η μεγαλυτερη ζημια τους:-)

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
συγνώμη

σκύλο έχεις ή ελέφαντα :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

τρείς ορόγους κάτουρο :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

STELLAKI

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2008
96
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
μετα απο μια εξαντλητικη ημέρα στη δουλειά, μπαίνοντας ειδα....
τα manolo blanhik μου εξω απο τη κούτα και φαγωμένα
μάλλον κομματιασμένα θα έλεγα καλύτερα.
Τα είχα βάλει μόνο μια φόρα... :cry:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
STELLAKI said:
:lol: :lol: :lol: Θέλω φωτό ...από τα manolo πριν και μετά!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
STELLAKI said:
Ακριβα γουστα το μωρο σου!!

Εδω δεν μπορει να συμβει κατι τετιο- για τον απλουστατο λογο, οτι δεν εχω τοσο ακριβα παπουτσια! :lol: :lol:

• Like
Reactions: Orilis

STELLAKI

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2008
96
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

tralala

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2007
58
0
εμενα ολος παραδοξως αν και γουεστι ,αν και ειναι σκετο ζιζανιο,σταματημο δεν εχει,αν και απο 2 μηνων που το πηρα το αφηνα ελευθερο σ ολο το σπιτι οταν το αφηνα μονο,παρ ολα αυτα δεν εχει κανει καμια ζημια!! απ τη μια δε βαζει κωλο κατω,απ την αλλη δεν μου χει κανει ζημια το καλο μου:)οξυμορο σχημα μεν,αληθεια δε :)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
το μικρο μου το καλο μου το αγγελουδι αποφασισα να μην το παρω μαζι μου το βραδυ της Αναστασης γιατι εβρεχε.....
κλεινουμε το σπιτι ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ :wink: και φευγουμε η οικογενεια για την Εκκλησια...

στολισμενα τα τσουρεκια μου τα αβγουλακια μου στα καλαθακια με τις κορδελλες μα τι ντεκορ :!: :!: :!: τελεια ολα :!:

οταν γυρισα βρηκαν ενα καταπληκτικο ντεκορ στο πατωμα του σαλονιου ....

ΑΒΓΑ ΠΑΝΤΟΥ :shock:
τσοφλια κοκκινα σπαρμενα παντου και ασπραδια.....ειχε φαει 10 κροκους :shock: και αναμεσα σε ολα αυτα πιτσιλιες απο αιμα διοτι ειχε ΚΑΙ περιοδο το χρυσο μου :D

τι ησυχα που ειναι τα μικρα τα σκυλακια :roll:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
καλημερα!
λοιπον...μια γλαστρα στο σαλονι την οποια γκρεμισε και γεμισε χωμα ολα τα χαλια.μια μοκετα στη κουζινα.καλωδιο εκτυπωτη,λαμπας γλαφειου+ανεμυστηρα.4-5 παπουτσια,1 χτενα.αυτααα....+μασημενο τηλεκοντρολ
:lol:

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Τα σκυλιά μου είναι αγγελούδια μπροστά στα δικά σας. Τα χειρότερα που μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή είναι
Από τη Νοέλα: μια πόρτα ασφαλείας, μάσησε και το σίδερο :shock: προσπαθώντας να βγει, όταν κερδίσαμε το euro και πέφτανε οι κροτίδες βροχή και γενικώς πατζούρια σε όλα τα σπίτια που περάσαμε.
Από Λέων: Ένα ακριβο multi-control. Αδυναμία στα κοκκαλάκια μαλλιών και στα στυλό. Απολογισμός ένα λεκιασμένο-μπλε πουφ και δύο πράσινα σκυλιά. Το πιο τρομακτικό ήταν όταν μάσησε ένα θερμόμετρο. Θα το πέρασε για στυλό φαίνεται. :lol: Νέα αγαπημένη ασχολία, μάσημα σκυλιών.
Από Blu: Όλος ο κήπος είναι σαν τυρί έμενταλ με κρατήρες. Όσο για το ποτιστικό έχω παραδοθεί πλέον. Ο Λέων το έτρωγε και το έθαψα. Μετά ήρθε η Μπλου και το ξέθαψε.
Τα μηχανάκια δεν τα έχουν πειράξει ακόμα αλλά καλού κακού έχω βάλει ένα φράχτη ενός μέτρου (που τον περνάει η Μπλου με επιτόπιο :evil: ) Πρόσφατα ανέβασα ένα μηχανάκι στο σαλόνι αλλά δεν το έχουν ακουμπήσει. Νομίζω η μυρωδιά της βενζίνης τα απωθεί. Θα επανέλθω να αποκαλύψω το μυστικό. Παιδιά, απλώστε βενζίνη παντού. :lol:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
nikos_x said:
καλημερα!
λοιπον...μια γλαστρα στο σαλονι την οποια γκρεμισε και γεμισε χωμα ολα τα χαλια.μια μοκετα στη κουζινα.καλωδιο εκτυπωτη,λαμπας γλαφειου+ανεμυστηρα.4-5 παπουτσια,1 χτενα.αυτααα....+μασημενο τηλεκοντρολ
:lol:
νικο,προσεχε τα καλωδια :!:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Ναι ξερω...μην παθει κανα ''τζιζ'' και τη βρω καγκελο!
αυτο π κανω ειναι να μν αφηνω τπτ ,π μπορει να φτασει, στο ρευμα. :shock:

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Λοιπόν έχουμε και λέμε: αρκετά μπλουζάκια και κορμάκια με τρύπες ,ενα σουτιέν δυαλυμένο, δυο ζευγάρια παντόφλες, ενα τηλεκοντρόλ ,δυο κινητά,τα μπράτσα και απο τους δυο καναπέδες, αμέτρητες πάνες της( μια φορά ολόκληρη τη σακούλα), όλα τα φυτά του μπαλκονιού, την κορνίζα με τη φωτογραφία του γάμου μας , δυο ριχτάρια καναπέ, το σκέπασμα του κρεβατιού μας , 4-5 μαξιλάρια , ένα πάπλωμα , ένα χαρτί του ΙΚΑ , πάρα πολλά περιοδικά, αυτά μπορώ να θυμηθώ :lol:

Για τα περισσότερα απο αυτά εχω φωτογραφίες , κρατάω αποδείξεις για το μέλλον :lol: :lol:

Το μόνο που γλύτωσε είναι ένας μικρός λουτρινος σκυλάκος που είχε βάλει στο μάτι και τον έσωσα την τελευταία στιγμή απο τα δοντάκια της :wink:

Δεν με πειράζει για κανένα απο αυτά η ζουζούνα μου να είναι καλά, ετσι και αλλιως για τα περισότερα απο αυτά φταίγαμε εμείς που δεν προβλέψαμε οτι μπορεί να τα φτάσει :oops:

natalia

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2008
47
0
Πέρα από κάτι πετσέτες και ότι συνέχεια βρίσκω τις κάλτσες μου στο πιάτο της, δεν μπορώ να πω δεν κάνει τίποτα άλλο. :D

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
++ σημερα ειμαι μιον ενα τηλεκοντρολ κ μια τσαντα...

mourgakos

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2007
60
1
athens
απο την κυρια στη διπλανη φωτογραφια...........
θα επρεπε να διαβαζετε με τις ωρες,,,,,,,,
θα γραψω μονο το τελευταιο.....

την εχω στο μαγαζι αφημενη στην αυλη με ενα μικρο διαχωριστικο
απο το ενα κομματι του μαγαζιου.

φευγω να παρω ψωμι και λαικη ,η οποια ειναι ακριβως στον αποπανω δρομο που ειναι το καταστημα στο λυκαββητο.

γυρνωντας ...

εχει ροκανισει το διαχωριστικο,εχει περασει μεσα,
εχει σπασει κατι κρυσταλλινα διακοσμητικα,
δαγκωσει ροκανισει καταστρεψει.....

2 coffee table απο καθαρο δρυ
1 τραπεζι σαλονιου 1μΧ1μ.
1 βιτρινα -κρυσταλλιερα
2 κερια δικα μου με αρωμα γαρδενια
και τελευταιο ροκανιζε ανεμελα ενα
πορτοφολι δερματινο σουετ και ευτυχως δεν
ειχε ακομα φαει τα χαρο-νομισματα(ευρω εννοω).

η γυναικα μου με κρατησε απο το να μη τη κρεμασω απο
το πολυελαιο....