η αληθεια ειναι οτι εχει παρει αρκετα σε ογκο το τερας ... εχει ασύλληπτο αλμα (οπως ολα τα πιτμπουλ φυσικα) και ειναι πολυ δυνατος για 11 μηνων ! απο τρεξιμο τι να πω...στο παρκο τον κυνηγανε 10 σκυλια δεν τον φτνανει κανενα χααχαχ, δεν τσακωνεται ποτε με αλλα σκυλια εκτος αν τον καβαλησει κανενα.κατι που μ εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν θα πειραξει ποτε μικρο σκυλακι ακομα και αν αυτο τον πειραζει συνεχεια, σε αντιθεση με οτι μεγαλοσωμο τον πειραξει εκει παει στα ισια για τσαμπουκα.
σπιτι δεν αφηνει να μπει κανεις αν δεν τον κρατησουμε εμεις και να τον ηρεμησουμε αλλα στο δρομο ειναι αρνακι με ολους. εκτελει ολες τις βασικες εντολες αλλα οταν εχει αλλα σκυλια γυρω του με γραφει κανονικα ! ειμαι παραπανω απο ευτυχισμενος μαζι του και ειναι οτι καλυτερο εχω κανει στη ζωη μου ... τον απεκτησα με λαθος τροπο το ξερω(τοτε δεν ηξερα) αλλα δεν μετανιωνω καθολου
σπιτι δεν αφηνει να μπει κανεις αν δεν τον κρατησουμε εμεις και να τον ηρεμησουμε αλλα στο δρομο ειναι αρνακι με ολους. εκτελει ολες τις βασικες εντολες αλλα οταν εχει αλλα σκυλια γυρω του με γραφει κανονικα ! ειμαι παραπανω απο ευτυχισμενος μαζι του και ειναι οτι καλυτερο εχω κανει στη ζωη μου ... τον απεκτησα με λαθος τροπο το ξερω(τοτε δεν ηξερα) αλλα δεν μετανιωνω καθολου