Καλώς ήρθατε παιδιά...και να χαίρεστε τον Έκτορα σας!Στο φόρουμ θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα θέματα,όρεξη να έχετε να διαβάζετε!
και το 2ο ηταν οταν είπαν οτι πήραν το σκυλάκι απο ιδιώτη....και έβαλα και το χαμόγελο για να μη παρεξηγηθεί και να δείξω τη φιλική μου διάθεση..Μιας και μπήκατε στο φόρουμ,κάντε ενα κόπο και διαβάστε λίγο κάποια θέματα,καλό θα σας κάνει!
μεγαλη κουβεντα...Όποιος θέλει να μάθει και να "κερδίσει" δεν υπολογίζει "αμπαλάζ"...
Κανένα πρόβλημαΜilva έχεις δίκιο, sorry. Τώρα είδα την ολοκληρωμένη εικόνα. Γράψτε λάθος!
Οπότε όπως καταλάβατε όλοι αγαπητοί συναγωνιστές, τσάμπα οι 5 σελίδες διαπληκτισμών για το ποιός το είπε σωστά/λάθος/ειρωνικά/ευγενικά κλπ. και ποιό το αποτέλεσμα... διότι το ζητούμενο πάνω απ' όλα είναι, να έχεις επιτέλους κοντά σου, το σκυλάκι που πάντα ήθελες. Και τι σημασία έχει αν ένα τσούρμο άγνωστων, σφάζεται στην ποδιά σου... εσύ θα ρωτήσεις γιατί; όοοοοοχι....αρκεί που έχεις το σκυλάκι που ήθελες...περαστικά μας και του χρόνου με υγείαπαιδια ευχαριστουμε παρα πολυ για την ενημερωση αν κ νομιζω οτι ειναι λιγο λαθος η ενημερωση σε αυτους που εχουν ηδη παρει το σκυλακι τους.δεν καταλαβαινω γιατι ειναι λαθος να παρει καποιος σκυλο απο πετ αν η υγεια του ειναι καλη.δεν με ενδιαφερει αν ειναι μινι η μαξι με νοιαζει που εχουμε το σκυλακι που θελαμε κοντα μας.ευτυχως εχω αρκετο χρονο να ασχοληθω μαζι του κ αν ειχαμε κ χωρο μπορει να ειχαμε κ 2 κ 3.
Χαίρομαι πάρα πολύ που θέλετε να μάθετε..και πιστέψτε με θα μάθετε πολλά που δε θα σας αρέσουν!Για αρχή βάλτε στην αναζήτηση puppy mills και θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε γιατί κάποιοι στεναχωριούνται και αντιδρούν λίγο απότομα!δεν ξερω αν παρεξηγηθηκα με αυτο που εγραψα πραγμστικα χαιρομαι που τοσα ατομα πανε να μας δωσουν τοσες συμβουλες.μπηκα στο φορουμ για να μαθω πραγματα απο ανθρωπους που γνωριζουν τι ειναι καλυτερο γοα τα σκυλακια μας.εγω θα συνεχισω να μπαινω στο φορουμ για να μαθω οτι μπορω.απλα μπορει καπιοα αλλα νεα μελοι να το παρουν αλλιως.ζηταω συγνωμη αν νομιζετε οτι δεν με νοιαζουν αυτα που λετε.
μολις μπηκα κ πηρα μια γευση τι γινεται στο puppy mills και σας ευχαριστω που εγινε ολη αυτη η συζητηση γιατι πραγματικα δεν ηξερα.πιστευω οτι γιἀυτο γινονται τα φορουμ για να μαθαινουμε ολοι εμεις που εχουμε αγνοια.ευχομαι να μαθω πολλα μεσα απο εδω...Χαίρομαι πάρα πολύ που θέλετε να μάθετε..και πιστέψτε με θα μάθετε πολλά που δε θα σας αρέσουν!Για αρχή βάλτε στην αναζήτηση puppy mills και θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε γιατί κάποιοι στεναχωριούνται και αντιδρούν λίγο απότομα!
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω.... τόση ώρα είσαι εδώ... δεν έχεις διαβάσει κάπου τι σημαίνει σκύλος από πετσοπ? τι σημαίνει puppy mill?? Είναι δυνατόν να ξέρεις και να μην είσαι εξοργισμένη μ'αυτούς που χρησιμοποιούν και συντηρούν αυτή την αισχρή βιομηχανία που βασίζεται στο βασανισμό των γονιών των κουταβιών, αλλά και στην ταλαιπωρία των ίδιων των κουταβιών? Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι το σημαντικό σ'αυτή την υπόθεση είναι το αν είχες την τύχη (διότι για λότο πρόκειται) να πέσεις σε υγιές (που λεει ο λόγος) κουτάβι?? Ακόμα και το οτι σου πούλησαν γουρούνι στο σακί, ας πούμε οτι δε σε νοιάζει (αλλα πάλι αν δε σε νοιάζει, γιατί να μην υιοθετήσεις ένα μικρόσωμο σκυλάκι απο ένα καταφύγιο, απ'άυτά που τόση ανάγκη έχουν....). Καλά όλα αυτά. Αλλά εμένα μου είναι αδιανόητο να ξέρεις να μην έχεις ήδη φρίξει με τα όσα συμβαίνουν.Originally Posted by konstantinos+anezina
παιδια ευχαριστουμε παρα πολυ για την ενημερωση αν κ νομιζω οτι ειναι λιγο λαθος η ενημερωση σε αυτους που εχουν ηδη παρει το σκυλακι τους.δεν καταλαβαινω γιατι ειναι λαθος να παρει καποιος σκυλο απο πετ αν η υγεια του ειναι καλη.δεν με ενδιαφερει αν ειναι μινι η μαξι με νοιαζει που εχουμε το σκυλακι που θελαμε κοντα μας.ευτυχως εχω αρκετο χρονο να ασχοληθω μαζι του κ αν ειχαμε κ χωρο μπορει να ειχαμε κ 2 κ 3.
Milva's way...!μολις μπηκα κ πηρα μια γευση τι γινεται στο puppy mills και σας ευχαριστω που εγινε ολη αυτη η συζητηση γιατι πραγματικα δεν ηξερα.πιστευω οτι γιἀυτο γινονται τα φορουμ για να μαθαινουμε ολοι εμεις που εχουμε αγνοια.ευχομαι να μαθω πολλα μεσα απο εδω...
Βαγγελη, δεν εκανες όμως καλα που καλεσες το κακο πνευμα του φορουμ....έστω σαν παράδειγμα προς αποφυγή (Ααααααααρηηηηηηη )
Να που έχεις κάνει μια φίλη σήμερα.... Ακριβώς τα ίδια λέμε!!!!Βαγγελη, δεν εκανες όμως καλα που καλεσες το κακο πνευμα του φορουμ.
Ανακριση και κατηχηση από τους παπαδες της κυνοφιλιας/κυνολογιας προς τα νεα μελη, που θυμιζει κάθε τοσο σε εμας που εχουμε σκυλο byb ή pet shop πόσο βλακες και χοντρομαλακες είμαστε (βλ. άλλο παραλληλο θεμα) και ότι θα καουμε στην κολαση.
Από τη μια οι εξυπνοι και η ελιτ που πηραν σκυλο από εκτροφεα και οι αγνοι που μαζεψαν αδεσποτο, και από την άλλη ολοι εμεις οι εγκληματιες των bybs και pet shops.
Εμεις, οι καπως πιο παλιοι, ντραπηκαμε, μετανοιωσαμε, πληρωνουμε για τις αμαρτιες μας (σιγα να μην ντραπω κι από πανω, αλλά λεμε τωρα).
ΥΓ. Γιαννη, παλι δεν θα κανω φιλους σημερα.
Και ξέρεις, πολλές φορές κάποιος γίνεται παπάς για να κρύψει της αμαρτίες του....Ανακριση και κατηχηση από τους παπαδες της κυνοφιλιας/κυνολογιας προς τα νεα μελη, που θυμιζει κάθε τοσο σε εμας που εχουμε σκυλο byb ή pet shop πόσο βλακες και χοντρομαλακες είμαστε (βλ. άλλο παραλληλο θεμα) και ότι θα καουμε στην κολαση.