πει εκπαίδευση! Και σχέση εμπιστοσύνης με το σκύλο!

Να γίνεται, ξαφνικά, χαμός στα 2 μέτρα πίσω σου (κάτι, μεταξύ βρυχηθμού και βροντερού ...τσιγαρόβηχα) και να μην γυρνάς κάν το κεφάλι για να κοιτάξεις!!!;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul