η μεγαλυτερη ζημια τους:-)

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Επειδη η δικια μου ειναι μικρη... εχω κι αλλη απορια...

Τι τα κανουν τα τηλεκοντρολ; :roll:

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
εμενα τα μασαει ισα ισα τοσο που να σπασει λιγο το πλαστικο τους.δεν χαλανε καν τα κουμπια...αλλα εχει την φαινη ιδεα να τα μασαει στο μπροστα μερος κ χαλαει το σημειο που βγαινει το "lazer" :lol:

Stelios-GS

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
54
0
Βουλιαγμένη
Rania said:
Επειδη η δικια μου ειναι μικρη... εχω κι αλλη απορια...

Τι τα κανουν τα τηλεκοντρολ; :roll:
Tα διαλάνε... :lol: :lol: :lol:

Νοela μπορείς να βρεις τροπο να σταματησει να ανοιγει τον ντενεκέ...
ο Μηχανισμος αυτός από πίσω έχει μια ασφάλεια(κάμποσοι τενεκέδες το έχουν),που αμα την βγάλεις οσο και να πατάς δεν ανοίγει...Αρα το βράδυ βγάζει την ασφάλεια και είσαι Οκ...αλλά επειδή τα καμάρια είναι πάντα 1 βήμα μπροστά από εμάς....μπορείς το βράδυ να βάζεις λίγο μαύρη ταινία στης 4 ακρες στο καπακι απο πανω και να το κολλάς με το υπόλοιπο σώμα...οπότε αυτό θα το εμποδίζει να το ανοίξει!!!

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Στέλιο, ευχαριστώ αλλά τον έβαλα μέσα στο ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη. Άμα ανοίξουν το ντουλάπι θα πάω σε ψυχολόγο. Ελπίζω να μην ενδιαφερθούν και για τον κάδο της ανακύκλωσης γιατί είναι τεράστιος. Όμως προνόησα και τον πήρα χωρίς κουμπί. :wink:

Stelios-GS

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
54
0
Βουλιαγμένη
Noela said:
Στέλιο, ευχαριστώ αλλά τον έβαλα μέσα στο ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη. Άμα ανοίξουν το ντουλάπι θα πάω σε ψυχολόγο
Εύκολος στόχος το ντουλάπι... :lol: :lol: :lol:

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Ξαναλέω το πόνο μου σε σας γιατί αλλού θα τ'ακούσω. :lol:

Αστρική μέρα νο. 280530
Άμα τους καρφωθεί κάτι στο μυαλό δε γλυτώνεις :-({|= και οι νυχτερινές αταξίες συνεχίζονται. Ο Λέων ξεκλείδωσε με άνεση πλέον τη μπαλκονόπορτα, την άνοιξε αλλά συνάντησε τη σίτα που την "κλειδώνω" αυτοσχέδια για να μην την ανοίγουν και μπαίνουν κουνούπια. Δε μπόρεσε να τη ανοίξει αλλά, νο προμπ, περνάμε από μέσα και... πάει η σίτα. Και χτες μου έλεγε ο νοικοκύρης να έρθει για επίσκεψη. :dohh: Τουλάχιστον έριξε τον έξω κάδο αλλά δεν κατάφερε να τον ανοίξει.

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
:lol: :lol: :lol: (Αφιερωμένα στη Rottie!)
Πλάκα έχουν!!

Εσύ πως δεν ακούς το βράδυ κανέναν θόρυβο??
Μή μου πεις ότι προσπαθούν να είναι και αθόρυβα..θα τρελαθώ!!

Πάντως είναι για ταινία!! :lol:

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Δώρα, η σίτα είναι κομμένη σε ένα τέλειο ολόϊσιο μεγάλο Γ. :shock:
Βάσω, πετάχτηκα από το κρεβάτι 3 φορές πριν κοιμηθώ γιατί νόμιζα ότι κάτι άκουσα αλλά καθόντουσαν ήσυχα. Ε, κατά τις 3μισι ξεράθηκα. :lol:
Μου έδωσες ιδέα πάντως γιατί έχω κάμερα στο σαλόνι. Θα την βάλω να γράφει. :twisted:

Παιδιά ξέρω ότι το thread αφορά την πιο μεγάλη τους ζημιά αλλά εδώ μιλάμε για σωρεία αταξιών. Δε ξέρω τι τον έπιασε, αλλά πάντως δεν μας αφήνει να βαρεθούμε, ανακαλύπτοντας νέες διαολιές. Ίσως του ξύπνησε το ένστικτο της φύλαξης και θέλει να είναι έξω να επιβλέπει. Ίσως και να 'ναι το ένστικτο της σκουπιδοσακούλας. :lol:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
σαν τη ταινια ''σαν το σκυλο με τη γατα''.με τα σκυλια και γατια π ηταν πρακτορες ,με εξοπλισμο,μαχαιρια και τετοια...ψαξε να βρεις π κρυβουν τα εργαλεια τους!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: (RΟΤΤΙΕ with love τα LOL!)

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Μετα να μας δειξεις το βιντεακι να το δουμε

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(also to Rottie with love)

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Νοela στη θεση σ πραγματικα δν ξερω τι θα εκανα απο τη μια θα τσαντιζομουν αφανταστα π κανουν τετοια πραγματα αλλα απο την αλλη θα πεθαινα στο γελιο και θα ημουν πολυ μα πααααρα πολυ υπερηφανη σκυλομαμα που θα εκαναν τα παιδια μ τοσο εξυπνα πραγματα! :lol:

Gas δν γραφουμε με greeklish στο forum :D :wink:

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
MANOY said:
Νοela στη θεση σ πραγματικα δν ξερω τι θα εκανα απο τη μια θα τσαντιζομουν αφανταστα π κανουν τετοια πραγματα αλλα απο την αλλη θα πεθαινα στο γελιο και θα ημουν πολυ μα πααααρα πολυ υπερηφανη σκυλομαμα που θα εκαναν τα παιδια μ τοσο εξυπνα πραγματα! :lol:

Gas δν γραφουμε με greeklish στο forum :D :wink:
ξερω αλλα βαρεθηκα να αλλαξω για κατι τοσο μικρο

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
ΜΑΝΟΥ όπως τα λες είναι. Γελάω, τσαντίζομαι, είμαι περήφανη για το τι σκαρφίζονται αλλά όταν φτάσαμε στη σκισμένη σίτα σε ξένο σπίτι, τα άκουσε.
:x

Αν έχω κινηματογραφικό υλικό θα το ανεβάσω. :D