Καλή μου Μαρία, έχεις ακούσει την έκφραση "Chicago is the windy city of the windy state"? Διότι εδώ φυσάει. Τρομερά. Το σπίτι μου είναι χτισμένο σε οικόπεδο χωρίς φράχτη και κάθομαι στο πεζουλάκι δίπλα στα χόρτα, βάζω το μαραφέτι στην πρίζα για τη μηχανή κουρέματος του γκαζόν και μια φυσάει το πιστολάκι, μια φυσάνε οι αέρηδες του Ιλλινόι και δε μένει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως στην αυλή!! Εσείς μου κατοικείτε στο λεκανοπέδιο Αττικής που έχει γίνει παροιμιώδες ανάμεσα στους φοιτητές μου τώρα που κάνουμε Αθηναϊκή Αυτοκρατορία και Πεντηκονταετία. Τους έχω μάθει να λένε εν χορώ "δια το λεπτόγεων" στο πρωτότυπο όπως ο Θουκυδίδης και "only marble, rock, and rubble grows in Attica" (οπότε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έπρεπε να στραφούνε στη θάλασσα και στο εμπόριο μπας και φάνε κάτι παραπάνω και δε λιμοκτονήσουνε) και "Greece and Attica in particular has a climate similar to California (Mediterranean), complete with extreme heat in the summer, wildfires, and earthquakes"!!
Όσο για το πώς ντύνομαι όταν πλένω το Μουφ: βάζω πάνω μου ένα πολύχρωμο απαίσιο βαμβακερό παρτάλι χωρίς μανίκια διότι το βρωμό-Μουφο δεν κάθεται εύκολα σε μια μεριά και με καταβρέχει. Προφανώς δε μιλάμε για ρούχο με το οποίο κανείς, και ιδιαίτερα μια αξιοπρεπής μικροαστή κότα, βγαίνει στην κοινωνία!! Μόλις τελειώσω, μπαίνω στο σπίτι από το γκαράζ που με βγάζει στην αποθήκη με το πλυντήριο, βάζω το παρτάλι κατευθείαν μέσα και φοράω το μπουρνούζι μου. Τα παραπάνω συνοδεύονται και από φωνές του τύπου "περπάτα Μουφ! Ελα-έλα-έλα-έλα"!!
Πάντως σταμάτησε το πολύ μάδημα. Ανακουφίστηκε φαντάζομαι και το Μουφ. Και Silk, η στολή που έβαλες φωτογραφία μοιάζει πολύ με τις δυο χειμωνιάτικες χιονοστολές που έχω (μια μπλε και μια κόκκινη, την τελευταία θα τη δείτε στο άλμπουμ του Μουφ) για να βγάζω το Μουφ βόλτα το χειμώνα που κάνει -30 και χαμπάρι δεν παίρνει το ζουμπουρλούδικο!! Έχω και αξεσουάρ μια μάσκα για σκι, ειδικές μάλλινες κάλτσες για βαρύ χιόνι και χιονόμποτες φάρμας.
Όσο για το πώς ντύνομαι όταν πλένω το Μουφ: βάζω πάνω μου ένα πολύχρωμο απαίσιο βαμβακερό παρτάλι χωρίς μανίκια διότι το βρωμό-Μουφο δεν κάθεται εύκολα σε μια μεριά και με καταβρέχει. Προφανώς δε μιλάμε για ρούχο με το οποίο κανείς, και ιδιαίτερα μια αξιοπρεπής μικροαστή κότα, βγαίνει στην κοινωνία!! Μόλις τελειώσω, μπαίνω στο σπίτι από το γκαράζ που με βγάζει στην αποθήκη με το πλυντήριο, βάζω το παρτάλι κατευθείαν μέσα και φοράω το μπουρνούζι μου. Τα παραπάνω συνοδεύονται και από φωνές του τύπου "περπάτα Μουφ! Ελα-έλα-έλα-έλα"!!
Πάντως σταμάτησε το πολύ μάδημα. Ανακουφίστηκε φαντάζομαι και το Μουφ. Και Silk, η στολή που έβαλες φωτογραφία μοιάζει πολύ με τις δυο χειμωνιάτικες χιονοστολές που έχω (μια μπλε και μια κόκκινη, την τελευταία θα τη δείτε στο άλμπουμ του Μουφ) για να βγάζω το Μουφ βόλτα το χειμώνα που κάνει -30 και χαμπάρι δεν παίρνει το ζουμπουρλούδικο!! Έχω και αξεσουάρ μια μάσκα για σκι, ειδικές μάλλινες κάλτσες για βαρύ χιόνι και χιονόμποτες φάρμας.
Last edited: