παει 1 χρονος και κατι μερες που ηρθε στα χερια μου και οσο σκεφτομαι οτι ηταν μια σταλια και τωρα εχει γινει τετοιο θηρακι μου φαινεται απιστευτο!
τον πηρα απο 3 κιλα αν θυμαμαι καλα και τον εβαζα μεσα σε σχολικη τσαντα πανω στη μηχανη για να παμε στο κτηνιατρο... τωρα ειμαστε στα 33 κιλα (θελω να παρει αλλα 2-3 να πω την αληθεια ομως)
σημερα ειχαμε παει βουνο και καθε μερα ολο και περισσοτερο με εκπλησει !
τρεξιμο σαν τον ανεμο και οταν κανει αλμα ειναι λες και ξεχναει να πεσει χαχα
επαναφορες με διαφορα αντικειμενα που του πεταγα τις εκανε κανονικα απλα μερικες φορες του ελεγα αστο, γρυλιζε και ετρεχε ο μ@λακας χαχααχα
κατι ''εκνευριστικο'' που κανει αλλα τον καταλαβαινω ειναι οτι με το που γυρισω απο δουλεια θα με αφησει να φαω, αλλα αν με δει οτι ξαπλωσα εχει πεσει πανω μου και αρχιζει να με δαγκωνει, να με πειραζει και να γρυλιζει για να τον παω βολτα , τελικα υποκυπτω και τον πηγαινω
ζημιες τιποτα ιδιαιτερο, μονο 4 ζευγαρια παντοφλες και εναν ολοκαινουργιο ζευγαρι παπούτσια
ευτυχως ουτε αυτα τα πειραζει τωρα
τρωει platinum iberico πλέον και γενικα οταν τρωμε και εμεις, ερχεται και κανει τον ζητιανο
δεν μου εχει βγαλει ποτε αγριαδα, ουτε οταν τρωει και γενικα σε κανεναν ανθρωπο, εκτος απο εναν θειο μου που του αγριευει αλλα τον φοβαται κιολας
με τα σκυλια τα αρσενικα δυστυχως τον τελευταιο 2μηνο δεν τα παει καλα, αν και ποτε δεν εχει ξεκινησει καυγα. Δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του και αν καποιο τον ενοχλησει απλα θα φαει τετοιο κολλημα μαζι του που δεν θα σταμτησει ποτε να το κυνηγαει
τις γατες τρεχει πανω τους αλλα χωρις επιθετικες διαθεσεις ενω αυτες οι καρχιες πανε να του σκασουν νυχια
πως ηταν και πως εχει γινει το τερατακι μου μεσα σε ενα χρονο