Tζάμπο.Ααα ούτε που το σκέφτηκα.. Κ πήγα λιντλ σήμερα, φέρνει κάτι τέτοια εκεί. Εγώ έλεγα να ψάξω αν έχω τπτ αχρησιμοποίητες θήκες για τους φακούς (όρασης)
Άσχετο:
Κόβετε/χωρίζετε και εσείς χάπια με πιστωτική ή μόνο εγώ παίζω narcos?
Tζάμπο.Ααα ούτε που το σκέφτηκα.. Κ πήγα λιντλ σήμερα, φέρνει κάτι τέτοια εκεί. Εγώ έλεγα να ψάξω αν έχω τπτ αχρησιμοποίητες θήκες για τους φακούς (όρασης)
Όχι, πάω τώρα να πάρωJumbo λέω κι εγώ ή Temu που τα σπάει γενικά.
Το ξέρετε φαντάζομαι, ότι τα φαρμακεία (υποθέτω και όχι μόνο) πουλάνε γκατζετάκι για να κόβεις τα χάπια ε;
Εγώ με μαχαίρι κουζίνας αλλά όταν είναι καμιά κάψουλα νιώθω σα να χωρίζω την κοκα σε μερίδεςTζάμπο.
Άσχετο:
Κόβετε/χωρίζετε και εσείς χάπια με πιστωτική ή μόνο εγώ παίζω narcos?
Όχι καλέ το ursofalk το κουμπωνουμε ολόκληρο. Τώρα ένα άλλο συμπλήρωμα θέλω να δοκιμάσω που πρέπει να δώσω 1/5...Ο καθενας οπως γνωρίζει, εγω σαν αρχιτεκτονας στα χαπια παιζω κοπιδι εχει λεπτη λαμα και εξαιρετικη ακριβεια.
Tα γκατζετακια κοφτες τα βρισκεις και skroutz temu ktl τα εψαξα αλλα δεν νομιζω θα βοηθησουν για 1/8 ή 1/10 που θελει το γατι
Τις καψουλες που εχουν σκονη τυπου Ursofalk με 5-6 ευρω σου φτιαχνει εκατο το φαρμακειο γιατι παιδευεστε? Ολες οι καψουλες χωριζονται με μεγαλη ακριβεια στη καψουλιερα (δεν εχουν ολα τα φαρμακεια αδεια καψουλοποιησης αλλα βρισκεις ευκολα)
Το vetoryl ειδικα της Λουση απαγορευεται να το κοβεις, αναπνεεις, πιανεις με γυμνα χερια. Βεβαια εγω πιανω τις καψουλες μονιμως και ποτε με γαντια οπως λενε οι οδηγιες η να πλενεσαι αμεσα, θα δειξει στο μελλον τι κουσουρι θα βγαλω.