η μεγαλυτερη ζημια τους:-)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ποια ειναι η μεγαλυτερη ζημια που σας εχουν κανει τα ατιθασα "τεκνα" σας?

ο γερμανικος κουταβι...ειναι περιπου 6 μηνων και τον εχω κλεισει στο υπνοδωματιο για να κανω ησυχη κατι δουλειες...τελειωνω μετα απο κανα δυο ωρες,ανοιγω και βλεπω το καινουργιο,περσικο,χειροποιητο,πανακριβο χαλι μου το οποιο ηταν συσκευασμενο κατω απο το κρεββατι να εχει γινει κουρελι...ενταξει,μιλαμε,μιλαμεεεεε...οι θεοι του ολυμπου και οι δωδεκα μαζι με βοηθησαν να μην τον πνιξω ρε παιδια :?

αλλη ζημια,παλι αυτος ο ρανταπλαν κουταβι (και στα μουτρα του! :evil: :lol: )...
τοτε δεν ειχα ακομη την καυκασινα και το βραδυ κοιμιζα μεσα στο σπιτι τον γερμανικο με τον γκριφονακο,οι οποιοι που και που εκαναν κανα τσαμπουκα μεταξυ τους,ο γερμανικος ομως ηταν μικρος ακομη και δεν τον καρυδωνε τον αλλον,που ηταν 2 χρονια μεγαλυτερος :lol:
στολιζω το δεντρο (εχω ψυχωση με τα γυαλινα ακριβα στολιδια και καθε χρονο παιρνω 2-3 μονο καινουργια) βαζω και τα φωτακια και πανω που το θαυμαζα,γινεται ενας μικρος τσαμπουκας,επειδη κατουρησε ο μεγαλος(το γκριφον εννοω) και μετα πηγε και κατουρησε στο ιδιο σημειο -πασο της κουζινας-καπακι ο μικρος(ο γερμανικος εννοω :lol: ) και οπως καταλαβαινετε,ηταν ανεπιτρεπτο :lol:
κι εκει που κυνηγαγε ο γερμανικος τον αλλον που του εκανε αγριαδα,παει το σκατο και χωνεται κατω απο το δεντρο,στην φατνη :lol: και απο πισω τρεχοντας ο αλλος να του τη χωσει,τραβαει μια κωλια λογω φουριας και πεφτει ολο το δεντρο -3 μετρα- πανω τους...
σπανε ολα,τα παντα ,σκιζεται το αυτι του λυκου (χεστηκε :lol: ,ουτε που το καταλαβε,μετα στα ραμματα το καταλαβε ομως 8) )και εγω να εχω παθει υστερια,αλλα σε σημειο να γελαω και να τρεχουν δακρυα απογνωσης και το καλυτερο ολων που δεν το εβγαλα μια φωτογραφια να εχω να φτιαχνομαι στις δυσκολες στιγμες ηταν το βλεμμα του σκατου,ο οποιος ειχε μια γιρλαντα με φωτακια πανω απο το κεφαλι που αναβοσβηναν και κοιτουσε τον αλλον με υφος ηρεμου και απολυτου κυριαρχου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Eχω δέσει όντας πιτσιρίκος το πρώτο μου rottweiler σε καναπέ διθέσιο (πόδι) για να βγάλει το βράδυ (ηλικία 7 περίπου μηνών) - ήταν η πρώτη νύχτα που κοιμόταν μέσα στο σπίτι και αυτό έγινε γιατί είχε φάει ποντικοφάρμακα κατά λάθος και μου είχε πεί ο γιατρός να τον παρακολουθώ και το βράδυ να την βγάλει κάπου ζεστά ... :?

Φυσικά μόνο παρακολουθηση δεν έκανα εγώ, και το πρωί που ξυπνήσαμε όλη η οικογένεια έτρεξε να μας χαιρετήσει μες την καλή χαρά ... είχε λυθεί ... οοοοόχι όμως τρόγωντας το λουρί ... αλλά τρόγωντας όλο σχεδόν τον καναπέ, ακόμα και τα ξύλα, (για μαξιλάρια δεν το συζητάω ... ήταν απλά απίστευτο, μεγαλύτερη ζημιά σε τόσο λίγο χρόνο από τότε, 14 χρόνια σχεδόν με rott δεν έχω δεί ... ο καναπές ήταν λές και τον γάζωσες με πολυβόλο, το μεγαλύτερο κομμάτι ξύλου που έπαιζε ήταν 30 -40 εκατοστών ...

Ο ίδιος σκύλος αργότερα ΞΥΛΩΝΕ κομμάτια από σοβατεπί - πλακάκια κλπ και τα κατάπινε σε όχι και τόσο μικρά κομματια ... 8)

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Ο Ρας ανακάλυψε έναν γείτονα που είχε κουνελια στην αυλή του και πήδηξε μέσα και έφαγε 4-5..Τα πνιξε..
:(

Μεγάλες υλικές ζημιές δεν έχουν κάνει,αν εξαιρέσουμε το ότι δεν έχουμε γκαζόν στο κήπο εδώ και κάτι χρόνια...

Επίσης,ένα παλιότερο σκυλί,Βελγικο λυκόσκυλο,η Venus,μου έφαγε ενα ρολόι που ξέχασα στο κήπο... :?

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Η τελευταία ζημιά, είναι ότι προάλλες άπλωνε νυχτιάτικα ρούχα η γυναίκα μου, και της έπεσε μια καλτσα.
Το πρωί η κάλτσα άφαντη...

Η Λάρα δεν έτρωγε για περίπου 3-4 μέρες, υποψιαστήκαμε ότι το σκυλί κατι έχει, βέβαια το σκυλί ήταν μια χαρά, μεσ την καλή χαρά. και δεν συνδιάσαμε την κατάσταση του με την απωλεσθείσα κάλτσα...
Προχθές την νύχτα, ξέρασε την κάλτσα, πάνω στο χαλί...

Τα γαστρικά της υγρά έκαψαν το χαλί!!! Πάει το χαλί...

150 ευρώ από τους γύφτους, σιγά μην πάρω άλλο από μαγαζί...

-------------------------------

Τι έχω πληρώσει σε ζημιές?

Μια εξάτμιση, ένα φέρινγκ και το μπροστινό φτερό ενός καινούργιου TDM900, μπόλικες κάλτσες, πετσέτες κλπ, μπόλικα χαλιά (διότι από την καρφωμένη τρίχα αναγκάστηκα να τα πετάξω γιατί δεν καθάριζαν πια με τίποτα/γι αυτό αγοράζω φτηνιάρικα, τα πρώτα τα έκλαψα...) και μερικά παιχνίδια των παιδιών.

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
Αχ τοτε τα δικα μου ειναι αγγελακια!!!μονο 1 ξεσκισμενο καναπε σφηνωμενο πισω απο την πορτα για να μην μπορουμε να μπουμε σπιτι μας...πολυ χαιρομαι που εχω αγγελακια!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Πέρυσι τον Μάιο,τρεις μέρες πριν την εκθεση του ΚΟΕ, ετοιμάζομαι να βγάλω βόλτα τις θυλυκές. Τους βάζω τα λουριά ήρεμα κι ωραία, με το που ανοίγω τη πόρτα,φερμάρουνε τη γάτα στην αυλή, αρχίζουν να πηδάνε για να βγουν, πιάνονται τα λουριά στα καλώδια της τηλεόρασης, πάρτη κάτω, βουτάω να τη πιάσω, πιάνω μόνο την άκρη, σκάει στο τραπεζάκι του καφέ, να μια τρύπα, καινούρια TFT 32'. Το Δεκέμβρη πλήρωσα τη τελευταία δόση της.

Από τα πρώτα σκυλιά μου πιο παλιά (1991) μέχρι τώρα συνολικά εχουμε και λέμε: μια τρύπα στον τοίχο, μια τσιμεντοσανίδα, παντελόνια, παπούτσια, χαλιά, τρία μαξιλάρια, ένα στρώμα, δύο κουβέρτες, κασκόλ (αυτό προχτές), το χριστουγενιάτικο δώρο της γυναίκας μου (αυτό χτες), δύο κουφώματα, ένα δοκάρι της πέργκολας, καρέκλα, πολυθρόνα. Α και τον ένα κουμπάρο και μερικούς συγγενείς (αυτούς δεν τους πείραξαν αλλά φοβούνται και δεν έρχονται σπίτι).

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
:shock:
Τι λέτε ρε παιδιά…
Δηλαδή εγώ που κλαίω μόνο παπούτσια θα πρέπει να αισθάνομαι τυχερή!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
denis :shock: :shock: :shock:
oscar :shock: :shock:
αντωνη :shock: :shock:
george :shock: :shock: :shock:

ποια παπουτσια rottie>?τα παπουτσια ειναι απλο πταισματοδικειο,δεν μετρανε μια,εδω εχουν υπαρξει κακουργηματα :lol:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Η Εσμεραλντα ειναι μαλλον καλο κοριτσι, αν συνκρινω με τα αλλα εδω περα!

Δεν μας χαλασε ποτε κατι μεγαλης αξιας.
Εχει ξεκοιλιασει απειρα λουτρινα και αποκεφαλισει και μερικες Μπαρμπη της κορης μου.
Μια φορα εσκισε το μαξηλάρι της, που ηταν γεμισμενο με κομματακια αφρολεξ, τα οποια ηταν σκορπισμενα σε ολο το σαλονι και με δυσκολεψαν πααρα πολυ να τα μαζεψω, επειδη καπος κολλαγανε.

Μια φορα κουβαλισε ενα γεματο μπουκαλι μαλακτικο ρουχον απο το μπανιο στο δωματιο της κορης μου, το ανοιξε εκει και το αδειασε ολο πανω στην μοκετα.

Στην γερμανια, στο σπιτι της μητερας μου θεωρησε σωστο να κανει μια αλλαγη στην διακοσμηση και κατεβασε ολες τις κουρτινες (χωρις να τις σκισει), οταν την αφησαμε για μια ωρα μονη της εκει.

Κατα τα αλλα- μικροπραγματα, μερικα φαγομενα στυλο, σκισμενα περιοδικα και τετια.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Η luna εννοειται οτι δεν κανει ζημιεs διοτι ειναι πριγκηπισσα,αλλα πιο παλια,ο μολοσσοs μαs σε μια εκδρομη επειδη τον δεσαμε στο αυτοκινητο κοντα εσκαψε γυρω γυρω απο τιs ροδεs και επαθε το οχημα καθιζιση μεs το εδαφοs και δεν εβγαινε(φυγαμε με οδικη βοηθεια) ,το κοκερ μου που ετρωγε ολα τα επιπλα τραπεζια καρεκλεs ντουλαπεs ΤΑ ΠΑΝΤΑ το σκυλι αυτο ηταν καστοραs,και τελοs το ακιτα που εφαγε μια τεραστια ξυλινη ομπρελα κηπου αλλα χαλαλι του...

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
Κι εγώ αν συγκρίνω αυτά που βλέπω είμαι τυχερή!

Από την Περσούλα είχα ένα ζευγάρι καινούργια πέδιλάκια που τα ξανααγόρασα 60+60=120Ε, 2 κουρτίνες, και λίγη πόρτα!! :lol:
Από την καημενούλα τη Λωρίτα (μη τη ματιάσω) δεν κλαίμε τίποτα! :wink:

denis said:
είχε λυθεί ... οοοοόχι όμως τρόγωντας το λουρί ... αλλά τρόγωντας όλο σχεδόν τον καναπέ, ακόμα και τα ξύλα, (για μαξιλάρια δεν το συζητάω ... ήταν απλά απίστευτο, μεγαλύτερη ζημιά σε τόσο λίγο χρόνο από τότε, 14 χρόνια σχεδόν με rott δεν έχω δεί ... ο καναπές ήταν λές και τον γάζωσες με πολυβόλο, το μεγαλύτερο κομμάτι ξύλου που έπαιζε ήταν 30 -40 εκατοστών ...
:shock: :shock: :shock: :shock:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
εμενα το μαλτεζακι μας, μας ειχε φαει ολο το κατω μερος του παγκου της κουζινας,τα ποδια απο τους καναπεδες,ειχα σε ενα καλαθι ολες μου τις barbie (ειμουν 11)μου τις αποκεφαλισε ολες αφου τις επιασε απο τα μαλια και αρχισε να τις μασουλαει..μου πηδηξε οτι αρκουδα ειχα και δεν ειχα..(και ειχα πολλες..),παπουτσια τα οποια εμειναν στην κυριολεξια μισα,εμ τι αλλο αυτα..

το westie επειδη τον βρηκα 7 μηνων προλαβε να φαει μονο λιγο την πορτα και ενα τραπεζακι..

:lol: :lol: νομιζω οτι σχετικα καλα την εβγαλα.. :)

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
kango1 said:
εμενα το μαλτεζακι μας, μας ειχε φαει ολο το κατω μερος του παγκου της κουζινας,τα ποδια απο τους καναπεδες,ειχα σε ενα καλαθι ολες μου τις barbie (ειμουν 11)μου τις αποκεφαλισε ολες αφου τις επιασε απο τα μαλια και αρχισε να τις μασουλαει..μου πηδηξε οτι αρκουδα ειχα και δεν ειχα..(και ειχα πολλες..),παπουτσια τα οποια εμειναν στην κυριολεξια μισα,εμ τι αλλο αυτα..

το westie επειδη τον βρηκα 7 μηνων προλαβε να φαει μονο λιγο την πορτα και ενα τραπεζακι..

Τον βρηκες? ε ρε τυχερα που ειναι καποια ατομα.. καλα εκει στην αθηνα τα αδεσποτα σας αποτελουνται απο chihuahua westies tibetans αντε και κανα pitbull? (πλακα κανω αλλα εχω δει πολλες αγγελιες απο κει οπου βρηκαν στο δρομο τις ρατσες που ανεφερα!!! Παραλιγο να κατεβαινα αθηνα με το τρενο μονο γιαυτο το λογο!!!) :D :p

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
tasosrules said:
kango1 said:

Τον βρηκες? ε ρε τυχερα που ειναι καποια ατομα.. καλα εκει στην αθηνα τα αδεσποτα σας αποτελουνται απο chihuahua westies tibetans αντε και κανα pitbull? (πλακα κανω αλλα εχω δει πολλες αγγελιες απο κει οπου βρηκαν στο δρομο τις ρατσες που ανεφερα!!! Παραλιγο να κατεβαινα αθηνα με το τρενο μονο γιαυτο το λογο!!!) :D :p
Αν σου πω πως βρηκα τον δικο μου δεν θα το πιστεψεις..
εκει που εβγαινα απο την πορτα μου βλεπω ενα σκυλι να ερχεται κατα πανω μου και να πηδαει σαν κουνελι..
λεω τι ειναι αυτο?
στο μεταξυ το παιδι που ηταν μαζι μου επεμενε οτι θα αργησουμε..
αλλα εγω εφαγα κολλημα με το σκυλακι..
πηγα να το πιασω και αυτο δεν ηξερε καλα καλα να περναει τον δρομο..
μενω σε πρωτη παραλληλη της παραλιακης και οι πιθανοτητες να το παταγε αυτοκινητο για ενα στενο ηταν τεραστιες..
δεν την ηξερα την ρατσα αυτη και δεν εμοιαζε μιας και ηταν βρωμικος και δεν καταλαβαιναμε αν ηταν κουταβι η μεγαλος..
αλλα τα δοντακια του ηταν κατασπρα..
εκεινη την περιοδο ηταν το τελευταιο πραγμα που σκεφτομουνα να αποκτησω ενα σκυλι μιας που ειχα ενα σκυλι με καρδιοπαθια μεγαλο..
ηθελα στο μελλον αλλα ειχα σκεφτει διαφορες ρατσες..
επαιξε τρελη χημεια με το συγκεκριμενο σκυλι και με βρηκε στην κυριολεξια..
αν ηθελα ρατσας πιστεψε με,οικονομικο κολλημα δεν εχω στο να παω να παρω κανενα..
μου αρεσε που εκατσε και ερωτευτικα ενα απο το δρομο..
νομιζω οτι το εχει εκτιμισει και εκεινος κατα καποιο τροπο μιας και ειχε καποιες φοβιες στο παρελθον..
αυτος με εκανε και λατρεψα αυτην την ρατσα..,επειδη εχει απιστευτο χαρακτηρα..
αλλα αν ηταν ντοπερμαν,κολει ,κοπρος οπουδηποτε θα με οδηγουσε απο την στιγμη που γνωρισα εναν τετοιο χαρακτηρα..
αν ομως εσυ θελεις ενα ρατσας ναι στην περιοχη που μενω ειναι παρα πολλες οι κωλογριες που παρατανε ρατσας να σου πω περιοχη να ερθεις.. :wink: