Αχ Sara είσαι τυχερή με το Mουφίδιο σου! Γιατί το Ρασίδιο μαδάει all around the year! Απλά τις εποχές που λές αντί για ένα πουλόβερ το 24ωρο φτιάχνουμε δύο...
δηλαδή δεν είμαι η μόνη που έχει ανοίξει ....βιοτεχνία μάλλινων .....
Αχ Sara είσαι τυχερή με το Mουφίδιο σου! Γιατί το Ρασίδιο μαδάει all around the year! Απλά τις εποχές που λές αντί για ένα πουλόβερ το 24ωρο φτιάχνουμε δύο...
Whoa! Ποιος είπε ότι το Μουφ δε μαδάει συνεχώς?! Φυσικά και μαδάει όλο το χρόνο και που να δεις και τις τρίχες να πετάνε παντού όταν τινάζεται! Απλώς την εποχή του επίσημου μαδήματος γίνεται ακόμα μεγαλύτερος χαμός και μαζεύω συνεχώς τούφες από το πάτωμα. Τέλος, τα πουλόβερ τα φτιάχνω άριστα αφού η Miele στρίβει τις τρίχες σα ρόκα και είναι έτοιμο το μαλλί στριμμένο και τέλειο για πλέξιμο κατευθείαν από τη σακούλα της σκούπας!!Αχ Sara είσαι τυχερή με το Mουφίδιο σου! Γιατί το Ρασίδιο μαδάει all around the year! Απλά τις εποχές που λές αντί για ένα πουλόβερ το 24ωρο φτιάχνουμε δύο...
Γεια σας!!!Για λαμπραντορ κανει??? και πιο μεγεθος απο όλα???furminator εχεις;;αν δεν έχεις να πάρεις επειγόντως!
σε παρακαλώ αν μπορείς στείλε μου ενα pm να μου πεις που το βρήκες!Το είδα προ ημερών σε μαγαζί εδώ στην Ελλάδα, στην Αθήνα συγκεκριμένα... Με 54 ευρώ (το medium)! :shock: