Ωιμέ δυστυχία μου! (ΤΡΙΧΕΣ!)

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Πώς βγαίνουν οι τρίχες από τα ρούχα - αν έχεις άσπρο σκύλο, φοράς άσπρα, αν έχεις μαύρο σκύλο, μαύρα, κ.ο.κ. :p
έχω άσπρο σκύλο και φοράω μαύρα ρούχα!
σε ευχαριστώ θα την αγοράσω με χαρτοταινία έχω δοκιμάσει ! αλλα τίποτα!! μιλάμε για τρίχες!φοράω συγκεκριμένα ρουχα γιατι τα άλλα εχουν καταστραφεί

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
έχω άσπρο σκύλο και φοράω μαύρα ρούχα!
σε ευχαριστώ θα την αγοράσω με χαρτοταινία έχω δοκιμάσει ! αλλα τίποτα!! μιλάμε για τρίχες!φοράω συγκεκριμένα ρουχα γιατι τα άλλα εχουν καταστραφεί
Στα διαφορα ξενα site (eHOW ..κτλ) μιλανε για ψεκασμο των υφασματων με καποιο υγρο (?) για να "κοψουν" την στατικοτητα του υφασματος και να αφαιρουνται ευκολοτερα οι τριχες....νομιζω με μαλακτικο...(?)

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
take a look...

Καπου αναφερει στην αρχη για μαγειρικη σοδα (!!!)....

Sprinkle baking soda over your couch before vacuuming. Baking soda reduces the static charge of pet hairs, making them easier to remove. Baking soda also neutralizes pet odors. Spraying diluted fabric softener on the couch before vacuuming has a similar effect.

Read more: How to Remove Dog Hair From a Sofa | eHow.co.uk http://www.ehow.co.uk/how_7693876_remove-dog-hair-sofa.html#ixzz1IvfAGHSB

και στα tips στο τελος λεει ...

Running a dryer sheet over your couch does not have the same effect as spraying liquid fabric softener. This method of pet hair removal has some anecdotal success, but also comes with mixed results.

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Δείτε ΠΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ μαδάει το Μουφ!! Αυτά μετά από βούρτσισμα ενός τετάρτου με το Furminator. Το υπόλοιπο σπίτι μοιάζει με πεδίο μάχης!

Και τώρα πάω να σκουπίσω...:(

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εγώ σκοπεύω να πάρω μία τέτοια

Είναι πλαστική και κάνει πολύ καλή δουλειά, καλύτερη και από το slicker μού φαίνεται, τουλάχιστον στα κοντότριχα!

angel.p

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2010
81
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Είναι πλαστική και κάνει πολύ καλή δουλειά, καλύτερη και από το slicker μού φαίνεται, τουλάχιστον στα κοντότριχα!
Την ίδια έχω και εγώ! Κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892

Αυτή την χρησιμοποιείς όταν τον λούζεις ή στεγνό σαν βούρτσα ;