έχω άσπρο σκύλο και φοράω μαύρα ρούχα!Πώς βγαίνουν οι τρίχες από τα ρούχα - αν έχεις άσπρο σκύλο, φοράς άσπρα, αν έχεις μαύρο σκύλο, μαύρα, κ.ο.κ.
Στα διαφορα ξενα site (eHOW ..κτλ) μιλανε για ψεκασμο των υφασματων με καποιο υγρο (?) για να "κοψουν" την στατικοτητα του υφασματος και να αφαιρουνται ευκολοτερα οι τριχες....νομιζω με μαλακτικο...(?)έχω άσπρο σκύλο και φοράω μαύρα ρούχα!
σε ευχαριστώ θα την αγοράσω με χαρτοταινία έχω δοκιμάσει ! αλλα τίποτα!! μιλάμε για τρίχες!φοράω συγκεκριμένα ρουχα γιατι τα άλλα εχουν καταστραφεί
Γιατι σε καποια σημεια κυριως στα μπουτια επειδη επεμενα πολυ με το furminator της αρραιωσαΓια ποιο λογο το εκοψες;
Την ίδια έχω και εγώ! Κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά!Εγώ σκοπεύω να πάρω μία τέτοια
Είναι πλαστική και κάνει πολύ καλή δουλειά, καλύτερη και από το slicker μού φαίνεται, τουλάχιστον στα κοντότριχα!
Αυτή την χρησιμοποιείς όταν τον λούζεις ή στεγνό σαν βούρτσα ;Εγώ σκοπεύω να πάρω μία τέτοια
Είναι πλαστική και κάνει πολύ καλή δουλειά, καλύτερη και από το slicker μού φαίνεται, τουλάχιστον στα κοντότριχα!