η μεγαλυτερη ζημια τους:-)

manren

Member
21 Μαϊου 2008
11
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Eμενα παιδες ο σκυλος που ειχαμε παλια (θεος χωρεστον) απλα εκανε ερωτα σε μια λουτρινη κουκλα σε ενα δειπνο 30 ατομων και μαλιστα με σε αυτους ηταν και παιδια :lol:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
μουαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααα
έκανε.... έρωτα... στην κούκλα? Τι ρομαντικό....
Την είχε κεράσει τίποτα πριν τουλάχιστον???
Ρε τους καημένους τους καλεσμένους...
Καημενούλη κι εσύ, σαν πατζάρι πρέπει να είχες γίνει.

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Λυπαμαι που θα το ομολογησω αλλα αυτο το κανει και η Ρανια απο τωρα με ολα τα αρκουδακια της κορης μου που βρισκει στο πατωμα :shock: :shock: :shock: .

Και οχι τιποτα αλλο, αλλα οταν ρωταει η μικρη τι κανει το σκυλι, εγω τι να της πω ;;;; :lol: :lol: :lol:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
8 χρονών είναι Ράνια μου (σόρρυ Δώρα μου,όλο μπερδεύομαι) η μικρή... άρχισε να της λες σιγά - σιγά για την αναπαραγωγή και τις μεθόδους επίτευξής της (πώς τα λέω :shock: με θαυμάζω :p ) και μετά εξήγησέ της ότι όλα τα σκυλάκια το κάνουν αυτό αρσενικά και θηλυκά μηχανικά. Είναι ένδειξη κυριαρχίας, βαρεμάρας ή απλά ενστικτώδης αταβιστική κίνηση.

edit: τώρα θημήθηκα ότι το κουτάβι σου παραείναι μικρό. Τρελόσκυλο έχεις :p :p :p :p :p :p :p

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Αυτα που λες περι αναπαραγωγης τα ξερει η κορη μου υπερβολικα καλα... Μεχρι αχρηστους μας ειπε εμενα και το μπαμπα της γιατι λεει οτι μπορει να εχουμε κανει την πραξη και 100 φορες αλλα πετυχαμε αποτελεσμα μονο τη μια :lol: :lol: :lol: .

Οσο για το τρελοσκυλο... Να σου πω οτι χθες που πηραμε το crate καταφερε να πιασει τα δοντια της στα καγκελα κατω απο την πορτουλα και ουρλαζε λες και το σφαζανε!!! Εννοειται οτι τα ειδα ολα μεχρι να το μετακινησω απο κει :shock: :shock:

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
Eγω που τον εχω ενα μηνα τον μικρο εχω χασει:

1 usb-mp3 που το ειχα στο κουτι του Η/Υ συνδεδεμενο,το οποιο το εκανε κομματια.
1 ζευγαρι παντοφλες της μαδισε
1 ζευγαρι παντοφλες το ψαχνω ακομι
Την δερματινη πολυθρονα του γραφιου την εσκισε και δαγκωσε και τα πλαστικα,τα οποια εγιναν λες και περασαν τερμιτες.
1 μπαλακι απο καουτζουκ το οποιο δεν εμεινε ουτε μισο

Και τωρα τελευταια ειχα στρομενο το παπλωμα του κρεβατιου το κατεβαζει κατω ξαπλωνει πανω του τον βλεπω,λεω ενταξει αστον.Φευγω για το σχολειο και μολις γυριζω τι να δω?Το ειχε χεσει απο πανω εως κατω....

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
:lol: :lol: :lol:
Πλάκα έχουν μωρε!μετά τα θυμόμαστε και γελάμε αλλά εκείνη τη στιγμή σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
LaMb0fGod said:
Φευγω για το σχολειο και μολις γυριζω τι να δω?Το ειχε χεσει απο πανω εως κατω....
Κακό σκυλάκι!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Μεγάλη υπομονή βλέπω έχετε και πολύυυυυυ χιούμορ για να τα βλέπετε αυτά αστεία....Εμείς πάλι είμαστε περισσότερο "αυστηροί",δεν δίνουμε περιθώρια για τέτοιου είδους χαριτωμενιές :lol:

@LaMb0fGod
Το πάπλωμα τι το έκανες???Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω τον πατέρα σου....

Stelios-GS

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
54
0
Βουλιαγμένη
Η Ιρις έχει κάνει την μητέρα μου να μετακομίσει όλες της γλάστρες του μπροστά μπαλκονιού στο πίσω...
Μιλάμε η γαρδένια τα είδε ΟΛΑ!!! :lol:
Μια δερμάτινη μπάλα μπάσκετ διαλύθηκε.... :lol:
Για το τζάκι που λέτε η δικιά μου δεν πλησιάζει.

Πήγαμε όμως να κάνουμε μια ζημιά με το παίχνιδι της (κόκαλο με κόμπους) το τράβαγε το τράβαγα..και όπως το τράβαγε το άφηνα κάποιες στιγμές και δώστου κυνήγι...
Κάποια στιγμή στο τράβηγμα αποφασίζει να το αφήσει αυτή....από την ένταση εκείνη τη στιγμή γυρίζω με το κόκαλο και περνάει ξυστά από κάτι γυάλινα που έχει η μητέρα μου και από όλα τα ποτά.....μιλάμε θα γίνονταν Βαγδάτη από τα σπασμένα μπουκάλια...

Τρελένεται να μου κλέβει της πάντοφλες και να τρέχω να την κυνηγάω..Δεν της τρώει απλά της αφήνει σε άσχετα μέρη...Πρωι πρωι κυνηγιόμαστε.

Το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης δεν το δαγκώνει ,αλλά το κλέβει και το παρατάει στην βεράντα...απο τα πεσίματα πάει την έχει ακούσει..

Κάτι ΝΙΚΕ που πήρα και κάτι prada τα παίρνει δεν τα δαγκώνει αλλά τα κλέβει για κυνήγι...

Ξέχασα να αναφέρω ότι της αρέσει να κλέβει ενα συγκεκριμένο ρολοι του πατέρα μου :roll: :? :lol: :lol:

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
@keyman

To πάπλωμα το καθαρισα στην αρχη με χαρτι,μετα με ενα βρεγμενο πανί και κατευθειαν στο πλυντηριο.Απο τοτε παντα μαζεμενο πανω να μην το φτανει
:twisted: (Ευτυχως που δεν ηταν και ταισμενος αλλιως...)

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Το καμάρι μου ο Λέων, χτες το βράδυ ξεκλείδωσε την μπαλκονόπορτα (δηλαδή κατέβασε με το στόμα του και τα δύο πόμολα), κάπως την άνοιξε και βγήκε στο μπαλκόνι και ξέσκισε τα σκουπίδια. :evil: Ούτε η γαρδένια μου γλύτωσε αλλά αυτό πρέπει να ήταν δάκτυλος Μπλου... Και βέβαια μας άφησε ορθάνοιχτα όλη νύχτα και είμαστε σε μονοκατοικία. :roll: Από απόψε πιθανότατα επιστρέφουμε σε crate-καταστάσεις.

Stelios-GS

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
54
0
Βουλιαγμένη
Noela said:
Το καμάρι μου ο Λέων, χτες το βράδυ ξεκλείδωσε την μπαλκονόπορτα (δηλαδή κατέβασε με το στόμα του και τα δύο πόμολα), κάπως την άνοιξε και βγήκε στο μπαλκόνι και ξέσκισε τα σκουπίδια. :evil: Ούτε η γαρδένια μου γλύτωσε αλλά αυτό πρέπει να ήταν δάκτυλος Μπλου... Και βέβαια μας άφησε ορθάνοιχτα όλη νύχτα και είμαστε σε μονοκατοικία. :roll: Από απόψε πιθανότατα επιστρέφουμε σε crate-καταστάσεις.
Αυτο με την μπαλκονόπορτα το έκανε και σε εμένα,αλλά στην πόρτα του σπιτιού την άνοιξε,και βγήκε μια βόλτα στον κήπο.....να παίξει με άλλα 4ποδα....Από τότε βάζουμε τον σύρτη που ανοίγει στο 1/4 την πόρτα...

Πανέξυπνα είναι τα καμάρια μας!

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Πιστεύω ότι μας παρατηρούνε. Χτες είχε δαγκωματιές μόνο το ένα πόμολο της μπαλκονόπορτας (και φυσικά δε μπόρεσε να την ανοίξει) ενώ σήμερα και τα δύο πόμολα. :wink:
Στην εξώπορτα του κήπου δεν το συζητάω. Έχουμε αφαιρέσει το εσωτερικό χερούλι γιατί δεν είναι πάντα-πάντα κλειδωμένη και δε ξέρεις με τα διαόλια...

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Έβαλα το πάρκο χτες το βράδυ, μέσα τα σκυλάκια με τις φωλίτσες τους τα κοκκαλάκια τους και τα παιχνιδάκια τους, και μια κουβέρτα πιασμένη από πάνω να μη πηδήξει η Μπλου. Το πρωί το πάρκο ήταν στο πάτωμα μαζί με δύο κεσεδάκια από τα σκουπίδια, αλλά ο ντενεκές άθικτος. Ω, ναι, πατάμε το κουμπί, ανοίγει και παίρνουμε ό,τι θέλουμε και δε μπορεί να μας περιορίσει κανείς. Έχω ένα τέρας. :evil:

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
:lol: :lol: :lol:

Αμα, Νοελα μου, τα κανουνε αυτα σε σενα που τα εχεις εκπαιδευσει κιολας τοσο πολυ φαντασου τι θα κανουνε τα υπολοιπα "τερατακια" :lol:

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Εγώ στη θέση σου θα ήμουν περήφανη για τα σκυλιά μου!Είναι πανέξυπνα!!
Είμαι σίγουρη ότι και εσύ είσαι!! :D

(όχι πανέξυπνη. Περήφανη! :lol: )

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Εννοειται οτι πρεπει να ειναι περηφανη για τα σκυλια της .

Και το σχολιο μου, να διευκρινησω, οτι σε καμμια περιπτωση δε ηταν κακοπροαιρετο. Περισσοτερο ειχε υφος πλακας. Αν ομως "ακουστηκε" διαφορετικα, ζητω συγγνωμη.