Ωιμέ δυστυχία μου! (ΤΡΙΧΕΣ!)

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Ετσι νομιζω! Ανοιχτα παραθυρα??? Μονο με air condition κυκλοφορω γιατι βγαινω και εγω με γουνα μετα απο το αμαξι.

Εγω πηρα αυτο View attachment 11392 και λιγοοοο ησυχασα!
Καθόλου κακη ιδέα, αν και αν έχεις τρία σκυλια, έχεις προβλημα!
Αν κατάλαβα καλα χωρανε δύο τετοια "τσουβαλακια" στο πισω καθισμα, σωστά;

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Δεν ξερω, νομιζω πως οχι. Ζωνες ασφαλειας εχουν σχεδον ολα τα πετ σοπ. Εγω που πηρα παντως μια οταν δενω το σκυλο με το που κουνιεται ξεθυληκωνει αμεσως. Μαλλον θα ηταν χαλασμενη. .

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Καθόλου κακη ιδέα, αν και αν έχεις τρία σκυλια, έχεις προβλημα!
Αν κατάλαβα καλα χωρανε δύο τετοια "τσουβαλακια" στο πισω καθισμα, σωστά;
Ενα χωραει και πιανει ολη την επιφανεια του πισω καθισματος. Εγω το πηρα large αλλα μου βγηκε λιγο μεγαλο για το αμαξι μου (opel astra). Επρεπε να παρω το medium αλλα κανω και ετσι την δουλεια μου. Και χωρανε και τα δυο μου τερατα ανετα μεσα (27κιλα και 23)!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
(Ο charlie με το σαμαρακι που μπαινει το λουρί μονο απο την μερια της πλάτης, μπερδευεται μεσα στο αυτοκίνητο.
Εχω παρατηρήσει ότι βολεύει το σαμαράκι που έχει έναν κρικο στο στερνο)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Λοιπόν, το Μουφ διαθέτει:

1) Ζώνη ασφαλείας που τον κρατάει στη θέση του. Αν δεν είχα τη ζώνη, το Μουφ θα κυκλοφορούσε ανενόχλητο στο αυτοκίνητο και είτε θα είχα κάνει ατύχημα, θα τα είχα κακαρώσει και θα είχα καταλήξει στα θυμαράκια να βλέπω τα ραδίκια ανάποδα, είτε θα με είχαν πιάσει προ πολλού οι μπάτσοι και θα ήμουν πίσω από της φυλακής τα σίδερα που 'ναι για τους λεβέντες.

2) Τέτοιο ακριβώς κάλυμμα που μου δείξατε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Δυστυχώς όμως το Μουφ είναι παμπόνηρο και του πήρε δέκα ακριβώς δευτερόλεπτα να μάθει να κατεβάζει όλα τα φερμουάρ της υφηλίου διότι θέλει να μπορεί να βάζει το μουτράκι του στο μπράτσο μου όταν οδηγώ, ή στο χέρι της πολυθρόνας μου και να παίρνει εκείνο το γλυκούλικο ύφος γκρινιάζοντας διότι είδε από μακρυά το μεγάλο Μ των Μακντόναλντς και του μύρισαν τα μπιφτέκια!! Και γενικώς του Μουφ δεν του αρέσουν οι περιορισμοί.

Δε δουλεύει τίποτα. Οι δε τρίχες πετάνε παντού, έχουνε γεμίσει ακόμα και μέρη που δε φαίνονται διότι καλύπτονται. Όπως έγραψα, έχω αγοράσει ήδη το ρολλό με την κόλλα για τα ρούχα και δε δουλεύει καλά στο αυτοκίνητο διότι είναι πολύ μικρό. Για μεγάλη επιφάνεια επομένως το καθάρισμα πρέπει να γίνεται με μεγάλο ρολλό από αυτοκόλλητο διαφανές πλαστικό ώστε να το τραβάς και να κολλάνε πάνω οι τρίχες και επομένως να καθαρίζεται το αυτοκίνητο.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Μια κουταλια ελαιολαδο στο φαγητο και δεν ξαναειδα τριχες απο τοτε !!!ΠΟΤΕ!! Τιναζω λιγο την πετσετα παιρνω και λιγο με τη σκουπα και,... αγιος ο Θεος...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Μια κουταλια ελαιολαδο στο φαγητο και δεν ξαναειδα τριχες απο τοτε !!!ΠΟΤΕ!! Τιναζω λιγο την πετσετα παιρνω και λιγο με τη σκουπα και,... αγιος ο Θεος...
δεν καταλαβα...δινεις μια κουταλια ελαιολαδο και δεν ξαναειδες τριχες απο τοτε?? Απο ποτε δηλαδη?

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
41
Kinetta

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Απο τοτε που άρχισα να δινω ελαιόλαδο..τι ειπα;;;Ειπα κατι λάθος;;
οχι βεβαια τι λαθος?
η ερωτηση μου ηταν ποσο καιρο δινεις ελαιολαδο και πως ειναι δυνατον το ελαιολαδο να σταματησει εντελως τη τριχοπτωση...ξερω οτι απλα βελτιωνει τη τριχα....

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Ναι αλλα και τωρα που περασε αυτη η περιοδος δε βγαζει τις τουφες και τα μαξιλαρια που εβγαζε παλιοτερα..βγαζει ελάχιστα έως καθόλου. Και ετσι πως παει οταν θα την αλλαξει παλι δε θα βγαζει τουφες..πιστευω...θα δειξει.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Λοιπόν, είδα κι αποείδα και μόλις αγόρασα το βαρέων βαρών πιστολάκι για να στεγνώνω το Μουφ και να φεύγουν και οι νεκρές τρίχες αφού μόλις μου μπούκωσε η μεγάλη όρθια σκούπα Oreck για πολλοστή φορά. Έτσι κι αλλιώς δεν τον πάω πλέον στον groomer διότι μου έκανε τις τελευταίες δυο φορές αλλεργίες αξίας 200 δολλαρίων έκαστη σε κτηνιατρικούς λογαριασμούς, χώρια η ταλαιπωρία και η δικιά του και η δικιά μου. Τα δόντια έτσι κι αλλιώς του τα βουρτσίζω εγώ και τα φροντίζει αυτός με κόκκαλα. Τα αυτιά του μου είπε η κτηνίατρος να μην του τα πειράξω. Εγώ τον βουρτσίζω. Εγώ του κόβω τα νύχια και πολύ ωραία με πολύ φλώρικο σκυλονυχοκόπτη. Αφού λοιπόν του βάζω κτηνιατρικό σαμπουάν και κρέμα μαλλιών και τον πλένω καλά και τον τρίβω και με το ωραίο πλαστικό σκυλοσφουγγάρι που του κάνει και μασάζ, είπα να τελειώνω και να πάρω και το πιστολάκι αφού αυτό είναι που κάνει την καλή δουλειά. Είναι αυτό εδώ και το πήρα μόλις από την Amazon χωρίς ΦΠΑ και με τσάμπα αποστολή:

Αυτό εδώ είναι και το σκυλοσφουγγάρι του Μουφ που του το πήρα από το Ebay:

Last edited:

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Αυτό το σφουγγάρι πολύ θα με ενδιέφερε για το Σπουκάκι. Ξέρεις πως μπορώ να το αναζητήσω και αν γίνονται αποστολές στην Ευρώπη?

Και αν μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω, πως στην ευχή τα βουρτσίζεις τα δόντια του Μουφ?
Εγώ σήμερα προσπάθησα για πρώτη φορά, αφού απέτυχα με τα κόκκαλα, και αφ' ενός μεν κάναμε μισή δουλειά (όσα με άφηνε να πλησιάσω...) αφ' ετέρου έχει πιαστεί η πλάτη μου γιατί είχα γίνει σαν τελικό σίγμα να τον ακινητοποιήσω και έχω και κάτι δαγκωνίτσες στο χέρι....