Ωιμέ δυστυχία μου! (ΤΡΙΧΕΣ!)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ξέχασα να πω ότι η ατμοσφουγγαρίστρα είναι τρομερή διότι έχει και τριγωνικό παπούτσι που παίρνει τις γωνίες. Επίσης τα δυο παπούτσια κινούνται με μπίλια προς όλες τις κατευθύνσεις και μπορεί κανείς να τις γυρνάει εύκολα και από την άλλη μεριά. Καθαρίζονται πολύ εύκολα διότι απλώς τις τραβάς (από το velcro) από το παπούτσι και τις πετάς στο πλυντήριο απ' όπου βγαίνουνε λαμπίκο! Γενικά απεχθάνομαι την πατσαβούρα με το κοντάρι και τον κουβά.

Α και κάτι άλλο: στην Αμερική είναι δύσκολο να βρει κανείς σκούπα με πολλά Watt. H Miele που έχω είναι 1800 αλλά την έχω από την Ευρώπη. Νομίζω έχει να κάνει με τα χαμηλά Volt αλλά δεν είμαι σίγουρη και στη φυσική ήμουν πάντοτε τούβλο.:)

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Λοιπόν, αυτό το μαραφέτι το "πιστολάκι" για τη γούνα του Μουφ είναι θαυματουργό. Ήρθε χτες, σήμερα έβαλε ζέστη, οπότε έβγαλα το Μουφ στην αυλή για πλύσιμο, εννοείται δεμένο. Καλύτερα τα πέρασε από την μπανιέρα που για κάποιο λόγο την ψιλοφοβάται. Εκείνο όμως το στεγνωτήρι ήταν καταπληκτικό! Πρώτον φυσάει σαν επιτιθέμενος ελέφαντας σε σελευκιδική μάχη! Δεύτερον το Μουφ καταλαβαίνει ότι δεν έχει αστεία, οπότε κάθεται και το στεγνώνω και στα γρήγορα. Το τι δε τρίχα όντως έφυγε άλλο πράμα να σας λέω και άλλο να το βλέπετε! Μιλάμε, για πρώτη φορά στη ζωή μου είδα καθαρά το δέρμα του Μουφ. Επίσης είναι άριστο για να καθαρίζει το furminator όταν σκαλώνουν οι τρίχες ώστε να μην ξοδεύομαι να αγοράζω το καινούριο μοντέλο που έχει κουμπί για να φεύγουν, λέει, οι τρίχες. Πολύ πιο αποτελεσματικό το "πιστολάκι" το οποίο, σημειωτέον κάνει και για να στεγνώνω το αυτοκίνητο και το ποδήλατο όταν τα πλένω. Το διαφημίζουν δε και για μοτοσακό!

159 δολλάρια έσκασα μεν που δεν έχω σκάσει ποτέ στη ζωή μου για όλα μαζί τα πιστολάκια που αγόρασα για τα μαλλιά μου τόσα χρόνια. Αλλά τη δουλειά την κάνει και γλυτώνω και τον groomer που θέλει 65 δολλάρια για να καθαρίσει το Μουφ και αν θέλω να μου βάλει και τα σαμπουάνια τα δικά μου θα πρέπει να πληρώσω 5 δολλάρια έξτρα!! Με δυόμισυ πλυσίματα το Μουφ έκανα κιόλας απόσβεση, χώρια που γλύτωσα και την αγορά καινούριου, πιο high-tech furminator! :)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Είναι στην προηγούμενη σελίδα έχει και φωτό...
Νομίζω πως στην προηγούμενη σελίδα είναι η ατμοσφουγγαρίστρα όχι το πιστολάκι..
Πες μας Σάρα αν είναι να γλυτώσουμε από την τρίχα τα σκάμε τα 159!!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Σελίδα 14, νούμερο ποστ 139. Τεσσάρων ίππων παρακαλώ!! Κουκλί έγινε το Μουφ και μυρίζει και ωραία!! :)

Δεν έχω ιδέα αν το στέλνουν Ελλάδα. Μην ξεχνάς όμως ότι θα θέλεις και μετασχηματιστή για από 110 στα 220 βολτ.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Όχι αν και δεν είναι και η αγαπημένη του απασχόληση. Βασικά το Μουφ απεχθάνεται να το βαράει στη μούρη ή στο κεφάλι και απλώς κάθεται δεμένο να το στεγνώσω. Αν μπορούσε θα γινότανε βολίδα φυσικά αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Αφού σε βόλεψε τόσο, μην μιλάς καθόλου.
Και στεγνώνει, και γλυτώνεις τρίχες και μοσχοβολάει και το κυριότερο, γλυτώνεις και λεφτά.... :D

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Σελίδα 14, νούμερο ποστ 139. Τεσσάρων ίππων παρακαλώ!! Κουκλί έγινε το Μουφ και μυρίζει και ωραία!! :)

Δεν έχω ιδέα αν το στέλνουν Ελλάδα. Μην ξεχνάς όμως ότι θα θέλεις και μετασχηματιστή για από 110 στα 220 βολτ.
Από μετασχηματιστές έχω να φαν και οι κότες!!
Τα μισά μας πράγματα έχουν καναδέζικες μπρίζες ;)

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Σάρα, εκείνο το σκυλοσφουγγάρι που είναι κάτω από το πιστολάκι στην σελ. 14, βγάζει και τρίχες?
Γιατί ο Σπούκυ δεν μαδάει, μην τον μαδήσω εγώ κατά λάθος...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Κοιτάξτε αν το πουλάει στην Amazon της Αγγλίας ή της Γερμανίας, αλλιώς στείλτε ένα μήνυμα στους Αμερικάνους να τους ρωτήσετε πού μπορείτε να το βρείτε. Το σφουγγάρι μια χαρά είναι και όχι, δε βγάζει ιδιαίτερα πολλές τρίχες εκτός από αυτές που είναι επιφανειακές και άρα εύκολες να βγούν. Βασικά σαπουνίζει ωραία το σκύλο και του κάνει και μασάζ. Απ' ό,τι βλέπω στο Μουφ αρέσει πολύ και φαίνεται να τα γνωρίζει όλα αυτά τα μαραφέτια από τον groomer.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Και δεν μου λες αγαπητή...όλη αυτή την τρίχα που εξαφανίζει από τον Ατταλο -φαντάζομαι, ένα τριχοτομάρι ολόκληρο-, που την πάει;
Οεο...
Επειδή το έχω στο μυαλό μου το σκηνικό, έχεις αγοράσει και σούπερ ηλεκτρική ρουφήχτρα κήπου, που μαζεύει όσα σκορπάει το σούπερ πιστολάκι; :D

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
41
Kinetta
Και δεν μου λες αγαπητή...όλη αυτή την τρίχα που εξαφανίζει από τον Ατταλο -φαντάζομαι, ένα τριχοτομάρι ολόκληρο-, που την πάει;
Οεο...
Επειδή το έχω στο μυαλό μου το σκηνικό, έχεις αγοράσει και σούπερ ηλεκτρική ρουφήχτρα κήπου, που μαζεύει όσα σκορπάει το σούπερ πιστολάκι; :D
Και πως ντύνεται κάποιος που πάει με το σουπερ πιστολάκι να φυσήξει το μουφ?

xmmm....το βρήκα! :D