Ωιμέ δυστυχία μου! (ΤΡΙΧΕΣ!)

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Εχει και εδώ
Αυτο ειναι μαιμου και πανακριβο. Στο ebay με τα μισα λεφτα θα το βρειτε, εδω ειναι το μεγαλο
http://cgi.ebay.co.uk/Furminator-Sh...5?pt=UK_Pet_Supplies_Dogs&hash=item19c4355a83

Δεν ειναι αποτελεσματικο με ολες τις ρατσες, πχ στην luna που ειναι γατα βομβαης δεν βγαζει αρκετη ποσοτητα. Καπου υπηρχε στο σαιτ τους μια λιστα με τις ρατσες αλλα δεν την βρησκω. Αυτο το λινκ που παρεθεσα απο το ebay ειναι το προηγουμενο μοντελο γι'αυτο και η διαφορα τιμης. Στο σαιτ τους θα δειτε τα καινουργια.

Last edited:

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Φιλε μου μονο αν το δοκιμασεις θα καταλαβεις την διαφορα, βγαζει απιστευτες ποσοτητες νεκρης τριχας.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Πίστεψέ τον τελείως. Χτες βούρτσισα με δαύτο το Μουφ που αυτή την εποχή ρίχνει κουβάδες τρίχα. Μιλάμε, βούλωσε η μια σκούπα τόσο πολύ που χρειάστηκε να την ξεβιδώσω και να την καθαρίσω καλά μόνη μου. Εννοείται ότι είναι αμερικάνικη διότι η γερμανική δε βουλώνει ποτέ. Πάντως η αμερικάνικη σκούπα χειρός που χρησιμοποιώ για γρίλλιες, γωνίες, ξαράχνισμα, περίεργες μεριές και το αυτοκίνητο όταν του αυτοκινήτου δεν καθαρίζει καλά, είχε μια φορά βουλώσει τόσο άσχημα που την πήγα στην αντιπροσωπεία για σέρβις και σπρώχνανε με ταβανόσκουπα, ρε σεις, τις τρίχες του Μουφ που είχαν γίνει σκουλιά-σκουλιά μέσα στο σωλήνα!!!!!

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Τι παραπανω κανει ρε παιδια αυτο το furminator απο μια κοινη πυνη βουρτσα για ζωα;
Βαλε youtube να δεις την διαφορα σε ταυτοχρονη χρηση ..... θελει ομως προσοχη !!!
(περα απο την "μαλακη χρηση" πρεπει να προσεξεις να μην πεσει ποτε κατω και στραβωσει ,αν βραχει να την σκουπισεις αμεσως και καλα....
και ποτε δεν την χρησιμοποιουμε αν δεν ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΕΓΝΟ το τριχωμα...)
διαλεγεις το μεγεθος που ταιριαζει στο σκυλο .....
Δυστυχως στα πολυ (πολυ) μακρια τριχωματα , δεν ειναι και τοσο αποτελεσματικο ....Η μαλλον τοσο ευχρηστο ....απλως κανει οτι κανουν και ολα τα υπολοιπα λιγο πιο καλά ....

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Λοιπον σημερα γυρνωντας απο την δουλεια στματησα στο πετ και πηρα το furminator, ειχε δωρο σαμπουαν και κοντισιονερ. Με το που εφτασα το δοκιμασα. Φλοκατες βγηκαν πανω απο τα κορμακια τους. Με τη Μασκα (γατα) ειχαμε θεμα γιατι δεν καθοταν με τιποτα, αλλα κατι εβγαλε και αυτη. Τελικα το πορισμα που εβγαλα ειναι οτι αυτη η χτενα κανει πολυ καλη δουλεια.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Επειδή το θέμα είναι τρίχες ελπίζω αυτο που θα ρωτήσω να έχει σχέση με τ θέμα και να μην είμαι εκτος
οι τρίχες απο τα ρούχα πως βγαίνουν ???

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Επειδή το θέμα είναι τρίχες ελπίζω αυτο που θα ρωτήσω να έχει σχέση με τ θέμα και να μην είμαι εκτος
οι τρίχες απο τα ρούχα πως βγαίνουν ???
Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα πήρα ενα ρόλερ απο το σουπερ μαρκετ τέλειο!!!Μαζεύει τα πάντα και είναι και μεγάλο.

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Απο τα ρουχα βγαινουν....
1) με βρεγμενο χερι τριβεις το ρουχο....μαζευονται ολες μαζι και αφαιρουνται πολυ ευκολα.
2) με αυτοκολλητη ταινια (υπαρχει και σε μορφη roll με χερουλι σε pet shop ακομη και σε μερικα supermarket)

(stamatia ...γραφαμε μαζι...)

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Οι τρίχες που έχω είναι απο μια γάτα που φιλοξενούσα και έχει περάσει 1 χρόνος!!κ δεν βγαίνουν με το ρόλερ
stamatia μπορείς να μου πεις πιο πήρες ? να το δοκιμάσω και αυτό ?

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Οι τρίχες που έχω είναι απο μια γάτα που φιλοξενούσα και έχει περάσει 1 χρόνος!!κ δεν βγαίνουν με το ρόλερ
stamatia μπορείς να μου πεις πιο πήρες ? να το δοκιμάσω και αυτό ?

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
και η χαρτοταινια κανει θαυματα, εχει συνηθως πιο ισχυρη κολλα απο τα ρολερ και αμα ειναι και φαρδια τα μαζευει ολα

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Λέγεται MEGA Pet's Hair Roller το κάνω στα ρούχα, στα καλύμματα του καναπέ, στο τραπεζάκι, μια φορά το 'κανα και πάνω στο Ερμή (χαχα) αφού τον είχα βουρτσίσει και μάζεψε ΤΗΝ τρίχα.Ο εισαγωγέας λέγεται Θ. Σφήκας ΑΕ Κορωπί. www.sikas.gr δεν έχω μπει στο σιτε.

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
ααα το βρηκα σε ενα pet shop στη Νεα Σμυρνη!! Με εχει σωσει! Καθεται κοτουλα στο αυτοκινητο η μικρη!!
νεα σμυρνη που? Θελω και εγω, εχω ενα παρομοιο αλλα εχει ψιλο ξεφτισει