Ωιμέ δυστυχία μου! (ΤΡΙΧΕΣ!)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
62 δολλάρια, το top dog package με αντιαλλεργικό σαμπουάν, κρέμα μαλλιών, ειδικό χτένισμα και deshedding, κόψιμο νυχιών, ψαλλίδισμα γούνας γύρω από την ουρά και τα δάχτυλα (διότι στο Μουφ φυτρώνει για το χειμώνα μέχρι και έξτρα γούνα ανάμεσα στα δάχτυλα!), καθάρισμα του αποτέτοιου του, καθάρισμα αυτιών και βούρτσισμα δοντιών. Του έβαλαν και σκυλοκολώνια και μια κορδελλίτσα στο κολλάρο λες και ήτανε δωράκι!! Είχα και ένα κουπόνι για 5 δολλάρια, οπότε πλήρωσα 57. Ορίστε και τα πακέτα του Petsmart: http://grooming.petsmart.com/spa-add-on.shtml

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Πολλες δουλειες δηλαδη. Τα αξιζει τα λεφτα της τετοια προσπαθεια.
Τωρα ομως εχω αλλη απορια. Πώς καθησε το Μουφ να του τα κανουν ολα αυτα?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Διότι είναι ωραιοπαθής και του αρέσει να ασχολούνται μαζί του και να τον ταΐζουν. Τους ξέρει κιόλας σχεδόν δυο χρόνια και νομίζω τα δένουν τα σκυλιά όταν τα γκρουμιάζουνε. Βλέπει και άλλους σκύλους, μουφιάζει και γενικά την καταβρίσκει. Το μόνο που δεν του άρεσε, λέει, είναι να του πλένουν τον απαυτό του με τον ειδικό τρόπο: http://www.seefido.com/html/cleaning_anal_glands_of_a_dog_.htm Το κάνουν πάντα όταν πλένουν τους σκύλους και εκείνη την ώρα, λέει, μπήκε η εκπαιδεύτριά του και είχε, λέει, το Μουφ πολύ δυστυχισμένο ύφος και την κοίταζε σα να την παρακαλούσε να τον σώσει απ' την ταλαιπωρία. Πάντως τους έχει μάθει κι αυτούς και τη ρουτίνα τους και όταν πηγαίνω να του κόψω εγώ τα νύχια διαμαρτύρεται αν δεν ακολουθήσω το τελετουργικό του Petsmart, δηλαδή να πέφτει πρώτα χαδάκι και μεζές ΑΝΑ ΝΥΧΙ πριν μου επιτρέψει να του το κόψω!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Εντυπωσιαζομαι, αν και το περιμενα να υπαρχουν μεζεδάκια.
Για να τα κανει αυτά καποιος ξενος στην Ηρα πρεπει να της κανει αναισθησια. Εγω για ένα χτενισμα και μια μικρη περιποιηση την εχω στην υπακοη. Τα μεζεδάκια δεν πιανουν. Τα παιρνει στα κλεφτά και την κοπαναει. Με ένα καλο «κατω» γινονται τα παντα. Δεν το χαιρεται βεβαια και πολύ.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Στο Petsmart αν τα σκυλιά δεν κάθονται ή είναι επιθετικά τους βάζουν φίμωτρο και τους κάνουν ό,τι θέλουν μετά. Στο τέλος κάθονται, τι να κάνουν?

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
το furminator κάνει για labrador 5 μηνών?
Νομιζω ειναι πολυ σκληρο για την τριχουλα που εχει το λαμπραντορ σε αυτη την ηλικια!!

Εγω το παρηγγειλα για την τριχα που βγαζει η Ηρα και δε με σωζει τιποτα, αλλα για τετοια κοντοτριχα σκυλακια προτεινω κατι που το κανω και στην Ηρα και ειναι αποτελεσματικο και ευχαριστο! Μαζι με τη βουρτσα την ωρα που χτενιζεις ριξε επανω ταλκ, κραταει την τριχα και το σκυλακι μυριζει σα μωρο!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Μπου-χου-χου-χου-χου-χου-χουουουουουουουουουουουουουουου:lloroso::lloroso::lloroso::lloroso::lloroso::lloroso::lloroso::lloroso::lloroso::lloroso:

Ουαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!

Πέρασα μόλις ένα φρικτό μισάωρο χτενίζοντας το Μουφ με το Furminator!!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΣΗ ΤΡΙΧΑ ΜΙΛΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Και στην αρχή κάθισε μεν ωραιοπαθώς να χτενιστεί, μετά όμως το βλαμένο άρχισε να στριντζώνεται και έδωσα μάχη μέχρι να το δαμάσω να κάτσει να το χτενίσω!!!!! Στο τέλος το σκούπισα και με τη σκούπα μπας και φύγει κι άλλη τρίχα. Έχω σκουπίσει δε το σαλόνι σαράντα φορές ΣΥΝ το ρομπότ και γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ!!!!

Κοινώς ο Αυστραλέζος μαδάει και αλλάζει τρίχωμα......:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Μπου-χου-χου-χου-χου-χου-χουουουουουουουουουουουουουουου

(λυγμοί ακράτητοι)

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Μην κλαις έτσι καλή μου !!!
Θα ανακατευτούν τα δάκρυα με τις τρίχες, θα κολλήσουν κάτω, και άντε να σε δω πως θα τα μαζέψεις... :)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ρε συ, πέρασέ τον με την ψιλή, να βρεις την υγειά σου...:p;)
Δεν επιτρέπεται με την ψιλή, είναι Αυστραλέζος και θα υποφέρει διότι έχει μονωτική γούνα. Μου το τόνισαν και η κτηνίατρος και το καταφύγιο. :( Άσε που έχει πάθει δυο αλλεργίες που ίσως σχετίζονται με το grooming οπότε τώρα μόνον εγώ τον περιποιούμαι με ειδικό σαμπουάνι και κρέμα μαλλιών για Μούφια.
Δεν αντέχω να ξοδεύω διακοσάρια τη φορά στον κτηνίατρο διότι ψευτίσανε τα σαμπουάνια τους οι groomers. Μάλιστα αυτή την εποχή σκέφτομαι να αγοράσω μια μηχανή για dog deshedding σαν κι αυτήν που έχουνε οι groomers. Πιο φτηνά θα μου στοιχίσει αν και το δεύτερο μπάνιο προβλέπεται να γίνει κώλος (κοινώς bottom:D) το χειμώνα. Να, αυτήνα τη μηχανή θέλω να πάρω και κοιτάζω στο Ebay: :D

http://www.amazon.com/Metro-Vacuum-B-3-Commercial-4-0-Peak/dp/B0007CZ6DM/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1284578890&sr=1-1-fkmr0

Σημειωτέον ότι τόσα περίπου έσκασα και για ατμοκαθαριστή που σαπουνίζει τη μοκέτα!! Τον πήρα φυσικά με έκπτωση όπως και τις εννιά σκούπες που έχω στο σπίτι και ΠΑΛΙ βρώμικο είναι.... :( Και απόψε θα τη βγάλω ξεβιδώνοντας τη μεγάλη σκούπα Oreck που είναι η μόνη που καθαρίζει τα χαλιά καλύτερα από τη Miele (που όμως καθαρίζει καλύτερα τη μοκέτα) για να την καθαρίσω.... :(

Last edited:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια Sara μου
Και εμείς το περνάμε αυτό το δράμα Χ δύο!!!!!
Αλλά τι να κάνεις ?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Κοίταζα αυτές τις μέρες το χάλι το μαύρο που έχει μέσα το καινούριο μου αυτοκίνητο αφού το Μουφ μαδάει αγρίως κι ας σκουπίζω. Μου ήρθε λοιπόν μια καταπληκτική φτηνή λύση για καθάρισμα τέτοιων διαστάσεων: θα αγοράσω κάπου φτηνά αρκετό αυτοκόλλητο διαφανές πλαστικό που θα το χρησιμοποιήσω είδει ρολλού, ξέρετε, απ' αυτό που έχουμε για τα ρούχα και τις ταπετσαρίες των επίπλων όταν κολλάνε σκυλότριχες. Επειδή δεν κάνει για το αυτοκίνητο λόγω μεγάλης επιφάνειας και δυσκολιών, το διαφανές πλαστικό θα κάνει πολύ καλύτερη δουλειά φτηνότερα και γρηγορότερα. :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δεν επιτρέπεται με την ψιλή, είναι Αυστραλέζος και θα υποφέρει διότι έχει μονωτική γούνα. Μου το τόνισαν και η κτηνίατρος και το καταφύγιο. :( Άσε που έχει πάθει δυο αλλεργίες που ίσως σχετίζονται με το grooming οπότε τώρα μόνον εγώ τον περιποιούμαι με ειδικό σαμπουάνι και κρέμα μαλλιών για Μούφια.
Δεν αντέχω να ξοδεύω διακοσάρια τη φορά στον κτηνίατρο διότι ψευτίσανε τα σαμπουάνια τους οι groomers. Μάλιστα αυτή την εποχή σκέφτομαι να αγοράσω μια μηχανή για dog deshedding σαν κι αυτήν που έχουνε οι groomers. Πιο φτηνά θα μου στοιχίσει αν και το δεύτερο μπάνιο προβλέπεται να γίνει κώλος (κοινώς bottom:D) το χειμώνα. Να, αυτήνα τη μηχανή θέλω να πάρω και κοιτάζω στο Ebay: :D

http://www.amazon.com/Metro-Vacuum-B-3-Commercial-4-0-Peak/dp/B0007CZ6DM/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1284578890&sr=1-1-fkmr0

Σημειωτέον ότι τόσα περίπου έσκασα και για ατμοκαθαριστή που σαπουνίζει τη μοκέτα!! Τον πήρα φυσικά με έκπτωση όπως και τις εννιά σκούπες που έχω στο σπίτι και ΠΑΛΙ βρώμικο είναι.... :( Και απόψε θα τη βγάλω ξεβιδώνοντας τη μεγάλη σκούπα Oreck που είναι η μόνη που καθαρίζει τα χαλιά καλύτερα από τη Miele (που όμως καθαρίζει καλύτερα τη μοκέτα) για να την καθαρίσω.... :(
Ωραίο είναι τούτο, ρε.... μηπως να πάρουμε ένα συνεταιρικά εμείς οι αθηναίοι??

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
From the Manufacturer
The Metro Air Force Blaster motorcycle dryer was specifically designed for cleaning and drying motorcycles with dry, filtered warm air (about 20-25 degrees above ambient temperature). The Metro Air Force Blaster will cut cleaning time by 80%! The Air Force Blaster is the quickest and most efficient method to dry motorcycles thoroughly and eliminates water spots. Five to seven minutes is all it takes to quickly and effectively dry motorcycles.

Product Description
Cut drying time as much as 75 percent. Just flip the switch & these dryers literally blast water off the wettest dogs, faster & more efficiently. Youll groom more dogs in less time for greater profits! These all-steel body dryers do not have heating elements so they dry heavy coated dogs without drying out their coats.

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
41
Kinetta
650 ευρώ έδωσα για μια επαγγελματική σκούπα από αυτές που είναι στρογγυλές σαν καζάνι. Βέβαια η σκούπα ρουφάει τα πάντα το οποίο στην αρχή ήταν ένα μικρό πρόβλημα διότι ξύλωσα την κουρτίνα, ρούφηξα τα κλειδιά μου κλπ. αλλά τώρα μαζεύω τα πάντα από το πάτωμα και τα χαμηλά τραπεζάκια και μετά ξεκινάω. Το μόνο θέμα είναι ότι δεν κάνει για έπιπλα κλπ, διότι βεντουζώνει πάνω σε καναπέδες και άλλα μαλακά πράγματα. Κάνει για το αυτοκίνητο αλλά η καλύτερη λύση για μένα είναι φτηνά καλύματα και κάθε χρόνο άλλαγμα. Ενδιάμεσα στον χρόνο τα καθαρίζω εννοείται αλλά και πάλι όλη η τρίχα δεν βγαίνει.

Εϊχα αναφέρει ότι η αδερφή μου έχει μια σκούπα που αποκάτω παίρνει διάφορα εξαρτήματα. Ένα από αυτά είναι δυο κυλινδρικές βούρτσες παράλληλα τοποθετημένες που μαζεύουν ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ τις τρίχες. Ακόμα και της γάτας που είναι μικρές, δεν αφήνει τίποτα.
Το θέμα είναι ότι είναι όρθια, σαν τις αμερικάνικες και σου βγαίνει ολίγον το χέρι, συν ότι κάνει περί τα 2500 ευρώ (δώρο ήταν :D).

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Το Metro κοστίζει από 140 μέχρι 180 δολλάρια εδώ και μιλάω για το βαρέων βαρών των τεσσάρων ίππων (4 HP). Αυτό που κάνει επίσης είναι να αφαιρεί τις νεκρές τρίχες και του υπομανδύα ώστε να μη μαδάει τόσο πολύ ο σκύλος. Το μόνο πρόβλημα είναι το χειμώνα που θα πρέπει να περιορίσω το Μουφ σ' ένα μέρος που θα γίνει χάλια από την πολλή τρίχα μέχρι να το στεγνώσω. Μετά το θέμα είναι πώς καθαρίζουμε το μέρος. Μου φαίνεται θα ρωτήσω τον εκπαιδευτή του το Σάββατο που θα πάμε ξανά.

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
41
Kinetta
λύση:
σεντόνια, πολλά σεντόνια, στρώνεις 2-3 φτηνά κάνεις την δουλειά σου και μετά αφού στεγνώσουν τα τινάζεις.
ΜΗΝ τα βάλεις στο πλυντήριο διότι θα γεμίσει τρίχες που θα σου τις ξερνάει στις επόμενες πλύσεις. :maria::D