δεν ποναει καθολου στην τιμη πιστεψε μεgiannis solomos λεγεται στο facebook πουλαει χονδρικη σε μαγαζια απο οτι εχω καταλαβει...
ειναι γνωστος στο χωρο αυτο και κανει απιθανη δουλεια... ποναει λιγο στη τιμη... σκεψου εκανε 60 και μου το αφησε 50 αλλα οκ ειναι δερματινο και αριστη ποιοτητα..
με την εννοια του 50αρικου ναι@tasos malinoua νταξει ρε παιδι μου σιγουρα υπαρχουν και πιο ακριβα αλλα το ειπα με την εννοια οτι οκ ειναι ενα 50αρικο
Πολύ ψαρωτικόςΑπλά θέλαμε να σας δείξουμε το καινούργιο μας στηθολουρο
View attachment 66681 View attachment 66682
και απο εκει εχω παρειxaaxax ok υπαρχουν και αυτα
https://www.petcreations.gr/index.php?route=product/product&path=33&product_id=447
μονο φαινεται ! απο κοντα ειναι αγγελοςΠολύ ψαρωτικός
έχω στηθόλουρο απο τον Γιαννη απο το 1995 και αν στο φάει ο ζαβός σου το πας και στο φτιάχνει@tasos malinoua νταξει ρε παιδι μου σιγουρα υπαρχουν και πιο ακριβα αλλα το ειπα με την εννοια οτι οκ ειναι ενα 50αρικο
ναι σου φτιάχνει ότι θες μπορείς να πας και με τον σκύλο η να του στείλεις μέτρα.Κατόπιν παραγγελίας μπορει να φτιάξει κατι πιο μικρό σε μέγεθος για τον Ηρωα;
Ένα καλό φαρδύ δερμάτινο κολάρο θα του επαιρνα αλλα τα small που αναγράφονται εκεί θα του ειναι τεραστια, ενώ εκείνα που εχει για τα μικρομεσαία ευχαριστώ δεν παίρνω, εχει ήδη ένα σωρό.
Με ενδιαφέρει ουσιαστικά το φαρδύ γιατί στον λαιμό του το τρίχωμα είναι σχεδόν ανύπαρκτο και με το απλό λεπτό κολλάρο το δέρμα εκεί ερεθίζεται πολύ εύκολα, οπώς κι οι μασχάλες του κοκκινίζουν από το julius που αναγκάστηκα να το καταργησω οσο κι αν με βόλευε κ να το αντικαταστησω με ενα πιο μαλακο σαμάρι.