Συνεχιζεις να μην θελεις να δεις πρακτικα το ζητημα ...σου ειπα οτι επι της ουσιας δεν παιρνω θεση (θεση παιρνουν οι δημοσιευσεις του καθενος στα καλωσορισματα) . Αν σε καποιον κατι δεν του αρεσει ,ή θα κατσει να το παλεψει ή θα φυγει ...δεν μπορει να γινει με κανενα αλλο τροπο.Ακομα και τα πιο ''θηριωδη'' μελη του φορουμ αυτου καποτε ενιωσαν ευθιξια και αποχωρησαν ...ετσι δουλευουν τα φορουμ.Το υπονοουμενο (αν ηταν τελικα τετοιο) με την αλλαγη γειτονιας, αστο για αλλον φιλε.
Εγω ειμαι αρκετα ψημενος για να ειμαι τοσο ευθικτος. Αλλά προσπαθω να μπω στη θεση αυτων που είναι πραγματικα ευθικτοι. Εκτος εαν ο κυνολιφος ή το νέο μελος απαγορευεται να είναι ΚΑΙ ευθικτος ή ευαισθητος.
Δε νομίζω....Φίλε djdoctor,
Τουλάχιστον εμένα με καλύπτεις...
Αισθάνομαι και λίγο αμήχανα που έγραψα, έστω και τη φράση αυτή...
Ισως το κείμενό σου θα έπρεπε να "κλείσει" το θέμα...
Πρακτικος ειμαι και πρακτικα το βλεπω. Αλλά απο αλλη σκοπια.Συνεχιζεις να μην θελεις να δεις πρακτικα το ζητημα ...
Παλι δεν μου απαντας πρακτικα ομως ...ζητα μου οτι θες και εγω θα στο κανω αλλα πες μου και τον τροπο :Πρακτικος ειμαι και πρακτικα το βλεπω. Αλλά απο αλλη σκοπια.
Οταν μεσα σε λιγες εβδομαδες ανοιγουν 4 θεματα
Πορεια του φορουμ Νο1
Πορεια του φορουμ Νο2
Προσκληση στους σιωπηλους
Τροποι καλωσορισματος
και όλα καταληγουν σε έναν κοινο παρονομαστη με σωρεια παραπονων, τοτε ναι, Βασιλη, πρακτικα υπαρχει προβλημα.
Δικαιωμα σου Αρη να κανεις οτι καλυτερο θεωρεις εσυ ...οταν αποφασισεις να μοιραστεις τις επιλογες σου σε ενα δημοσιο φορουμ , θα πρεπει να εισαι ετοιμος να κριθεις για αυτες (αρνητικα-θετικα-ουδετερα)...ειναι υποχρεωτικο δηλαδη να μου πεις τι κανεις σπιτι σου ?Ή, τι νομιζεις, αν τα πραγματα στους χωρους που κινουμαι σφιξουν περισσοτερο και χρειαστω ακομα έναν σκυλο, θα κατσω να διαβαζω πεντιγκρι?
Πρακτικα σκεπτομενος, ανεξαρτητα αν θα μου κοστισει 3.000 λογω του πεντιγκρι ή τιποτα, θα παρω τον σκυλο που θα μου κανει πιο σιγουρα την δουλεια.
Αντε, Βασίλη, μου επιτρέπεις να σε πειράξω λίγο?...Οσο για το τελευταιο, ξερεις πολλα μελη που εχουν ανοιχτει, μοιραστει και ξεβρακωθει οσο εγω? Μου μιλας για «ετοιμασια» για δημοσια κριτικη και αντοχη σε αυτην? Την στιγμη που, όχι μονο δεν την αποφευγω αλλά την επιδιωκω, με μοναδικο σκοπο την προοδο?
Μαλλον με μπερδευεις με αλλον φιλε.
εσυ καλυτερα να το εγραφες εκει που "καταλαθος" το ποσταρες πριν,το παραπανω...Eγώ ένα θα πω και τίποτα άλλο..
Mετά από όλη αυτήν την κατάσταση και όλα αυτά τα σχεδόν ανά εβδομάδα παρόμοιας θεματολογίας topics..οδηγούμε στο εξής συμπέρασμα..
..λίγη χούντα δεν βλάπτει..
Δεν ξανά μιλάω..
Σταματα ρε κι εσυ! (εντιτ. ξεχασα την χαμογελοφατσα)Αρη, σαφώς σε μπερδεύει με μένα ο Βασίλης, γι' αυτό ανέφερε και τα ΚΑΠΗ...
Δεν αναφερομουν σε σενα προσωπικα ...απλα ειπα πως οταν μοιραζεσαι κατι δημοσια (που δεν ειναι υποχρεωτικο) πρεπει να εισαι ετοιμος να δεχθεις κριτικη και ειρωνια (αλλα και επαινους , θαυμασμο , ζουζουνισματα , ποστ συμφωνιας και ολα τα υπολοιπα που μπορει ενοχλουν καποιους).@Tricky
Βασιλη, όταν υποψιαζεσαι ή αποδεικνυεις ή απλά αναφερεις ότι υπαρχει ένα προβλημα, πρεπει οπωσδηποτε να εχεις και την λυση στην τσεπη? Αυτην δεν προσπαθουμε να βρουμε ολοι μαζι τοσον καιρο?
Η ερωτηση θα επρεπε ισως να είναι «γιατι δεν την βρισκουμε?»
Οσο για το τελευταιο, ξερεις πολλα μελη που εχουν ανοιχτει, μοιραστει και ξεβρακωθει οσο εγω? Μου μιλας για «ετοιμασια» για δημοσια κριτικη και αντοχη σε αυτην? Την στιγμη που, όχι μονο δεν την αποφευγω αλλά την επιδιωκω, με μοναδικο σκοπο την προοδο?
Μαλλον με μπερδευεις με αλλον φιλε.