Ακριβως. Με την Ιρινα δε χρειαστηκε ποτε να κανω τιποτα. Απλα περπατουσε διπλα μου σα να ειχε μισο μετρο αορατο λουρι... δεν πα να περναγε ο Γκονζιλα απο απεναντι.Γι'αυτό...μην ζηλεύετε ότι βλέπετε, νομίζοντας υποχρεωτικά ότι από πίσω του κρύβει, μια υποδειγματική εκπαίδευση πχ. Ποτέ δεν ξέρεις...
Oύτε εμένα με νοιάζει. Έχω άλλα πολλά να λύσω πριν από αυτόΚαι δεν με νοιάζει να με κοιτάει στα μάτια [που δεν το κάνει γιατί έχω ωραία μάτια], αλλά να μην φεύγει από δίπλα μου.
Ντάξει μωρέ, ούτε μενα με νοιάζει για να με νοιάζει . Ούτε θέλω ρομποτάκι το σκύλο. Απλά, το να φτάσεις σε αυτό το σημείο προϋποθέτει και απαιτεί μια απίστευτα όμορφη και χρονοβόρα διαδρομή παρέα με το καλύτερό σου φιλαράκι. Για μένα στη περίπτωση αυτή το ταξίδι είναι που μετράει, ο χρόνος που αφιερώνεις και γουστάρεις, και πολύ λιγότερο το αποτέλεσμα.Εμένα πάντως, με εντυπωσιάζει περισσότερο, το αδούλετο ολόιδιο αποτέλεσμα, από ένα πάααααρα πολύ δουλεμένο
Και δεν με νοιάζει να με κοιτάει στα μάτια [που δεν το κάνει γιατί έχω ωραία μάτια], αλλά να μην φεύγει από δίπλα μου. Το αν θα εκσφενδονιστεί Φώτη, σε κάποιο έκτακτο ενδεχόμενο, άστο...και στην μία και στην άλλη περίπτωση. Επίσης...ποτέ δεν ξέρεις. Ζωντανοί οργανισμοί είναι. Οχι αξεσουάρ άβουλο, καρφωμένο πάνω μας.
εσυ γιαννη δεν σε παιρνει πια... να εχεις ηττοπαθεις αποψεις...Νομίζω πως έχεις δίκιο "συνάδελφε"...
Τον Casper και ποιόν άλλο?E όχι..........έχεις δει τουλάχιστον άλλους δύο...........
1. Εντάξει, θα σου έλεγα, Πέτρο, ότι τα πράγματα βελτιώνονται... αργά μεν, προς τη σωστή κατεύθυνηση δε... ακόμα και στο θέμα των σκυλιών...1. εσυ γιαννη δεν σε παιρνει πια... να εχεις ηττοπαθεις αποψεις...
2. ...στον γιαννη επιβαλλεται να μην ειναι αυτοβουλος ο κασπερ.....
Θα προτιμούσα την πρώτη εκδοχή όταν έχει εκπαιδευτει σωστά, ο σκύλος κάνει απλά βόλτα απολαμβάνοντας τα διάφορα ερεθίσματα και νιώθει ασφάλεια.Η πρώτη εκδοχή μπορεί να συμβαίνει επειδή το σκυλί έχει εκπαιδευτεί ή είναι ανασφαλές ή είναι πολύ δεμένο με το αφεντικό του ή ...
Του ποιοτικού χρόνου και όχι τόσο η διάρκεια του θα έλεγα (@ fotis ut_mostΗ δεύτερη εκδοχή, δηλ. το να σε κοιτάει στα μάτια και να είναι συγκεντρωμένο πάνω σου, είναι απόδειξη δεσίματος και αφοσίωσης με κοινό παρανομαστή την αφιέρωση πολύ χρόνου για σωστή εκπαίδευση
Να το αντιστρέψω λίγο...Επίσης, στη 2η περίπτωση υπάρχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες σε σχέση με τη 1η ο σκύλος να αντιδράσει κάποια στιγμή απρόβλεπτα για οποιοδήποτε λόγο.