τα του Καίσαρος... ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ !!!

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Blade, δυστυχώς σύμφωνα με τον πρόσφατο νόμο ο ιδιοκτήτης του ΓΠ της ιστορίας δεν είναι παράνομος...
Οντως...και νομιζα οτι ειχα βρει ολες τις ''τρυπες'' και τα ''παραθυρακια''...ΦΑΚ!!

Θα συνεχισω να το λεω παντως (και ας ξερω οτι ψευδομαι) ,γιατι ετσι χανονται πολλα σκυλια...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Χαχαχαχαχα!!!!!
Μπραβο σου παντως Γιαννη που βγηκες "καθαρος" απο την ολη φαση. Εγω μαλλον θα τα ειχα καρφιτσωσει καπου πανω μου.

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Δεν ειναι κουτουρου?Γνωριζουμε ο σκυλος αν εχει ισορροπια στο μυαλο η καποια κληρονομικη παθηση?Τι γνωριζουμε για τους προγονους του?Το οτι καταφερνει μεσα απο αλλα αρσενικα να ζευγαρωσει δεν σημαινει οτι ειναι αξιος αναπαραγωγης..

Τα ελλατωματα που ανεφερες μπορουν να υπαρχουν σε κουταβια που προερχονται αγνωστου ποιοτητας γονεις τα οποια μπορει να μην λυνονται οσο προσπαθεια και να κανει ενας σκυλος.Αν πχ ενα κουταβι δεν εχει γερα νευρα με αποτελεσμα να αντιδρασει ασχημα σε πολλα ερεθισματα η να φοβαται ενα επιπλο να να περναει αναμεσα απο αυτοκινητα η δεν ξερω τι αλλο ποιος φταει για αυτο ο ιδιοκτητης?Οση διορθωση και κοινωνικοποιηση να κανεις αν το εχεις στο dna του δεν το λυνεις το θεμα!
Αμα θελει κανεις να ανοιξει καινουριο τοπικ ,θα απαντησω με ποιο πολλες λεπτομερειες...

Αν ηταν παντως ετσι οπως τα λες, τοτε ολα τα ζωα γυρω μας θα ηταν παραπληγικα και διανοητικα καθυστερημενα......Να θυμασαι παντα οτι αυτο που (νομιζει?) οτι κανει ο ανθρωπος, η φυση το εκανε εδω και δισεκατομμυρια χρονια...

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
kyriakos91 Διάβασε περισσότερα θέματα στο www.dogforum.gr και τότε θα ανακαλύψεις ότι και φοβικά υπάρχουν από εκτροφείς, και με δυσπλασίες κτλ.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Συμφωνω για αυτο λεω ποιοτικη και προσεγμενη εκτροφη!Ολα παιζουν ρολο παιδια και το dna και ο τροπος εκπαιδευσης και ο ανθρωπος.Ειναι αλυσιδα!

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Συμφωνω για αυτο λεω ποιοτικη και προσεγμενη εκτροφη!Ολα παιζουν ρολο παιδια και το dna και ο τροπος εκπαιδευσης και ο ανθρωπος.Ειναι αλυσιδα!
Αν δεν κανω λαθος...η 'ποιοτικη' εκτροφη δεν ειναι για συντηρει (περα απο το κυριο της εμφανισης,της καθαροαιμιας......και της υγειας) καποια 'τρεητς' ,που 'εξελιχθηκαν' περισσοτερο (μεσω της εκτροφης παλι) για να ειναι ο σκυλος καλυτερος στη δουλεια για την οποια φτιαχτηκε?
Η ισορροπια που διαβαζεις στα 'χαρακτηριστικα φυλων' ,αναφερεται στην ισορροπια αυτων (μιας και αν π.χ.κερδιζεις σε καποια αισθηση...χανεις συνηθως σε καποια αλλη...) και οχι σε αυτα που αναφερεσαι.

Ξαναλεω παντως ,αν ηταν οπως τα λες ,τοτε ολα τα ζωα γυρω μας θα ηταν παραπληγικα και διανοητικα καθυστερημενα...

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Αν ο σκυλος δεν εχει ισορροπια στο μυαλο δεν μπορει να εκτελεσει καμια εργασια.Οποτε η εκτροφη εχει στοχο υγεια,χαρακτηρα,μορφολογια.

Αν παρατηρησεις την φυση υπαρχει ουσιαστικα "εκτροφη".Ολα τα ζωα αναπαραγαγωνται με καποια στανταρ για τον τροπο διαβιωσης τους.Ετσι και ο σκυλος οποιος εκτρεφεται απο τον ανθρωπο.Δεν λεω πως οποιο σκυλι δεν προερχεται απο ποιοτικη εκτροφη ειναι αναπηρο αλλα σιγουρα εχει λιγοτερες πιθανοτες να ειναι υγειες σωματικα και πνευματικα απο καποιο το ποιο εχει προσεχθει ο τροπος αναπαραγωγης του.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
κοιτάχτε
ξεκινάτε μία αντιπαράθεση για ένα ενδιαφέρον ίσως θέμα αλλά σε λάθος χώρο
με αποτέλεσμα και η ενδιαφέρουσα (ίσως) αντιπαράθεσή σας να χάνεται
και το θέμα που την κάνετε να μπερδεύεται
και οκ
δεν είναι και εύκολο να την μετακομίσει/μετακομίσω ο κάθε μόντ
τι τίτλο να βάλω ,που να το εντάξω και θα έχετε ακόμα το ίδιο θέμα μέχρι να την μετακομίσω ή μπά?

και
προσπαθήστε να μην το κάνετε αντιπαράθεση αλλά διάλογο-μην το παίρνετε δηλαδή τόσο προσωπικά/φλογερά γιατί μετά μία σπίθα (παρεξήγηση) αρκεί να φέρει την καταστροφή
δεν προσπαθούν να κάψουν το δάσος όσοι ψήνουν μπριτζόλες κατακαλόκαιρο στα πεύκα....αλλά.......

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Εγω δεν το παιρνω προσωπικα ελπιζω το ιδιο και ο blade.Αν θελετε ξεκιναμε νεο θεμα και τα μεταφερουμε εκει..

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ρε παιδια με ποσα θεματα θα εισαι ευχαριστημενοι αν χαλασετε?=D>
...ξεκινάτε μία αντιπαράθεση για ένα ενδιαφέρον ίσως θέμα αλλά σε λάθος χώρο...
Και τα δύο αυτά posts έχουν απόλυτο δίκιο!

Ημουν μπλεγμένος μέχρι τώρα και έλπιζα ότι κάποια στιγμή, οι υπόλοιποι θα καταλάβετε ότι χαλάτε το θέμα... μπορεί, βέβαια, να μου πείτε ότι το "φτιάχνετε" και δεν θα διαφωνήσω... αλλά, τότε, ανοίξτε ένα θέμα, σχετικό με τις (στα όρια του ψυχαναγκασμού, μερικές φορές) συγκεκριμένες απόψεις - αντιπαραθέσεις - γενικεύσεις κλπ., που, έτσι κι αλλιώς, υπάρχουν ήδη σε πάρα πολλά θέματα του φόρουμ...

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Εγω δεν το παιρνω προσωπικα ελπιζω το ιδιο και ο blade.Αν θελετε ξεκιναμε νεο θεμα και τα μεταφερουμε εκει..
Συγνωμη johk.Ας διαγραφουν τα σχολια ωστε να καθαρισει το θεμα.
:)
Ουτε εγω το παιρνω προσωπικα!
Δεν υπηρξε αλλωστε προσωπικος χαρακτηρισμος απο καμια απο τις 2 πλευρες!
Ας γινει ο,τι θελετε, κανενα προβλημα απολυτως!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
φιλεμο7 γιαννη σχετικα με τα του καισαρος τω κεσσαρι...
ο τυπος στο ατμ απλα... ειχε αφιερωσει χρονο στον σκυλο του...
οπως και ο φωτης...

οπως κι εσυ..
απλα ο καθε σκυλος θελει τον ... χρονο του...
και ειμαι σιγουρος οτι και ο κασπερ εφοσον συνεχιζεις θα φτασει σε αυτο το σημειο...
ισως πολυ μετα την ενηλικιωση του... ( αρα υπομονη...)
ειμαι περιεγος τι ηλικια ειχε ο γερμανικος... στο ατμ...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Εγώ πάλι για το πόσα euro είχε μέσα ο λογαριασμός στο ΑΤΜ.......

Νταξ ρε το βουλώνω αλλά ΑΤΜ ΑΤΜ σε τέτοιες εποχές δεν άντεξα!!!!!!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.269
Συμφωνώ, κι εγώ είμαι περίεργη. Θα μου έκανε τρομερή εντύπωση αν ήταν κάτω από 2 (τουλάχιστον - δεν ξέρω σε ποια ηλικία θεωρείται ότι ενηλικιώνεται ο γερμανικός).

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Γιάννη θα μου επιτρέψεις να κάνω κατάχρηση του χώρου σου για να περιγράψω μια εμπειρία μου χθεσινή.
Ήμουν σε ένα δάσος με τον σκύλο μου και περπατούσαμε όταν είδα από μακριά έναν τύπο με τον δικό του σκύλο, περπατούσανε πλάι, ο σκύλος χωρίς λουρί και τον κοιτούσε στα μάτια. Ο δικός μου έκανε μια γεμάτη χάρη κίνηση να πάει προς αυτόν, τον διόρθωσα, ο σκύλος του μας έριξε απλά ένα βλέμμα και ξανασυγκεντρώθηκε στο αφεντικό του. Ήταν ένας ημίαιμος σκύλος αν δεν κάνω λάθος και οι δυό τους είχαν δουλέψει ποολύ μαζί. Πραγματικά είναι ο μόνος σκύλος που έχω δει ως τώρα και δεν χρειαζόταν λουρί σε καμία περίπτωση.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Πραγματικά είναι ο μόνος σκύλος που έχω δει ως τώρα και δεν χρειαζόταν λουρί σε καμία περίπτωση.
E όχι..........έχεις δει τουλάχιστον άλλους δύο...........:p

Ήταν ένας ημίαιμος σκύλος αν δεν κάνω λάθος και οι δυό τους είχαν δουλέψει ποολύ μαζί.
Που το ξέρεις αυτό; :rolleyes:
Θέλω να πω...κρίνοντας μόνο από την δική μου εμπειρία, από τους δύο φυσιολογικούς σκύλους μου [αν τέλος πάντων εντάξουμε και τον Σώτο στα φυσιολογικά σκυλιά], αυτή που περπατάει κολλητά και ήρεμη δίπλα μου, χωρίς φυσικά λουρί, είναι η Δάφνη. Που την βρήκα ενήλικη και που δεν έχει δουλευτεί ποτέ, σε τίποτα τέτοιο. Απλώς...είναι τέτοια. Θέλεις ακόμη...και από φόβο ή ανασφάλεια; Το αποτέλεσμα πάντως, είναι το ίδιο, με αυτό που μόλις περιέγραψες και όποιος την δει, δεν καταλαβαίνει αν είναι αποτέλεσμα δουλειάς ή...τύχης...

Γι'αυτό...μην ζηλεύετε ότι βλέπετε, νομίζοντας υποχρεωτικά ότι από πίσω του κρύβει, μια υποδειγματική εκπαίδευση πχ. Ποτέ δεν ξέρεις...:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul