η μεγαλυτερη ζημια τους:-)

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
keyman said:
tft 32 ιντσών????θα τα σκότωνα :evil: :evil: :evil: Τα πήγες και στην έκθεση μετά???
Ξέχασα να πω. Απο τη βουτιά του τερματοφύλακα που έκανα για τη τηλεόραση, έσκασα στο έπιπλο της τηλεόρασης και το τραπεζάκι του καφέ. Διάταση συνδέσμων, κομένος ο μισός τετρακέφαλος και μισό τετραγωνικό μελανιές.

Πάλι καλά που βγήκε πρώτη... Μόνη της της έπαιξε, εγω απλά περπατούσα.

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
LUNA07 said:
πιο παλια,ο μολοσσοs μαs σε μια εκδρομη επειδη τον δεσαμε στο αυτοκινητο κοντα εσκαψε γυρω γυρω απο τιs ροδεs και επαθε το οχημα καθιζιση μεs το εδαφοs και δεν εβγαινε(φυγαμε με οδικη βοηθεια)
:lol: :lol: :lol: :lol:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
tasosrules said:
Αυτες φταινε για ολα λοιπον..!! χεχε... Μπα εγω εχω βρει τον ερωτα της ζωης μου!:) απλα κααποια στιγμη στο μελλον θα ηθελα να αποκτησω και ενα doberman...
οχι μ@@@@κες υπαρχουν σε ολες τις ηλικιες..
απλα στο Παλαιο φαληρο βρωμαει ψοφιο μιας και το μεσο ορο ηλικιας ειναι πανω απο 65..τα περνουν και το καλοκαιρακι τα παρατανε..
ρατσας αδεσποτα μπορεις να βρεις παντου..μιας και η ανευθηνοτητα ειναι εθνικο σπορ.. :evil: :evil: :evil:

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
kango1 said:
γιατι ειμαστε τυχεροι???
Γιατι για φαντασου να εισαι απελπισμενος και να ψαχνεισ για σκυλι 2-3 μηνες (σαν εμενα) και να βγεις απο το σπιτι σου και να σου ρχεται ουρανοκατεβατο... και μιν πιν ειχα βρει σε αγγελια στην αθηνα αλλα οπως ηταν φυσικο εγινε καπνος το προλαβανε αλλοι!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
denis θελεις να μας μεταφερεις!!!:oops: :p

tasosrules said:
kango1 said:
γιατι ειμαστε τυχεροι???
Γιατι για φαντασου να εισαι απελπισμενος και να ψαχνεισ για σκυλι 2-3 μηνες (σαν εμενα) και να βγεις απο το σπιτι σου και να σου ρχεται ουρανοκατεβατο... και μιν πιν ειχα βρει σε αγγελια στην αθηνα αλλα οπως ηταν φυσικο εγινε καπνος το προλαβανε αλλοι!
ε...κοιτα νομιζω πως αν θελεις να αποκτησεις ενα σκυλακι πραγματικα μια βολτα να κανεις παντα θα βρεις ευκαιρια να το υοθετησεις..

να σου πω κατι εφοσων το θετεις ετσι..φοβερη προοπτικη δεν το ειχα σκεφτει ποτε.. :lol: :lol:ας μην ειχαμε καθολου αδεσποτα :evil: και ας μην ημασταν καθολου τυχεροι..
δηλ στην Θεσσαλονικη δεν εχετε αδεσποτα??

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Σαφεστατα γιαυτο λεω δε συμφωνω με αυτο που ειπα οτι ειστε τυχεροι αλλλα καταλαβες aπo πια αποψη το ειπα.. εχουμε κι εδω αδεσποτα αλλα ξερεις δε βγαινεις να πεταξεις τα σκουπιδια και βλεπεις το αδεσποτο chihuahua να ερχεται κατα πανω σου ψαχνοντας για σπιτικο!:p Τεσπα ας το σταματησουμε διοτι βγηκαμε οντως off topic.. sorry my beloved admins!... :oops: :oops: :oops:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Την Yamaha μου την μασούλησε η γιός της Λάρας, που τον κράτησα 2-3 μήνες. Δεν έφταιγε το σκυλί, εγώ έφταιγα!!!
Ο σκύλος ήθελε εκτόνωση, κι εγώ δεν είχα χρόνο... Εκτονώθηκε λοιπόν στην μηχανή.

Είμασταν στην έκθεση του ΟΦΙΡΕ στον Διόνυσο, και μετά το τέλος της έκθεσης, ο κριτής, το ΔΣ και 4-5 μέλη που είχαν βοηθήσει στην έκθεση, πήγαμε όλοι μαζί σε ένα ταβερνάκι.

Άφησα το Τέρας μέσα στο αυτοκίνητο, διότι κανένας δεν πήρε μαζί του τον σκύλο του... Άφησα το αμάξι στην σκιά, αλλά καλού κακού άφησα και τα παράθυρα ανοιχτά 2-3 πόντους για να αερίζεται το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Περίπου μισή ώρα μετά, τσουπ το Τέρας στην ταβέρνα!!!
Είχε λίγα αίματα στο πόδι, έτρεξα στο αμάξι και τι να δω?
Είχε σπάσει το παράθυρο του οδηγού, είχε γίνει μικρά μικρά θρυψαλα σαν ρύζι, το έσκαψε εν συνεχεία και το σκόρπισε, και βγήκε έξω, με έψαξε και με βρήκε...

8)

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
George K said:
Ξέχασα να πω. Απο τη βουτιά του τερματοφύλακα που έκανα για τη τηλεόραση, έσκασα στο έπιπλο της τηλεόρασης και το τραπεζάκι του καφέ. Διάταση συνδέσμων, κομένος ο μισός τετρακέφαλος και μισό τετραγωνικό μελανιές.
Πάνω που ήμουν έτοιμη να σας πω πόσο αγγελούδι είναι το σκυλί μου που δεν πειράζει ποτέ και τίποτα (αλήθεια!!!!) ο George έδωσε άλλη διάσταση στο θέμα! :lol:

Μετράω ένα διάστρεμμα στο δεξί αστράγαλο από ένα βράδυ που είμασταν βόλτα με βροχή, όταν πέρασε από το οπτικό πεδίο της 9 μηνών τότε μικρής μου μία ψιψίνα..... Τινάχτηκε για τη γάτα, εγώ στο ένα χέρι το σκυλί, στο άλλο την ομπρέλα, ισορροπία μηδέν, πάει ο αστράγαλος..... 15 μέρες off μ'εβγαλε....

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Λίγα λίγα τα θυμάμαι. Δύο ξύλινα πατζούρια, τρία λάστιχα ποτίσματος, ένα crate, το σωλήνα-καλώδιο του ντους και ένα κιβώτιο λεμονάδες. Απο τα σκυλιά που έχω τώρα, η μια θυλυκιά είναι η ζημιάρα, αυτή με την αδυναμία στα αναψυκτικά. Ανοίγει κανονικά το πώμα και τις πίνει.

Καταλαβαίνω πότε έκανε ζημιά γιατί έρχεται η μκρή άσπρη και την καρφώνει. Μεγάλος σπιούνος, κάτι ανάμεσα σε Αρτέμη Μάτσα και Δήμο Σταρένιο στις παλιές ταινίες.

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Καθόλου. Σκίζει το πλαστικό περιτίλυγμα, βγάζει το μπουκάλι, το πιάνει με τα πόδια της, δαγκώνει το πώμα, το στρίβει, το βγάζει και πίνει τη λεμονάδα.

Αν δεν το πετύχει δαγκώνει το λαιμό του μπουκαλιού και το τρυπάει.

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Προς το παρόν δε μπορώ να πώ ότι έχει κάνει κάτι τρομερο (ευτυχώς)..
Τα "χειρότερα" που έκανε ήταν αυτό:

και όταν γυρίσαμε ήταν μέσα στην τρελή χαρά γιατί είχε περάσει ένα τόσο ενδιαφέρον απόγευμα..!!!

και ότι δάγκωσε τα καλώδια των αερόσακων κατω από τα καθίσματα του αυτοκινήτου ενώ οδηγούσα και δεν την έπαιρνα χαμπάρι τί έκανε...Νόμιζα ότι της άρεσε να κοιμάται κάτω.. :oops:
Αυτά..

Αλλά τώρα τελευταία είναι απίστευτα ήσυχη μέσα στο σπίτι..Ώρες ώρες απορώ ..!!!

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
2 σιτες κατω απο το ροτβαιλερακι ενος φιλου,το σπιτι στην σαλαμινα ανω κατω αφου κοιμηθηκε ενα βραδυ εκει ο ρεξ(γερμανικο ποιμενικο)ε εκτως απο αυτα δεν θυμαμαι κατι σοβαρο.νταξει μονο τον ιβαν(μαλτεζακι)που μου εχεσε καινουρια παπουτσια και ενα lee παντελονι που εχω το συνηθειο να τα πεταω διπλα στο κρεβατι πριν κοιμηθω

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
το μονο που έκανε ο δικό μους όταν ήταν μικρο πήρε τα γυαλιά της μυωπίας από το χαμηλό τραπεζάκι ενώ λείπαμε και μασουλούσε το σκελετο ...φυσικα μετα ήταν για πέταμα.

Α..και όταν δεν τον βλέπουμε πάει στο καλάθι των απλύτων, είναι πλαστικό, και βγάζει από τις τρυπες καλτσες και εσώρουχα και μετα τα κρύβει στη κουβέρτα του..Μ'εχει κάνει πολές φορές ρεζίλι ετσι...
:oops: :oops:

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Το αστέρι μου ο Ρας χθές βρήκε ανοιχτή την πόρτα της εισόδου και ανεβηκε στον 3ο οροφο απ τις σκάλες..
Δεν τον είχαμε παρει χαμπάρι και καποια στιγμή κατούρησε και τσουυυρρρρ ποταμι σ ολε τις σκαλες τα τσισάκια μεχρι το ισόγειο..

Σφουγγαριζε Κλειάννα.... :evil: