καλως σας βρηκα!

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
Συνεχίζουμε δυναμικά τις προπονήσεις και σήμερα νομίζω είδα και διάφορα στο σωμα του σε σχέση με την φωτογραφία που είχα ποσταρει σχεδόν 1 μήνα πριν ...

η αλήθεια είναι ότι είχε φτάσει τα 32 κιλά και του έκανα λίγο διαιτα γιατί είχε χάσει λίγο το άλμα του και την έκρηξη του .. πλέον είμαστε στα 30 κιλά , μας παιρνει άνετα να φτάσουμε 28 πιστευω ..

Στη συμπεριφορά είναι ίδιος ... Είναι ο τέλειος σκύλος και Δεν το λέω επειδή είναι δικός μου .. ήσυχος χωρίς να κανει ζημιές..γαβγιζει-γρυλιζει μόνο όταν ακούει την κάτω πόρτα να ανοίγει και ετοιμάζεται για μάχη μέχρι να δει τον επίδοξο κλεφτη και να πάει να τον γλυψει χορεύοντας κυριολεκτικά twerk από τη χαρά του.. δεν έχει βγάλει επιθετικότητα ποτέ σε άνθρωπο(εκτός από έναν συγκεκριμένο θείο μου,δεν θα το καταλάβω ποτέ αυτό) εμένα με κοιτάει στα μάτια και είναι λες και μου μιλαει και έρχεται πάνω στο στήθος μου για αγκαλια ..
δεν είναι καθόλου κτητικός ούτε με φαγητό ούτε με τιποτα.. εγώ του παίρνω κόκκαλα μέσα από το στόμα και ούτε καν να με άγριο κοιτάξει.. έχει το κολημα με τα αρσενικά κλασικα.. δεν θέλει ούτε να τον πλησιασουν.. τις γάτες τις Κυνηγάει αλλα όχι με επιθετικές τάσεις !!!

My boy iron tyson :)

IMG_20180522_192426.jpg

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Συνεχίζουμε δυναμικά τις προπονήσεις και σήμερα νομίζω είδα και διάφορα στο σωμα του σε σχέση με την φωτογραφία που είχα ποσταρει σχεδόν 1 μήνα πριν ...

η αλήθεια είναι ότι είχε φτάσει τα 32 κιλά και του έκανα λίγο διαιτα γιατί είχε χάσει λίγο το άλμα του και την έκρηξη του .. πλέον είμαστε στα 30 κιλά , μας παιρνει άνετα να φτάσουμε 28 πιστευω ..

Στη συμπεριφορά είναι ίδιος ... Είναι ο τέλειος σκύλος και Δεν το λέω επειδή είναι δικός μου .. ήσυχος χωρίς να κανει ζημιές..γαβγιζει-γρυλιζει μόνο όταν ακούει την κάτω πόρτα να ανοίγει και ετοιμάζεται για μάχη μέχρι να δει τον επίδοξο κλεφτη και να πάει να τον γλυψει χορεύοντας κυριολεκτικά twerk από τη χαρά του.. δεν έχει βγάλει επιθετικότητα ποτέ σε άνθρωπο(εκτός από έναν συγκεκριμένο θείο μου,δεν θα το καταλάβω ποτέ αυτό) εμένα με κοιτάει στα μάτια και είναι λες και μου μιλαει και έρχεται πάνω στο στήθος μου για αγκαλια ..
δεν είναι καθόλου κτητικός ούτε με φαγητό ούτε με τιποτα.. εγώ του παίρνω κόκκαλα μέσα από το στόμα και ούτε καν να με άγριο κοιτάξει.. έχει το κολημα με τα αρσενικά κλασικα.. δεν θέλει ούτε να τον πλησιασουν.. τις γάτες τις Κυνηγάει αλλα όχι με επιθετικές τάσεις !!!

My boy iron tyson :)

View attachment 67783
Σαν να διάβαζα περιγραφή του Μαικ, με 10 κιλά παραπάνω όμως.

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
@vasilis_mike 20 κιλά ειναι το τερατακι σου? Με τα αρσενικά και αυτός τσαμπουκαλης?

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
@vasilis_mike 20 κιλά ειναι το τερατακι σου? Με τα αρσενικά και αυτός τσαμπουκαλης?
:), οχι! Είναι 40 κιλά. Με τα ξένα αρσενικά. Με τα γνωστά μας είναι cool.. αρκεί βέβαια να μην τον προκαλέσουν.

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
40 κιλά το θηρίο?? Μωρέ μπράβο!! Στείλε ένα λινκ από το ποστ σου αν έχεις κάνει να Τον δω

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Τι ωραία γουρουνόπουλα που έχουμε όλοι όμως :D Να κανονίσουμε καμιά κυνομαχία να βγάλουμε κανα φράγκο :ROFLMAO:

(Βασίλη έγινε αντράκι σωστό :))
Αν τον βάλω με την δικιά σου, σίγουρα θα κερδίσεις.. το πιό πιθανό είναι να ξαπλώσει μπροστά της με τα πόδια πάνω και να της δίνει φιλάκια!!!

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Ω ρε Βασίλη ... Θηρίο !!! Εγώ τον έχω στο fitnes !!
Κι ο δικός μου φιτ ειναι. μην τον βλέπεις έτσι.. μιλάμε για ατέλειωτα χιλιομετρα και παιχνιδι καθημερνια

• Like
Reactions: sake

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
Μια χαρά τον βλεπω,τουμπανακος.. Απλά ο δικός μου είναι στη γράμμωση ο δικος σου στον όγκο!!!

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
Καλησπέρα σε όλους . Ο τυσον κάνει τα μπάνια του και επέμενε να σας δείξω πως το διασκεδάζει

IMG_20180802_165123~2.jpg IMG_20180802_165006.jpg IMG_20180802_164815.jpg

Χμμ για ερώτηση ίσως Χαζη.. Υπάρχει πρόβλημα με το να κάνει όσα περισσότερα μπανια γίνετε? Έχω παρατήρηση απίστευτη τριχόπτωση στη περιοχή του σβέρκου από τότε που ξεκίνησε... Εσείς μετα τη θάλασσα τους ξεπλένετε με. Καθαρό νερό για να φύγει το αλάτι?

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
το κομμαντο μου έγινε 2 ετων προχθες !!
σαν εχθες ηταν οταν τον εφερα σπιτι και τα βράδια επειδη φοβοταν ανεβαινε στο κρεβατι και ξαπλωνε στα ποδια μου...2 χρονια μετα ακομα κανει το ιδιο :D :D
τι να πω γιαυτο το σκυλο? ειμαι ο πιο τυχερος ιδιοκτητης ... ζημιες ποτε, ακουει τα παντα , δεν ειναι καθολου κτητικός , με φαγητο αν εχει το μπολ μπροστα του περιμενει να του πω παρτο για να το παρει, αν θελει να κανει την αναγκη του ανοιγει τη πορτα μονος του παει κανει την αναγκη του ξανα γυρναει (στη ταρατσα εννοειται, οχι στο δρομο), δεν εχει κανει ποτε την παραμικρη κινηση να φυγει μακρια απο μενα για πανω απο 3 μετρα
απλα τον αγαπω !!!!

ty2.jpg
ty1.jpg

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα