Συνεχίζουμε δυναμικά τις προπονήσεις και σήμερα νομίζω είδα και διάφορα στο σωμα του σε σχέση με την φωτογραφία που είχα ποσταρει σχεδόν 1 μήνα πριν ...
η αλήθεια είναι ότι είχε φτάσει τα 32 κιλά και του έκανα λίγο διαιτα γιατί είχε χάσει λίγο το άλμα του και την έκρηξη του .. πλέον είμαστε στα 30 κιλά , μας παιρνει άνετα να φτάσουμε 28 πιστευω ..
Στη συμπεριφορά είναι ίδιος ... Είναι ο τέλειος σκύλος και Δεν το λέω επειδή είναι δικός μου .. ήσυχος χωρίς να κανει ζημιές..γαβγιζει-γρυλιζει μόνο όταν ακούει την κάτω πόρτα να ανοίγει και ετοιμάζεται για μάχη μέχρι να δει τον επίδοξο κλεφτη και να πάει να τον γλυψει χορεύοντας κυριολεκτικά twerk από τη χαρά του.. δεν έχει βγάλει επιθετικότητα ποτέ σε άνθρωπο(εκτός από έναν συγκεκριμένο θείο μου,δεν θα το καταλάβω ποτέ αυτό) εμένα με κοιτάει στα μάτια και είναι λες και μου μιλαει και έρχεται πάνω στο στήθος μου για αγκαλια ..
δεν είναι καθόλου κτητικός ούτε με φαγητό ούτε με τιποτα.. εγώ του παίρνω κόκκαλα μέσα από το στόμα και ούτε καν να με άγριο κοιτάξει.. έχει το κολημα με τα αρσενικά κλασικα.. δεν θέλει ούτε να τον πλησιασουν.. τις γάτες τις Κυνηγάει αλλα όχι με επιθετικές τάσεις !!!
My boy iron tyson
View attachment 67783